Yok be bilge bizim o sayfa birdahaki bebise kadar kapandi gelin beni ssevmez bende istenmedigim yere giden tiplerden degilim kardesim cok ozleyince ararim basar gelir
1 sayfa oncesine baksana canan daha yeni yazdim tekrar yazmayayim aryanin son durumunu
meralin başı kalabalıkmış ben aradım demin yine ters bi şey olmasın diye yerimseniben
sizin gelme durumunuz kalmadı mı pelin?
bigecim yarın kardeşimin iş durumuna göre o olaya el atacağım, sonuca görede seni arayacağım unutmadım,
bize gel pelin onlarada ziyarete gidersin olma mı????
eşim hesap nolarını yazdığım kağıdı gördü bilg.masasınıtünde
e madem bilge ümitköydeydi görseydin ya dedi şok oldum bilge varya
yakınmıyız ki dedim
yakınız tabi dedi
amanııın o kadarda sormuştu gelebilirmisin diye bende gelemem ki dedim bilgeye senin bu dediğini duysa varya dedim
du ben yazayım kk ya dedi suratında şu ifadeyle :jeyyar:
bi daha ki ankara yolculuğumda bulcam seni bişey olmazsa allahtan
nilgün sen hangi semttesin? yakınsan senide bulurum
e bize gel o zaman kuzum... bizde isteniyorsun olumunekankayizsmile
ya bu arada kızlar okuyup sayfayı yenilediğinizde önceki mesajların arasına yeni mesajlar eklenmiş olabiliyor bilginize... yani cevap vermedi sandığınız kişinin cevabı daha sonra daha önceki mesajların arasına girebiliyor :sinifsinif:
Olur insalalha bir zaman ne zaman dersen mina biraz buyumeli tesekkur ederim bilgecim ve nilguncum davetiniz icin :1hug:bigecim yarın kardeşimin iş durumuna göre o olaya el atacağım, sonuca görede seni arayacağım unutmadım,
aryayada çok geçmiş olsun, ALLAh acil şifalar versin...
bize gel pelin onlarada ziyarete gidersin olma mı????
eşim hesap nolarını yazdığım kağıdı gördü bilg.masasınıtünde
e madem bilge ümitköydeydi görseydin ya dedi şok oldum bilge varya
yakınmıyız ki dedim
yakınız tabi dedi
amanııın o kadarda sormuştu gelebilirmisin diye bende gelemem ki dedim bilgeye senin bu dediğini duysa varya dedim
du ben yazayım kk ya dedi suratında şu ifadeyle :jeyyar:
bi daha ki ankara yolculuğumda bulcam seni bişey olmazsa allahtan
nilgün sen hangi semttesin? yakınsan senide bulurum
aksiliğe bak ya nasıl yanlış ilaç verilir ya of burlarda doktor çok problem malesef inşallah çabuk toparlar erzurum van daha iyi bildiğim kadarıyla doktor yönünden özel bile yok burlarda malesef
Olur insalalha bir zaman ne zaman dersen mina biraz buyumeli tesekkur ederim bilgecim ve nilguncum davetiniz icin :1hug:
yasemin karadeniz turlarıyla ilgili bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?