selam iyi akşamlar
Bu aksam ki gundemimiz ne:)))))
selam iyi akşamlar
aaa ben körünmüyomuyumm
Burcu yazdigindgorunmuyordun simdi gorunuyorsun o sira baska biryere bakyrsan nazan
kullanıcı paneline bakıyormuşumdur ozman yoksa öööle duruyorum burda daha biii sürü işim varken hem demafoldumben
valla naz beni bugün öldürdüü... temizliğim yarım kaldı ben yorulduğumla kaldım mız mız mız başım ağrıyo.. alttaki ikinci dişi görünüyo beyaz ama elime değmiyo. sanırım onun sıkıntısı ama canıma okudu resmen... zaten canım sıkkın. sevgili kocam sabah 5 te iş seyahatine çıkıyomuş.....benim bir sürü işimin arasında..
Bak simdi aklima ne geldi herkes kocasinin kotu huyunu yazsin sevgide mutlu olsun bizde hamilelikteki donem gibi hani kanama veya agri olunca ki mevzuuu burcu anladinnnn sen onu
ay zor zaten bebekle iş yapmak kolay gelsin canım valla.dişi zorluyor demekki tek dişli miydi yavrucukvalla ben bişey anlamadan birde baktım hızla altı dişli oluverdik biray içinde.umarım kolay çıkar azcık calpol verirsin ağlarsa uykuda çok:gitme:
ay zor zaten bebekle iş yapmak kolay gelsin canım valla.dişi zorluyor demekki tek dişli miydi yavrucukvalla ben bişey anlamadan birde baktım hızla altı dişli oluverdik biray içinde.umarım kolay çıkar azcık calpol verirsin ağlarsa uykuda çok:gitme:
Bak simdi aklima ne geldi herkes kocasinin kotu huyunu yazsin sevgide mutlu olsun bizde hamilelikteki donem gibi hani kanama veya agri olunca ki mevzuuu burcu anladinnnn sen onu
Kac hakkimiz var . :)
Ya ebru yok yine canberkmi yine uyumuyor acaba
Gorusemedik onla ne zamandir. Bugun Eylül 12 den aksam 21 e kadar hic uyumadi . Allahim öldüm ben bugun .
Kac hakkimiz var . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?