2009 Aralık Anneleri

wayyyyy
burcu yaktı gemileri geliyorohaoldumsmileohaoldumsmile

ah ah bende yapabilsem süper olacak

aynen canım ben de babamı üzmelerini daha doğrusu üzmezler doldururlar o da gelir benim aileme saygısızlık yaptınız der onlara toz kondurmaz

yok canım ben küçükken öyleydi babam toz kondurmazd ailesine . sonra biz büyüdükçe biize d laf sölemeye başladılar .. o zaman değişti babam .. önce eşim ve çocuklarım dedi.. ablam evlenirken silkelemişti. ama iyi silkememiş düşmediler.. ara ara yapışıyorlardı adamın yakasına neyse en son ben babamın bi büyüyü ile bayağı bi atıştım da hatta evimizden defettim ... ondan sonra kesildi ayakları eve gelmiyorlar ama işte düğün de bi yerde görünce laf sokmakta geri kalmıyorlar.. allah diyorum bende rabbim sen bildiğin gibi yapp ..

Hadi masallah devami gelsin insallah nilgun

ay inşallah yoksaaaa gökhanın dilinden kurtulamam valla , oyuncağa o kadar para verilir mi dedi bende senin hesap doğum günü hediyesi alcam oğluma dedim
Aman nilgün cüğüm maşallah inşallah sever o kadar para boşa gitmez

ay inşallah bige akıl vermişti, hediye alıyorum dedim, dğiştirme kartı felan aldım, bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum,

gerçi nilay oynuyor kızım oynar benimde ne yapayım, aman gidersede canım sağolsun kim için çalışıyorum ben dimi ama

bende öptüm bende seni de kara kuzunuda, akşam bi gideyim yarın rapor edeceğim

Ben akrabalar konusunda cok gaddarim . Yaptiklarimi saysam konusmazsiniz benle

niye konuşmayalım şekerim, en iyisini yapıyorsun valla, keşke bende yapabilsem ama annem bırakmıyor yoksa bende az sivri dilli değilimdir hani

müzeyyencim, Berkayıma çoook geçmiş olsun,
diğer konuda gereken söylenmiş zaten, sende üzerine düşeni yaparsın diyor konuyu kapatıyor sevgilerimi sunuyorum a.s.

ben gidiyorummmm oğluşumu çook özledim bugün evde elektrik hala kesik konuşamadım.. gideyim bir önceee .. herkese iyi akşamlarr... güzel anneleri veee tatlı bebeşlerini kocaman öpüyorummmm .. opuyorumnanaktan

haydeeeee sanada güle güle , öptüm senide oğluşunuda
ben kaldım yine dahada var ya (((

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz ve sıkıntımı paylaştığınız için.

ben varım nilgüncüm bak yalnız bırakmyıorum seni:)

müzeyyeeen canım üzme kendini, ne kadar seversen sev kaynını 3.şahıstır,
sen önce eşinin yanında ol
konuşursunuz güzelce şööööyle karşılıklı oturup
herşey düzelir geçer,
üzülme arkadaşıııım olumunekankayizsmile

Ben akrabalar konusunda cok gaddarim . Yaptiklarimi saysam konusmazsiniz benle
bende amcamı evden kovmuştum babamın öldüğü gün
kimse durup dururken kırılmaz, muhakkak vardır bir nedeni
haketmiş valla burcu kimse seni yadırgamaz vereliniortak

senle aynı şeyleri yaşamışız resmen allah bildiği gibi yapsın diyorum başka bişey demiyorum

sen git git ben bugün azad ediyorum seni olumunekankayizsmile

yok saat 3 den beri yalnızım büroda dışarıdalar pek iyi geldi yalnızlık o yüzden gidesim yok rahat rahat çalışıyorum. yoksa bu moralle pek duramazdım zaten yan yana :kedi:

bu arada gökkuşun masasını güle güle kullansın nilgüncüm ben de istiyorum bakalım araştırmam lazım. ev şeklinde olan da var biraz fiyatı yüksek ama acaba 2 çocuk sığar mı içine merak ediyorum internetten bakmakla olmayacak bu iş gidip mağazadan bakmak lazım

müzeyyeeen canımmmmm :1hug:

yavru kuşuma masa almışın inşallah sever :)))

tabi ki yasemincim konu kim olursa olsun benim için eşim ve çocuklarım herşeyden önce gelir zaten. ben bu olayın bu kadar sorun haline dönüşeceğini düşünsem hiiiç karışmazdım zaten ama olan oldu artık. eşim hiç ummadığım tepkiler verdi. bakalım akşam ola hayrola :sm_confused:

bu arada masayı ben almadım canım nilgün almış ben de yeni okudum.

son ders zili...
ya allah diyip son dersimi de yapacağım:)
sınıf başkanı seçimi var sınıf birbirine girdi:))))))

masayı ben aldım bikerem

inşallah yasemin inşallah

ay ne oluyor yaa sen de okudun mu temin müzeyyen yazıyordu şimdi nilgün yazıyor allahım moralim bozuk ya ben mi sıyırdım acep diyorum ama sen de böyle bir açıklama yaptığına göre sen de öyle görmüşsün nilgün di mi?

iyi hadi o zaman yalnızsan dinle kafanı
ama ben sana güveniyorum yarın sen olayı çözmüş,
sorunu gidermiş olarak geleceksin biliyorum

evede baktım içine sığılacak birşey değil, hemde pahalı biraz, o yüzden oynayıp oynamayacağını bilemediğim için riske giremedim, birde masayı alıp yanında farklı şeyler almak var o paraya diye düşündüm

editlemiş hemen atom karınca

son ders zili...
ya allah diyip son dersimi de yapacağım:)
sınıf başkanı seçimi var sınıf birbirine girdi:))))))

bitmiş bitmiş hadi kalmamış bişey,
bugün nilayda başkan yardımcısı olmuş, öğlen gittiğimde söyledi
başkanda tuna olmuş

ama olsun geçen senede o benim yardımcı diyodu en son ben çıkarken kaydirigubbakcemile3

sağol canım iyi geliyor bak bu sözler şu an sanki hep küs kalacakmışız gibi düşünüyorum düşündükçe de içim daralıyor neyse girmeyelim yine konuya:))

ben internetten öyle bir baktım ama nasıl birşey olduğunu da pek anlamadım. ayberk o içine girilen evleri çok seviyor gerçi okullarında var ama hani o tarz birşeyse bir taşla iki kuş vurayım diye düşünüyordum öyle değilse gereksiz tabi masa şeklinde olan daha mantıklı

nilgün bu arada biberon soruyordun sen nuby geldi bizim daha pazartesi günü geldi. su içmede sorun yaratmadı ama keyifsiz olduğu için başka birşey denemedim henüz. düzeldin de öyle denerim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…