2009 Aralık Anneleri

aha pelin benimkinde de var o huy iki dakka kızı tutsana derim niye der ala ala ne yapacağıma göre tutacak sanki

valla aslında bir sürü şey var ama bizim sürekli kavga etmemize vesile olan ve benim neeeeffffrrrreeettt ettiğim konu beni en sinir eden şey .... ama yok burda açıklayamıcam :))

Bak düşününce ben de bir tane daha buldum.
Alışverişte deli eder beni, almayacağın şeye niye bakıyorsun diye beynimi yer bakmadan nereden bileceğim ki alıp almayacağımı gerçi bu çoğu adamın yaptığı bir şey sanırım ya sinir eder beni erkeklerle alışverişe çıkmamak lazım.

Tamam bende hemen maddeliyim

1- Hafta sonu sadece kendine mahsus gibi davranmasi..
2- Disari ne kadar cikarsa ciksin bazi arkadaslarina doymamis olmasi.
3- Alkollu araba kullanmasi
4- Eylülle ilgilenmenin sadece yurutece koyup saatlerce onu orda birakmak sanmasi
5- Eylüle az bakar misin dedigimde - Nereye gidiyosun demesi . Uyarmama ragmen hala bunu anlamamis olmasi .
6- Cok daginik olmasi .
7- Ailesi konusunda hala benden anlayis beklemesi . Yapmadigim icinde beni suclamasi .
8- Surekli uyumasi
9- Yemek yedikten sonra ay tansiyonum dustu diyip ortadan sıvısmasi.
10- Hafta sonu bizi disari cikar dedigimde nereye gidelim soyle gidelim demesi.

kaçta kaldığımı unuttum ama beni en çok sinirlendiren şeylerden biride naza ne alsam ona göre gereksiz olması.. ben manyak bi anneymişim. fazla abartıyomuşum. ilgiyi sevgiyi aldığımı bakımını herşeyi abartılı yapıyomuşum. hatta akşam şey dedi diş buğdayı için bukadar uğraşıyosun düğününü düşünemiyorum.

Bisey derdim de.

he burda önemli konu diş buğdayı için hiçbişey yapmadığım yani... temizlik yaptım yapmimi..

sevdiğim tek huyu keyfi yerindeyse müthiş komik bi insandır.. sanırım ikinci ve üçüncü maddeyi dolduramıcam pelin :))

Ay sunu yazmadan gecemeyecegim dusuk bel giyerim ve belime dikkat ederim cunku hic sevmem camasiri veya teni gozuken hatunlari ama esim her disari ciktigimizda kapida daha beline dikkat et der ve ben ediyorum zaten herseferinde deme diye kavga ederim ama o hala herseferinde der onun yaninda yanu evde yanlizkrn giruyor belimi hep iyle dolandigimi saniyor disardada sanirim ama anlatamadum ben bunu esime dikkat ettgmi

ayyy tam yazarken geldi adsm bi panik korkuyla kapatmışım bilgisayarıdelikafadulden

siyasi görüşlerimiz tamamen zıttır

dinlediğim müziğe gıcıktır evde dinlettirmez

kıyafetime karışır (kendi çapında yani)

arkadaşlarımı beğenmez

ay bunuda yazmalıyım her kavgada sürekli eski erkek arkadaşlarımdan laf açar ve laf sokar aşağıdaki maddelerle ilgili

- minnacık etekler giyiyodun
- barlara gidiyodun

sanki bunlar gizliydi evlenince ortaya çıkmış gibi davranır. biz aslında kuran kursunda tanıştık kendisiyle kaydirigubbakcemile3 (barda bi arkadaş toplantısında tanıştık ve ben o gün 11 duble rakı içmiştim ve altımda bir karış bi etek vardı)

Ama adamlarla yatacagiz severek kapatalim geceyi ay canim kocam ama iyidir olsun final :)) basliyorum 1- ben birsey begendiysem mutlaka gun gelir alir eger o yiyecek birseyse muhakkak ayni gun ama kiyafet canta falansa o an alamamissak para oldugu ilk anda para verir git al der yada cikunca beraber hadi alalim der 2- isi bittiyse saat cok erken olsada eve gelir evde olmayi vakit gecirmeyi evde sever3- bulasik makinasini bosaltmada yada ne bileyim ben minayi uyutunca takintiliyim ya kalkip evi toplayip yatacagim diye yardim eder icerlerini toplamama kendi kotlarini ve boxerlarini kendi utuler ben utu yaparken yardim olsun diye

Beğendiğim yönlerini de sayayım.
1- Asla kavga etmez, sesini yükseltmez.
2- Haftasonu kahvaltıyı hazırlar, akşam gelince yemek yapar (Terapi oluyormuş)
3- Gece hiçbir yere çıkmaz (Sinop ta olduğumuz zamanlar hariç)

:) Bende Eylülü emzirmeye gittim de kapadim oyle gittim .

Sevdiklerime gelince.

- Yeme konusunda hassastir.
- Eylül dogmadan once hayatimiz tabi farkliydi . Bende onun gibiydim . İcerdim gezerdim ona eslik ederdim . Arkadas cevremiz farkliydi . Gece telefon edip arkadaslari toplayip Edirneye ciger yemege , Bursaya saga sola gittigimiz oluyordu . O zamanlar eglenceliydi . Cunku rotasini gosteren biri vardi :)

-Siyasi goruslerimiz tamamen aynidir. Eylemlere katilmak filan tabi bende artik kalmadi yaslandim ama benim gibidir.

-

ayyy tam yazarken geldi adsm bi panik korkuyla kapatmışım bilgisayarıdelikafadulden

Ebru seninkiyle benimki bir sure takililabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…