yasemincim siz buluşun izin günümse ben sizi mutlaka bulurum canım benim
bernanın bana yazdıgı faceden son mesaj kopyalıyorum buraya
var var aileden bilmeyenler de
dedim burdan uzun uzun yazayım. kaç haftadır zaten hastalşıklarla boğuşuyoruz canımız çıktı.
önce diyarbakırda ateşimiz çıktı. diş sandık. dr. faranjit dedi. sonra Ağrıda ben okuldayken Murat sağlık ocağına götürmüştü iğne yapmış, ilaç vermiş ama ilaçlar etkili değilmiş. bunu da pazar gece acile gimiştik ordaki dr. dedi. iğne yaptılar. serum takacaklardı iki elini de deldiler ama damarı bulamadılar, hala elleri mosmor... =( dr. bronşitten şüphelendi. biz de hemen salı sabah buraya gelmeye karar verdik.
dr. süper bi adam. Bursadan gelmiş. yaşlı ve daha girer girmez bazı şeyleri söyledi.
ayaklar içe dönük, ortapedik ayakkabı giyeceğiz düz tabanlık var.
sağ kalça kemiği tam gelişmemiş, raşitizm var dedi. yumurtanın beyazı, peynir yoğurt süt vs. ve güneş...
kansızlık var, trombosit oranı yüksek (pıhtılaşma). enfeksyon da 102. çıktı. yani yatış sebebi bu zaten. akciğğer... dolmuş. mikrop kapmış ondan dolayı olmuş bunlar. dolven vermişti ikinci dr. o ateşi çabuk düşürmüş ama enfeksyonu arttırırmış. haberiniz olsun. belki bu yanlış ilaçlar da değerlerimizi değiştirmiştir.
dün sol koldan kan alacaklardı. damarı bulamadılar ve Aryamın canını çoook yaktılar. sağ koldan 3 tüp aldılar. sonra bizi 1-2 saat sonra anons ettiler kan alma bölümüne. kan yetmemiş bi tüp daha almaları gerekiyormuş. hadi bi daha deldiler.
sonuçları almaya gittim. adam, dr.u aramaları gerekiyormuş. bi görüşme yapıp ondan sonra onaylayacaklarmış dedi.
dr.a gittim hemen bi değer fazla çıktı falan dedi. ama Muratla ben dr.un odasına gidene kadar zor tuttuk kendimizi. kötü bi durum mu var acaba diyye.
o değer de trombositmişş. 500 sınır normalde. ilkinde 700lerde ikincisinde 600lerde çıkmış. 1000in üstü olsaymış sorun yaratırmış.
bizi yatırması gerektiğini söyledi. Patnosta yatabilir dedi. biz de muayeneye bile güvenmediğimiz için buralra kadar geliyoruz zaten dedik. hemen yatışını buaraya aldırdık. bi daha kan kültürü için deldiler Pelin. bi de serum için. el üstünden. kuzuyu öyle gördüm çok fena oldum yaaa.... Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin. olacaklarsa da nezle grip olsunlar böyle canları yandıkça bizim canımızdan can kopuyor. kimi görse ağlıyor. beyaz giyinmiş, beyaz masa, beyaz bilmemne hep korrkuttu bebeğimi. bugün biraz daha iyi çok şükür. dr. da öyle dedi. ciğerlerini dinledikten sonra. Arya huysuzlanıyo birazdan yine yazışırız öpüyorum çok canım, kızlara çok teşekkürlerimi iletirsi yine.
herkese selam ve sağlıklı günler!
mına bugun zırvede kudurukta ben çıktım gelirim yıne nazan cepten yazacagım msj bırazdan sana
hadi bakalım kolay gelsin inşallah emeklerine değsin ve mikemmel bir gün olsun sibelcim opuyorumnanaktan
Selammm arkadaşlarrr
sabah yedi gibi oğlum uyandı yanıma aldım çok uykum vardı sen kalk birden küt diye kendini bırak sonra ağzıma kafa attı dudağım patladı nasıl kanadı şimdi yara ve şiş.onun gıkı çıkmadı koca kafalı nolcak
yedir içir uyut temizle ağzını patlatsın kafa atıp:sinifsinif:
Sizler nasılsınızzzzz yavrukuşlar nasıll
selam kızlaar. el insaf ya el insaf bu kadar geçmişi nasıl okuycam ben. yazmadan geçmişe dalayım dedim yok mümkün değil bitmez. 15:30 da yine okulda toplantı var. hiç iş yapmasam ancak okur bitiririm herhalde. ay okumayınca da içimi kurtlar kemiriyor meraktan ne oldu ne bitti diye. neyde bir ara kapatıcam açığı artık:)) gelir gelmez bu kadar zırvalamamdan anlamışsınızdır ki neşem yerimde çok şükür eşimle aramız düzeldi. bilgecim al karşına konuş sakince diyordun ya gerek kalmadı çünkü o akşam eve koca bir buket çiçekle geldi ve özür diledi. diyceksiniz bir buket çiçeğe kandın mı ama çok özel anlamı olan bir çiçektiç berkay da daha iyi bugün (her ne kadar sabaha kadar toplam bir buçuk saat uyumuş olsa da) en azından ateşi düştü. dişi patlatsa huysuzluğu da gececek diye ümid ediyorum. sizlerde durumlar nasıl bebişler iyidir inşallah.
bilge bu sağlık ocağı doktorlarının akıl ve ruh sağlığımıza kasıtları var. bir güzellik düşünmek lazım bunlardan intikam almak için.
sibelcim sağol içten dilemişsin gerçekten okurken barışmıştık:)) bu arada dünya güzeli nazıma diş buğdayı yapıyormuşsun ayy şimdiden içim geçti vallahi keşke biz de katılabilseydik. ah mesafeler olmasa...
kaynana kazanı kaynatmışsınız gece kızlar. ben de girseydim bir odun atardım altına kesinlikle. detayları okuyamadım ama hepsi birbirine benziyorlar zaten. allahım ben de kaynana olucam hem de 2 kere sen beni böyle kaynanalardan etme yarabbim.:))
nazancım çok geçmiş olsun size de düzelemediniz canım yaa. allah tez zamanda şifa versin sana da mert efe paşama da. bu arada aklıma gelmişken çok sevinme daha kertilmedik tam olarak:)) yaa nasip size de bize de :)))) bak şimdi sen bunu okuyunca bir hırsla toparlanıverir çabucak iyileşirsin.
kızlar okuyabildiklerim ve aklımda kalanlar bunlar ama ara ara bakarım yine. şimdi işler beni beklerrrr.
bernanın bana yazdıgı faceden son mesaj kopyalıyorum buraya
dedim burdan uzun uzun yazayım. kaç haftadır zaten hastalşıklarla boğuşuyoruz canımız çıktı.
önce diyarbakırda ateşimiz çıktı. diş sandık. dr. faranjit dedi. sonra Ağrıda ben okuldayken Murat sağlık ocağına götürmüştü iğne yapmış, ilaç vermiş ama ilaçlar etkili değilmiş. bunu da pazar gece acile gimiştik ordaki dr. dedi. iğne yaptılar. serum takacaklardı iki elini de deldiler ama damarı bulamadılar, hala elleri mosmor... =( dr. bronşitten şüphelendi. biz de hemen salı sabah buraya gelmeye karar verdik.
dr. süper bi adam. Bursadan gelmiş. yaşlı ve daha girer girmez bazı şeyleri söyledi.
sağ kalça kemiği tam gelişmemiş, raşitizm var dedi. yumurtanın beyazı, peynir yoğurt süt vs. ve güneş...
kansızlık var, trombosit oranı yüksek (pıhtılaşma). enfeksyon da 102. çıktı. yani yatış sebebi bu zaten. akciğğer... dolmuş. mikrop kapmış ondan dolayı olmuş bunlar. dolven vermişti ikinci dr. o ateşi çabuk düşürmüş ama enfeksyonu arttırırmış. haberiniz olsun. belki bu yanlış ilaçlar da değerlerimizi değiştirmiştir.
dün sol koldan kan alacaklardı. damarı bulamadılar ve Aryamın canını çoook yaktılar. sağ koldan 3 tüp aldılar. sonra bizi 1-2 saat sonra anons ettiler kan alma bölümüne. kan yetmemiş bi tüp daha almaları gerekiyormuş. hadi bi daha deldiler.
sonuçları almaya gittim. adam, dr.u aramaları gerekiyormuş. bi görüşme yapıp ondan sonra onaylayacaklarmış dedi.
dr.a gittim hemen bi değer fazla çıktı falan dedi. ama Muratla ben dr.un odasına gidene kadar zor tuttuk kendimizi. kötü bi durum mu var acaba diyye.
o değer de trombositmişş. 500 sınır normalde. ilkinde 700lerde ikincisinde 600lerde çıkmış. 1000in üstü olsaymış sorun yaratırmış.
bizi yatırması gerektiğini söyledi. Patnosta yatabilir dedi. biz de muayeneye bile güvenmediğimiz için buralra kadar geliyoruz zaten dedik. hemen yatışını buaraya aldırdık. bi daha kan kültürü için deldiler Pelin. bi de serum için. el üstünden. kuzuyu öyle gördüm çok fena oldum yaaa.... Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin. olacaklarsa da nezle grip olsunlar böyle canları yandıkça bizim canımızdan can kopuyor. kimi görse ağlıyor. beyaz giyinmiş, beyaz masa, beyaz bilmemne hep korrkuttu bebeğimi. bugün biraz daha iyi çok şükür. dr. da öyle dedi. ciğerlerini dinledikten sonra. Arya huysuzlanıyo birazdan yine yazışırız öpüyorum çok canım, kızlara çok teşekkürlerimi iletirsi yine.
çok sevinirim nilgün çok sağol canımcanan dur o zaman, akşam benim kocadan öğrenip söylerim sana ben
niye öyle dedin ki kııı cananıııım?
maaşım yatmamış :1shok:akannehir
:1shok: ne zaman yatması gerekiyordu kiii
Canannn ne güzel bir ara geceleri sohbet ediyorduk seninle sen Yağmuru sallıyordun bir yandan yazıyordun.özledim vallahi.görüşemez olduk.Minik hanım napıyorr
bende valla nazan ya benm msn bozuldu açılmıyor yeni adres aldım özelden yazayım sana ekle tamam çıkıyorum şimdi eşim gelcek çorbayı rondolamam lazım öp efemi kocaman
ayy konuştum şimdi yönetcimle taşındı ya bizim işyeri iki bölümde yatırmışlar ben ikinci bölümdeymişim yarın yatcakmış..
sağol canım hepimizin inşallah. sen de yarın enerjini toplar bomba gibi gelirsin umarım.şöyle bi geçmişe baktım da ..
Müzeyyencim eşinle barışamana çok sevindim. Sevene bir buket çiçek neler anlatmazki .. Hele özel bi çiçekse.. Allah ağzınızın tadını bir daha hiç bozmasın..
Berkay' ın iyi olmasına çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun..
Bugün bitsin artık .. zor duruyorum burada kafam masa işte ara ara buraya bakıyorum.. Gidip yatmak istiyorummmmm ...
vereliniortakvalla müzeyyen "1 ay sonra MUUUUUUUTLAKA görmek istiyorum" buyurdu hanımefendi... 1 ay sonra MUUUUUUUUUTLAKA gidicem ama yanımda umut olmayacak aklinialirimsmile
öpmem mi senin için 36 kere öperim büyük bir zevkle canım.görüşürüz canım... ayberk paşamı niye bilmiyorum ama 16 kere öp yüzünün bilimum köşelerinden opuyorumnanaktan
yok be güzelim k... ya falan dönüştüğü yok sadece verdiği cevap biraz farklı geldi üzüldüm ve benim de böyle bir huyum var işte iyi ya da kötü bilemiycem içim neyse dışım da odur kırıldım mı kırıldım demezsem içim içimi yer. gönlümdeki herşeyi dilimde de yaşarım sevgimi de üzüntümü de. o yüzden de nazan a dile getirdim düşüncelerimi ama sonra da dedim kendi kendime acaba özelden mi yazsaydım diye.noluyonuz bakim nazan müzeyyen hımmmm
şakanın k..kaya dönüşmesine ramak kalmış!!!!
müzeyyencim yanlış anlıyosun bence
nazanın anlatımı serttir anlattığı değil
bu kertme olayları sadece güzel bir muhabbet
güzel bir muhabbetide kimse ciddiye alıp ters davranmaz
nazanda böyle davranmadı şakanın devamı gereği ;
dünür olduk bilem uğraşamam sıkıldım havalarında
delikafadulden not:
melikecim muhabbettir filan didim bizi kastetmedim sakın yanlış anlama zeynep gelinimdir a.s
ben de ekliycem yeni foto evde fırsat bulursam inşallahfoto birleştirme işini henüz yapamadım kuzum ya mümkün olursa haftasonu yapıcam (ki bu haftasonu evlilik yıldönümü, doğumgünü gibi faaliyetlerimiz var) elimden geleni yapıcam bitirmek için ama usb bozuldu bugün falan dur bakalım napabileceğime bakıcam
kıyamam yavrum yaa ben 6 yaşında zatürre olmuştum. 1 yılda ancak normal hayatıma dönebilmişim.bernanın bana yazdıgı faceden son mesaj kopyalıyorum buraya
olumunekankayizsmileŞenizohh şöyle ya ne güzel ...
olsun geç olsun güç olmasın canım:))ayy konuştum şimdi yönetcimle taşındı ya bizim işyeri iki bölümde yatırmışlar ben ikinci bölümdeymişim yarın yatcakmış..
dayanamıyorum artık gercekten sabrım kalmadı bazen başımı almak gitmek istiyorum oğlumuda alıp böyle abuk subuk bi adama niye katlanıom allahım...şuan öle berbat durumdayım ki nolur açıklama istemeyin dermanım yok anlatmaya ama içimi burayada dökmezsem patlıcakmış gibi hissettim içim öle dolu ki bi başlasam sonu gelmicek gözyaşlarımın...
ben artık katlanamıom yiğit için sadece ama olmuyoooo ben taviz verdikçe üstüme gelio. insanlar niye bukadar acımasız. hayat niye bu kadar zor. allahım güç kuvvet yarabbim sana sığınıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?