Sen masallah demed gor anliyormusun bundan sonrakileri masallah mert efeye
ay ne güldüm tam ben dicektim Burcu bana tek hak yetmez dieye hangisini seçsem karar veremedimdelikafaduldensırnaşık şey
Bi yerde ben mi yanlis yapiyorum diye dusunmeye basladim artik tikandigi icinde su icmiyor sonra .
Yerkende boyle . 10 aylik oldu nerdeyse puturlu bisey sokamiyorum agzina . Hınk hınk ses geliyor .Eylül 1 aylikkken tikanmisti maalesef kusmustu . Onun verdigi korku hala ustumde. O yuzden cesaret edip devamda edemiyorum . Esimde doktorumda iki ucten sonra ogrencek diyor ama bende oyle bi cesaret yok .
Biberonun linki var mi ?
selam iyi akşamlar
valla naz beni bugün öldürdüü... temizliğim yarım kaldı ben yorulduğumla kaldım mız mız mız başım ağrıyo.. alttaki ikinci dişi görünüyo beyaz ama elime değmiyo. sanırım onun sıkıntısı ama canıma okudu resmen... zaten canım sıkkın. sevgili kocam sabah 5 te iş seyahatine çıkıyomuş.....benim bir sürü işimin arasında..
Bak simdi aklima ne geldi herkes kocasinin kotu huyunu yazsin sevgide mutlu olsun bizde hamilelikteki donem gibi hani kanama veya agri olunca ki mevzuuu burcu anladinnnn sen onu
Ahh ben bu kocalara alsanaalsanasmile hep önce kendilerini düşünüyorlar azcık bebekle ilgilenseler canları çıkıyo az kucağında tutuyo kolu kopuveriyor hemen.ANAMM 1.HAKKIMI KULLANMIŞIMbilmiyorumkismileakannehirah canım ya iki memeyi de emzirdim altını değiştim en rahat pijamasını giydirdim dişine jel sürdüm calpol verdim muhallebi yaptım yok kıyameti koparttı ama nasıl bi ağlamak belli ağrısı var. ama bende zaten temizlik yapmışım yorgunum kocamda gelip koşa koşa spora gitti..
heheh beni geçemezsinnn.Kacla mutlu olunurki acep sinirlama getirelim tabi yoksa siz uyurken ben yaziyor olmayayim hala :))))))))))
Cok heyecanlandim . Hayir simdi benim derdim su .Ben simdi bastan asagi dusunuyorum en kotusu hangisi diye . Su an karsimda oturuyor . Masum bi sekilde nette takiliyor . Bana herhangi zarari yok . Ama ben dusundukce su bu kotu bu mu kotu diye yuzumde bi eksime oluyor . Olmus ki bi an ne oldu sana suratin degisti dedi . Yok bisey dedim . Ne oldu alla alla tersliyosun sordum dedi . Su an dusundukce ustune atlasayim geliyor . Cok tehlikeli arkadasim bu konu. Bu aksam kac cift kavga eder senin yuzunden Pelin arkadasim :)
Ebruu ya canberk buyudugunde anlatcam birbirrr uyutmadin anneni hic diye tuhhh
Sibel adama dusman etme topigi maddelerle yaz obur turlu insanin gozunde canlaniyor olay kotu oluyor coook kotuu :)))
Sibel bende hemen yazayim bi hafta sonu nasil gecer...
Cuma aksami baba yarinda tatil olmanin heyecani ile butun gece birasini alir bilgisayar basinda arkadaslari ile vakit gecirir. Gecen 3-4 olur anne emzirmeye kalktiginda farkeder baba yok hala gelsene der masumca. Baba - Ama benim bi hafta sonum var .
Anne saygi duyar gider yatar yine . Sabah bebek 6.5 da uyanir. Anne kalkar yedirir icirir oynar saat 9 a dogru uyutur . Gider ortaligi toplar . Saat 10 olur bebek kalkar anne der ki sende kalk berabaer kahvalti edelim . Baba 10 dakika sonra kalkiyorum der. 10 Dakika gecer 20 olur filan Anne acliktan olmustur. Yer tabi. Oglen olur baba yavas yavas uyanmaya baslar . Anne bebegin ogle yemegini bile yedirmistir . ( Ha bazen anne cinnet gecirir bagirmaya baslar ama durum degisir mi hayir ) Neyse baba kahvalti eder anne o esnada onla yer ogle yemegini de ciksin diye. Baba hazirlanir ve cikar arkadaslarinla . Anne icin gun hafta icine donmustur. Baba aksam cok gec gelir. Bu olayin pazari da aynidir. Baba kahvalti ettikten sonra uyku coker ustune . Bu sefer anne surat asar disari cikalim diye . Babadan soyle bi cevap alir . Eee dun ben arabayi biraktim ya sana ciksaydin !! Aksamustu bi migrosa gidilir haftalik alisveris yapilir. Baba bu hafta sonu da cocugunu ve esini disari cikarmanin verdigi mutluluk ile geri doner ve uyur !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?