selam kızlar. Yorgunum uykusuzum moralim çok çok çok bozuk ne kadar negatiflik varsa hepsi üzerimde. Bunun üzerine bir de berkay da hasta oldu. Ateşi var 38,5. Sarı burun akıntısı ve yutkunurken boğazı acıyor. Doktoru aradım. Viral enfeksiyon dedi congest şrup serum fizyolojik ve ateş düşürücü verdi. Aldırdım eve gönderdim. Bakalım inşallah çabuk etki eder de düzelir yavrum.
valla şekerim iki tane procem var çocukla ilgili... Yapabilirsem nasıl yaptığım ve sonuçlarıyla birlikte fotolarını eklerim... Onlar başarılı olursa da aktivite masası üretimine geçebilirim sempatiksalakcinni
hihi bu dersim de müzikmiş
biraz daha dinleneyim ben barim:)
çay keyfindeyim...:)
nevracım benimv ar evde chicconunda aneme basit minik bişey istedim
ikea hesaplıdı ordakiler
gerçi annem benyediriyorumher yerde diyor ama
ikiye bölündüm yürüteç orda bebek arabası iki taneydi biri orda yatak alcaz şimdi bir tane daha
bakalım:)
nilgün kaçar:)))
biliyorum iğrenç oldu ama idare ediverin işte delikafaduldensırnaşık şey
selam kızlar. yorgunum uykusuzum moralim çok çok çok bozuk ne kadar negatiflik varsa hepsi üzerimde. bunun üzerine bir de berkay da hasta oldu. ateşi var 38,5. sarı burun akıntısı ve yutkunurken boğazı acıyor. doktoru aradım. viral enfeksiyon dedi congest şrup serum fizyolojik ve ateş düşürücü verdi. aldırdım eve gönderdim. bakalım inşallah çabuk etki eder de düzelir yavrum.
valla şekerim iki tane procem var çocukla ilgili... yapabilirsem nasıl yaptığım ve sonuçlarıyla birlikte fotolarını eklerim... onlar başarılı olursa da aktivite masası üretimine geçebilirim sempatiksalakcinni
hihi bu dersim de müzikmiş
biraz daha dinleneyim ben barim:)
çay keyfindeyim...:)
nevracım benimv ar evde chicconunda aneme basit minik bişey istedim
ikea hesaplıdı ordakiler
gerçi annem benyediriyorumher yerde diyor ama
ikiye bölündüm yürüteç orda bebek arabası iki taneydi biri orda yatak alcaz şimdi bir tane daha
bakalım:)
geçenlerde sen konuşuldun msn de de yoktun merak ettik nasılsın kuzu nasıl
açlar sizi afiyet olsun süt olsun bebelere kilo olsun size olmasın
inşallah sever bende almak istiyorum artı ve eksilerini söylersin
amin canım aman önlemini al geçmiş olsun
bizde oradan aldık ama intte daha ucuzdu yani fazla farketmiyor hata benzer ürünler silivride de aynı fiyataydı
amin inşallah canım. işte geldi mi üst üste gelir ya herşey zaten kaç gündür başka sorunlar var onlarla cebelleşiyorum üzerine berkay da böyle olunca iyice doldum taştım artık. o yüzden iki gündrü girmiyorum yazıp sizin de içinizi karartmak istemiyorum. zaten hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bir an önce işi gücü bitirip bürodan atmak istiyorum kendimi. birine beddua edeceksen eşinle aynı yerde çalış diyceksin valla. mafoldumben
amin inşallah canım. işte geldi mi üst üste gelir ya herşey zaten kaç gündür başka sorunlar var onlarla cebelleşiyorum üzerine berkay da böyle olunca iyice doldum taştım artık. o yüzden iki gündrü girmiyorum yazıp sizin de içinizi karartmak istemiyorum. zaten hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bir an önce işi gücü bitirip bürodan atmak istiyorum kendimi. birine beddua edeceksen eşinle aynı yerde çalış diyceksin valla. mafoldumben
model ve fiyat bildirirsen fisher price değil bilge model alırız bebelere
sen bi yap fotolara bakarız belkim ilk müşterin bilem olabilirimm.. : )
Bilge ben uyku diye albüm yaptım 3 tane foto var anca onları yükleyebildim bakarsın seçersin dur 1 tane daha yükleyim 4 olsun sen seç beğen
YÜKLEDİM
ne uykusu ya gene albümmü yapılıyor yoksam????
tatlım cananın yağmur falan yoktu ya o albümde... eksikleri tamamlıycam oradaki fotoyu beğenmeyeninkini de değiştiricem nasılsa en baştan yapmam gerektiği için
hee tamam benden habersiz bişey yapmayın haaa kızarım bak Çok üzgünüm çoook
kızma bacım dün gündüz söyledim akşamcılara da pelin aracılığıyla ilettim :kedi:
Yaaaaaaaaaniiiiiiiiiii bilmiyosan senin hatan bacım gelmiyim orayaklava:
Hehe dalgalandım gayri durulayım... Sözün özü şekerim senin nezdinde genle duyuru yapayım
cuma günü öğlene kadar bebeğin uyurken pozunu koyup (fotoğrafın ismi bebeğinizin ismi olsun lütfen) özel mesaj gönderirseniz alıp kullanırım sonrasında tınnnnnnnlamam haberiniz olsun şakkıdı
melikecim sen bu akşam elini titretmeden turtanın yüzünün göründüğü bir anda fotosunu çek annesi. 4. Foto zaten kullandığımızdı... Yüzünün göründüğü fotolar flu diğerinde de fıçı var ki ileride bundan mutlu olacağını sanmam aklinialirimsmile
kızma bacım dün gündüz söyledim akşamcılara da pelin aracılığıyla ilettim :kedi:
yaaaaaaaaaniiiiiiiiiii bilmiyosan senin hatan bacım gelmiyim orayaklava:
hehe dalgalandım gayri durulayım... sözün özü şekerim senin nezdinde genel duyuru yapayım
CUMA GÜNÜ ÖĞLENE KADAR BEBEĞİN UYURKEN POZUNU KOYUP (FOTOĞRAFIN İSMİ BEBEĞİNİZİN İSMİ OLSUN LÜTFEN) ÖZEL MESAJ GÖNDERİRSENİZ ALIP KULLANIRIM SONRASINDA TINNNNNNNLAMAM HABERİNİZ OLSUN şakkıdı
MELİKECİM sen bu akşam elini titretmeden turtanın yüzünün göründüğü bir anda fotosunu çek annesi. 4. foto zaten kullandığımızdı... yüzünün göründüğü fotolar flu diğerinde de fıçı var ki ileride bundan mutlu olacağını sanmam aklinialirimsmile
haklısın canım ben bu akşam çalışayım da benim kız fıçını dönmeden uyumuyor ki bakalım yarın yüklemeye çalışırım
gel annem gel yeter ki sen gel :))
alıntı yapayım dedim kaç kere denedim olmadı sağolun kızlar yaa iyi ki varsınız.
benimki sorundan öte aslında kendi salaklığımla uğraşıyorum. eşimle aynı yerde çalışıyorum artı kaynım da yanımızda çalışıyor. ekimin 22 sinde evlenecek düğün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu an. benim kocakafalı kocam 4 senedir her türlü tavizi verdi gittiğine geldiğine mesai saatleri içinde yaptığı abuk subuk işlere ses çıkarmadı şimdi düğün zamanı taktı kafayı kardeşine. her yapılacak işinde problem çıkarıyor izin vermek istemiyor. biz ikimizde evlenirken başka yerlerde eleman olarak çalışıyorduk bunun zorluğunu da çok yaşadık. o yüzden bu davranışları çok ters geliyor bana. son günlerde yapılacak tüm işlerde (tekrar salaklığıma doymayım) kendim araya girmeye başladım. biz bugün şuraya gidicez bunu yapıcaz diye en azından izin alma gibi bir sorunu olmasın kaynımın diye bu sefer de kabak benim başıma patladı tabi. pazartesiden beri bu yüzden birbirimizi yiyoruz. bu sefer de ibra bana döndü ben zaten işimizi önemsemiyormuşum anca ayberkin okul toplantılarına koşarmışım abuk sabuk doktor kontrol işleri için onu bunlatırmışım kardeşinin düğün alışverişine koşarmışım iş olsa da olurmuş olmasa da olurmuş..... 3 gündür bu ve bunun gibi laflar üzerine dallanan budaklanan kavgalarımız bitmedi bitmiyor. biz bugüne kadar hiç 24 saat süren bir kırgınlık yaşamamıştık ilk kez bu kadar birbirimize girdik ve ben ilk kez dün akşam kavga yüzünden berkayla çocuk odasında yattım ayberki de babasının yanına yatırdım. e düşünün bir de bu psikolojinin üzerine sabah yine aynı işyerinde yanyana odalarda çalışıcaz diye uğraşıyorum. valla bazen şeytan diyor çek git uğraşsın elemana iş öğreticem diye ben zaten istiyorum başka yerde çalışmayı ama o bırakmıyor ki beni alıştı tabi rahata. işte kendime kızıyorum şimdi salaksın salaak salaaak deyip duruyorum valla :mymeka:
alıntı yapayım dedim kaç kere denedim olmadı sağolun kızlar yaa iyi ki varsınız.
benimki sorundan öte aslında kendi salaklığımla uğraşıyorum. eşimle aynı yerde çalışıyorum artı kaynım da yanımızda çalışıyor. ekimin 22 sinde evlenecek düğün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu an. benim kocakafalı kocam 4 senedir her türlü tavizi verdi gittiğine geldiğine mesai saatleri içinde yaptığı abuk subuk işlere ses çıkarmadı şimdi düğün zamanı taktı kafayı kardeşine. her yapılacak işinde problem çıkarıyor izin vermek istemiyor. biz ikimizde evlenirken başka yerlerde eleman olarak çalışıyorduk bunun zorluğunu da çok yaşadık. o yüzden bu davranışları çok ters geliyor bana. son günlerde yapılacak tüm işlerde (tekrar salaklığıma doymayım) kendim araya girmeye başladım. biz bugün şuraya gidicez bunu yapıcaz diye en azından izin alma gibi bir sorunu olmasın kaynımın diye bu sefer de kabak benim başıma patladı tabi. pazartesiden beri bu yüzden birbirimizi yiyoruz. bu sefer de ibra bana döndü ben zaten işimizi önemsemiyormuşum anca ayberkin okul toplantılarına koşarmışım abuk sabuk doktor kontrol işleri için onu bunlatırmışım kardeşinin düğün alışverişine koşarmışım iş olsa da olurmuş olmasa da olurmuş..... 3 gündür bu ve bunun gibi laflar üzerine dallanan budaklanan kavgalarımız bitmedi bitmiyor. biz bugüne kadar hiç 24 saat süren bir kırgınlık yaşamamıştık ilk kez bu kadar birbirimize girdik ve ben ilk kez dün akşam kavga yüzünden berkayla çocuk odasında yattım ayberki de babasının yanına yatırdım. e düşünün bir de bu psikolojinin üzerine sabah yine aynı işyerinde yanyana odalarda çalışıcaz diye uğraşıyorum. valla bazen şeytan diyor çek git uğraşsın elemana iş öğreticem diye ben zaten istiyorum başka yerde çalışmayı ama o bırakmıyor ki beni alıştı tabi rahata. işte kendime kızıyorum şimdi salaksın salaak salaaak deyip duruyorum valla :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?