sabah sabah dr a gittik eşimin zoruyla nörolojiye yolladılar dr kan tahlili hormon tahlili ve baş mr istedi kanımı verdim mr cuma sabah 9 da çekilecek kan sonucu ptesi alınacak bakalım cuma dr a da çıkarım heralde sadece kansızlık çıkar ama baş ağrısı mr olmadan tanı konulmaz dedi dr bakalım iyi sonuçlar çıksın inşallah
bizi eve bıraktı arabayı servise götürdü önce bana 30.000 bakım yaptırmış sonra arabaya 2 gündür aRABANIN İKAZ LAMBALARI YANIYOR YAĞINI DEĞİŞTRİRDİK AMA SERVİSE GİTMEDİĞİMİZ İÇİN YAĞ İKAZI YANIYOR GALİBA BAŞKA ARIZA ÇIKMASINDA SONRADA LPG İÇİN KONUŞACAK AYLIK BENZİN 500 TL OLDU ÇOK YAKIYOR BU ARABA LPG DÜŞÜNMEYE BAŞLADI BAKALIM
zeynep bugünde dün gecenin huysuzluğuna aynen devam etti . dışarı çıkardım öğleden sonra hava alsında yorulur sakinleşir diye yok . akşma üstü nasıl becerdiyse al sen sirke şişesini kapağını aç yarısında yakaladım halının bi bölümü sirke bende mutfakta yemekle uğraşıyodum gözüm üstündeydi kaşla göz arsında nasıl becerdi anlatamam haydi halıyı sil la havle çeke çeke bide onu tutmaya çalış basıcakmış sildiğim yerlere. önce halıya basıyo sonra parkeye gidip basıyo iz yapınca seviniyo sıpa:)
akşamda nasıl kuvvetse çekince perdeyi kornişten çıkmmasın mı halkalar haydi tekrar çıkart tak.vee kesinlikle onun yanında açamıyo kocm pc yi (bu ii oldu benim içinde) yerlere atyo kendini üstüne çıkmaya çalışyo pc ye ercekmiş. ama nasıl inat zeynep hanım büyüdükçe daha da azmaya başladı sakinleşeceğine babasına çekmiş onun diyetini ödüyoruz sanırsam. kv söyleyip duruyo ben çok çektim şimdi siz çekin canıma değsin ohh diye ama oğlu değil ben çekiyorumne zaman normale döncek?
sabah sabah dr a gittik eşimin zoruyla nörolojiye yolladılar dr kan tahlili hormon tahlili ve baş mr istedi kanımı verdim mr cuma sabah 9 da çekilecek kan sonucu ptesi alınacak bakalım cuma dr a da çıkarım heralde sadece kansızlık çıkar ama baş ağrısı mr olmadan tanı konulmaz dedi dr bakalım iyi sonuçlar çıksın inşallah
bizi eve bıraktı arabayı servise götürdü önce bana 30.000 bakım yaptırmış sonra arabaya 2 gündür aRABANIN İKAZ LAMBALARI YANIYOR YAĞINI DEĞİŞTRİRDİK AMA SERVİSE GİTMEDİĞİMİZ İÇİN YAĞ İKAZI YANIYOR GALİBA BAŞKA ARIZA ÇIKMASINDA SONRADA LPG İÇİN KONUŞACAK AYLIK BENZİN 500 TL OLDU ÇOK YAKIYOR BU ARABA LPG DÜŞÜNMEYE BAŞLADI BAKALIM
Selam arkadaslar 2 gündür hastayiz oglumla dün tüm gün bulantı kusma üsüme basagrisi cektim gece acile gittik serum taktılar bugün daha İyiyim halsizim cok ayakta duramiyrm vugunde efe kustu kaç kez hicc bisey yediremedik gecer ins hemen sizler iyisinizdir umarim
Selam arkadaslar 2 gündür hastayiz oglumla dün tüm gün bulantı kusma üsüme basagrisi cektim gece acile gittik serum taktılar bugün daha İyiyim halsizim cok ayakta duramiyrm vugunde efe kustu kaç kez hicc bisey yediremedik gecer ins hemen sizler iyisinizdir umarim
selam arkadaşlar bır haftadır hıç ugrayamadım,,ugradımda yazamadan cıktım..gecmış baya gecmışş yanı okuyamadım cok ,umarım herkes ıyıdır..
bu hafta cok yoğun gectı, azra perşembe sabahı ateşlendı bırden dedık herlade dun dışarda uşuttuk cunku gecesıde ben cook kotuydum,,ruzgar yemışım,,cıkarıp durdum ayaga kalkamadım,,doktorunu aradık calpol ve dolven verın donuşmlu olarak 5 saate bı dedı ,,neyse başladık fakat ne zamn surubun etkısı gecse hemen yukselıyou ateşi,,o gunde corumdan yatılı mısafırlerımız geldı ertrsı gun arkadaşın cocukları sıkılınca dışarı cıktık azra uydu uyandı fakat nasıl aglıyo ,,herşeye aglıyo yanı azra dışarıyı sever hıç boyle yapmaz dedım hemen eşimi aradım yanımıza geldıler doktoru aradım 2 gundur surupsuz ateşı duşmuyo dedım neyse mısafırlerı uğurladık cıktık yol boyu agladı azra meğer bogaz enfeksıyonu gecırıyomuş antıbıyotık verdı doktor ıgne yaptı hemen rahatlasın dıye ,,bı de boğazından kultur aldı ,,temız cıktı ure yokmuş cok şukur..cok şukur ateşı yok artık atlattık ınş,,ama ne zor ya bebeğın hasta olması ınsanınn canı gıdıyo,,azrayı ateşlı hıssettıkce allahı sankı ben 40 a vurdum yanı alev alevdım..rabbım beterınden saklasın.tum bebeklere de gecmışler olsun ınş,,hıç hastalanmasınlar yada hemen atlatsınlar
ayyyy n cok yazmışım ya ,,,gunlerdır yazamayınca dokulmşum sımdı
Bende cidden bu uyku sorunundan bunaldim .Dun gece saat 4 te uyandi oturdu yatagin ortasina aglamaya basladi . 1 saat filan emzirdim gozler faltasi gibi acik. Nasil uykum var. Oglen 1 gibi uyudu . 1.5 ta kalkti. Aksam 9 da basladim emzirmeye 15 dakika once uyudu. Bu kadar nasil ayakta kalabiliyo ben cidden merak etmeye basladi. Karistirma orayi burayi elleme performansindan hic bisey kaybetmiyo . Bugun aktivite masasinin ustune cikip ordan dustu. Bilmiyorum ama yoruldum valla ya.
Bu arada Persembe gunu İzmire gidicem ben . Daha once ucakla gitmis olanlar vardi ya bebek arabasini aldiniz mi ? Check- in sirasinda filan agir gelir surekli kucakta tasinmaz ama ne bilim .
ben ilk gittigimde almıstım yanıma rahat oluyor .2 sinde kollarım koptu bence al derim uykuya gelince zeynep dün ilk defa 9 da yattı gece 40 kere kalktı aglayarak ama sabah 10 a kadar uyudu vee tüm gündür bu saat oldu ayakta ve enerjik yani hiçççç uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?