Aaa burcu toparlayamadin herhalde o kadar cok ki iyi huylari enistemin hangi ucu olsun karar ver artik
Nazan muzeyyen ve ebru 10 tane cikaramadi masallahmasallah :))) oznurrrrrrrr duy sesimi ses gelllll
Nazan muzeyyen ve ebru 10 tane cikaramadi masallahmasallah :))) oznurrrrrrrr duy sesimi ses gelllll
Sibel kassan birtane daha bulursun be iyi dusun adamin komiklik disinda iyi huyu yokmu
Ebru seninkiyle benimki bir sure takililabilir mi acaba
Takılsın canım tabükü de hangisi hangisi döndürür bilmem:))
:)))))))Ahahah onlarin hakkini biz devralalim :)
hadi bak bakalimgeldim geldim de mevzuyu bilmiyorum bi bakiimde geleyim
yani pelincim yazarımda tırı vırı şeyler hani benim için olmasada olur.. kendi dolabını kendi düzeltir çamaşırlarını kendi yerleştirir kendi yemeğini kendi yapar (o sporcu öğünüyle beslendiğinden değişik bişiler yiyo)
heh buldum bitane tv de ben ne istersem onu izleriz :teytey:
:)))))))
hadi bak bakalim
Bak polyanacilik oynamiyoruz ama bu saydiklarinda onemli :))) ciddiyim guldugume bakma sen Tiri viri diye kucumsedigin ayyy bizimkide yemegini kendi yapsa yada dolabini toplasa diye. Emin ol vardr
Benimkinin bulundugunu odayi anlamak icin kapidan itibaren cikartip attiklarini takip etmek yeterlidir.
Dip Not : Ilk evlendigimizde coraplarini cikartip avizeye basket yapardi.. Bu huyundan vazgecmesi zaman aldi. Sibel bilmem faydasi olurmu
Evet bende gidiyorum . Yarin baska bir faydali bir konu ile gorusmek uzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?