2009 Aralık Anneleri

ah canım geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın annelerde olmasın onlara baksın babalar hiç olmasın kaprisleri çekilmez
bugün sende bendensin ben de bunalımım gel beraber takılalım

model ve fiyat bildirirsen fisher price değil bilge model alırız bebelere

aynen annem gitti salıncak aldı doğmadan gitti rahat yatsın diye karyola aldı bebek arabası alacaktı aldırmadım benim ki hep bagajda kullanacağın zaman çıkarırız dedim

nilgün kaçar:)))

biliyorum iğrenç oldu ama idare ediverin işte delikafaduldensırnaşık şey

güle güle .. gökay öp inşll beğenirrr...

canım çok geçmiş olsun . inşll. çabukcak atlatırsınız.

sen bi yap fotolara bakarız belkim ilk müşterin bilem olabilirimm.. : )

ohh afiyet olsun şeker... hmm anladım canımmm zor valla iki evde ama napacaksın..
onların rahatı için herşeye katlanıyoruzzz.. annen yakının da mı oturuyoo

Bilge ben uyku diye albüm yaptım 3 tane foto var anca onları yükleyebildim bakarsın seçersin dur 1 tane daha yükleyim 4 olsun sen seç beğen

YÜKLEDİM

Son düzenleme:

biz bu pazar aldık ..markası babyies ne öyle bişey .. fiyatı da 120 tl canım .. siz ne kadara aldınız.. markası nee

canım anlat hem açılırsın.. yardımcı olabiliriz belkii..

heh anlaşıldı vehbinin terakkesi :jeyyar:

şşşşşşşşşşşşşş enişte ge bakem sen şöle :mymeka: :mymeka: :mymeka:

gel müzeyyenim gel kuzum :teselli: canımız falan sıkılmaz konuş anlat ki ferahlayasın canım benim... bu ruh haliyle ne kendine ne yavrularına faydan olur insan insanın zehirini alırmış dök bacım zehrini :içelim:

model ve fiyat bildirirsen fisher price değil bilge model alırız bebelere

sen bi yap fotolara bakarız belkim ilk müşterin bilem olabilirimm.. : )

ohoooooo müşteri var mal yok :bbo:

Bilge ben uyku diye albüm yaptım 3 tane foto var anca onları yükleyebildim bakarsın seçersin dur 1 tane daha yükleyim 4 olsun sen seç beğen

YÜKLEDİM

bakem yavrıya opuyorumnanaktan

Müzeyyen canım bunların en iyisi kerestelik odun kötüsünü sen düşün artık sıkma canını valla işte beraber olsak eşimle heralde boşanırız pazar günü beraberiz birbirimize girmemize ramak kalıyor hele alışverişe gidersek ooooooo anlat rahatlarsın bak ben sabah neler yazdım rahatladım

evdekilere ulaşamıyorum .. bizim hatun cep tel. evde unutmuş. allahtan alt komşumla iyi görüşüyoruzz.. onu aradım elektriklerde arıza varmış . sağolsun bize gitti baktı iyilermiş. herşey yolunda yani.. ama ben burada haber alıncaya kadar yedim bitirdim kendimii..

hee tamam benden habersiz bişey yapmayın haaa kızarım bak Çok üzgünüm çoook

kızma bacım dün gündüz söyledim akşamcılara da pelin aracılığıyla ilettim :kedi:

yaaaaaaaaaniiiiiiiiiii bilmiyosan senin hatan bacım gelmiyim oraya klava:

hehe dalgalandım gayri durulayım... sözün özü şekerim senin nezdinde genel duyuru yapayım

CUMA GÜNÜ ÖĞLENE KADAR BEBEĞİN UYURKEN POZUNU KOYUP (FOTOĞRAFIN İSMİ BEBEĞİNİZİN İSMİ OLSUN LÜTFEN) ÖZEL MESAJ GÖNDERİRSENİZ ALIP KULLANIRIM SONRASINDA TINNNNNNNLAMAM HABERİNİZ OLSUN şakkıdı

MELİKECİM sen bu akşam elini titretmeden turtanın yüzünün göründüğü bir anda fotosunu çek annesi. 4. foto zaten kullandığımızdı... yüzünün göründüğü fotolar flu diğerinde de fıçı var ki ileride bundan mutlu olacağını sanmam aklinialirimsmile

Son düzenleme:

haklısın canım ben bu akşam çalışayım da benim kız fıçını dönmeden uyumuyor ki bakalım yarın yüklemeye çalışırım

gel annem gel yeter ki sen gel :))

haklısın canım ben bu akşam çalışayım da benim kız fıçını dönmeden uyumuyor ki bakalım yarın yüklemeye çalışırım

o fıçını dönüyodur da sen yatağın öbür tarafına geçemiyo musun? aklinialirimsmile ya da senin kucağında ilk uyuduğunda silivri kontu sayın babası çekiversin sempatiksalakcinni

alıntı yapayım dedim kaç kere denedim olmadı sağolun kızlar yaa iyi ki varsınız.

benimki sorundan öte aslında kendi salaklığımla uğraşıyorum. eşimle aynı yerde çalışıyorum artı kaynım da yanımızda çalışıyor. ekimin 22 sinde evlenecek düğün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu an. benim kocakafalı kocam 4 senedir her türlü tavizi verdi gittiğine geldiğine mesai saatleri içinde yaptığı abuk subuk işlere ses çıkarmadı şimdi düğün zamanı taktı kafayı kardeşine. her yapılacak işinde problem çıkarıyor izin vermek istemiyor. biz ikimizde evlenirken başka yerlerde eleman olarak çalışıyorduk bunun zorluğunu da çok yaşadık. o yüzden bu davranışları çok ters geliyor bana. son günlerde yapılacak tüm işlerde (tekrar salaklığıma doymayım) kendim araya girmeye başladım. biz bugün şuraya gidicez bunu yapıcaz diye en azından izin alma gibi bir sorunu olmasın kaynımın diye bu sefer de kabak benim başıma patladı tabi. pazartesiden beri bu yüzden birbirimizi yiyoruz. bu sefer de ibra bana döndü ben zaten işimizi önemsemiyormuşum anca ayberkin okul toplantılarına koşarmışım abuk sabuk doktor kontrol işleri için onu bunlatırmışım kardeşinin düğün alışverişine koşarmışım iş olsa da olurmuş olmasa da olurmuş..... 3 gündür bu ve bunun gibi laflar üzerine dallanan budaklanan kavgalarımız bitmedi bitmiyor. biz bugüne kadar hiç 24 saat süren bir kırgınlık yaşamamıştık ilk kez bu kadar birbirimize girdik ve ben ilk kez dün akşam kavga yüzünden berkayla çocuk odasında yattım ayberki de babasının yanına yatırdım. e düşünün bir de bu psikolojinin üzerine sabah yine aynı işyerinde yanyana odalarda çalışıcaz diye uğraşıyorum. valla bazen şeytan diyor çek git uğraşsın elemana iş öğreticem diye ben zaten istiyorum başka yerde çalışmayı ama o bırakmıyor ki beni alıştı tabi rahata. işte kendime kızıyorum şimdi salaksın salaak salaaak deyip duruyorum valla :mymeka:

heh sen misin eller havaya yaptık diyen aha da birinin gözü çıkasıca gözü kaldı Çok üzgünüm çoook

eeeeey benim güzeller güzeli kardeşim... eeeeeey benim evet salak kardeşim... sana mı kaldı kardeşi abisine karşı korumak??? bırak ne halleri varsa görsünler... kavgada yumruğu her daim araya giren yermiş seninki o misal...
biraz sabret araya girmekten de vazgeç, bir bildiği var ki öyle davranıyordur yoksa bugün kadar hiçbir şeyine karışmayan adam birden vahiy gelmiş gibi neden huy değiştirsin di mi ama?
bir müsait zamanda da al kocanı oturt karşına sakin sakin konuş. benim şu ana kadar gördüğüm algıladığım kadarıyla konuşabilen bir karı&kocasınız siz. öyle yatak ayırmalara falan da kalkışma kırarım kafanı :mymeka: eskiler en büyük hatadır derler istersen en büyük kavgayı etmiş ol yine de yatağında birlikte yat derler ve eskilerin çoğu dediğine güvenirim şahsen

üzme kendini her şey yoluna girer güzelcim :teselli: a.s.

nazar deymiş güzelim size nazar deymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…