DUYURU: 2 EKİM CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA YAPACAĞIM DİŞ BUĞDAYI ETKİNLİĞİNE GELEBİLECEK OLAN TÜM ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM. TEK TEK MESAJ ATMAK İSTEMEDİM. GELEBİLECEK OLANLAR BANA ÖZELDEN MESAJ ATARSA EVİ TARİF EDEYİM TEL NOMU VEREYİM. SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ..
HEEEY GÜNDÜZCÜLER OKUDUNUZ DEMİ??PARTİ DİYORUM :teytey: EĞLENCE DİYORUM hihoyyyt Bİ SÜRÜ BEBİŞ Bİ ARADA DİYORUM kafamçokkarıştısempatiksalakcinni HOŞ Bİ HATIRA DİYORUM opuyorumnanaktan
not: uyuz görümcemler gıcık eltim ve nefret ettiğim kaynanam dışında sadece arkadaşlarım olcek.. doya doya eğlence yani.. yerimseniben
Benim esimin bi akrabasi o gun evleniyormus o yuzden ben gelemiyorum Sibel maalesef. Gorurdum sebzegilleri aslinda :)
başka zaman beklerim ozaman. asıl eğlence onlar zaten :))
Onlar yoksa bende yokum :)
ya ben çok gıcık bi insan oldum davetli listesini hazırlarken büyük çocukları olanları çağırmadım mesela :))
canım kayınvalidem beylikdüzünde oturuyo kanka olursunuz belki gider gelirsiniz :))
Anaaaamm bunu nasil saklarsin benden sen ! Neresinde beylikduzunun bebisim benim
canım benim ya iyileşir inşallah atlatır hemen..Arya hastanede yatiyot dua edin kizlar allah sifa versin zature olmusbes gun hastanede yatacakmis
az kaldı valla pelin..bende onun kadar heyecanlıyım sanki ben doğurcam:)) miniğin yanında ne kadar büyük kalacak zeyno abla olacak:))Oznur az kalms saglikla gelsin minik eylul
canım kayınvalidem beylikdüzünde oturuyo kanka olursunuz belki gider gelirsiniz :))
Mina huysuz kostur kostur gezmeye gittik amcasina 2 saate donmek sartiyla mina kapida yuksek sesle minaaa gelmis bagrislarindan tirsip agla agla iceri 15 dk sonra girdik herkes susmus ses etmyr be kardesim bu kiz agliyor iste yuksek sese tahammulu yok bastan sessiz olsaniz etafa alisip ortama katilcak ben anlatamyrm biktim artik anlatmakta istemiyorum cok daraldim ben ya cidden bunyem kaldirmiyor bazen yine birsuru leke basti vucudum mina buyumsein cabuk istyrm doymak istyrm bebekligine ama offfff offff
beykent tarafında simakentin oralarda..aa biz iki haftada bi ordayız...
Mina huysuz kostur kostur gezmeye gittik amcasina 2 saate donmek sartiyla mina kapida yuksek sesle minaaa gelmis bagrislarindan tirsip agla agla iceri 15 dk sonra girdik herkes susmus ses etmyr be kardesim bu kiz agliyor iste yuksek sese tahammulu yok bastan sessiz olsaniz etafa alisip ortama katilcak ben anlatamyrm biktim artik anlatmakta istemiyorum cok daraldim ben ya cidden bunyem kaldirmiyor bazen yine birsuru leke basti vucudum mina buyumsein cabuk istyrm doymak istyrm bebekligine ama offfff offff
Yorum yapmiyim ben Pelin .
Daha ilerde o . Beklerim bigun geldiginde.
valla ne iyi olur he o bahaneyle kaçmış olurum ordan birazcık delikafadulden
ah canım insanlarda azcık düşünce olsa zaten.. nerdeeee... bende 41milyonkeredir fazla öpülmekten hoşlanmadığını kendini geriye doğru fırlattığını huysuzlandığını anlatmaya çalışıyorum insanlara. heralde bunlar nezamanki konuşmaya başlıcaklar ozaman kendi dertlerini kendileri anlatacaklar ozaman anlıcak insanlar.. benim ablamın kızı öyle biri öpmek için eğilince biyaaaakkkkk diye çığlık atardı..kaydirigubbakcemile3
Yorum yapmiyim ben Pelin .
ay ne güzel sibel istanbulun iki ayrı ucundasınız..gerçi ordanda yetişiyodur sana eminim:))
Mahalledekiler cama cikti minanin aglama cigliklarina daha ne anlatsin ki sibel ve bunu ilk defa yapmiyor mina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?