2009 Aralık Anneleri

aldım aktivite masasını, öğlen götürcem eve bakalım sonucu merak ediyorumbilmiyorumkismile

aaaaaaaaaaa tek başıma kalmışım
nerdesiniz hepiniz mi yemeğe gittiniz

selam:)
ben de dersim ingilizce
test okumam gerekli ama bir bakim dedim
nülgüncüm ahyırlı olsun masanız bakalım
beğencekmisiniz
p*elin de almıştı sanırım
herkes memnun kalırsa bende düşünüyorum almayı...
:) güle güle oynasın gökaycık :)

kolay gelsin sana inşallah oynar bakalım,
geribildirimleri memnuniyetle iletirim....

arzucummmm dün aradımseni
nasıl oldun merak etttim nezle gibiydim
dilerim iyisindir canım
bende hasta olmamak için çabalıyorum
senden döndüğüm gece misafir geldi sabah biz kahvaltıya gittik derken
mide bulantısı baş dönmesi ateş yaptım sonrada ucundan döndüm:) hasta olmaya da vaktim yok
aman hiçbirimiz olmayalım bebişler napar sonra...

kolay gelsin sana inşallah oynar bakalım,
geribildirimleri memnuniyetle iletirim....

ilet canım merak ediyorum
ben de şimdi aneaneye park yatak alıcam hemdeoyun parkı gibi aneannenin evde rahat etsin nehir diye...
bir de ikeadan mam sandalyesi düşiünüuyorum
bir de aktive masası derken
masraf bitmiyor ki:)
sağlık dışında tüm masraflara razıyım
sağlık olsun yeterki

mersüüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemus

afiyettttttt

aldım aktivite masasını, öğlen götürcem eve bakalım sonucu merak ediyorumbilmiyorumkismile

sonucu ben de merak ediyorum vallahi
ben de şimdilerde kafayı kırdım babycenter'dan oyunlar öğrenip onları uygulamaya çalışıyorum küçük bi sehpadan kendim mi aktivite masası yapsam diye düşünmüyor değilim hani... iki çıngırak üç hışırtı falan bi şey sempatiksalakcinni

du ben bi götüreyim anlatcam size sonucu

müzeyyeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet nerdesin sen, toplantı nasıl geçti

hadi bakalım inşll. sever deneyimleri bekliyorumm..

ama canım kendine dikkat et .. mama sandalyesini biz haşm işcandan aldık canım .. fiyat olarakta uygun oraya bak istersen..

foto yorumları için teşekkürler teyzeleri
ARDA MAŞALLAH DELİKANLI ADAM OLMUŞ ARZUCUM
RABBİM YAVRULARIN HEPSİNİ NAZAARLARDAN KORUSUN

Slmlar İzmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..
HOŞGELDİN HANDE
MEREK ETTİK SENİ
İYİMİSİNİZ?

NİLGÜN HAYIRLI OLSUN CNM
BAKALIM OĞLUŞUN BEĞENECEKMİ
MERAKLA SENDEN GELECEK HABERLERİ BEKLİYORUZ

SÜPER OLUR VALLA BİGE
SEN YAPARSIN CİN FİKİRLİ ARKADAŞIM BENİMsempatiksalakcinni

nilgün kaçar:)))

biliyorum iğrenç oldu ama idare ediverin işte delikafaduldensırnaşık şey

selam kızlar. yorgunum uykusuzum moralim çok çok çok bozuk ne kadar negatiflik varsa hepsi üzerimde. bunun üzerine bir de berkay da hasta oldu. ateşi var 38,5. sarı burun akıntısı ve yutkunurken boğazı acıyor. doktoru aradım. viral enfeksiyon dedi congest şrup serum fizyolojik ve ateş düşürücü verdi. aldırdım eve gönderdim. bakalım inşallah çabuk etki eder de düzelir yavrum.

SÜPER OLUR VALLA BİGE
SEN YAPARSIN CİN FİKİRLİ ARKADAŞIM BENİMsempatiksalakcinni

valla şekerim iki tane procem var çocukla ilgili... yapabilirsem nasıl yaptığım ve sonuçlarıyla birlikte fotolarını eklerim... onlar başarılı olursa da aktivite masası üretimine geçebilirim sempatiksalakcinni

nilgün kaçar:)))

biliyorum iğrenç oldu ama idare ediverin işte delikafaduldensırnaşık şey

bundan sonra sana kısaca behlül mü diycez şimdi CADIARZU

:teselli: a.s. :teselli: canım benim inşallah en kısa sürede düzelir kuzu allah beterinden esirgesin üzme kendini sen bizden iyi biliyorsun olmasa çok iyi ya olacak bunlar :2:

hihi bu dersim de müzikmiş
biraz daha dinleneyim ben barim:)
çay keyfindeyim...:)

nevracım benimv ar evde chicconunda aneme basit minik bişey istedim
ikea hesaplıdı ordakiler
gerçi annem benyediriyorumher yerde diyor ama
ikiye bölündüm yürüteç orda bebek arabası iki taneydi biri orda yatak alcaz şimdi bir tane daha
bakalım:)

Son düzenleme:
slmlar izmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..

geçenlerde sen konuşuldun msn de de yoktun merak ettik nasılsın kuzu nasıl

açlar sizi afiyet olsun süt olsun bebelere kilo olsun size olmasın

inşallah sever bende almak istiyorum artı ve eksilerini söylersin

amin canım aman önlemini al geçmiş olsun

hadi bakalım inşll. Sever deneyimleri bekliyorumm..

Ama canım kendine dikkat et .. Mama sandalyesini biz haşm işcandan aldık canım .. Fiyat olarakta uygun oraya bak istersen..

bizde oradan aldık ama intte daha ucuzdu yani fazla farketmiyor hata benzer ürünler silivride de aynı fiyataydı

amin inşallah canım. işte geldi mi üst üste gelir ya herşey zaten kaç gündür başka sorunlar var onlarla cebelleşiyorum üzerine berkay da böyle olunca iyice doldum taştım artık. o yüzden iki gündrü girmiyorum yazıp sizin de içinizi karartmak istemiyorum. zaten hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bir an önce işi gücü bitirip bürodan atmak istiyorum kendimi. birine beddua edeceksen eşinle aynı yerde çalış diyceksin valla. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…