Mahalledekiler cama cikti minanin aglama cigliklarina daha ne anlatsin ki sibel ve bunu ilk defa yapmiyor mina
Alakasiz bisey sorcam . Eylül artik kendi kuvetinde yikanmiyor . Benim onu bizim dusakabinde yikamam lazim ama tek basina zor.Babasina kalsa ayda bir kuru temizlemeye gondersek yeter dicek utanmasa. Soyle oturak gibi bisey ariyorum ama ayaklarini icine girecegi bi yer olmali ki ayaga kalkmaya calismasin anlatamadim ama ne bilim var mi fikri olan .
Mina huysuz kostur kostur gezmeye gittik amcasina 2 saate donmek sartiyla mina kapida yuksek sesle minaaa gelmis bagrislarindan tirsip agla agla iceri 15 dk sonra girdik herkes susmus ses etmyr be kardesim bu kiz agliyor iste yuksek sese tahammulu yok bastan sessiz olsaniz etafa alisip ortama katilcak ben anlatamyrm biktim artik anlatmakta istemiyorum cok daraldim ben ya cidden bunyem kaldirmiyor bazen yine birsuru leke basti vucudum mina buyumsein cabuk istyrm doymak istyrm bebekligine ama offfff offff
pelin alakasız olcak ama senin aktivite masası hangisinde bi yetmiş tl ye var bi yüzotuz tl ikiside fisher price ne farkı varki acaba??
hımm bak bide bu var daha ucuz
OKBaby Flipper Bebek Yıkama Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ama yinede pahalı bence.. başka biyerlere bakmak lazım..
130 olan 125 e aldik jokerden digeri muzik var sadece bu turkce sarki alfabe sayilar meyvalaru tanityr 3 tane cee oyunu var birde hapsurma tesekkur etme gibi bisey ogretyr ayrica sirf muzik modu var ikisi cok farkli yani
ya ben çok gıcık bi insan oldum davetli listesini hazırlarken büyük çocukları olanları çağırmadım mesela :))
ay kıyamam ama ya nasıl sinirleniyorum biri böyle gereksiz yere ağlatınca bütün cinler tepeme tepeme koşuyo yani..
yaaa bende gelmek ısterdımm,,ya hatta ben ıstanbulaaa gerıı donmekk ıstıyorumm yaa,,cokk alışmıım ben orayaa,,cok ozledım,,emınonunu özledım balık ekmeğını ozledım,,arkadaşlarımı ozledımm offf yaa(
:1no2:
Benim de o yuzden yara cikiyr ya vucudumda ben aglamasun diye tum gun sekilden sekile gryrm boyle gereksiz aglatilincada sonuc o oluyor iste pes diyrm ya bu kadr olur benimkide bir pazar sabahi sen baksan uyusam diyince ben gezdiririm kizimi o zaman dedi evde en konforlu yerde ki cok durmazsa beni kaldirirsin fikre bak alip gtrcekmis minayi cocuk bemle zor duruyor o ortamda neyse ya delleeden kapatyrm bu konuyu
canım ya merak etme orayada alışırsın şimdi tanıdığın filan yok ondan.. keşkegelebilseydin tabi..:teselli:
ah pelin ben üç saat kucağımda kımıldamadan uyutuyodum onu sırf uykusunu alsın diye.. kayınpeder gelip iki sıkıyodu ağlıyodu ben sinirlenincede bişey olmaz iyidir sesi güzel olur diyodu bende en sonunda gerek yok şarkıcı olmıcak dedim
okurken ben bile sinirlendim bak şimdi..işte bende bu yüzden kayınvalideme bırakıp çalışamadım zeynebi sibel..biliyorumki bu tip şeyleri sık sık yaşayacaktım ben..zaten ilk zamanlar zeynebi kendi doğurdu sanıyordu bizimki..ay bak bende dellendim yine gece gece..geçen c.tesi pazara gitmek için zeynoyu babannesine bıraktım yani yaklaşık 1,5 saat kadar..meyvesini yedirip bıraktım ben gelene kadar bişey yemesine gerek yok yanii.ama yinede sebze çorbasını da götürdüm abuk bişeyler yedirmesinler çocuğa diye..neyse geldim pazardan demezmi maşallah kızım 1 köfte ve patates yedi..kendilerine yaptıkları baharatlı tuzlu yemeği çocuğada yedirmişler..ay deli oldum deli aldım kızı çıktım hemen..ne dertliymişim bendeee:))küçükyalıda oturuyolardı beylikdüzündeki ev enginindi. enginin borçları vardı küçükyalıdakini satıp oraya geçtiler. bir yıl oluyo. yoksa dibimdelerdi. gerçi iki görümcem ve eltim hala küçükyalıdalar.. ordan yetişmez olurmu. geçen gün enginle yine boşanma noktasına geldik bu yüzden. ben işteyken almış nazı küçük görümcemi önce ikitelliye fabrikaya (kayınpederin yanına) ordan beylikdüzüne kaynanamın yanına gitmişler bütün gün sokaklarda. üstelik enginin araba iki kişilik. yani kız önde görümcemin kucağında. bende kızım evde sanıyorum bi haber vermek bile yok. bütün cinlerim tepeme geldi hala anlatırken sinirleniyorum.. insan bi haber verir ya. ben diyorumki bigün gebzeye getirsene yanıma taa oraya gelemem diyo ama taaa nerelere gidebiliyo. ay bak iki dakkada çenem düştü..
Alakasiz bisey sorcam . Eylül artik kendi kuvetinde yikanmiyor . Benim onu bizim dusakabinde yikamam lazim ama tek basina zor.Babasina kalsa ayda bir kuru temizlemeye gondersek yeter dicek utanmasa. Soyle oturak gibi bisey ariyorum ama ayaklarini icine girecegi bi yer olmali ki ayaga kalkmaya calismasin anlatamadim ama ne bilim var mi fikri olan .
Jokerde taksit yapiyorlarmis 7 takside kadr sen al kizina dogumgunude uzyn zaman oynayip bisyler ogrenecekler bence iyi bisy oynamasada simfi bir muddet sonra kesin ilgilenecek bence
okurken ben bile sinirlendim bak şimdi..işte bende bu yüzden kayınvalideme bırakıp çalışamadım zeynebi sibel..biliyorumki bu tip şeyleri sık sık yaşayacaktım ben..zaten ilk zamanlar zeynebi kendi doğurdu sanıyordu bizimki..ay bak bende dellendim yine gece gece..geçen c.tesi pazara gitmek için zeynoyu babannesine bıraktım yani yaklaşık 1,5 saat kadar..meyvesini yedirip bıraktım ben gelene kadar bişey yemesine gerek yok yanii.ama yinede sebze çorbasını da götürdüm abuk bişeyler yedirmesinler çocuğa diye..neyse geldim pazardan demezmi maşallah kızım 1 köfte ve patates yedi..kendilerine yaptıkları baharatlı tuzlu yemeği çocuğada yedirmişler..ay deli oldum deli aldım kızı çıktım hemen..ne dertliymişim bendeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?