2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım
rabbim acil şifalar versin kuzuma

sen yaparsın

Yapma be muzeyyen senin hatalarin olmus ewt ama birdha taviz verme akraba mevzularinda karismama tavrindan ve belki bildigu biseyi vardir evlendiginde de askiya almasini falan istemiyordur kardesinin ne bileyim vardir bisey muhakkak sanada demek istemedigi birsey sen uzatma da cocuklar etkilenmesin muzeyyencim

yok be güzelim tek derdi biz evlenirken kimse bize destek olmadı onun tarafından. ama o zaman kardeşi askerdeydi zaten bu arada kaynımı kendi kardeşm gibi severim ben de. işte biz maddi manevi bütün yükü kendimiz aldık krediler çektik evlendik bitirip krediler çektik iş kurduk falan o yüzden kızıyor ona herkes yardım ediyor şimdi. tamam kızmakta da haklı olabilir ama çok anlamsız bir yerden tepki koyuyor. tamam bende de salaklık karışmadın bugüne kadar karışma ama olan oldu karıştım diyelim bu kadar da uzatılmaz ki. hergün surat her gün sinir nereye kadar yani. ben de çok karşıyımdır yatak ayırmaya ama artık kaç gündür kavga evde işte hep karşımda bunaldım çok yaa.

nazar deymiş güzelim size nazar deymiş..

doğru söylüyorsun valla nevracım zaten çevremizdeki mutsuz insanlar tarafından pek hazmedilemeyen bir çiftiz. sanki milletin mutsuzluğunun sebebi bizmişiz gibi((

geçmiş olsun canım
rabbim acil şifalar versin kuzuma

sen yaparsın

sağol meralcim. size de çok geçmiş olsun. babanı şimdi okudum. çabucak iyileşir toparlanır da allah bir daha hastalık dert göstermez inşallah.

evet pelincim tek hatam karışmak zaten. ama ben uzatmıyorum ki o uzatıyor. hayatta istediğim en son şey zaten çocuklarımın etkilenmesini istermiyim hiç.

Bilgecim aktivite masasi kendin yapilacak cinsten degil yani cingirak falan degil cingirak artik bizimkilere basit kaciyor tabi bence sarkilari isiklari falan var daha cok ilgi cekici turkce konusmasi iyi 1-10 arasi sarkisi var sayilari ve alfabeyi ogretyr ben sarkiyla birlikte soyleyince minada gulup sallanmaya basliyor cee diyen bolumu var bence guzel yani birde gecen dedigin sey olmaz ayakta durunca dusmez ama ayaklari cikablyrda ben yanindan ayrlacaksam yada biz yemek yerken ayaklarini cikartp otrtyrm minayi aklim kalmiyor detayli oldu ama merak edenler icin yazaym dedim ayrica gokayda sever insallah

tatlım yine ve yeniden büyüklük sende kalsın... eşin ne severse çay kahve rakı bira neyse işte... çocuklar uyuduktan sonra birer bardak/kadeh hazırla al karşına suçlamadan ve özellikle ağlamadan otur konuş çözün bu işi... yazık günah sana... bilirim o surat o asabiyet hallerini tek hatan iyilik yapmaya çalışmaktır canından bezdirirler suratlarıyla!!!
sen adımını at sonra o adım atmazsa hep birlikte kırarız kafasını olumunekankayizsmile

yok tatlım ya yapacağımdan değil ama bir sehpaya bazı oyuncakları sabitleyip çabalamasını planlamıyor değilim aklinialirimsmile bi nevi aktivite masası yani... bizim fisher price puppy var bi incelemem lazım aktivite masasıyla aynı şarkılar aynı şiirler vs midir nedir biraz da kullananlardan rapor sonra karar vericem kısmetse.. ayrıntılı açıkladığın iyi olmuş bence sağolasın

haydi ben oğluşuma gidiyorum

ben geldim ama bi rapor hazırlama lazım, biraz yokum,
bu arada masayı götürdüm, seninki çığlıklar atarak basıyordu düğmelerine bakalım sevdi gibi ama esas akşam görüp rapor ederim size

KONUŞ KOCANLA CANIM ASLINDA EN İYİSİ KARIŞMAMAK BEN DE EŞİM KIZDIĞI ZAMAN KENDİ AİLESİNDEN BİRİNE ( BENİM AİLEMDEN BİRİ OLSA KIRARIM KAFASINI ) SESİMİ ÇIKARMIYORUM NEYSE OLAN OLMUŞ KONUŞ AMA YATAĞIN AYIRMA TATLIM SOĞUKLUK UZAR

BENDE İSTİYORUM MAAŞI ALAYIM İŞTEN KOVMAZLARSA ALIRIM sempatiksalakcinni

bilgeee güleee seni ve umuttu kocaman öpüyoruuuummmm

Müzeyyencim üzme canım arkadaşım o tatlı canını:teselli:
zaman zaman oluyor böyle durumlar
sen iyi niyetinden yardımcı olmaya çalışıyorsun ama anlayana işte

NİLGÜMCÜM MASA HK RAPORLARLARINI BEKLİYORUZ CANIM

ŞEKERLER BENDE TOPARLANIP ÇIKIYORUM
KUZUMU ÖZLEDİM HEMDE ÇOOOOKKKKKKKK:çok üzgünüm:

HEPİNİZİ SIMSIKI KUCAKLIYOR VE SICAK DUYGULARLA ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan

Benim sanirim bugunlerde insanlara ters dusme zamanim . Biraz once dayim aradi. Hic aram yoktur. En son Eylül dogdugunda gordum . Oldukca sorunlu bi tiptir bende uzak durmayi tercih ediyorum .
Kizlari var biri liseye basladi iste bu sene . Face de gordum yazmis bilisim teknolojisini kazandim diye. Neyse cok uzun zamandir onla da konusmadim . Biraz once dayim aradi.
Napiyorsun burcucum . İyi misin bi derdin sıkıntın varmi gibilerinden . Burcak bilisim teknolojilerini kazandi . Bu aksam biraz sana birakayim da uzak tefek seyler goster dedi.
Aaa bak nasil uzuldum musait degilim bu aksam dedim . Ne zaman olursun dedi. Onumuzdeki 5 sene olmayi dusunmuyorum dedim . Nasil yani dedi . Kusura bakma dedim sadece kendi menfaatin icin adam kullanmaya calisiyorsun dayim olman akrabam olman benim icin tin dedim kapadim . Ohhh rahatladim..
Kotu gunde aramaz. Babam hastalandi aramaz. Annem hastalandi aramaz. Defolsun.

güle güle meralll.. seni kuzucuğunu kocaman öpüyorummmm

bugün günündesin canımmm vallaa akraba makraba dinlemem bende yine sölüyorum hak edenin hakkını vereceksinn kimse kimm .. bizdeee var öyle tipler.. babamın abileri olur kendilerii .. geçen bi düğün münasebetiyle bir araya geldik.. yüzlerine bilem bakmadım.. ama gelip yine laf sokup babacığımı üzmüşler bana sonradan sölüyorlar duysaydım nerede olduğumu unutur orada okurdum canına ama işte biliyorlar huyumuuuu sonradan sölüyorlar bana ..

sen bugün süpersin canımmm yaaa ne güzel yapmışsın ben yapamıyorum kendi kendimi hasta ediyorum

benim de halamlar amcam daha ne aradılar ne geldiler zeynep için onlar gelmek isterlerse o zaman müsait değilim eğer çağıracak olursam düğüne gelirsiniz diyeceğim babam da üzülmesin ama zeynep 9 aylık oldu ne hamileyken aradılar ne doğum yapınca

aynen canım ben de babamı üzmelerini daha doğrusu üzmezler doldururlar o da gelir benim aileme saygısızlık yaptınız der onlara toz kondurmaz

Ben akrabalar konusunda cok gaddarim . Yaptiklarimi saysam konusmazsiniz benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…