editlemiş hemen atom karınca
sağol canım iyi geliyor bak bu sözler şu an sanki hep küs kalacakmışız gibi düşünüyorum düşündükçe de içim daralıyor neyse girmeyelim yine konuya:))
ben internetten öyle bir baktım ama nasıl birşey olduğunu da pek anlamadım. ayberk o içine girilen evleri çok seviyor gerçi okullarında var ama hani o tarz birşeyse bir taşla iki kuş vurayım diye düşünüyordum öyle değilse gereksiz tabi masa şeklinde olan daha mantıklı
nilgün bu arada biberon soruyordun sen nuby geldi bizim daha pazartesi günü geldi. su içmede sorun yaratmadı ama keyifsiz olduğu için başka birşey denemedim henüz. düzeldin de öyle denerim diyorum.
bitmiş bitmiş hadi kalmamış bişey,
bugün nilayda başkan yardımcısı olmuş, öğlen gittiğimde söyledi
başkanda tuna olmuş
ama olsun geçen senede o benim yardımcı diyodu en son ben çıkarken kaydirigubbakcemile3
bitmiş bitmiş hadi kalmamış bişey,
bugün nilayda başkan yardımcısı olmuş, öğlen gittiğimde söyledi
başkanda tuna olmuş
ama olsun geçen senede o benim yardımcı diyodu en son ben çıkarken kaydirigubbakcemile3
eee ama ben editleyemiyorum neden?
aa editleyebiliyormuşum bir ara yok olmuştu ya edit seçeneği gelmiş de ben farkında değilmişim:)))
oy yerim onuuu maşallah ona:))))
kutla yerimize, öp bizim için emi annesi
sırnaşık şey naniknanik
iyi akşamlar kızlar kaçayım ben de yavaş yavaş evi aradım berkay huysuz ayberk de gelmiş annem zor başediyor böyle olunca. çok öpüyorum ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize. kuzuları da öpün benim için.
bende amcamı evden kovmuştum babamın öldüğü gün
kimse durup dururken kırılmaz, muhakkak vardır bir nedeni
haketmiş valla burcu kimse seni yadırgamaz vereliniortak
slm kızlar herkes ıyıdır umarım bı konuda danışıcam sıze bana gecenlerde rota vırusu ıle ılgılı bı kaç tanıdım broşürü geldı.. onemlı bı asıymıs yaptıranlarınız vardır mutlaka ama ben saglık ocagına gttıgım ıcın bu konuyla ılgılı hıc bısey soylenmedı cunku orda yapılmıyor..onemlı bı ası imiş fakat ılk dozu 3. ayda oluyomus cok gec kaldık sanrım ..uff kızım hıc bıseyden mahrum kalsın ıstemıyordm uzuldm ya sımdıbıde sey dıe duydum ozel klınıkte ası olunca ates flan olmuyrmus bu doğrumu ..cocuk huysuzlanmıyormus flan saglık ocaklarındaknden ne farkı varkı acep ..okuyanlar cvp verırse sevınırım ..hepınızı öptm
slm kızlar herkes ıyıdır umarım bı konuda danışıcam sıze bana gecenlerde rota vırusu ıle ılgılı bı kaç tanıdım broşürü geldı.. onemlı bı asıymıs yaptıranlarınız vardır mutlaka ama ben saglık ocagına gttıgım ıcın bu konuyla ılgılı hıc bısey soylenmedı cunku orda yapılmıyor..onemlı bı ası imiş fakat ılk dozu 3. ayda oluyomus cok gec kaldık sanrım ..uff kızım hıc bıseyden mahrum kalsın ıstemıyordm uzuldm ya sımdıbıde sey dıe duydum ozel klınıkte ası olunca ates flan olmuyrmus bu doğrumu ..cocuk huysuzlanmıyormus flan saglık ocaklarındaknden ne farkı varkı acep ..okuyanlar cvp verırse sevınırım ..hepınızı öptm
burcuu döktürmüşsün yine..heheee:))) valla benimde bunları söylemek istediğim okadar çok insan varkii..
kardeşimin doğumuna 20 gün kaldı minik eylülümüz geliyo..bugün ona gittik bebeğin odasını yerleştirdik ay ne güzel heyecanlar yaaa allah isteyen herkese versin yaşatsısn bu duyguyu..hamillelik onu heyecanla beklemek ayrı güzel yanında büyütmek sevmek ayrı güzel..şükürler olsun allahıma..
Arya hastanede yatiyot dua edin kizlar allah sifa versin zature olmusbes gun hastanede yatacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?