2009 Aralık Anneleri

bu hafta cumartesi hem veli toplantısı hemde kuzuların doktor randevusu olduığu için annemi yağladım balladım, perşembe çalşıyorum

hehehehehe :)

Son düzenleme:
koptuk yine bi an, sizede oldumu yoksa banamı oldu tek?

nevracım noldun niye keyfin yok? bi yaramazlık yoktur inşallah

nazancım geçmiş olsun yaaa(((
haktanda çok kara atıyo ağzıma burnuma, allahtan şimdilik yaralanma durumum yok

Cunku kiz analari damatla yuzgoz olmaz kizima iyi baksin diye el ustunde tutar damadi erkek analarida geline iyi davransa ogluma iyi baksin veya bakiyor diye problem olmayacak diyip baliklama daliyorum topige

bu arada ben gökaya köfte yaptım yimedi,
sulu köfte yaptım yimedi,
ben de bu sabah kıymayı kendi yağında kavurup yumurtanın sarısıyla pişirdim yedi,

dün akşamda yoğurtlu semizotu yedi, her hafta yapcem artık
belki fikir olur diye yazayım didim

arkadaşlar geçen kayısılı pirinç unlu irmikli bir mama gibi bişey tarifi okumuştum biryerde nerde olduunu unuttum kağıda tarifi yazmıştım onu da oğlan kapıp yırtmış sanırım ben de atmışım.burda mıydı o yada var mı bilgisi olan böyle bir tarifle ilgilii

Berna telefonlara bakamiyormus arya oksijen serum aliyormus arada ates dusurucu de veriyrlarmis basindan ayrilmadigi icin birde keyfi yok diye telefonlari acmiyor bir muddet aramayalim o halde kizlara da derim dedim mesaj atacak bana gelismeleri bende size yazacgm gecmis olsun dileklerinizi ve dua ettiginizi soyledim

nevracım noldun niye keyfin yok? bi yaramazlık yoktur inşallah

nazancım geçmiş olsun yaaa(((
haktanda çok kara atıyo ağzıma burnuma, allahtan şimdilik yaralanma durumum yok

Meral nereye kayboldu yine toz olmus umarim yine acil bisey yoktur bilge ankaraya kizlar geldiginde o saglik ocagina bir baskini haketmis dr :)) muzeyyen hadi gznaydin barismissiniz berkayda daha iyimis sevindim

Bilgecim onlara birşey olmasın yeter ki zaten tek temennimiz bu.

aynen öyle güzelim allah bütün bebişleri korusun

bu hafta cumartesi hem veli toplantısı hemde kuzuların doktor randevusu olduığu için annemi yağladım balladım, perşembe çalşıyorum

hehehehehe :)

peki netice nilkün hanum yarın öleden sonra noluyo aklinialirimsmile

bana da oldu

Cunku kiz analari damatla yuzgoz olmaz kizima iyi baksin diye el ustunde tutar damadi erkek analarida geline iyi davransa ogluma iyi baksin veya bakiyor diye problem olmayacak diyip baliklama daliyorum topige

valla biz iki kardeşiz şekerim. bi abim var... benim sevgili anam abime o kadar düşkündür ki hiç kaynanalık yapmadı (dediğin mantık çocuğum mutlu olsun yeter dedi hep) amaaaa yüzüne karşı olmasa da eşime kaynanalık yapıyor (ya da ben çok daha ince olmasını bekliyorum) karışık işler bunnar

Meral nereye kayboldu yine toz olmus umarim yine acil bisey yoktur bilge ankaraya kizlar geldiginde o saglik ocagina bir baskini haketmis dr :)) muzeyyen hadi gznaydin barismissiniz berkayda daha iyimis sevindim

meralin başı kalabalıkmış ben aradım demin yine ters bi şey olmasın diye yerimseniben
sizin gelme durumunuz kalmadı mı pelin?

arya zatüre mi olmuiş kıyamam ya çok sert buraların havası nasılmış şimdi varmı haber geçmişe bakamadım fazla yağmur durmuyor

günaydıııııııın geçmiş birikmiş okuyup geleyim

meralin başı kalabalıkmış ben aradım demin yine ters bi şey olmasın diye yerimseniben
sizin gelme durumunuz kalmadı mı pelin?

Yok be bilge bizim o sayfa birdahaki bebise kadar kapandi gelin beni ssevmez bende istenmedigim yere giden tiplerden degilim kardesim cok ozleyince ararim basar gelir

arya zatüre mi olmuiş kıyamam ya çok sert buraların havası nasılmış şimdi varmı haber geçmişe bakamadım fazla yağmur durmuyor

alerji bronşite oradan da zatürreye çevirmiş canancım bi de ağrıda yanlış ilaç vermişler :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…