2009 Aralık Anneleri

Yasinda ozel asi var yaptirmak istersen kacirma

ya sağlık ocagndakıler söylemedıler bana .. dogumdan sonra ılk 3 4 ayında özel doktoruna kontrol olabıldı ...gerısı hastalandıgında devlat hastanesıne gttk hangı doktor olursa o baktı ..onlarda bısey demedı hıc..of ya gercı söylemıs olasalar bıle sanırım bız 120 tl yı veremezdık ..kızımın maddı acıdan hıc sansı yok cok krıtık bı dönemde dunyaya geldı ılkk ayları guzeldı maddı acıdan altnlarımı dogm ıcın bozdurmustk onlar suyunu cekene kadar ıyıydı ..gercı yınede cok sukur aç dııl acıkda diil..Allahım sağlık versın gerısı onemlı dııl...saolun kızlar cvplar ıcın üzüldüm ve halada uzgunumsenağlama ..cunku bu hastalıga yakalanma rıskı yuksekmıs dayanıklı bı virüsmüş nerden kapacagı hıc bellı olmaz uff senağlama

buurcu bışıyy dıyebılırmıyımm,,ben senden tırstım yaa,bır korku kapladı yürekceğizimiiiii
bilmiyorumkismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bende yaptırmadım o aşıyı,,Rabbom korusun inş meleklerımızı canım şimdi uzulme artık sen vardır bı hayır..bız nıyetlendık ama bı şekılde olmadı hatırlayamıyorum,,herkes yaptırmalıydı dıye bışey yok merak etme.:teselli:

Ahahah yok yok tirsma . Hem bizim kizlar benziyo :=)

gözün kararınca hıç bıleyden korkmuyosun sen sanırsamm,,allah bılge bacıma kolaylık versın senı kızdırmamak lazımmmmmm onu annadımmm,,ee tabii azramın benzeşi eylulumunde allah yardımcısı ossun
ya şaka bı yana ben cok merak edıyorum bızım kızlar yanyana geldığınde hakkaten bu kadar benzıyolar mı bırbırlerıne??kuzucuklarrrsırnaşık şey

sibelllllll nerdesınn sen bakıyımmmm
hıçç goruşemedım senle geldığımden beriii
calışmaya başlamışsın hayırlı olsun
nasılısn naz kuzu nasıl
fotolarına bkıyorum valla kopuyorumm yaa
cımcımee

Gelcem bi gun Ankaraya kesin . O zaman mutlaka yanyana getirirz kuzucuklari.

Gelcem bi gun Ankaraya kesin . O zaman mutlaka yanyana getirirz kuzucuklari.

aa gerçekten mıııı?cook sevırımm,,evıme bekelrımm canımm siizi:)
hımm sen bana bıraz kendınden bahsetsene nelerı seversın nelerden hoşlanmazsınn,,hayır geldığınde ona gore davranayımm,,bı yanlışımız olmasınn sana ablaaaasositosositosositosositobuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

canım çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin..

ya melike harbi senin patron bişi itiyo ama diyemicem burda iş arasana senin gibi elemanı herkes ister ne çekiyosun o adamı..

ah canım benim en büyük hayalimdi kafe hatta çok yaklaşmış ucundan dönmüşümdür iki kez.. allah gönlüne göre versin.. (zeyna burcu:))

Minada cok kalkiyor emmeye kalkmasa bile donup duruyor yatakta umidle gecmesini bekliyrm nilgun bu donemin

ya aynen öyle aç olmasada memeyi bi alıyo ağzına bi iki çekip geri uyuyo memeyi vermezsem tamamen uyanıyo.. bennde sabırsızlıkla bekliyorum kendi kendine akşam yatıp sabaha kadar uyuyacağı günleri...

müzeyyencim geçmiş olsun. eşinlede bunu okurken çoooktaaan barışmışsındır inşallah:))

afferin kız sana.. ben hayatta söyleyemiyorum böyle insanlara içimdekini. en güzeli oohh rahatlamışsındır.

ahh bana amca demeyin babam amcamın yüzünden kalp kirizi geçirdi de öldü..

ben epeydir nuby kullanıyorum muhallebiyi suyu herşeyi onunla içiyo. başşka biberon almıyo.

ah canım ya çok geçmiş olsun. iyiki annelerimiz var.

Arya hastanede yatiyot dua edin kizlar allah sifa versin zature olmus bes gun hastanede yatacakmis

çok geçmiş olsun ama benim balık hafızalıya hatırlatırmısın arya kimin kızıydı bilmiyorumkismile

ne tatlı sevinçler allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

anca bitirdim geçmişi azimle okudum :)) sağol caım başladım işte bu hafta izindeydim. naz aynı aralık bebişleri gibi antika işte :)) siz nasızsınız.. küçük hanım neler yapıyo varmı tay tay durmalar sıralamalr..

bugün kızım bi rekora imza attı.. hemen anlatmak istiyorum.. sabah 9 da kalktık ailecek kahvaltı edip çıktık. eminönüne gittik. ctesi günü yapacağım diş buğdayı için alışveriş yaptık. ve benim inat kızım eve gelene kadar uyumadıki eve geldieğimizde saat 4 tü!!!!!!!! 9 aylık bi bebek 7 saat nasıl hiç uyumaz ya!!! ne pusetinde uyudu ne kucağımda mız mız mız burnumdan getirdi. hiçbişey bakamadım. bide arabayla gitmemiştik vapurla gitmiştik tam bi kabustu eve gelince de uyudu 1 saat sonra kalktı.. ya ben bu kızın nasıl uyumasını sağlıcam hiç mi evden çıkımcam yani..

sağol canım bızde ıyıyızz,,azra sultan da aralık bebeği olamanın hakkını verıyo kardeşlerı gıbı,,gece uykularımız harabbb olduu
bıde ek gıda olayında sabrımı zorluyo maleseff yoğurttan başka bışı yemıyo hanfendıı
şimdilerde nereyı gorse tutup ayağa kalkıyo,,sonrada tutuna tutuna yuru sonnra hooop fıçının ustune duşüyoo:))

ooo amanınnn,,o guzel gozlerı nasıl uyksuz kaldı oyle,,ayy sıbell senın kız gezentı olacak demek kı ,,ee alıştırdınn bebişii gezmelereee..ben hatırlıyorumm yağmur çamur demeden alıp alıp cıkardın nazı..şimdide gezmelerde uyumuyo kız iştee,,olacağıı buubayanssulusmilebayanssulusmile:dance:

Yok be o kadarda saldirgan degilim hehe asilarim tam zaten tirsma :)

afferin kız sana.. ben hayatta söyleyemiyorum böyle insanlara içimdekini. en güzeli oohh rahatlamışsındır.

.

Soyluyorum valla Sibel . Umrum degil beni dusunmeyeni ben mi dusuncem .

DUYURU: 2 EKİM CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA YAPACAĞIM DİŞ BUĞDAYI ETKİNLİĞİNE GELEBİLECEK OLAN TÜM ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM. TEK TEK MESAJ ATMAK İSTEMEDİM. GELEBİLECEK OLANLAR BANA ÖZELDEN MESAJ ATARSA EVİ TARİF EDEYİM TEL NOMU VEREYİM. SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ..

HEEEY GÜNDÜZCÜLER OKUDUNUZ DEMİ??PARTİ DİYORUM :teytey: EĞLENCE DİYORUM hihoyyyt Bİ SÜRÜ BEBİŞ Bİ ARADA DİYORUM kafamçokkarıştısempatiksalakcinni HOŞ Bİ HATIRA DİYORUM opuyorumnanaktan

not: uyuz görümcemler gıcık eltim ve nefret ettiğim kaynanam dışında sadece arkadaşlarım olcek.. doya doya eğlence yani.. yerimseniben

valla dışarı çıkmayı çok seviyo gerçekten de kaydirigubbakcemile3 ama hep kucakta olsun istiyo bugün öldük ya bi eşim taşıdı bi ben bi görümcem kollarım ağrıyo hala saatlerce kucaktaydı mümkün diil oturtamadık pusete.. cadı kızım benim..

Benim esimin bi akrabasi o gun evleniyormus o yuzden ben gelemiyorum Sibel maalesef. Gorurdum sebzegilleri aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…