2009 Aralık Anneleri

yok kuzum sadece kapısı var içinden geçiyorsun içine girilebilen bişey değil,
tamam o vakit bugün baktım yine alayım almayayım kaldım öyle, sen berkayda dene bakalım muhallebi felan hoşuna giderse onuda alalım ne yapalım
e onu al bunu al, kendime bişey alamıyorum artık

Son düzenleme:

oy yerim onuuu maşallah ona:))))
kutla yerimize, öp bizim için emi annesi

eee ama ben editleyemiyorum neden?

aa editleyebiliyormuşum bir ara yok olmuştu ya edit seçeneği gelmiş de ben farkında değilmişim:)))

sırnaşık şey naniknanik

iyi akşamlar kızlar kaçayım ben de yavaş yavaş evi aradım berkay huysuz ayberk de gelmiş annem zor başediyor böyle olunca. çok öpüyorum ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize. kuzuları da öpün benim için.

Son düzenleme:

hadi koş
güle güle git
sabahta güle güle gel olur mu?
senide kuzularıda öperim

Herkese iyi akşamlar yine peydir giremedim . .Kızlar ya size saglık ben Bronşit oldum çok kötüyüm çok ..nefes elan alamıyorum hem antibiyotik hemde şu fıs fıs haalardan kullanıyorum doktor bile sasırdı sen astım hastasımısın dıye sordu ...yok dedim 3 gün öncesine kadar öksürük nedir bilmesdim dedim iyleşmezse göğüs hastalıklarına git dedi . .

simdilik annemde kalıyorum Halit annemi epey ugrastırıyor ama benim içlerim acıyo artık oksurmekten . .

oyy geçmışı oku okuuuu okuu anca bıttı derken butun alıntılarımda kaybolduuu oyy oyyy
şu masa nasıl bıleymış onu merak etttım,,nılgun sende almışsın hayırlı olsun,,acep bırı kısayol atarmıı bı baksam neymışş??
ben gec uykuların geçtm ek gıdadan muzdarıbım,,,azra yoğurt ve kaşık mamaısndan başa bışe yemıyor yaptığım butun corbalar lavaboya dokuluyor,,ne yapacağım ben yaaa,,sadece anne sutu alsa gıkı cıkmıyor ya ne zama yıycek bu yavru kuş yemek??sızler neler verıyorsunuz?

bende amcamı evden kovmuştum babamın öldüğü gün
kimse durup dururken kırılmaz, muhakkak vardır bir nedeni
haketmiş valla burcu kimse seni yadırgamaz vereliniortak

Bende bi de hala vardir o kadar cok severim ki kendisini :)
Benim dugunum oldugu hafta babamla kavga ettiler bi konuda .Ben dugun gunu kuaforden geldim babamin yuzu o kadar asikti ki . Ne oldu baba filan dedigimde aglamaya basladi. Halam babanemlere iste cocuklarina kisaca babamin sulalesine telefon acip burcunun dugunune gitmiceksiniz filan demis. Babam babanen seni gelinlikle gormek istiyordu diye agladi. Uzulme dedim ben dugunden sonra gidicem ona gorcek benim gelinlikle . Dugunum bitti . Eglenceye gitmeden ugradim ona ki cok alakasiz bi yerdi. Babamin sadece saatlerce bana tesekkur ettigini hatirliyorum . O gun babamin aglamasini asla unutmam . Babam 2 yil sonra filan sanirim bi ameliyat gecirdi. Hastane bahcesindeydim . Halam ve oglu babami ziyarete geldi ! . Giremezsin dedim bu benim ustume yurudu o an . Nasil atladiysam ustune hastane polisi ayirdi. Sadece saclari kalmisti elimde . Ucan tekme ile dagittim kendisini . ! Bi daha da karsima cikarsan yine doverim dedim . Zaten yemedi cikmadi.Cikarsa dover miyim yine zevkle !!

Son düzenleme:
slm kızlar herkes ıyıdır umarım bı konuda danışıcam sıze bana gecenlerde rota vırusu ıle ılgılı bı kaç tanıdım broşürü geldı.. onemlı bı asıymıs yaptıranlarınız vardır mutlaka ama ben saglık ocagına gttıgım ıcın bu konuyla ılgılı hıc bısey soylenmedı cunku orda yapılmıyor..onemlı bı ası imiş fakat ılk dozu 3. ayda oluyomus cok gec kaldık sanrım ..uff kızım hıc bıseyden mahrum kalsın ıstemıyordm uzuldm ya sımdı bıde sey dıe duydum ozel klınıkte ası olunca ates flan olmuyrmus bu doğrumu ..cocuk huysuzlanmıyormus flan saglık ocaklarındaknden ne farkı varkı acep ..okuyanlar cvp verırse sevınırım ..hepınızı öptm

Ozel klinik yada saglik ocagindaki asi ayni . Ne farki var ki . Sallamis birileri sadece.Hemen hemen herkes yaptirdi rotayi . Ozel bir asi saglk ocagi yapmiyor sanirim 1 doz u icin 120 ytl vermistik . İki dozluk yada uc dozluk olani var. Benim doktorum iki doz olani vurmustu . Biri ucuncu ayda digeri de besinci aydi sanirim . Doktorunun niye bilgi vermedi ki acaba ?

burcuu döktürmüşsün yine..heheee:))) valla benimde bunları söylemek istediğim okadar çok insan varkii..

canım bu aşıların arasında hiçbir fark yok çünkü hepsini sağlık bakanlığı temin ediyor diye biliyorum ben..rotayı bizde yaptırdık burdada biçok kişi yaptırdı sen sağlık ocağına gidiyor bile olsan ordaki doktorun seni bu konuda bilgilendirip uyarması gerekirdi..

kardeşimin doğumuna 20 gün kaldı minik eylülümüz geliyo..bugün ona gittik bebeğin odasını yerleştirdik ay ne güzel heyecanlar yaaa allah isteyen herkese versin yaşatsısn bu duyguyu..hamillelik onu heyecanla beklemek ayrı güzel yanında büyütmek sevmek ayrı güzel..şükürler olsun allahıma..

burcuu döktürmüşsün yine..heheee:))) valla benimde bunları söylemek istediğim okadar çok insan varkii..

Valla bugun fenayim :)

Anam o da mi Eylül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…