2009 Aralık Anneleri

artık burda başladı burda bitsin diye burada son kez bu konuya cevap veriyorum nazancım.
ben zaten o konuyu kapatalı birkaç hafta olmuştu. sizin dünür olduğunuzu bilmediğim için ve sibel de naz fotolara baksın kimi isterse diye bir yaklaşımda bulunduğu için ben de şaka mahiyetinde üzerine düştüm konunun. ciddiye dayanması ve dayatılması mümkün olmayan bir konu zaten. yani senin gibi sibel de bana biz dünürüz olay bitmiştir deseydi şakasını dahi yapmazdım emin ola.s neyse zaten benim kapattığım bir konuya bugün okuyamadığım sayfalara bakarken tesadüfen senin yazdığın yorumu gördüm ve birşeyler yazdım (ki gülerek ve senin de gülümseyeceğini düşünerek) ama sen bana gönderme yaparken gül söyle ben cevap verince sıkıldım falan hoş olmadı benim için. yine art niyetli olmadığım için bunu da açık açık belirttim. bu dünür olayının da takılma mahiyetinde yapıldığının farkında olduğum için de zaten bilgeyle kız doğurucaksın ayberke alıcam dünür olucaz gibi bir pazarlıkta bile bulunabiliyoruz. neyse işin özü benim bu kadar yazmamdaki sebep de kimse kimseyi yanlış anlamasın yanlış davranmasın yanlış tepkiler vermesin. yoksa aranıza en yeni arkadaşlarınınzdan biri olarak bugüne dek çok güzel paylaşımlarda bulunduğumuzu düşünüyorum buradaki bütün anneleri kızkardeşlerim bebişleri de yavrularım yeğenlerim olarak görüyorum. bir kişiyle bile gönlüm kırık bir şekilde yola devam etmek istemiyorum. umarım düşüncelerimi yeterince ifade edebilmişimdir.

Kizlar birbirinize cvp yazip durmayin uzayacak yoksa bu mevzuuu rahatsiz etmeye baslayacak sizleri o yuzden konunun kapanmasini rica ediyorum cok sacma bir mevzudan kalp kirilmasin yokyere ciddiye alinacak bir mevzu olsa oturup hep beraber ele alalim ama degil yani o yuzden mesela sen nazan artik cvP yazma muzyyenin yazdigi bu sayfadaki son mesajina ve bu konu kapansin

işte bak bu yüzden diyorum sen şu an herşeyi bir yana bırak sağlığını yiğiti ve karnındaki yavruyu düşün. allah korusun hepinizi. inşallah ciddi birşey değil değildir hissettiğin ağrı da. dikkat et kendine canım yaa(

Son düzenleme:
sevgi, bi aralarda vardı sorunlarınız, aşamadınız mı hala (((
aynı sorunlar mı devam ediyo?
sıkma canını, düşünmemeye çalış, duyma zor olsada
müzeyyeninde dediği gibi canında can taşıyosun
üzülmemen bunalmaman gerek, sıkıntın iki yavrunada geçer ((
allah yardımcın olsun canım

allah allah ağrı niye acaba? görünsene ne olur olmaz doktora

sabah 6 dan beri ilk defa oturuyorum kaç haftadır böyleyim siteyi takip edemiyorum aryayla ilgili ne sorun var facebookta pelinin yazısını gördüm hepiniz iyisinizdir umarım beni çok soracak olursanız bende iyiyim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim

Ya Eylül bisey yerken su icerken hala tikaniyor . Suyu yenidogan biberonundan iciyor . Bu ne zaman bitcek boyle acaba ?

Ya Eylül bisey yerken su icerken hala tikaniyor . Suyu yenidogan biberonundan iciyor . Bu ne zaman bitcek boyle acaba ?

berkay da öyleydi burcu 3 gün öncesine kadar chicco anti colic biberonun yeni doğanını kullanıyorduk biz de. nuby nin biberon emziği ve su oluğu olan biberonunu aldım yeni. su oluğu başlığını kullanmıyorum. damlatmaz olduğu için kendi çekerek içmesi gerekiyor. şimdilik sorun yok gibi tıkanmıyor içtikten sonra

Bi yerde ben mi yanlis yapiyorum diye dusunmeye basladim artik tikandigi icinde su icmiyor sonra .
Yerkende boyle . 10 aylik oldu nerdeyse puturlu bisey sokamiyorum agzina . Hınk hınk ses geliyor .Eylül 1 aylikkken tikanmisti maalesef kusmustu . Onun verdigi korku hala ustumde. O yuzden cesaret edip devamda edemiyorum . Esimde doktorumda iki ucten sonra ogrencek diyor ama bende oyle bi cesaret yok .
Biberonun linki var mi ?

Canım ya şuan hepimizden de hassas bir dönemdesin kafanda zaten bir sürü sıkıntın var keşke daha anlayışlı olabilseydi sana karşı eşin..ama hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları emin ol.ben yazmıyorum çünkü biliyorum ki birr kaç gün sonra önemsiz gelecek tartışma konusu.inş.sorunlarınıızı çözersiniz siz de.allah yardımcın olsun canım her konuda sana.

iyi hadi dünür gözün aydınkaydirigubbakcemile5

SİBEL ay aman yatsın da :1shok:

yöneticim diyoki aylardır işe gelmiyon hemen para peşinemi düştün kaydirigubbakcemile3 e dedim biraz öyle oldu. ne bilim beş yıldır orda çalışıyorum daha bi gün geç almadık ödemelerim vardı bi grdim internete para yok :bbo: şok oldum birden..

ah sevgicim sana önce sabır diliyorum. ama artık yanındakini ve karnındakini düşünmek zorundasın kendini çok üzme olurmu. zor ama artık katlanıyoruz bi şekilde.. umarım sorunlarınızı biran önce halledersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…