2009 Aralık Anneleri

ilahi Referans değer aralığına da mı bakmadın yahu Bizimki referans değerlerin üzerinde diye bunaldım ben ama tabii alerjik altyapı göstergesi olduğunu bilmiyordum bilemezdim dr diilim di mi ama ya

yoktu be tatlım referans filan negatif mi pozitif mi ona bakıldı eliza çalışılmış aklım hive gitti aids te eliza çalışılıyor pozitif olursa hastalık var demek oluyor ya amma ağlamıştım dr da bana kızmıştı telefonda ağlıyorum diye canım yaa ben o kadını çok seviyordum şimdi gidemem artık utanırım

bilemezsin tabii tatlım olsun onu anlayan dr da fransızca bilmez naberrr

sağolasın güzelim

sonuç???

üstelik ben tıp çevirisi okuduğum ve dahi fransızca-türkçe tıp terminoloji sözlüğü yazdığım için çoğu şeyi biliyorum di mi yok canım adamcağızın allahı var gayet güzel açıkladı, her zaman öyle pek net ve ayrıntılı açıklama yapıyor her sorduğuma da cevap veriyor :94:

aynen öyle oldu
meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri

ee hadi gözün aydın canım .. çok sevindimm..

sağol canım .. onları görmek çok güzeldi. dünden beri kötüyüm .. yüreğimin bi yarısı orada kaldı ..

Gündüzcüler yaseminden haber alan varsa bir yazıversin bebişin cinsiyeti belli oldumu.Bence ERKEK

canım doktor %80 erkek demiş
belki kordondur diye hevesleniyoruz bakalım hala herkese selamı vardı

ama gülüm nerden baksan bir ay önceden söylendi ayın 8'inde götürecekler en geç 3ünde koliyi yollayın da geç kalmamış olalım diye... ha 8inde değil 9unda götürüldü o kadar fark var

aynen öyle oldu
meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri
hadi gözün aydın cnm
çok şükür sevimdim bende
ben erkek demiştim:86:

ee hadi hayırlısı .. kordon olsun kız olsun bizim olsun .
aleyküm selam .. getiren , yazan sağolsun ..

ee hadi hayırlısı .. kordon olsun kız olsun bizim olsun .
aleyküm selam .. getiren , yazan sağolsun ..

amin amin herkes sağolsun
valla öyle dedik yaseminle hem %20 yanılma payı var hem kordon ihtimali hadi inşallah ama en önemlisi sağlıklısı hayırlısı

nevra bak sorucam unutuyorum darülacezede şu anki çocuk sayısı hakkında bilgi verdiler mi? biz listeyi aldığımızdan bu yana farklılık olmuş mu çok meraktayım ben

amin inşll hayırlısyla elini , ayağına kavuştursun ..

canımcım tam sayı vermediler. bana oyun oynayabilen 10 kız , 10 erkek var bide yukarıda bebekler var dediler. ben ay sonuna doğru tekrar arayacam esin hemşire' yi konuşalım tekrar ..

konuşalım güzelim
hem artık bayramdı, çocukların doğumgünüydü telaşımız da geçti belki daha organize daha fazla katılımlı bir şeyler yapabiliriz :13:

Bige ciğim kan sonuçları bugün çıkacaktı ama cuma mr çekilecek diye cuma alacağım artık aynı gün vermezler heralde verseler o gün göstereceğim doktora

nevra nasıl ortam çocuklar iyi bakılıyorlar mı

konuşalım güzelim
hem artık bayramdı, çocukların doğumgünüydü telaşımız da geçti belki daha organize daha fazla katılımlı bir şeyler yapabiliriz :13:

inşll canım ..

hadi bakalım hayırlı haberle alırsın inşll.

melikecim bizim gördüğüm çocuklar iyi durumdaydı. sadece oyun odalarını gördük orasıda temizdi. ( biz galoşla içeri dirdik ) biz oyuncak getirecez diye onlara oyuncak vermemişler bizim getirlerimle oynadılar. hemşire çok oyuncakları var dedi. iyi davranıyorlardır. ben kötü davrandılarını düşünmüyorum. ama her çocuk zor .. yeri geliyo bizim kendi çocuğumuza bile tahammulümüz kalmıyoo allah yardımcıları olsun .. çok zor işleri ..

arkadaşlar acıııllllll bı pişik kremı yazar mısınız bana
azranın altı acayıp kızarmış,,onden arkaya kadar nasıl kızarık cook canı yanıyo bellı içli içli ağlıyor
doktoru cok aradım ya bı de buna aramayayım,,var mı onerısı olan

ne desen haklısın bıge,,daha zaman var nas olsa dıye tarıhı aklımda tutmamışım,,,guncel goruştuğumuz ıcın haberım olur sandım ama bı hafta gıremeyınce,,:2:

biz desitin kullanıyoruz
ama burada konuştuğumuzda birçok kişi sebamed'i söylemişti
bu arada uni-baby'ninki umut'a alerji yaptı aklınızda bulunsun

ben hametanı tek geçerim

Bende nivea baby pişik kremini kullanıyorum ve çok memnunumm

bıge bu dedıklerın pişik oneyıcımı gıderıcı mı?bıze suan gıderıcı lazım onelemeye onleyemedık de

bıge bu dedıklerın pişik oneyıcımı gıderıcı mı?bıze suan gıderıcı lazım onelemeye onleyemedık de

desitin'in mor tüpü giderici, mavi tüpler var önleyici
sebamed'inki de sanırım giderici çünkü kimindi hatırlamıyorum kuzularda pişik olanlar olduğunda konuşmuştuk

öyle valla zor ben başkasının çocuğuna hiç tahammül edemiyordum zeynep ten sonra değiştim

ben nivea jhonson baby can bebe hepsini kullandım arada kaka yapınca kızarıyor hemen geçiyor bepanten sürüyorum çok kızarınca hemen geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…