2009 Aralık Anneleri

böyle bişeymi canım

OKBaby Flipper Evolution Soft Bebek Yıkama Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

hay allahım hepsimi aynı olur bunların..bizdede hep yaşanıyo bunlar..pelin şöyle uzak bi yere taşınsanız fazla görüşmeseniz..hatta biz topluca burcuların oraya gitsek..
ay ben çok imrendim burcu sana negüzel bi yerde oturuyosun..eylülle istediğin zaman çıkabiliyosun..ben artık pek çıkamıyorum zeynoyla taşıyamıyorum okadar merdiveni çıkamıyorum..zaten çıksanda yürüme mesafesinde gidilecek yer yok(

pelin alakasız olcak ama senin aktivite masası hangisinde bi yetmiş tl ye var bi yüzotuz tl ikiside fisher price ne farkı varki acaba??

130 olan 125 e aldik jokerden digeri muzik var sadece bu turkce sarki alfabe sayilar meyvalaru tanityr 3 tane cee oyunu var birde hapsurma tesekkur etme gibi bisey ogretyr ayrica sirf muzik modu var ikisi cok farkli yani

130 olan 125 e aldik jokerden digeri muzik var sadece bu turkce sarki alfabe sayilar meyvalaru tanityr 3 tane cee oyunu var birde hapsurma tesekkur etme gibi bisey ogretyr ayrica sirf muzik modu var ikisi cok farkli yani

hımm bende diyorum neden bukadar fiyat farkı var ozaman tabi almışken seninki daha mantıklı bi işe yarısın. müzik dinleyip naapcak kız.. bişiler öğrensin. artık daha eğitici şeyler almak lazım..şimdi kocama söylesem kıyameti koparır. kız iki ayı var onla oynuyo. iyide geldi 9. ayına biraz daha eğitici bişeylerle zamanını geçirsin desem hele fiyatını söylesem aman allahım diyorum kaydirigubbakcemile3

ya ben çok gıcık bi insan oldum davetli listesini hazırlarken büyük çocukları olanları çağırmadım mesela :))

yaaa bende gelmek ısterdımm,,ya hatta ben ıstanbulaaa gerıı donmekk ıstıyorumm yaa,,cokk alışmıım ben orayaa,,cok ozledım,,emınonunu özledım balık ekmeğını ozledım,,arkadaşlarımı ozledımm offf yaa(
:1no2:

ay kıyamam ama ya nasıl sinirleniyorum biri böyle gereksiz yere ağlatınca bütün cinler tepeme tepeme koşuyo yani..

Benim de o yuzden yara cikiyr ya vucudumda ben aglamasun diye tum gun sekilden sekile gryrm boyle gereksiz aglatilincada sonuc o oluyor iste pes diyrm ya bu kadr olur benimkide bir pazar sabahi sen baksan uyusam diyince ben gezdiririm kizimi o zaman dedi evde en konforlu yerde ki cok durmazsa beni kaldirirsin fikre bak alip gtrcekmis minayi cocuk bemle zor duruyor o ortamda neyse ya delleeden kapatyrm bu konuyu

ya ben listeyi bulamıyorum ekimde kime para göndercektik bilgileriyle beraber bana özelden mesaj atabilirmi. bilge bilir heralde..

Jokerde taksit yapiyorlarmis 7 takside kadr sen al kizina dogumgunude uzyn zaman oynayip bisyler ogrenecekler bence iyi bisy oynamasada simfi bir muddet sonra kesin ilgilenecek bence

canım ya merak etme orayada alışırsın şimdi tanıdığın filan yok ondan.. keşkegelebilseydin tabi..:teselli:

ah pelin ben üç saat kucağımda kımıldamadan uyutuyodum onu sırf uykusunu alsın diye.. kayınpeder gelip iki sıkıyodu ağlıyodu ben sinirlenincede bişey olmaz iyidir sesi güzel olur diyodu bende en sonunda gerek yok şarkıcı olmıcak dedim

Yemin ederim aynisini benim kaynanam dedi sesi guzel olurmussss hay allahim ben nereye dustum diyosun dimiiii :))))

okurken ben bile sinirlendim bak şimdi..işte bende bu yüzden kayınvalideme bırakıp çalışamadım zeynebi sibel..biliyorumki bu tip şeyleri sık sık yaşayacaktım ben..zaten ilk zamanlar zeynebi kendi doğurdu sanıyordu bizimki..ay bak bende dellendim yine gece gece..geçen c.tesi pazara gitmek için zeynoyu babannesine bıraktım yani yaklaşık 1,5 saat kadar..meyvesini yedirip bıraktım ben gelene kadar bişey yemesine gerek yok yanii.ama yinede sebze çorbasını da götürdüm abuk bişeyler yedirmesinler çocuğa diye..neyse geldim pazardan demezmi maşallah kızım 1 köfte ve patates yedi..kendilerine yaptıkları baharatlı tuzlu yemeği çocuğada yedirmişler..ay deli oldum deli aldım kızı çıktım hemen..ne dertliymişim bendeee:))

Jokerde taksit yapiyorlarmis 7 takside kadr sen al kizina dogumgunude uzyn zaman oynayip bisyler ogrenecekler bence iyi bisy oynamasada simfi bir muddet sonra kesin ilgilenecek bence

ben alcam zaten canım ptesi günü. engine iş arkadaşlarım almış dicem. onun keyfini bekleyemem. işte böyle zamanlarda seviyorum çalışmayı..

Allah akil fikir versin..

kızlar o masanın adı tam ne yada hangı sıtede var bı lınk atsanız,,bende alıcam sanırım

ya sıbel sorma hıç alışamadım ya buraya,,meğersem ne cok sevıyormuşum ıstanbulu oturduğumuz evi,başakşehırı...insan kaybedınce anlıyo işte,,ama eşimin aklına gırıorum ufaktan gerı donelım dıye,,duu bakalımm,,kalıcı değiliz burdaCADIARZUCADIARZU
emınım cok guzel gecer partın,,foto koyarsın gelmış kadar olurm bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…