sağol canım hepimizin inşallah. sen de yarın enerjini toplar bomba gibi gelirsin umarım.
vereliniortak
öpmem mi senin için 36 kere öperim büyük bir zevkle canım.
yok be güzelim k... ya falan dönüştüğü yok sadece verdiği cevap biraz farklı geldi üzüldüm ve benim de böyle bir huyum var işte iyi ya da kötü bilemiycem içim neyse dışım da odur kırıldım mı kırıldım demezsem içim içimi yer. gönlümdeki herşeyi dilimde de yaşarım sevgimi de üzüntümü de. o yüzden de nazan a dile getirdim düşüncelerimi ama sonra da dedim kendi kendime acaba özelden mi yazsaydım diye.
foto birleştirme işini henüz yapamadım kuzum ya mümkün olursa haftasonu yapıcam (ki bu haftasonu evlilik yıldönümü, doğumgünü gibi faaliyetlerimiz var) elimden geleni yapıcam bitirmek için ama usb bozuldu bugün falan dur bakalım napabileceğime bakıcam
QUOTE]
ben de ekliycem yeni foto evde fırsat bulursam inşallah
kıyamam yavrum yaa ben 6 yaşında zatürre olmuştum. 1 yılda ancak normal hayatıma dönebilmişim.
allahım tekrar tekrar acil şifalar versin kuzuya tez zamanda.:Saruboceq: hiçbir anne babayı da böyle yavrusunun hastalığıyla sınamasın inşallah.
olumunekankayizsmileŞeniz
olsun geç olsun güç olmasın canım:))
canım yaa dün de ben aynı durumdaydım. bazen öyle noktalara geliyor ki insan taşıdığı yük sorumluluk ağır geliyor haketmediğin şeylere mağruz kalıyorsun ama işin özünde sevgi saygı varsa hepsinin üstesinden geliniyor. dilerim siz de çözersiniz sorunlarınızı. hem bak canında bir can taşıyor bir canı da besliyorsun. yıpratma hırpalama kendini.
artık taşıyamıyorum ama....hele bugünden sonra....saygı kalmadı aramızda sevgiyse biteli çok oldu mecburiyetten işte bizimkisi........benim 40 yaşında bi kadın gibi davranmamı beklio ama ben nbuyum aman boşverrrrrrr anlatmaya bile değmez
umarım senn halletmişsindir bizimki olağan şeyler.
az önce bi ağrı girdi ve devam ediyo kasığıma hayırdır umarım ani bi hareket yaptım sanırım yiğit kucağımdayken ilk kez böle şiddetli ağrıdı yaAA neyse gecer
Müzeyyen sıkıldım demem şundan ötürü ,tartışmanın yok senin yok benim gelinim diye didişmenin gereği yok,şaka da olsa bunun uzaması beni sıktı,saçma da geliyor açıkcası,Sibelle dünür olacaz diye seninle yada başkasıyla aramın bozulmasını da istemem ne kadar saçma komik olur..Dünür muhabbetlerini biz daha yakın olalım,hoş sohbet olsun,biraz da takılma amaçlı olsun diye yapıyoruz.birbirlerine dünür diyenlere de olmaz o bebekte benim gözüm var peşini bırakmam demedi hiç kimse şimdiye kadar...Yani zaten dünür dedik diye illa ilerde o kişilerin bebekleri evlenecek diye de bir şey yok bunu da hepimiz biliyoruz.ilk gün beraber şakalaştık tamam sonra düşündüm de aslında saçma şeyler.senin kertilme konusuna cevap yazmadığında da ya görmedi yada artık o da uzatmak istemiyor demekki dedim içimden sustum.ama aradan o kadar zaman geçti bugün yine aynı konu geçince öyle dedim..umarım anlatabilmişimdir.
artık taşıyamıyorum ama....hele bugünden sonra....saygı kalmadı aramızda sevgiyse biteli çok oldu mecburiyetten işte bizimkisi........benim 40 yaşında bi kadın gibi davranmamı beklio ama ben nbuyum aman boşverrrrrrr anlatmaya bile değmez
umarım senn halletmişsindir bizimki olağan şeyler.
az önce bi ağrı girdi ve devam ediyo kasığıma hayırdır umarım ani bi hareket yaptım sanırım yiğit kucağımdayken ilk kez böle şiddetli ağrıdı yaAA neyse gecer
Ya Eylül bisey yerken su icerken hala tikaniyor . Suyu yenidogan biberonundan iciyor . Bu ne zaman bitcek boyle acaba ?
berkay da öyleydi burcu 3 gün öncesine kadar chicco anti colic biberonun yeni doğanını kullanıyorduk biz de. nuby nin biberon emziği ve su oluğu olan biberonunu aldım yeni. su oluğu başlığını kullanmıyorum. damlatmaz olduğu için kendi çekerek içmesi gerekiyor. şimdilik sorun yok gibi tıkanmıyor içtikten sonra
dayanamıyorum artık gercekten sabrım kalmadı bazen başımı almak gitmek istiyorum oğlumuda alıp böyle abuk subuk bi adama niye katlanıom allahım...şuan öle berbat durumdayım ki nolur açıklama istemeyin dermanım yok anlatmaya ama içimi burayada dökmezsem patlıcakmış gibi hissettim içim öle dolu ki bi başlasam sonu gelmicek gözyaşlarımın...
ben artık katlanamıom yiğit için sadece ama olmuyoooo ben taviz verdikçe üstüme gelio. insanlar niye bukadar acımasız. hayat niye bu kadar zor. allahım güç kuvvet yarabbim sana sığınıyorumm
iyi hadi dünür gözün aydınkaydirigubbakcemile5
SİBEL ay aman yatsın da :1shok:
dayanamıyorum artık gercekten sabrım kalmadı bazen başımı almak gitmek istiyorum oğlumuda alıp böyle abuk subuk bi adama niye katlanıom allahım...şuan öle berbat durumdayım ki nolur açıklama istemeyin dermanım yok anlatmaya ama içimi burayada dökmezsem patlıcakmış gibi hissettim içim öle dolu ki bi başlasam sonu gelmicek gözyaşlarımın...
ben artık katlanamıom yiğit için sadece ama olmuyoooo ben taviz verdikçe üstüme gelio. insanlar niye bukadar acımasız. hayat niye bu kadar zor. allahım güç kuvvet yarabbim sana sığınıyorumm
Ya ebru yok yine canberkmi yine uyumuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?