2009 Aralık Anneleri

Sibel kassan birtane daha bulursun be iyi dusun adamin komiklik disinda iyi huyu yokmu

yani pelincim yazarımda tırı vırı şeyler hani benim için olmasada olur.. kendi dolabını kendi düzeltir çamaşırlarını kendi yerleştirir kendi yemeğini kendi yapar (o sporcu öğünüyle beslendiğinden değişik bişiler yiyo)

heh buldum bitane tv de ben ne istersem onu izleriz :teytey:

Ahahah onlarin hakkini biz devralalim :)
:)))))))
geldim geldim de mevzuyu bilmiyorum bi bakiimde geleyim
hadi bak bakalim

Bak polyanacilik oynamiyoruz ama bu saydiklarinda onemli :))) ciddiyim guldugume bakma sen Tiri viri diye kucumsedigin ayyy bizimkide yemegini kendi yapsa yada dolabini toplasa diye. Emin ol vardr

:)))))))
hadi bak bakalim

Bak polyanacilik oynamiyoruz ama bu saydiklarinda onemli :))) ciddiyim guldugume bakma sen Tiri viri diye kucumsedigin ayyy bizimkide yemegini kendi yapsa yada dolabini toplasa diye. Emin ol vardr

Benimkinin bulundugunu odayi anlamak icin kapidan itibaren cikartip attiklarini takip etmek yeterlidir.

Dip Not : Ilk evlendigimizde coraplarini cikartip avizeye basket yapardi.. Bu huyundan vazgecmesi zaman aldi. Sibel bilmem faydasi olurmu

Son düzenleme:
Benimkinin bulundugunu odayi anlamak icin kapidan itibaren cikartip attiklarini takip etmek yeterlidir.

Dip Not : Ilk evlendigimizde coraplarini cikartip avizeye basket yapardi.. Bu huyundan vazgecmesi zaman aldi. Sibel bilmem faydasi olurmu

hah canım benimki hala çoraplarını salonda oturduğu yerde çıkarıyo onlardan bahsetmiyorum ben yıkayıp ütülüyorm katlıyorum yatağın üstüne koyuyorum o dolabına yerleştiriyo:))

bebilş uyanmıştı bu seferde.ben gelene kadar konu kapanmış hevesim kursağımda kaldı ama benmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…