2009 Aralık Anneleri

Su not icin sirf Gelmek lazim :)))))

ya ben çok gıcık bi insan oldum davetli listesini hazırlarken büyük çocukları olanları çağırmadım mesela :))

Mina huysuz kostur kostur gezmeye gittik amcasina 2 saate donmek sartiyla mina kapida yuksek sesle minaaa gelmis bagrislarindan tirsip agla agla iceri 15 dk sonra girdik herkes susmus ses etmyr be kardesim bu kiz agliyor iste yuksek sese tahammulu yok bastan sessiz olsaniz etafa alisip ortama katilcak ben anlatamyrm biktim artik anlatmakta istemiyorum cok daraldim ben ya cidden bunyem kaldirmiyor bazen yine birsuru leke basti vucudum mina buyumsein cabuk istyrm doymak istyrm bebekligine ama offfff offff

Arya hastanede yatiyot dua edin kizlar allah sifa versin zature olmus bes gun hastanede yatacakmis
canım benim ya iyileşir inşallah atlatır hemen..
hasta olmasın bebeklerimiz(
Oznur az kalms saglikla gelsin minik eylul
az kaldı valla pelin..bende onun kadar heyecanlıyım sanki ben doğurcam:)) miniğin yanında ne kadar büyük kalacak zeyno abla olacak:))
canım kayınvalidem beylikdüzünde oturuyo kanka olursunuz belki gider gelirsiniz :))

ay ne güzel sibel istanbulun iki ayrı ucundasınız..gerçi ordanda yetişiyodur sana eminim:))

Yorum yapmiyim ben Pelin .

beykent tarafında simakentin oralarda.. aa biz iki haftada bi ordayız...

Daha ilerde o . Beklerim bigun geldiginde.

ah canım insanlarda azcık düşünce olsa zaten.. nerdeeee... bende 41milyonkeredir fazla öpülmekten hoşlanmadığını kendini geriye doğru fırlattığını huysuzlandığını anlatmaya çalışıyorum insanlara. heralde bunlar nezamanki konuşmaya başlıcaklar ozaman kendi dertlerini kendileri anlatacaklar ozaman anlıcak insanlar.. benim ablamın kızı öyle biri öpmek için eğilince biyaaaakkkkk diye çığlık atardı..kaydirigubbakcemile3

Mahalledekiler cama cikti minanin aglama cigliklarina daha ne anlatsin ki sibel ve bunu ilk defa yapmiyor mina

Yorum yapmiyim ben Pelin .

ay ne güzel sibel istanbulun iki ayrı ucundasınız..gerçi ordanda yetişiyodur sana eminim:))

küçükyalıda oturuyolardı beylikdüzündeki ev enginindi. enginin borçları vardı küçükyalıdakini satıp oraya geçtiler. bir yıl oluyo. yoksa dibimdelerdi. gerçi iki görümcem ve eltim hala küçükyalıdalar.. ordan yetişmez olurmu. geçen gün enginle yine boşanma noktasına geldik bu yüzden. ben işteyken almış nazı küçük görümcemi önce ikitelliye fabrikaya (kayınpederin yanına) ordan beylikdüzüne kaynanamın yanına gitmişler bütün gün sokaklarda. üstelik enginin araba iki kişilik. yani kız önde görümcemin kucağında. bende kızım evde sanıyorum bi haber vermek bile yok. bütün cinlerim tepeme geldi hala anlatırken sinirleniyorum.. insan bi haber verir ya. ben diyorumki bigün gebzeye getirsene yanıma taa oraya gelemem diyo ama taaa nerelere gidebiliyo. ay bak iki dakkada çenem düştü..

Alakasiz bisey sorcam . Eylül artik kendi kuvetinde yikanmiyor . Benim onu bizim dusakabinde yikamam lazim ama tek basina zor.Babasina kalsa ayda bir kuru temizlemeye gondersek yeter dicek utanmasa. Soyle oturak gibi bisey ariyorum ama ayaklarini icine girecegi bi yer olmali ki ayaga kalkmaya calismasin anlatamadim ama ne bilim var mi fikri olan .

pelin alakasız olcak ama senin aktivite masası hangisinde bi yetmiş tl ye var bi yüzotuz tl ikiside fisher price ne farkı varki acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…