slm kızlar herkes ıyıdır umarım bı konuda danışıcam sıze bana gecenlerde rota vırusu ıle ılgılı bı kaç tanıdım broşürü geldı.. onemlı bı asıymıs yaptıranlarınız vardır mutlaka ama ben saglık ocagına gttıgım ıcın bu konuyla ılgılı hıc bısey soylenmedı cunku orda yapılmıyor..onemlı bı ası imiş fakat ılk dozu 3. ayda oluyomus cok gec kaldık sanrım ..uff kızım hıc bıseyden mahrum kalsın ıstemıyordm uzuldm ya sımdıbıde sey dıe duydum ozel klınıkte ası olunca ates flan olmuyrmus bu doğrumu ..cocuk huysuzlanmıyormus flan saglık ocaklarındaknden ne farkı varkı acep ..okuyanlar cvp verırse sevınırım ..hepınızı öptm
hangı aşı canım buYasinda ozel asi var yaptirmak istersen kacirma
Bende bi de hala vardir o kadar cok severim ki kendisini :)
Benim dugunum oldugu hafta babamla kavga ettiler bi konuda .Ben dugun gunu kuaforden geldim babamin yuzu o kadar asikti ki . Ne oldu baba filan dedigimde aglamaya basladi. Halam babanemlere iste cocuklarina kisaca babamin sulalesine telefon acip burcunun dugunune gitmiceksiniz filan demis. Babam babanen seni gelinlikle gormek istiyordu diye agladi. Uzulme dedim ben dugunden sonra gidicem ona gorcek benim gelinlikle . Dugunum bitti . Eglenceye gitmeden ugradim ona ki cok alakasiz bi yerdi. Babamin sadece saatlerce bana tesekkur ettigini hatirliyorum . O gun babamin aglamasini asla unutmam . Babam 2 yil sonra filan sanirim bi ameliyat gecirdi. Hastane bahcesindeydim . Halam ve oglu babami ziyarete geldi ! . Giremezsin dedim bu benim ustume yurudu o an . Nasil atladiysam ustune hastane polisi ayirdi. Sadece saclari kalmisti elimde . Ucan tekme ile dagittim kendisini . ! Bi daha da karsima cikarsan yine doverim dedim . Zaten yemedi cikmadi.Cikarsa dover miyim yine zevkle !!
buurcu bışıyy dıyebılırmıyımm,,ben senden tırstım yaa,bır korku kapladı yürekceğizimiiiii
bilmiyorumkismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ya sağlık ocagndakıler söylemedıler bana .. dogumdan sonra ılk 3 4 ayında özel doktoruna kontrol olabıldı ...gerısı hastalandıgında devlat hastanesıne gttk hangı doktor olursa o baktı ..onlarda bısey demedı hıc..of ya gercı söylemıs olasalar bıle sanırım bız 120 tl yı veremezdık ..kızımın maddı acıdan hıc sansı yok cok krıtık bı dönemde dunyaya geldı ılkk ayları guzeldı maddı acıdan altnlarımı dogm ıcın bozdurmustk onlar suyunu cekene kadar ıyıydı ..gercı yınede cok sukur aç dııl acıkda diil..Allahım sağlık versın gerısı onemlı dııl...saolun kızlar cvplar ıcın üzüldüm ve halada uzgunumsenağlama ..cunku bu hastalıga yakalanma rıskı yuksekmıs dayanıklı bı virüsmüş nerden kapacagı hıc bellı olmaz uff senağlama
Ahahah yok yok tirsma . Hem bizim kizlar benziyo :=)
gözün kararınca hıç bıleyden korkmuyosun sen sanırsamm,,allah bılge bacıma kolaylık versın senı kızdırmamak lazımmmmmm onu annadımmm,,ee tabii azramın benzeşi eylulumunde allah yardımcısı ossun
ya şaka bı yana ben cok merak edıyorum bızım kızlar yanyana geldığınde hakkaten bu kadar benzıyolar mı bırbırlerıne??kuzucuklarrrsırnaşık şey
Gelcem bi gun Ankaraya kesin . O zaman mutlaka yanyana getirirz kuzucuklari.
DÜN SABAH 10:30 GİBİ APAR TOPAR ALDIĞIM ÜZÜCÜ HABERLE ÇIKTIM VE TAZAMADIM SİZE,
BİGE ARKADALŞIM MERAK ETMİŞ SAĞOLSUN NERELERDE MERAL DİYE
BABAM KARDİYOLOĞA KONTROLE GİTMİŞTİ
ANJİO OLACAĞIM ŞİMDİ DİYE BENİ ARAYINCA NASIL ÇIKTIĞIMI BELEMDİM.
ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA GİTTİ VE AKŞAM 16:30 GİBİ HASTANEDEN TABURCU OLDU BİLE.
YARABBİM KİMSETE DERMANI OLMAYAN DERT VERMESİN
ANALARIMIZI BABALARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.:Saruboceq:
bilmiyorum çözüm bulanı nerede oturursa otursun gidip tam alnında şaaaaaaaaaak diye öpeceğim gece uyumuyor tam 8 evden çıkmaya hazırlanıyoruz uyuyor uyandırmak zorunda kalıyorum haay bak gene o şerefsiz geldi aklıma ben onun saçma kuralı yüzünden sabah saabha buraya geliyorum hiç iş olmadığı halde o yüzden uyuyan bebeğimi uyandırıyorum
Soyle ufak bi cafem olsun istiyorum . En samimi arkadasimla ortak. Surekli basinda olmak isimin ama hic keyfim olmadiginda da " ben gec gelcem " diyebilecegim . Milyarlar trilyonlar kazanmakta degil derdim . Elim ekmek tutsun dedikleri kadar yeter . Kizimin ilerde gosterilerinde toplantilarida yaninda olmak istiyorum . Bugun isim var baban gelsin demek istemiyorum . Okul cikisinda alip onu evime gitmek istiyorum .Dersleride yorgun olmadan butun gun isyeriden kavga gurultu etmeden yardim etmek istiyorum. Yok mu sey istiyorum acaba ?
Minada cok kalkiyor emmeye kalkmasa bile donup duruyor yatakta umidle gecmesini bekliyrm nilgun bu donemin
selam kızlar. yorgunum uykusuzum moralim çok çok çok bozuk ne kadar negatiflik varsa hepsi üzerimde. bunun üzerine bir de berkay da hasta oldu. ateşi var 38,5. sarı burun akıntısı ve yutkunurken boğazı acıyor. doktoru aradım. viral enfeksiyon dedi congest şrup serum fizyolojik ve ateş düşürücü verdi. aldırdım eve gönderdim. bakalım inşallah çabuk etki eder de düzelir yavrum.
Benim sanirim bugunlerde insanlara ters dusme zamanim . Biraz once dayim aradi. Hic aram yoktur. En son Eylül dogdugunda gordum . Oldukca sorunlu bi tiptir bende uzak durmayi tercih ediyorum .
Kizlari var biri liseye basladi iste bu sene . Face de gordum yazmis bilisim teknolojisini kazandim diye. Neyse cok uzun zamandir onla da konusmadim . Biraz once dayim aradi.
Napiyorsun burcucum . İyi misin bi derdin sıkıntın varmi gibilerinden . Burcak bilisim teknolojilerini kazandi . Bu aksam biraz sana birakayim da uzak tefek seyler goster dedi.
Aaa bak nasil uzuldum musait degilim bu aksam dedim . Ne zaman olursun dedi. Onumuzdeki 5 sene olmayi dusunmuyorum dedim . Nasil yani dedi . Kusura bakma dedim sadece kendi menfaatin icin adam kullanmaya calisiyorsun dayim olman akrabam olman benim icin tin dedim kapadim . Ohhh rahatladim..
Kotu gunde aramaz. Babam hastalandi aramaz. Annem hastalandi aramaz. Defolsun.
bende amcamı evden kovmuştum babamın öldüğü gün
kimse durup dururken kırılmaz, muhakkak vardır bir nedeni
haketmiş valla burcu kimse seni yadırgamaz vereliniortak
senle aynı şeyleri yaşamışız resmen allah bildiği gibi yapsın diyorum başka bişey demiyorum
yok kuzum sadece kapısı var içinden geçiyorsun içine girilebilen bişey değil,
tamam o vakit bugün baktım yine alayım almayayım kaldım öyle, sen berkayda dene bakalım muhallebi felan hoşuna giderse onuda alalım ne yapalım
e onu al bunu al, kendime bişey alamıyorum artık
Herkese iyi akşamlar yine peydir giremedim . .Kızlar ya size saglık ben Bronşit oldum çok kötüyüm çok ..nefes elan alamıyorum hem antibiyotik hemde şu fıs fıs haalardan kullanıyorum doktor bile sasırdı sen astım hastasımısın dıye sordu ...yok dedim 3 gün öncesine kadar öksürük nedir bilmesdim dedim iyleşmezse göğüs hastalıklarına git dedi . .
simdilik annemde kalıyorum Halit annemi epey ugrastırıyor ama benim içlerim acıyo artık oksurmekten . .
Arya hastanede yatiyot dua edin kizlar allah sifa versin zature olmusbes gun hastanede yatacakmis
kardeşimin doğumuna 20 gün kaldı minik eylülümüz geliyo..bugün ona gittik bebeğin odasını yerleştirdik ay ne güzel heyecanlar yaaa allah isteyen herkese versin yaşatsısn bu duyguyu..hamillelik onu heyecanla beklemek ayrı güzel yanında büyütmek sevmek ayrı güzel..şükürler olsun allahıma..
sibelllllll nerdesınn sen bakıyımmmm
hıçç goruşemedım senle geldığımden beriii
calışmaya başlamışsın hayırlı olsun
nasılısn naz kuzu nasıl
fotolarına bkıyorum valla kopuyorumm yaa
cımcımee
bugün kızım bi rekora imza attı.. hemen anlatmak istiyorum.. sabah 9 da kalktık ailecek kahvaltı edip çıktık. eminönüne gittik. ctesi günü yapacağım diş buğdayı için alışveriş yaptık. ve benim inat kızım eve gelene kadar uyumadıki eve geldieğimizde saat 4 tü!!!!!!!! 9 aylık bi bebek 7 saat nasıl hiç uyumaz ya!!! ne pusetinde uyudu ne kucağımda mız mız mız burnumdan getirdi. hiçbişey bakamadım. bide arabayla gitmemiştik vapurla gitmiştik tam bi kabustu eve gelince de uyudu 1 saat sonra kalktı.. ya ben bu kızın nasıl uyumasını sağlıcam hiç mi evden çıkımcam yani..
aa gerçekten mıııı?cook sevırımm,,evıme bekelrımm canımm siizi:)
hımm sen bana bıraz kendınden bahsetsene nelerı seversın nelerden hoşlanmazsınn,,hayır geldığınde ona gore davranayımm,,bı yanlışımız olmasınn sana ablaaaasositosositosositosositobuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
afferin kız sana.. ben hayatta söyleyemiyorum böyle insanlara içimdekini. en güzeli oohh rahatlamışsındır.
.
ooo amanınnn,,o guzel gozlerı nasıl uyksuz kaldı oyle,,ayy sıbell senın kız gezentı olacak demek kı ,,ee alıştırdınn bebişii gezmelereee..ben hatırlıyorumm yağmur çamur demeden alıp alıp cıkardın nazı..şimdide gezmelerde uyumuyo kız iştee,,olacağıı buubayanssulusmilebayanssulusmile:dance:
DUYURU: 2 EKİM CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA YAPACAĞIM DİŞ BUĞDAYI ETKİNLİĞİNE GELEBİLECEK OLAN TÜM ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM. TEK TEK MESAJ ATMAK İSTEMEDİM. GELEBİLECEK OLANLAR BANA ÖZELDEN MESAJ ATARSA EVİ TARİF EDEYİM TEL NOMU VEREYİM. SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ..
HEEEY GÜNDÜZCÜLER OKUDUNUZ DEMİ??PARTİ DİYORUM :teytey: EĞLENCE DİYORUM hihoyyyt Bİ SÜRÜ BEBİŞ Bİ ARADA DİYORUM kafamçokkarıştısempatiksalakcinni HOŞ Bİ HATIRA DİYORUM opuyorumnanaktan
not: uyuz görümcemler gıcık eltim ve nefret ettiğim kaynanam dışında sadece arkadaşlarım olcek.. doya doya eğlence yani.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?