2009 Aralık Anneleri

daha dur yaza çok var ama, yaklaşsın ben sana bulurum bişeyler,

aman çok iş varmış kolay gelsin canancım

inşallah ihtiyacınız olmaz ama her ihtimale karşı inşallah iyi biri gelir. gerçi sizin askeri doktor değil mi?
inşallah gelirsiniz valla canancım

foto birleştirme işini henüz yapamadım kuzum ya mümkün olursa haftasonu yapıcam (ki bu haftasonu evlilik yıldönümü, doğumgünü gibi faaliyetlerimiz var) elimden geleni yapıcam bitirmek için ama usb bozuldu bugün falan dur bakalım napabileceğime bakıcam

benim iyice kafam karıştı.. kafamçokkarıştı

sözün özü nevracım o doktor müsveddesi güzel bi dil sopası yiycek benden aklinialirimsmile umut da hayatına normal şekilde devam edicek çorbasıyla

nilgüncüm etlik kardeşime yakınmıdır uzakmıdır bilemiycim
bilir kişi bilir yani kendileri şöfürüm olur yani kendileri kocişim olur
ayyy inşallah gelirimde ikinizide görme fırsatım olur

sağlık ocaklarının doktorlarının hepsi böyle sanırsam .. ne dediği anlaşılıyoo ne de yaptığıı .. ali umuttuma 41 0000 kere maşallah ..

bige sana bişey sorabilir miyim acep bilmiyorumkismile

sence??? aklinialirimsmile lakin çabuk olasın gidiciyim

baktım ayol
cevap bielm yazdıma.s.

bakmanı sağlamak için dedimdi aklinialirimsmile

inşallah yasemincim

foto yorumlarına teşekkürlerimi sunaraktan huzurdan ayrılırken... hadi nilgüüüüüüüün daha uzatamıyorum lafı senin sorunu bekliyorum

umut paşa mamamı yiyecek muhallebi mi desem????

acaba beni sevmeye devam edermisin ki??????????

bernanın bana yazdıgı faceden son mesaj kopyalıyorum buraya

var var aileden bilmeyenler de
dedim burdan uzun uzun yazayım. kaç haftadır zaten hastalşıklarla boğuşuyoruz canımız çıktı.
önce diyarbakırda ateşimiz çıktı. diş sandık. dr. faranjit dedi. sonra Ağrıda ben okuldayken Murat sağlık ocağına götürmüştü iğne yapmış, ilaç vermiş ama ilaçlar etkili değilmiş. bunu da pazar gece acile gimiştik ordaki dr. dedi. iğne yaptılar. serum takacaklardı iki elini de deldiler ama damarı bulamadılar, hala elleri mosmor... =( dr. bronşitten şüphelendi. biz de hemen salı sabah buraya gelmeye karar verdik.
dr. süper bi adam. Bursadan gelmiş. yaşlı ve daha girer girmez bazı şeyleri söyledi.
ayaklar içe dönük, ortapedik ayakkabı giyeceğiz düz tabanlık var.
sağ kalça kemiği tam gelişmemiş, raşitizm var dedi. yumurtanın beyazı, peynir yoğurt süt vs. ve güneş...
kansızlık var, trombosit oranı yüksek (pıhtılaşma). enfeksyon da 102. çıktı. yani yatış sebebi bu zaten. akciğğer... dolmuş. mikrop kapmış ondan dolayı olmuş bunlar. dolven vermişti ikinci dr. o ateşi çabuk düşürmüş ama enfeksyonu arttırırmış. haberiniz olsun. belki bu yanlış ilaçlar da değerlerimizi değiştirmiştir.
dün sol koldan kan alacaklardı. damarı bulamadılar ve Aryamın canını çoook yaktılar. sağ koldan 3 tüp aldılar. sonra bizi 1-2 saat sonra anons ettiler kan alma bölümüne. kan yetmemiş bi tüp daha almaları gerekiyormuş. hadi bi daha deldiler.
sonuçları almaya gittim. adam, dr.u aramaları gerekiyormuş. bi görüşme yapıp ondan sonra onaylayacaklarmış dedi.
dr.a gittim hemen bi değer fazla çıktı falan dedi. ama Muratla ben dr.un odasına gidene kadar zor tuttuk kendimizi. kötü bi durum mu var acaba diyye.
o değer de trombositmişş. 500 sınır normalde. ilkinde 700lerde ikincisinde 600lerde çıkmış. 1000in üstü olsaymış sorun yaratırmış.
bizi yatırması gerektiğini söyledi. Patnosta yatabilir dedi. biz de muayeneye bile güvenmediğimiz için buralra kadar geliyoruz zaten dedik. hemen yatışını buaraya aldırdık. bi daha kan kültürü için deldiler Pelin. bi de serum için. el üstünden. kuzuyu öyle gördüm çok fena oldum yaaa.... Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin. olacaklarsa da nezle grip olsunlar böyle canları yandıkça bizim canımızdan can kopuyor. kimi görse ağlıyor. beyaz giyinmiş, beyaz masa, beyaz bilmemne hep korrkuttu bebeğimi. bugün biraz daha iyi çok şükür. dr. da öyle dedi. ciğerlerini dinledikten sonra. Arya huysuzlanıyo birazdan yine yazışırız öpüyorum çok canım, kızlara çok teşekkürlerimi iletirsi yine.

herkese selam ve sağlıklı günler!

şekerler meral ancak toparlar kendini
sizleri sımsıcak sımsıkı kucaklıyor ve öpüyorum

güle güle meralll öyküyü ve seni öpüyorummm

foto yorumlarına teşekkürlerimi sunaraktan huzurdan ayrılırken... hadi nilgüüüüüüüün daha uzatamıyorum lafı senin sorunu bekliyorum

güle güle bilgeeee umutuu ve seni de kocaman öpüyorummm

Müzeyyen sıkıldım demem şundan ötürü ,tartışmanın yok senin yok benim gelinim diye didişmenin gereği yok,şaka da olsa bunun uzaması beni sıktı,saçma da geliyor açıkcası,Sibelle dünür olacaz diye seninle yada başkasıyla aramın bozulmasını da istemem ne kadar saçma komik olur..Dünür muhabbetlerini biz daha yakın olalım,hoş sohbet olsun,biraz da takılma amaçlı olsun diye yapıyoruz.birbirlerine dünür diyenlere de olmaz o bebekte benim gözüm var peşini bırakmam demedi hiç kimse şimdiye kadar...Yani zaten dünür dedik diye illa ilerde o kişilerin bebekleri evlenecek diye de bir şey yok bunu da hepimiz biliyoruz.ilk gün beraber şakalaştık tamam sonra düşündüm de aslında saçma şeyler.senin kertilme konusuna cevap yazmadığında da ya görmedi yada artık o da uzatmak istemiyor demekki dedim içimden sustum.ama aradan o kadar zaman geçti bugün yine aynı konu geçince öyle dedim..umarım anlatabilmişimdir.

ALLAh yardımcı olsun
canım Berna nasıl zordur şimdi onun için , ARYA’yı söyelmiyorum bile

Tez zamanda RABBİM şifanı versim, biran önce iyileşip dönsünler evlerine:Saruboceq::Saruboceq:

yasemincim siz buluşun izin günümse ben sizi mutlaka bulurum canım benim

kıyamam yaaa((
hiç bir bebek hiç bir çocuk hastalanmasın yaaa(((
allahım arya'ya tez zamanda şifa bernayada güç kuvvet sabır verir inşallah

daha dur yaza çok var ama, yaklaşsın ben sana bulurum bişeyler,

aman çok iş varmış kolay gelsin canancım
yaza çok var biliyorum nilgün de ön araştırma yapmam lazım kocayı ikna etmeye çalışıyom antalyaya gidelim bu sefer diyo ee çok uzak geliyo banada oralar hazır doğudayken buraları gezelim istiyorum bende karadeniz erzurum falan filan fiyat araştırması yapmam lazım nerelere gidiliyor neler görülüğr falan yoksa benmki 3 ay önceden yaptırcak rezervasyon uçak otel vs gidecez antalyaya yada o tarafa bi yere o yüzden bakayım diyorum erkenden varsa bildiğin tur şirket ismi internetten araştırayım ben
bn yanlış anlamışım canım resmin ne acelesi var seni atlat önce şu haftayı :)
o resmi büyütüp yıkatmayı düşünüyorum hatıra ilerde bakar bebeğim
küsmüyüz kıı kaydirigubbakcemile

canım ya çok zor şu serum işi allah yardımcıları olsun

Çok üzüldüm yaaa . rabbim acil şifalar versin. Bir an önce iyileşip evlerine dönerler inşll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…