selam kızlar bende aralık annesiyim oglum 9 ayını bitrcek
bebişlerinizin uyku düzenleri tam oturdumu
hoşbuldum canım.. nasılsınızz..
facedeki grubunuza istek gönderdim ama kim bakıyor..
Müzeyyen oğluşunu kertiyormuş ne diyelim hayırlı olsunn okaddaar sevindim kiii:teytey:
Gelinim Naz'ın peşini bırakır artıkdelikafadulden
nazancım çok geçmiş olsun size de düzelemediniz canım yaa. allah tez zamanda şifa versin sana da mert efe paşama da. bu arada aklıma gelmişken çok sevinme daha kertilmedik tam olarak:)) yaa nasip size de bize de :)))) bak şimdi sen bunu okuyunca bir hırsla toparlanıverir çabucak iyileşirsin.
Alıntı yapamıyorum sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dileklerine.Bilgecim onlara birşey olmasın yeter ki zaten tek temennimiz bu.
Müzeyyen sevindim barışmanıza,Berkayın iyileşmenize.
Ketilme konusuna girmek istemiyorum sıkıldım vallahi.biz sibelle dünür muhabbeti yapıyoruz daha ne olsunki...dhaa da bişey demiyorum
valla grup işleriyle genelde benim dünür ilgilenir ama face'im yok ki bilem :sm_confused: face'i olanlar bi el atıverin gari kaydirigubbakcemile2
valla gece iyi kaynatmışsınızz.. kaynana, görümce derken.. çok güldüm bendee.. .keyfim yok bugünnn tatsızımm ..
,
selam, hoşgeldin evet çok geçmiş bende daha hepsini okuyamadım
oh oh sefan olsun, berkayada çok sevindim
oku valla müzeyyencim geçmiş oldukça şenlikli delikafadulden
ooooh bin maşallah allah tekrarından esirgesin ağzınızın tadı bir daha asla kaçmasın canım benimbazen bir demet çiçek değil bir kibrit çöpü bile birçok şeyi unutturuyor müzeyyencim bir demet çiçeğe mi affettin diyenin alnını karışlarım aklinialirimsmile
ay ne güzel berkay da iyileşmeye başlamış alkisalkisalkis süper süperrrrr
ben benimkine ayar çekicem müzeyyencim anlatırım ne yaptığımı bilahere
hepimiz kaynana olucaz kız anaları kaynana olmuyor mu yanilmaz: ama niyeyse kız anneleri cici anne erkek anaları kaynanadır hep klava:
müzeyyen sevindim kuzunun iyileşmesinede eşinle düzelmenizede :)))) oh şükür yerimseniben
Meral nereye kayboldu yine toz olmus umarim yine acil bisey yoktur bilge ankaraya kizlar geldiginde o saglik ocagina bir baskini haketmis dr :)) muzeyyen hadi gznaydin barismissiniz berkayda daha iyimis sevindim
kendimi çok halsiz hissediyorum ç. hasta falan değilim çok şükür ama halsizim .. gecede garip garip bir sürü rüya gördüm .. onunda etkisi var sanırım ..
geçmişi okumaya bile halim yok kk açık ama ara ara bakıyorum ... herkes iyi mi önemli bişey yoktur inşll..
kzılcahamamlıyız canım şimdi çankırıdayımm
bilge sen o doktora ayar çekip bana da aktarırsan ben de eşime anlatırım belki ikna olur o da benim eko konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğumu:sm_confused:
kızlar şimdilik kaçıyorum ayberkin toplantısı var yine. görüşürüz...
Bugün muhabbetlere ebir türlü katılamadım
şöyle bi geçmişe baktım da ..
bile ben şimdi anlamadım .. umut paşam muhallebimi yiyecek yoksa mama mı kafamçokkarıştı
eşim hesap nolarını yazdığım kağıdı gördü bilg.masasınıtünde
e madem bilge ümitköydeydi görseydin ya dedi şok oldum bilge varya
yakınmıyız ki dedim
yakınız tabi dedi
amanııın o kadarda sormuştu gelebilirmisin diye bende gelemem ki dedim bilgeye senin bu dediğini duysa varya dedim
du ben yazayım kk ya dedi suratında şu ifadeyle :jeyyar:
bi daha ki ankara yolculuğumda bulcam seni bişey olmazsa allahtan
nilgün sen hangi semttesin? yakınsan senide bulurum
aynen öyle canım Allah muhtaç etmesin hemşire arkadaşım çok burrda 2 taneside çoçuk hemşiresi her zaman ara diyorlr birşey olursa doktorda gitmiş 8 ekimde yeni bir doktor atanacakmış inşallah iyi biri gelir giden doktor çok iyiydi diyorlar şans artık bakayım fotoya eline sağlık canım şimdidenbalım banka şubesi orada benim işyeri bilkent yakınında yani kardeşine nispeten yakın sayılır ev dersen zaten tam ters köşe ama bu :jeyyar: bakışından sonra nerede olursak olalım enişteye farz oldu seni bize getirmek aklinialirimsmile alkisalkisalkis
allah muhtaç etmesin eksikliğini de göstermesin canancım ama doktor var doktorcuk var... bilmemkaç saat nöbet tutup doktorluktan da insanlıktan da çıkan doktorlar var maalesef :1no2:
FOTO EKLEDİM
eşimde ankara çok istiyor burdan sonra ilk tercihimiz olur bizimde kısmet polatlıya geliriz gelirsekdavete bile gerek yok haber ver buyur gel ne zaman istersen pelincim
ya biz bu vyaz memlekete gtmek istemiyoruz karadenize gdelim di,yoruz ama araştıramadık birtürlü şu tur işleriniyok canancım, samsunda 1 konak yeri biliyorum ama :jeyyar:
görüşürüz canım... ayberk paşamı niye bilmiyorum ama 16 kere öp yüzünün bilimum köşelerinden opuyorumnanaktan
evet meral söyle yarın rahat bıraksınlar bari boshayallersmile
valla nevra saatlerdir düşünüyorum sanırım en iyisi ben muhallebiyi kesip mama veriyim oğluma
bu arada benim sevgili oğlum o mamayı sadece muhallebiye katarsak yiyor bu da başka bir ayrıntı!!! kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?