Benim sanirim bugunlerde insanlara ters dusme zamanim . Biraz once dayim aradi. Hic aram yoktur. En son Eylül dogdugunda gordum . Oldukca sorunlu bi tiptir bende uzak durmayi tercih ediyorum .
Kizlari var biri liseye basladi iste bu sene . Face de gordum yazmis bilisim teknolojisini kazandim diye. Neyse cok uzun zamandir onla da konusmadim . Biraz once dayim aradi.
Napiyorsun burcucum . İyi misin bi derdin sıkıntın varmi gibilerinden . Burcak bilisim teknolojilerini kazandi . Bu aksam biraz sana birakayim da uzak tefek seyler goster dedi.
Aaa bak nasil uzuldum musait degilim bu aksam dedim . Ne zaman olursun dedi. Onumuzdeki 5 sene olmayi dusunmuyorum dedim . Nasil yani dedi . Kusura bakma dedim sadece kendi menfaatin icin adam kullanmaya calisiyorsun dayim olman akrabam olman benim icin tin dedim kapadim . Ohhh rahatladim..
Kotu gunde aramaz. Babam hastalandi aramaz. Annem hastalandi aramaz. Defolsun.
aynen canım ben de babamı üzmelerini daha doğrusu üzmezler doldururlar o da gelir benim aileme saygısızlık yaptınız der onlara toz kondurmaz
Hadi masallah devami gelsin insallah nilgun
Aman nilgün cüğüm maşallah inşallah sever o kadar para boşa gitmez
Müzeyyencim üzme canım arkadaşım o tatlı canını:teselli:
zaman zaman oluyor böyle durumlar
sen iyi niyetinden yardımcı olmaya çalışıyorsun ama anlayana işte
NİLGÜMCÜM MASA HK RAPORLARLARINI BEKLİYORUZ CANIM
ŞEKERLER BENDE TOPARLANIP ÇIKIYORUM
KUZUMU ÖZLEDİM HEMDE ÇOOOOKKKKKKKK:çok üzgünüm:
HEPİNİZİ SIMSIKI KUCAKLIYOR VE SICAK DUYGULARLA ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan
Ben akrabalar konusunda cok gaddarim . Yaptiklarimi saysam konusmazsiniz benle
ben gidiyorummmm oğluşumu çook özledim bugün evde elektrik hala kesik konuşamadım.. gideyim bir önceee .. herkese iyi akşamlarr... güzel anneleri veee tatlı bebeşlerini kocaman öpüyorummmm .. opuyorumnanaktan
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz ve sıkıntımı paylaştığınız için.
ben varım nilgüncüm bak yalnız bırakmyıorum seni:)
Benim sanirim bugunlerde insanlara ters dusme zamanim . Biraz once dayim aradi. Hic aram yoktur. En son Eylül dogdugunda gordum . Oldukca sorunlu bi tiptir bende uzak durmayi tercih ediyorum .
Kizlari var biri liseye basladi iste bu sene . Face de gordum yazmis bilisim teknolojisini kazandim diye. Neyse cok uzun zamandir onla da konusmadim . Biraz once dayim aradi.
Napiyorsun burcucum . İyi misin bi derdin sıkıntın varmi gibilerinden . Burcak bilisim teknolojilerini kazandi . Bu aksam biraz sana birakayim da uzak tefek seyler goster dedi.
Aaa bak nasil uzuldum musait degilim bu aksam dedim . Ne zaman olursun dedi. Onumuzdeki 5 sene olmayi dusunmuyorum dedim . Nasil yani dedi . Kusura bakma dedim sadece kendi menfaatin icin adam kullanmaya calisiyorsun dayim olman akrabam olman benim icin tin dedim kapadim . Ohhh rahatladim..
Kotu gunde aramaz. Babam hastalandi aramaz. Annem hastalandi aramaz. Defolsun.
bende amcamı evden kovmuştum babamın öldüğü günBen akrabalar konusunda cok gaddarim . Yaptiklarimi saysam konusmazsiniz benle
güle güle meralll.. seni kuzucuğunu kocaman öpüyorummmm
bugün günündesin canımmm vallaa akraba makraba dinlemem bende yine sölüyorum hak edenin hakkını vereceksinn kimse kimm .. bizdeee var öyle tipler.. babamın abileri olur kendilerii .. geçen bi düğün münasebetiyle bir araya geldik.. yüzlerine bilem bakmadım.. ama gelip yine laf sokup babacığımı üzmüşler bana sonradan sölüyorlar duysaydım nerede olduğumu unutur orada okurdum canına ama işte biliyorlar huyumuuuu sonradan sölüyorlar bana ..
yok canım ben küçükken öyleydi babam toz kondurmazd ailesine . sonra biz büyüdükçe biize d laf sölemeye başladılar .. o zaman değişti babam .. önce eşim ve çocuklarım dedi.. ablam evlenirken silkelemişti. ama iyi silkememiş düşmediler.. ara ara yapışıyorlardı adamın yakasına neyse en son ben babamın bi büyüyü ile bayağı bi atıştım da hatta evimizden defettim ... ondan sonra kesildi ayakları eve gelmiyorlar ama işte düğün de bi yerde görünce laf sokmakta geri kalmıyorlar.. allah diyorum bende rabbim sen bildiğin gibi yapp ..
sen git git ben bugün azad ediyorum seni olumunekankayizsmile
müzeyyeeen canım üzme kendini, ne kadar seversen sev kaynını 3.şahıstır,
sen önce eşinin yanında ol
konuşursunuz güzelce şööööyle karşılıklı oturup
herşey düzelir geçer,
üzülme arkadaşıııım olumunekankayizsmile
bende amcamı evden kovmuştum babamın öldüğü gün
kimse durup dururken kırılmaz, muhakkak vardır bir nedeni
haketmiş valla burcu kimse seni yadırgamaz vereliniortak
senle aynı şeyleri yaşamışız resmen allah bildiği gibi yapsın diyorum başka bişey demiyorum
müzeyyeeen canımmmmm :1hug:
yavru kuşuma masa almışın inşallah sever :)))
nilgüüüüüün canımmmmm :1hug:
yavru kuşuma masa almışın inşallah sever :)))
masayı ben aldım bikerem
inşallah yasemin inşallah
yok saat 3 den beri yalnızım büroda dışarıdalar pek iyi geldi yalnızlık o yüzden gidesim yok rahat rahat çalışıyorum. yoksa bu moralle pek duramazdım zaten yan yana :kedi:
bu arada gökkuşun masasını güle güle kullansın nilgüncüm ben de istiyorum bakalım araştırmam lazım. ev şeklinde olan da var biraz fiyatı yüksek ama acaba 2 çocuk sığar mı içine merak ediyorum internetten bakmakla olmayacak bu iş gidip mağazadan bakmak lazım
tabi ki yasemincim konu kim olursa olsun benim için eşim ve çocuklarım herşeyden önce gelir zaten. ben bu olayın bu kadar sorun haline dönüşeceğini düşünsem hiiiç karışmazdım zaten ama olan oldu artık. eşim hiç ummadığım tepkiler verdi. bakalım akşam ola hayrola :sm_confused:
bu arada masayı ben almadım canım nilgün almış ben de yeni okudum.
ay ne oluyor yaa sen de okudun mu temin müzeyyen yazıyordu şimdi nilgün yazıyor allahım moralim bozuk ya ben mi sıyırdım acep diyorum ama sen de böyle bir açıklama yaptığına göre sen de öyle görmüşsün nilgün di mi?
son ders zili...
ya allah diyip son dersimi de yapacağım:)
sınıf başkanı seçimi var sınıf birbirine girdi:))))))
iyi hadi o zaman yalnızsan dinle kafanı
ama ben sana güveniyorum yarın sen olayı çözmüş,
sorunu gidermiş olarak geleceksin biliyorum
evede baktım içine sığılacak birşey değil, hemde pahalı biraz, o yüzden oynayıp oynamayacağını bilemediğim için riske giremedim, birde masayı alıp yanında farklı şeyler almak var o paraya diye düşündüm
editlemiş hemen atom karınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?