2009 Aralık Anneleri

ay ne güldüm tam ben dicektim Burcu bana tek hak yetmez dieye hangisini seçsem karar veremedimdelikafaduldensırnaşık şey

Cok heyecanlandim . Hayir simdi benim derdim su .Ben simdi bastan asagi dusunuyorum en kotusu hangisi diye . Su an karsimda oturuyor . Masum bi sekilde nette takiliyor . Bana herhangi zarari yok . Ama ben dusundukce su bu kotu bu mu kotu diye yuzumde bi eksime oluyor . Olmus ki bi an ne oldu sana suratin degisti dedi . Yok bisey dedim . Ne oldu alla alla tersliyosun sordum dedi . Su an dusundukce ustune atlasayim geliyor . Cok tehlikeli arkadasim bu konu. Bu aksam kac cift kavga eder senin yuzunden Pelin arkadasim :)

Basliyorummmm 1- benim esim babasini kaybettigi icin cok annecidir ne yapayim bir anam var hayatta diyede duskunlugunu inkar etmez

Valla benimki 2 de gelirim dedi isi var basla laf kalabaligi yapmayalim hersey mutlu olmak icin :))) bak ben 1- diyip basladim

berkay da öyle canım eline birşey veriyorum yesin diye güya yiyecek gibi iştahla ısırıyor geveliyor sıra yutmaya gelince başlıyor boğulmaya öğürmeye hadii midesinde birşey varsaonuda kusuyor. bu sefer biz de yediğinden olmasın diye birşey veremiyoruz eline. güya 2. çocuk tecrübeli anneyim ama yok anacım hepsi boş her çocuk ayrı bir tecrübe

biberonun linki bu canım

Hepsiburada.com : Nuby Doğal Dokunuş DOĞAL3 Aşamalı Beslenme Sistemi (orta Akış Bib. Em.+çıkabilir Kulp+su Oluğu) | Anne / Bebek / Çocuk

selam iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

ah o beyaz görünen dişler bir patlasa rahatlayacaklar zaten bizim de üst yanlar geliyor 2 tane birden canımıza okuyor paşa. çabucak patlatırlar inşallah sibelcim. eşin için de şimdiden allah kavuştursun çok mu kalacakmış?

Bak simdi aklima ne geldi herkes kocasinin kotu huyunu yazsin sevgide mutlu olsun bizde hamilelikteki donem gibi hani kanama veya agri olunca ki mevzuuu burcu anladinnnn sen onu

bir düşüneyim de ennnn kötüsünü yazayım canım

ben bi haftasonumuzu anlatmak istiyorum...

anne sabah 6 da kalkar kızıyla oynar, alt değişir, emişir 8-9 gibi babanın yanına gider babaaa kalk der evi toplayıp kahvaltı hazırlıcam. babadan cvp gelir offf bi haftasonu var rahat bırakmıyosun uykum var kendi başına yap herkes nası yapıyo türlü söylemler içindedir. hee uykusunun olma sebebi sabaha kadar sinema kanallarının başında oturup demlenmesidir.. neyse sonunda kızı alır. anne koşa koşa mutfağa gider bi yandan kızının kahvaltısı bi yandan kendi kahvaltılarını hazırlamaya çalışırken aynı zamanda evi toplamaktadır. kızın ağlamasesini duyar. e hala duyar. hala duyar bi giderki ohoo baba uyumuş kızı yanına oturtmuş. e kız sırt üstü düşmüş kalkamıyo sıkılmış baba horluyo... neyse kız geri alınır. yürütece konur. kahvaltıya devam.. bu sırada kız sürekli orayı burayı kurcalar annenin ayağına çarpar kucak ister ağlar.. neyseki sonunda kahvaltı hazırdır. kıza kahvaltısı ettirilir. baba kalkar. kahvaltıya oturur yer.. o sırada anne kızın uykusu geldiğinden kahvaltısını edememiştir(çünkü kırk saat kızla ilgilenmekten kahvaltıyı anca hazırlamıştır) anne kızı uyutur. zaten bütün gece kırk kere kalkan anne aynı zamanda sabahın köründe de uyandığından yorgun ve uykusuzdur. he aynı zamandada haftasonu olduğundan çamaşır ütü temizlik vs işlerini düşünmektedir.. ama baba ilgi isteerrrrr...

neyse bi gün uzun olcak sabah faslı yeter sempatiksalakcinni

Ahh ben bu kocalara alsanaalsanasmile hep önce kendilerini düşünüyorlar azcık bebekle ilgilenseler canları çıkıyo az kucağında tutuyo kolu kopuveriyor hemen.ANAMM 1.HAKKIMI KULLANMIŞIMbilmiyorumkismileakannehir
Nazın da belli ağrısı var kıyamam yaeyvahedigeldismile

Kacla mutlu olunurki acep sinirlama getirelim tabi yoksa siz uyurken ben yaziyor olmayayim hala :))))))))))
heheh beni geçemezsinnn.

Yok biz edemeyiz işe gitti adam delikafadulden

Bu nasi mutluluk arkadasim ya . Ben bu aksam kesin satasirim . Neyse bende yazayim

1-Sevgili kocamin arkadaslarinla takilma huyu ve ciktiginla yetinmeme huyu vardir .

Ben de başlayayım bir şey derim yap diye hiçç itiraz etmez tamam hayatım der sonra ben bir daha derim bir daha derim, her seferinde tamam der ama beni delirtene kadar yapmaz.
Sonra da kızar ben sen ne dedinde yapmadım diye. Yüz kere söyledikten sonra ne anlamı kalıyor ki.

2- sevgili kocam işine eşinden daha düşkündür ne zaman saat kaç olursa olsun işten arasalar koşa koşa gider zaten cep ve ev teli hiç susmaz çok yüz vermiştir işçilerine buyüzden osursalar! haber verirler.gecenin körü olsa da önemli değildir onlar için.eşim için de iş kutsaldır.sabah 7.5ta gideceği işine 6da gider herrr sabah koşa koşa.haftasonu da 7,5gibi.hiç bir sabah kalktığımda eşim yanımda olmuyor:((((((((((((((( diyorum yoksa başkasına mı gidiyosun diye bazen sinirlenip ama konuda güveniyorum Allahtan

peki hadi maddeleyeyim barii :))

1 eşimin ailesi annesi babası ablaları ve abisidir. kızımla ben zorla aralarına girmeye çalışan yabancı insanlarızdır. onların herhangi bir isteği olduğunda (kumandaları bozulsa bile pazar sabahı olsa bile) eşimi ararlar ve eşim koşa koşa iki eli kanda olsa gider. ama ben bişey istedğimde yapar ama söylene söylene söylene sonradan başıma kaka kaka kaka..ki bazende yapmaz..

Sibel bende hemen yazayim bi hafta sonu nasil gecer...

Cuma aksami baba yarinda tatil olmanin heyecani ile butun gece birasini alir bilgisayar basinda arkadaslari ile vakit gecirir. Gecen 3-4 olur anne emzirmeye kalktiginda farkeder baba yok hala gelsene der masumca. Baba - Ama benim bi hafta sonum var .
Anne saygi duyar gider yatar yine . Sabah bebek 6.5 da uyanir. Anne kalkar yedirir icirir oynar saat 9 a dogru uyutur . Gider ortaligi toplar . Saat 10 olur bebek kalkar anne der ki sende kalk berabaer kahvalti edelim . Baba 10 dakika sonra kalkiyorum der. 10 Dakika gecer 20 olur filan Anne acliktan olmustur. Yer tabi. Oglen olur baba yavas yavas uyanmaya baslar . Anne bebegin ogle yemegini bile yedirmistir . ( Ha bazen anne cinnet gecirir bagirmaya baslar ama durum degisir mi hayir ) Neyse baba kahvalti eder anne o esnada onla yer ogle yemegini de ciksin diye. Baba hazirlanir ve cikar arkadaslarinla . Anne icin gun hafta icine donmustur. Baba aksam cok gec gelir. Bu olayin pazari da aynidir. Baba kahvalti ettikten sonra uyku coker ustune . Bu sefer anne surat asar disari cikalim diye . Babadan soyle bi cevap alir . Eee dun ben arabayi biraktim ya sana ciksaydin !! Aksamustu bi migrosa gidilir haftalik alisveris yapilir. Baba bu hafta sonu da cocugunu ve esini disari cikarmanin verdigi mutluluk ile geri doner ve uyur !!

ben de futbol ve spora olan düşkünlüğünden dertliyim. yaz başına kadar haftada 3 gün spora gidiyor, haftada 2 gün hali saha maçı, 1 gün de stadyuma maç izlemeye gidiyordu. geriye 1 gün kalıyordu yani maçsız ve sporsu. bu arada berkayın da en zor dönemleri böyle geçti. üstüne bir de ayberkin kardeş krizleri ilk 6 ayda deli çıkmadım ya bundan sonra da çıkmam herhalde diyorum ama bazen dellendiğim zamanlar oluyor. bu aralar zaten var bir terslik yine üzerinde dün akşam barıştık bu akşam yine limoniyiz abuksubuk şeylerden. kesin diyorum krizleri başladı bahane yaratıyor o yüzden. bakalım bugün yarınçıkar kokusu.

Sibel adama dusman etme topigi maddelerle yaz obur turlu insanin gozunde canlaniyor olay kotu oluyor coook kotuu :)))

kaydirigubbakcemile3 peki 2- kocam kendine aşıktır. herkavgada onun gibi mükemmel bi insana sahipken sürekli şükretmem gerektiği dile gelir.. hem tipine hem huyuna aşıktır. onun gibisi yoktur yeryüzünde.. bitanedir.. öyle bir cevhere sabip ezik ben nasıl onun kıymetini bilmem de hürmet etmem. he kavga esnasında hatırlatılır kocanla konuşuyosun diye uyarılır. koca kutsaldır hele bu koca enginse önünde diz çöküp tapınmak greklidir..

2-bir pazar gunum var kelimesini soylerken hic utanmamasi ve erken kaldirdiysam surat asmasi 3- minaya o bakarken mina mizirdansa bile rahatsiz olmamasi 4- ben minayi ona birakip odadan cikarken senin ne isin var demesi 5-benim minayla ilgili cok evhamli oldugumu dusunmesi kendisinin rahat tavirlari 6-ailesinden biri beni gcik ettiyse tamam simdi uzatma bunlara kafa yorma demesi 7-besiktasi. Maclarini stadda izleyip birde evde tum hafta mac ozetlerine bakmasi 8-pazar gunu e nereye gotureyim sizi demesi 9- gece 3-4 e kadar oturup sabah kalkmak bilmemesi 10-kendi birseyi istemiyorsa o olayin kapanmis olmasi

kaydirigubbakcemile3 ay sonuna bayıldım. işte dışarı çıkarmış ya sizi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…