ilahiReferans değer aralığına da mı bakmadın yahu Bizimki referans değerlerin üzerinde diye bunaldım ben ama tabii alerjik altyapı göstergesi olduğunu bilmiyordum bilemezdim dr diilim di mi ama ya
canım geçmiş olsun yeni açtım forumu tam arayacaktım seni iyi haberi yazmışsın hadi gözünaydın
herkese selam çoook yoğunum fazla takip edemiycem sizi bugün. bütün hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.
sabah sabah dr a gittik eşimin zoruyla nörolojiye yolladılar dr kan tahlili hormon tahlili ve baş mr istedi kanımı verdim mr cuma sabah 9 da çekilecek kan sonucu ptesi alınacak bakalım cuma dr a da çıkarım heralde sadece kansızlık çıkar ama baş ağrısı mr olmadan tanı konulmaz dedi dr bakalım iyi sonuçlar çıksın inşallah
yoktu be tatlım referans filan negatif mi pozitif mi ona bakıldı eliza çalışılmış aklım hive gitti aids te eliza çalışılıyor pozitif olursa hastalık var demek oluyor ya amma ağlamıştım dr da bana kızmıştı telefonda ağlıyorum diye canım yaa ben o kadını çok seviyordum şimdi gidemem artık utanırım
bilemezsin tabii tatlım olsun onu anlayan dr da fransızca bilmez naberrr
aynen öyle oldu
meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri
canım geçmiş olsun yeni açtım forumu tam arayacaktım seni iyi haberi yazmışsın hadi gözünaydın
herkese selam çoook yoğunum fazla takip edemiycem sizi bugün. bütün hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.
nevra ve ebru ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık. nevra satırlarını okurken o atmosferi hayal ederken bile duygulandım zor tuttum kendimi. tekrar sağolun işin büyük kısmını üstlenip yardımları ulaştırdığınız ve oradaki meleklerin yüzünü güldürdüğünüz için.
Gündüzcüler yaseminden haber alan varsa bir yazıversin bebişin cinsiyeti belli oldumu.Bence ERKEK
ayy nevra yazını okurken nasıl heycanlandım ya o mutluluğu heycanı gormek ısterdım,,
bı hafta gıremedım ne zaman gonderıldı eşyalar ya,,bende ıkı parca bışı vardı ama yıne de bı cocugu sevındırırdı en azından,,uzuldum şimdi ya
hadi gözün aydın cnmaynen öyle oldu
meğerse o değerler yüksek çıkmasa bir şeyler ters diyecekmiş bizim tohtur :94: alerjik altyapısını gösterir değerlermiş kendüleri
ben erkek demiştim:86:canım doktor %80 erkek demiş
belki kordondur diye hevesleniyoruz bakalım halaherkese selamı vardı
ama gülüm nerden baksan bir ay önceden söylendi ayın 8'inde götürecekler en geç 3ünde koliyi yollayın da geç kalmamış olalım diye... ha 8inde değil 9unda götürüldü o kadar fark var
canım doktor %80 erkek demiş
ama gülüm nerden baksan bir ay önceden söylendi ayın 8'inde götürecekler en geç 3ünde koliyi yollayın da geç kalmamış olalım diye... ha 8inde değil 9unda götürüldü o kadar fark var
ee hadi hayırlısı .. kordon olsun kız olsun bizim olsun .
aleyküm selam .. getiren , yazan sağolsun ..
amin amin herkes sağolsun
valla öyle dedik yaseminle hem %20 yanılma payı var hem kordon ihtimali hadi inşallah ama en önemlisi sağlıklısı hayırlısı
nevra bak sorucam unutuyorum darülacezede şu anki çocuk sayısı hakkında bilgi verdiler mi? biz listeyi aldığımızdan bu yana farklılık olmuş mu çok meraktayım ben
amin inşll hayırlısyla elini , ayağına kavuştursun ..
canımcım tam sayı vermediler. bana oyun oynayabilen 10 kız , 10 erkek var bide yukarıda bebekler var dediler. ben ay sonuna doğru tekrar arayacam esin hemşire' yi konuşalım tekrar ..
konuşalım güzelim
hem artık bayramdı, çocukların doğumgünüydü telaşımız da geçti belki daha organize daha fazla katılımlı bir şeyler yapabiliriz :13:
Bige ciğim kan sonuçları bugün çıkacaktı ama cuma mr çekilecek diye cuma alacağım artık aynı gün vermezler heralde verseler o gün göstereceğim doktora
nevra nasıl ortam çocuklar iyi bakılıyorlar mı
canım doktor %80 erkek demiş
arkadaşlar acıııllllll bı pişik kremı yazar mısınız bana
azranın altı acayıp kızarmış,,onden arkaya kadar nasıl kızarık cook canı yanıyo bellı içli içli ağlıyor
doktoru cok aradım ya bı de buna aramayayım,,var mı onerısı olan
azranın altı acayıp kızarmış,,onden arkaya kadar nasıl kızarık cook canı yanıyo bellı içli içli ağlıyor
bıge bu dedıklerın pişik oneyıcımı gıderıcı mı?bıze suan gıderıcı lazım onelemeye onleyemedık de
inşll canım ..
Hadi bakalım hayırlı haberle alırsın inşll.
Melikecim bizim gördüğüm çocuklar iyi durumdaydı. Sadece oyun odalarını gördük orasıda temizdi. ( biz galoşla içeri dirdik ) biz oyuncak getirecez diye onlara oyuncak vermemişler bizim getirlerimle oynadılar. Hemşire çok oyuncakları var dedi. Iyi davranıyorlardır. Ben kötü davrandılarını düşünmüyorum. Ama her çocuk zor .. Yeri geliyo bizim kendi çocuğumuza bile tahammulümüz kalmıyoo allah yardımcıları olsun .. çok zor işleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?