2009 Aralık Anneleri

1 haftadir hastayiz minanin laranjiti gecti grip oldu ememedi agladi ememedi diye uykuya dalamadi agladi gunlerce uykusuz kaldik simdi daha iyi cok sukur ama ben gribim fenayim bugun iyice istah bizimdr gitti 1 hafta sadece gunde 1 muzla durdu desem yalan olmaz simdide kahvalti sebze yemyr cok az meyva ve muhallebi bunada sukur ama her yarim saatde bir memeye glyr dr sakin verme zorla hasta diye istahsiz dedi eger zorlarsan inada bindirir huy edinir iylessede yemez dedi bende oylr deyincr korktm acikcasi zorlamyrm insallah geri gelecek istah bekliyoruz :) burcu kesinlikle al yanina buyuk rahatlik ucak kalkana kadarda dolasirsin hem ama puset al kolay olsun kapa ac valiz tasi falan yalniz olcksin cunku yuk etme arabayi puseti al o yuzden

Eda sagol ya iyi olmaya calisyrm bende yaseminin bebegi merak ettim belki nilgun aramistr yarin yazar ay birde ne diycem biz ayvayi yedik ya mina emmedi diye resmen gece yarim saatde bir kalkti bazen 3-4 saat dalamadi napcaz memeyi birakirken bunlar iskence kabus gibi yandik mina coooookkkkkk duskun simdi 2 dk oyalayim baska seye ilgisini cekeym dyrm mumkun degil offf ya .....

Alayim o zaman Pelin puseti tek basima olcam zaten Eylül durmaz bi de iyi olur puset.
Bugun arkadasa gittik 1 hafta once bebegi oldu iste . Birisi daha vardi orda 11 aylik. 7 aylikken hatun kisi yeter artik bu kadar bana cok bagli diye kesmis memeden !! Ay artik cok rahatim gece filanda uyanmiyo diye anlatiyodu ustun bi zeka ile akil verirken iste. Umarim korktugumuz gibi olmaz ama

Gecmise sadece son syfaya bakabildim gecmis olsun nazan ve melike umarim iyi sonuclarla gelirsin melike nazan kiyamam ya ne zor hasta hasta ikinizde allah sifa versin sibel senden nbr naz nasil uyku demeyin bana olyrm 1 haftadir ablamin 3 yasinda kizi sabah 5 te yatmis ablam ise geldim oluyrm diyordu ben artik seneye rahatizda demyrm umidi kestim

selam millet

pelin geçmiş olsun sanada minacığa da Allah şifa versin tez zamanda inş.

burcu gezmlere gidiliyomuş hadi hayırlısı güzel vakit geçirirsinz inş.

bende merak ediyorum ne zaman düzelcek bebelerin uyku durumu diye. bizde nerdeyse hep beraber yatıyoruz uzun zamandır. odasını ayırmakla bi çözüm bulmak istiyorum ama gözüm yemiyo :)

bu arada eda naber canım?

üstün zekasını kendine saklasın hiç keyif için bıraktırılırmıymıs keske benim sütüm yetseydide 2 yasına kadar emzirseydim ahtım var 2.olursa bastan inat edecem bana cok karıstılar hastanede bile mama verdirtti dr doymuyor diye.ayrıca benimki emmiyor ama kalktıgı cok oluyor tabi hiç kalkmadıgıda oluyor ama zaten 1.30 da yatiyo .bence hercocuk farklı emzirin varken sütünüz

Simdi uyudu eskidn 1-2 saat yatmadan once nete tv ye bakiyorduk o da yalan olan neyse sol gozum akiyor ve kapanyr gripten kactm ben allah saglik versin tum bebelere ve annelere diyerek noktayi koyuyorum iyigeceler gelmezsem gripten yatyrm merak etmyn

iyi sayılrım kıymet biraz hasta biraz yorgun ,biraz uykusuzzzz azda kocaya sinirliyim .karısık yani .Gececiler geldiiii melikeeeee sen bu ciftilige davet ettin ben tarlanın basındayım bi seninki bir benimkine bakıyorum

yeni okudum şimdi eda geçmiş olsun sanada canım.nalet hastalıklar bırakın yakamızı yaaaa

melike sanada geçmiş olsun. iyi haberler olsun inş.

iyi sayılrım kıymet biraz hasta biraz yorgun ,biraz uykusuzzzz azda kocaya sinirliyim .karısık yani .Gececiler geldiiii melikeeeee sen bu ciftilige davet ettin ben tarlanın basındayım bi seninki bir benimkine bakıyorum

eda çiftlikte bende varım dur yollıyım istek:)

canım cuma mr o gün verirlerse işe geç giderim dr u görüp vermezlerse ctesi gidemem pazar oradaysa pazar yoksa h.içi bir gün bulurum

bir çok kullanan yeni sıralı sistemler eskisi gibi randımanı etkilemiyormuş demişler önce benzinle başlıyor motor ısınınca lpg ye geçiyormuş 2-3 sene satmayı düşünmüyorsanız yaptırın demişler satmayı düşünemiyoruz bakalım

Allah iyiliğini versin emi gece gece güldüm 2. bebeğe
sağol canım bakalım gene çatlıyor başım bu ne ya 1 gün ağrıyor 2. gün yok 3. gün devam hiç sırası bozulmuyor çok düzenli ağrı

geçmiş olsun canım toptan hepimize birer vitamin serum bebelere kurşun zımba gibi dikilelim ayağa

geçmiş olsun canım

sağol tatlım

çok çok geçmiş olsun canım tamam biz hasta olmayalım onlara bakmamız lazım ama onlar hasta olunca biz daha beter oluyoruz

offffff yaa çok geçmiş olsun canım

yandık ki hemde ne yandık

valla uyku yüzünden keyfi bırakamam zaten tek memeyle yaşıyor şaşkın ama daha zaten şunun şurasında ne kadar daha emecek ki emsin
sen ctesi yok musun burada

:))))))))))) ben de fena sardım tarlaya farmviille sıkmıştı bu zevkli geldi bana bu arada cvp yazdım alabilirsin canım ürünlerden ne demek

melike sanada geçmiş olsun. iyi haberler olsun inş.

sağol canım inş.hem kocişin zoruyla hem artık sıktı bu başağrısı hem bigeden korkuma gittim bakalım ne çıkacak

eda çiftlikte bende varım dur yollıyım istek:)

birisi bana tavşan yollasın lütfen bende yollarım

Son düzenleme:
[QUO
TE=nisabeyza;17050301]eda çiftlikte bende varım dur yollıyım istek:)[/QUOTb
ben yatıyorum herkese iyi geceler gerci kız halen ayakta ama yataga alayım belkiii uyur bu arada günlerdir kızla beraber uyuyoruz yatagında yatmıyor

kız ve kociş uyudu bende yatıyorum muck bebelere bol kesintizzsiz uyku inşallah

hadi ii gecler kızlar melike ve eda kesintisiz güzel uykular inş. dinleninde sabah iş var bide size. Allah kolaylık versin

ilk günaydın benden olsunn haftanız güzel olur umarım herkese iyi işler

hepsi aynı düzeleceine daha çok bozuluyoo sanki ..

melikee çok geçmiş olsun .. inşll sonuçlarında iyi çıkar ..

hay allah yaa çok geçmiş olsun nazancımm .

fatmacığım size de çok geçmiş olsun..

hay allah yaaa ne oluyo yine herkes hasta .
pelincim çok geçmiş olsunn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…