2009 Aralık Anneleri

nazancım geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim hepimiz çabucak atlatırız inşallah hastalıkları.
amma velakin devamında yazdıklarına da çoook teessüf ederim.

önce sen bana bunu yazıyorsun
Müzeyyen oğluşunu kertiyormuş ne diyelim hayırlı olsunn okaddaar sevindim kiii:teytey:
Gelinim Naz'ın peşini bırakır artıkdelikafadulden

ben de daha öncesinde bu konuyla ilgili senin alıngan bir tavır sergilediğini düşünüp hiçbir şekilde tekrar bu konuya girmemiş olmama rağmen senin bu yorumuna istinaden şaka kaldıracağını düşünerek bunları yazıyorum

ve senin yine alınganlık dolu cevabın;

şaka yapıyorsan kaldıracaksın, birilerine ithafen birşey yazıyorsen cevap hakkı doğduğunu sen benden daha iyi biliyorsundur mutlaka mesleğin gereği. ayrıca tekrar tekrar yazdığım cevabı da okudum böyle yazmanı gerektirecek bir mana bulamadım. sadece daha kertilmedik ya nasip size de bize de dedim.

nazancım işin özü ben sadece şaka mahiyetinde yazdığım bir mesaja senin böyle sıkıldım falan diye cevap vermene gerçekten çok üzüldüm ve bunu belirtmezsem de içim rahat etmeyecekti. dilerim ki sen de rahatsızlığının vermiş olduğu bir ruh haliyle yazmışsındır bu kelimeleri. yoksa üzüntüm misli misli artacak....

valla gece iyi kaynatmışsınızz.. kaynana, görümce derken.. çok güldüm bendee.. .keyfim yok bugünnn tatsızımm ..

,

selam, hoşgeldin evet çok geçmiş bende daha hepsini okuyamadım

oh oh sefan olsun, berkayada çok sevindim

müzeyyen sevindim kuzunun iyileşmesinede eşinle düzelmenizede :)))) oh şükür yerimseniben

Meral nereye kayboldu yine toz olmus umarim yine acil bisey yoktur bilge ankaraya kizlar geldiginde o saglik ocagina bir baskini haketmis dr :)) muzeyyen hadi gznaydin barismissiniz berkayda daha iyimis sevindim

selam kızlar bende aralık annesiyim oglum 9 ayını bitrcek

kızlar hepinize çok teşekkür ederim paylaşımlarınız ve iyi dilekleriniz için. allah hepimizin mutluluğunu huzurunu daim etsin. bebişlerimize de bol sağlık dolu günler nasip etsin.

bilge sen o doktora ayar çekip bana da aktarırsan ben de eşime anlatırım belki ikna olur o da benim eko konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğumu:sm_confused:

nevracım senin neyin var canım? inşallah canını sıkacak bir durum yoktur...

ayseda hoşgeldin canım. allah bağışlasın oğluşunu.

arya bebek hastaymış yüce rabbim acil şifalar versin inşallah:Saruboceq: ona yanlış ilaç veren doktorlar da layığını bulsun dilerim.

şöyle bi geçmişe baktım da ..

bile ben şimdi anlamadım .. umut paşam muhallebimi yiyecek yoksa mama mı kafamçokkarıştı

arya bebeğe çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum...

sibelcim diş buğdayı partine gelmeyi çok isterdim ama bizimde daha önceden verilmiş sözlerimiz var .. bende hafta ' ya c.tesi yapmak istiyorum oğluşuma diş buğdayı .. Daha tarihi kesinleştiremedim.. Haber vereceğim ama .. Şimdiden hayırlı olsun.. bütün dişleri ağrısız sızısız çıkar inci gibi dizi dizi olur inşalla.

Müzeyyencim eşinle barışamana çok sevindim. Sevene bir buket çiçek neler anlatmazki .. Hele özel bi çiçekse.. Allah ağzınızın tadını bir daha hiç bozmasın..
Berkay' ın iyi olmasına çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun..

Bugün bitsin artık .. zor duruyorum burada kafam masa işte ara ara buraya bakıyorum.. Gidip yatmak istiyorummmmm ...

kzılcahamamlıyız canım şimdi çankırıdayımm

ben de burada bir arkadaşımız daha oldu diye sevinmiştim :sinifsinif:

bilge sen o doktora ayar çekip bana da aktarırsan ben de eşime anlatırım belki ikna olur o da benim eko konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğumu:sm_confused:

valla müzeyyen "1 ay sonra MUUUUUUUTLAKA görmek istiyorum" buyurdu hanımefendi... 1 ay sonra MUUUUUUUUUTLAKA gidicem ama yanımda umut olmayacak aklinialirimsmile

kızlar şimdilik kaçıyorum ayberkin toplantısı var yine. görüşürüz...

görüşürüz canım... ayberk paşamı niye bilmiyorum ama 16 kere öp yüzünün bilimum köşelerinden opuyorumnanaktan

Bugün muhabbetlere ebir türlü katılamadım

evet meral söyle yarın rahat bıraksınlar bari boshayallersmile

şöyle bi geçmişe baktım da ..

bile ben şimdi anlamadım .. umut paşam muhallebimi yiyecek yoksa mama mı kafamçokkarıştı

valla nevra saatlerdir düşünüyorum sanırım en iyisi ben muhallebiyi kesip mama veriyim oğluma

bu arada benim sevgili oğlum o mamayı sadece muhallebiye katarsak yiyor bu da başka bir ayrıntı!!! kaydirigubbakcemile3

etlikteyimi siz buluşunda izin günümdeyse ben neyapr eder sizi bulurum
selam kızlar bende aralık annesiyim oglum 9 ayını bitrcek

hoşgeldin, ALLAH oğluna uzun ömürler versin

aynen öyle canım Allah muhtaç etmesin hemşire arkadaşım çok burrda 2 taneside çoçuk hemşiresi her zaman ara diyorlr birşey olursa doktorda gitmiş 8 ekimde yeni bir doktor atanacakmış inşallah iyi biri gelir giden doktor çok iyiydi diyorlar şans artık bakayım fotoya eline sağlık canım şimdiden
davete bile gerek yok haber ver buyur gel ne zaman istersen pelincim
eşimde ankara çok istiyor burdan sonra ilk tercihimiz olur bizimde kısmet polatlıya geliriz gelirsek
yok canancım, samsunda 1 konak yeri biliyorum ama :jeyyar:
ya biz bu vyaz memlekete gtmek istemiyoruz karadenize gdelim di,yoruz ama araştıramadık birtürlü şu tur işlerini

yaüğmuru yıkadım salonun şeklini değiştirdim yemek yapıcam tuvalet banyo yıkanak süpürge camlar :gitme:

benim iyice kafam karıştı.. kafamçokkarıştı

noluyonuz bakim nazan müzeyyen hımmmm
şakanın k..kaya dönüşmesine ramak kalmış!!!!
müzeyyencim yanlış anlıyosun bence
nazanın anlatımı serttir anlattığı değil
bu kertme olayları sadece güzel bir muhabbet
güzel bir muhabbetide kimse ciddiye alıp ters davranmaz
nazanda böyle davranmadı şakanın devamı gereği ;
dünür olduk bilem uğraşamam sıkıldım havalarında

delikafadulden not:
melikecim muhabbettir filan didim bizi kastetmedim sakın yanlış anlama zeynep gelinimdir a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…