2009 Aralık Anneleri

Herkese günaydınn ..

eşimle çok yoğun ama bi okadar güzel bi hafta sonu geçirdik. Öncelikle bige ' ye çok teşekkür ederiz. Onu fikriydi. ve süper bi şey gerçekleştirdik. Yaptıklarımızı kısaca özelleyeyim ..
Cumartesi günü toplanan 250.TL ile eminönünden çıtçıtlı badi , tulum ve ikili takım alışverişimizi yaptık. ayrıca eşimin şirketinden gelen bir miktar paraya bizde bişeyler ekleyerek 10 erkek-10 kız çocuk için bebek ve araba aldık. alışveriş sonrası eve döndükten sonra eşim sağolsun kolileri ayarladı ve bende bana ulaşan tüm paketleri açarak önce resimledim sonrada tek tek koliledim. toplam 8 kolimiz oldu. Pazar günü 3' te ebrular bize geldi. Bi arkadaşımızın da yardımıyla kolileri arabalara yükledik ve iki araba yola çıktık kısa sürede darülaceze' ye ulaştık . bir süre bekledikten sonra kolilerle birlikte bizi aldılar . kolileri bi odaya yerleştirdik. oyuncak torbalarını yanımıza alık bizi çocukların oyun odasına aldılar. Kapıyı açtığımızda inanın ne yapacağımzı şaşırdık kızlı-erkekli 10 kadar çocuk elimizdeki iki poşette koştu ve içindekileri almaya başladı. bazıları 2,3 paket aldı. sonra baktık almayanlar var çaktırmadan onların elinden alıp almayanlara verdik. hep beraber paketleri açtık , arabaları çalıştırdık. o anı size anlatamam .yazarken bile hala ellerim titriyoo . anlatmaya kelimeler yetmez. Hepsiyle ayrı ayrı ilgilenmeye çalıştık. ama ne mümkün 15 dk kadar yanlarında kaldık. hemşire ile görüşüp başka ihtiyaçlarının olup olmadığını öğrendik onları detaylı yazarım sonra .. sonra veda zamanı izin verenlerin yanaklarına küçük öpücük kondurduk .. kimisi yine gelin dedi. duygusallık için sölemiyorum inanın yüreğimin bi parçası orada kaldı . gelince oğluma sarıldım rabbim acısını göstermesin. hiç kimseyi evladından ayırmasın.

çok yazdım biliyorum . işlerimi ayarlayım çektiğim resimleride paylaşacağım . ( çocukların resimleri yok ama .. )

Katkıda buluna , düşünen herkesten ama herkesten allah razı olsun..
Bige allah senden razı olsun . senin sayende biz bunu yaşadık .
Eşim , kendim ve arkadaşımız murat adına sana çook çok teşerkkür ederimm.

Son düzenleme:
gunaydın herkese
gecmış olsun dıleklerınız ıcın teşekkurler arkadaşlar
umarım herkes ıyıdır,,bız gune yıne hastalıkla başladık,,cook usutmuşum evın içinde nası becerdım anlayamadım ama sabah bı kalktım kemıklerım batıyor sankı..kış ı sevmıyorum ya bı an once gecse

canım rica ederim ben sadece aklıma geleni paylaştım
allah yardımda bulunan, oraya girmenin görüşmenin yolunu bulan, ta oralara kolileri taşıyıp, o çocukların başını okşayan sizlerden razı olsun

ayy nevra yazını okurken nasıl heycanlandım ya o mutluluğu heycanı gormek ısterdım,,
bı hafta gıremedım ne zaman gonderıldı eşyalar ya,,bende ıkı parca bışı vardı ama yıne de bı cocugu sevındırırdı en azından,,uzuldum şimdi ya

günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta diliyorum
bebeişlerde annelerde hasta yine
Herkeze geçmiş olsun

nevracım ellerinize emeğinize desteğinize sağlık arkadaşım
allah hepimizden razı olsun
rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın
keşke bizde oarada olup bu duyguları hep beraber paylaşsaydık ama biliyorumki hepimiz adına öptün yavrucakları

kızlar eritrosit, eozinofil ve EOZİNOFİL TOTALimiz yüksek görünüyor raporda
doktorun aramasını bekliyorum öğlen arasındaymış bilgisi olan????

kızlar eritrosit, eozinofil ve EOZİNOFİL TOTALimiz yüksek görünüyor raporda
doktorun aramasını bekliyorum öğlen arasındaymış bilgisi olan????

Ne kadar yüksek referans değerlerle çok fark var mı Bige? Ufak farkları hiç önemsemiyor drlar.
Eritrosit alyvuvar, eozinofil de akyuvar çeşidi. Akyuvarlar ufak bir gribal enfeksiyonda dahi yükselebiliyorlar.

resimleri yükledimm .. çok resim çekmiştim ama maalesef buraya sadece bir kaçını yükleyebildim ..

Son düzenleme:
Ne kadar yüksek referans değerlerle çok fark var mı Bige? Ufak farkları hiç önemsemiyor drlar.
Eritrosit alyvuvar, eozinofil de akyuvar çeşidi. Akyuvarlar ufak bir gribal enfeksiyonda dahi yükselebiliyorlar.

ERİTROSİT * 5.03 x10^6 HÜCRE/uL 3.7 - 4.9
EOZİNOFİL % * 13.0 % 0 - 8
EOZİNOFİL TOTAL * 1490.00 HÜCRE/uL <500 -

en sondakiler referans aralığı... eritrositte aman aman bir yükseklik yok ama eozinofil yüzde hesabında maksimumdan yüzde 5 yüksek, totali de maksimumun neredeyse üç katı :18:

eozinofil için bulduğum açıklama
Bağışıklık yanıtlannda önemli rol oynayan akyuvar türü. Astımda ve diğer alerjik reaksiyonlarda artar.
(( yine burun akmaya başlıyor gibiydi kan verirken inşallah ondan olmuştur

Son düzenleme:

bende oyle buldum netten . inşallah önemli bişeyi yoktur bige ..
sonuçları bize de bildir ..

Hiç merak etme çok büyük bir ihtimalle gribal enfeksiyon sonucu oluşmuştur bu tablo eritrosit yüksekliği zaten anlamlı değil.

bende oyle buldum netten . inşallah önemli bişeyi yoktur bige ..
sonuçları bize de bildir ..

Hiç merak etme çok büyük bir ihtimalle gribal enfeksiyon sonucu oluşmuştur bu tablo eritrosit yüksekliği zaten anlamlı değil.

doktorlar öğlen arası yapmasın kardeşim çatlayalım mı biz burada meraktan :94:
ufffffff zaten bütün haftasonu bekledik
nasıl bir stress yaptıysam dün gece umut'un doktorunu gördüm rüyamda :93: pasta yapıyordu bizim arkadaş "ama o sütlü vs yiyemez" diyordu bizim dr da "ben doktorum gerekirse kremadan o maddeyi ayrıştırır gereğini yaparım, merak etmeyin tabii ki gözönünde bulundurdum özel durumu" diyordu
pasta mutlu haber demekmiş sanırsam aradığında "yok bir şey diyecek" işe bak rüyalardan medet umuyorum

hay allah bige .. tabi ki de hayırlı haber alacaksın merak etme dr bişey yok diyecek sen bi ohh çekeceksin..

canım allah sizden razı olsun biz elimizde olan fazla 2 parça eşyayı yolladık siz onları oraya götürüp o çocukları mutlu ettiniz ben sırf o yüzden gelemedim dayanamıyorum akşamı çok fena oluyorum aslında gelip o çocuklara sevgi göstermek lazım ama

canım sonuçlar çok fena değil gibi geldi bana inşallah önemli birşey değildir bizi de habersiz bırakma zaten bırakmazsın ama hafif bir gribal enf. Bile yükseliyor

geldim işimin başındayım

resimleri yükledimm .. çok resim çekmiştim ama maalesef buraya sadece bir kaçını yükleyebildim ..
canım benim ellerin kolların dert görmesin
emeklerinize sağlık hepimizin

canım arkadaşım inş sorun yoktur allahın izniyle
sen canını sıkma ve hemen bizede haber ver ne olur

kıyamam sana yaaaaa
güzel haber alacaksın bencede

hay allah bige .. tabi ki de hayırlı haber alacaksın merak etme dr bişey yok diyecek sen bi ohh çekeceksin..

aynen öyle oldu
meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri

aynen öyle oldu
Meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: Alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri

ohhhhhhhh bak ne güzel bana dr hamileyken toksoplazma testleri yaptırmıştı 400 tl bayılmıştım eliza çalışılmıştı hepsi bazıları pozitif çıktı diye dr a fakslarken hep ağlamıştım meğersem pozitif olmalıymış sizin de o hesap olmuş sevindim

aynen öyle oldu
meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri

canım geçmiş olsun yeni açtım forumu tam arayacaktım seni iyi haberi yazmışsın hadi gözünaydın

herkese selam çoook yoğunum fazla takip edemiycem sizi bugün. bütün hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.

nevra ve ebru ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık. nevra satırlarını okurken o atmosferi hayal ederken bile duygulandım zor tuttum kendimi. tekrar sağolun işin büyük kısmını üstlenip yardımları ulaştırdığınız ve oradaki meleklerin yüzünü güldürdüğünüz için.

En geveze bigeymiş galiba o yokken çıt çıkmıyor huuuuuuuu kızlar uyuyor musunuz

bi yandan geçmişi temizliyorum da... yakaladım seniiiiiiiii
evet gevezeyim ama para bende demek isterdim ama hem kekeme hem geveze modeli ne para var ne bi şi

Bu göz için bir yaş kontrolü nedir ki bize öyle bir şey demedi dr

bizim doktorumuz 3 ay kontrolünde veya sonraki kontrollerde gözünde bir sorun görmediysek tavsiye etmiyorum dedi

ilahi referans değer aralığına da mı bakmadın yahu bizimki referans değerlerin üzerinde diye bunaldım ben ama tabii alerjik altyapı göstergesi olduğunu bilmiyordum bilemezdim dr diilim di mi ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…