sanada afiyet olsun nevracımcokacimcoook
selam:)
ben de dersim ingilizce
test okumam gerekli ama bir bakim dedim
nülgüncüm ahyırlı olsun masanız bakalım
beğencekmisiniz
p*elin de almıştı sanırım
herkes memnun kalırsa bende düşünüyorum almayı...
:) güle güle oynasın gökaycık :)
kolay gelsin sana inşallah oynar bakalım,
geribildirimleri memnuniyetle iletirim....
afiyet osssun
afiyet olsunnnn
cokacimcoook
aldım aktivite masasını, öğlen götürcem eve bakalım sonucu merak ediyorumbilmiyorumkismile
mersüüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemus
afiyettttttt
sonucu ben de merak ediyorum vallahi
ben de şimdilerde kafayı kırdım babycenter'dan oyunlar öğrenip onları uygulamaya çalışıyorum küçük bi sehpadan kendim mi aktivite masası yapsam diye düşünmüyor değilim hani... iki çıngırak üç hışırtı falan bi şey sempatiksalakcinni
müzeyyeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aldım aktivite masasını, öğlen götürcem eve bakalım sonucu merak ediyorumbilmiyorumkismile
arzucummmm dün aradımseni
nasıl oldun merak etttim nezle gibiydim
dilerim iyisindir canım
bende hasta olmamak için çabalıyorum
senden döndüğüm gece misafir geldi sabah biz kahvaltıya gittik derken
mide bulantısı baş dönmesi ateş yaptım sonrada ucundan döndüm:) hasta olmaya da vaktim yok
aman hiçbirimiz olmayalım bebişler napar sonra...
ARDA MAŞALLAH DELİKANLI ADAM OLMUŞ ARZUCUMfoto yorumları için teşekkürler teyzeleri
HOŞGELDİN HANDESlmlar İzmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..
NİLGÜN HAYIRLI OLSUN CNMaldım aktivite masasını, öğlen götürcem eve bakalım sonucu merak ediyorumbilmiyorumkismile
mersüüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemus
afiyettttttt
sonucu ben de merak ediyorum vallahi
ben de şimdilerde kafayı kırdım babycenter'dan oyunlar öğrenip onları uygulamaya çalışıyorum küçük bi sehpadan kendim mi aktivite masası yapsam diye düşünmüyor değilim hani... iki çıngırak üç hışırtı falan bi şey sempatiksalakcinni
SÜPER OLUR VALLA BİGE
SEN YAPARSIN CİN FİKİRLİ ARKADAŞIM BENİMsempatiksalakcinni
nilgün kaçar:)))
biliyorum iğrenç oldu ama idare ediverin işte delikafaduldensırnaşık şey
selam kızlar. yorgunum uykusuzum moralim çok çok çok bozuk ne kadar negatiflik varsa hepsi üzerimde. bunun üzerine bir de berkay da hasta oldu. ateşi var 38,5. sarı burun akıntısı ve yutkunurken boğazı acıyor. doktoru aradım. viral enfeksiyon dedi congest şrup serum fizyolojik ve ateş düşürücü verdi. aldırdım eve gönderdim. bakalım inşallah çabuk etki eder de düzelir yavrum.
slmlar izmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..
cokacimcoook
cokacimcoook
arzucummmm dün aradımseni
nasıl oldun merak etttim nezle gibiydim
dilerim iyisindir canım
bende hasta olmamak için çabalıyorum
senden döndüğüm gece misafir geldi sabah biz kahvaltıya gittik derken
mide bulantısı baş dönmesi ateş yaptım sonrada ucundan döndüm:) hasta olmaya da vaktim yok
aman hiçbirimiz olmayalım bebişler napar sonra...
hadi bakalım inşll. Sever deneyimleri bekliyorumm..
Ama canım kendine dikkat et .. Mama sandalyesini biz haşm işcandan aldık canım .. Fiyat olarakta uygun oraya bak istersen..
bundan sonra sana kısaca behlül mü diycez şimdi CADIARZU
:teselli: a.s. :teselli: canım benim inşallah en kısa sürede düzelir kuzu allah beterinden esirgesin üzme kendini sen bizden iyi biliyorsun olmasa çok iyi ya olacak bunlar :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?