2009 Aralık Anneleri

günaydınlar arkadaşlar evinde lcd tv kullananlar dün eşim hdmı kablosu almış bu kabloyu lağptopa takıyorum plazömaya sadeced masaüstü gömrüntüsü yansıyor neyi yanlş yapıyoruz anlayan bilen varmı bi yardımcı olursanız çok sevinicem

sabah sabah dr a gittik eşimin zoruyla nörolojiye yolladılar dr kan tahlili hormon tahlili ve baş mr istedi kanımı verdim mr cuma sabah 9 da çekilecek kan sonucu ptesi alınacak bakalım cuma dr a da çıkarım heralde sadece kansızlık çıkar ama baş ağrısı mr olmadan tanı konulmaz dedi dr bakalım iyi sonuçlar çıksın inşallah

bizi eve bıraktı arabayı servise götürdü önce bana 30.000 bakım yaptırmış sonra arabaya 2 gündür aRABANIN İKAZ LAMBALARI YANIYOR YAĞINI DEĞİŞTRİRDİK AMA SERVİSE GİTMEDİĞİMİZ İÇİN YAĞ İKAZI YANIYOR GALİBA BAŞKA ARIZA ÇIKMASINDA SONRADA LPG İÇİN KONUŞACAK AYLIK BENZİN 500 TL OLDU ÇOK YAKIYOR BU ARABA LPG DÜŞÜNMEYE BAŞLADI BAKALIM

Son düzenleme:

Eşinin zorlaması iyi olmus canım ihmal etmemek gerekiyor böyle seyleri insallah hersey temiz cıkar.Araba ya gelince lpg de arabanın randımanını düsürüyor be melike ama 500 de cokmus benim koca da
yazdan bu yana bana araba alacakta alacakkkkk en sonunda ben gidip alacam aldımmmmmm diyecegim

Benim kızında huysuzlugu had safhada gecen gün benim kucagıma gelmiyor babaya gidiyor demiştim terse döndü basıyor bagırtıyı kucagıma yapısıyor sürekli mıck mıck durumundayız dipdibe .Annemler gitti ev bosalınca deprosyanamı girdi ne odadan cıktıgım an avazı cıktıgı bagırıp yerlere atıyor kendini

şuan o dönemdeler kıymetçim hepsi aynı emin olabilirsin. istediği olmasın yerelere atıyo kendini nası bağrarak ağlıyo anlatamam.. doktor diyoki gözgöze bile gelmeyin bırakın ilgilenmeyin bir yapcak iki yapcak baktıki tepki yok bırakacak..

hadi bakalım inşallah bişey çıkmaz ne zaman alcan sonuçları..

Canım çok gecmiş olsun inşallah bişey yoktur ki bence yok önceden soylediğin belirtiler halsizlik ve denge kaybıydı galiba ayakların boşalıyor birden sanırım bence kan problemi var . .doktorun konustu :)) bu aralar bebekler ve iş eminim çok yorucudur sizin icin Allah kolaylıklar versin hapinize tüm calısan annelere . . zaten zayıfsında o yuzdendir pekmez bal fındık fıstık ceviz felan ye diycemde o da sakat be gülüm sonra 2. bi bebek daha gelir felan :))
Canım saka bi yanada Allah inşallah şifalar versin . .

Selam arkadaslar 2 gündür hastayiz oglumla dün tüm gün bulantı kusma üsüme basagrisi cektim gece acile gittik serum taktılar bugün daha İyiyim halsizim cok ayakta duramiyrm vugunde efe kustu kaç kez hicc bisey yediremedik gecer ins hemen sizler iyisinizdir umarim

Cok gecmis olsun . Salgin mi vardir bi kac kisi de daha duydum boyle . Hastaliklardan kafamizi kaldiramadik bu sene.

geçmiş olsun canım

selam arkadaşlar bır haftadır hıç ugrayamadım,,ugradımda yazamadan cıktım..gecmış baya gecmışş yanı okuyamadım cok ,umarım herkes ıyıdır..
bu hafta cok yoğun gectı, azra perşembe sabahı ateşlendı bırden dedık herlade dun dışarda uşuttuk cunku gecesıde ben cook kotuydum,,ruzgar yemışım,,cıkarıp durdum ayaga kalkamadım,,doktorunu aradık calpol ve dolven verın donuşmlu olarak 5 saate bı dedı ,,neyse başladık fakat ne zamn surubun etkısı gecse hemen yukselıyou ateşi,,o gunde corumdan yatılı mısafırlerımız geldı ertrsı gun arkadaşın cocukları sıkılınca dışarı cıktık azra uydu uyandı fakat nasıl aglıyo ,,herşeye aglıyo yanı azra dışarıyı sever hıç boyle yapmaz dedım hemen eşimi aradım yanımıza geldıler doktoru aradım 2 gundur surupsuz ateşı duşmuyo dedım neyse mısafırlerı uğurladık cıktık yol boyu agladı azra meğer bogaz enfeksıyonu gecırıyomuş antıbıyotık verdı doktor ıgne yaptı hemen rahatlasın dıye ,,bı de boğazından kultur aldı ,,temız cıktı ure yokmuş cok şukur..cok şukur ateşı yok artık atlattık ınş,,ama ne zor ya bebeğın hasta olması ınsanınn canı gıdıyo,,azrayı ateşlı hıssettıkce allahı sankı ben 40 a vurdum yanı alev alevdım..rabbım beterınden saklasın.tum bebeklere de gecmışler olsun ınş,,hıç hastalanmasınlar yada hemen atlatsınlar

ayyyy n cok yazmışım ya ,,,gunlerdır yazamayınca dokulmşum sımdı

kızlar çok çok geçmiş olsun ikinize de.. ya bu sene amma hastalıkla geçirdik ya topicçe.. ben mesela normalde hiç hasta olmam çok sağlam bi bünyem vardır ama işte emzirince bünye zayıf düşüyo zırt pırt ben bile faranjit oldum grip oldum.. neyse 3 ay sonra kış biter inşallah hastalıkta biter..

sağol sıbelcım...valla ne hastalıklı bır yılmış,,rabbım beterınden korusun buna da sukur

ben acayıp yoruldum ya azraya bışey yedırmeye calışmaktan ,,bı haftadır mumkun değil bışey yedırmek yapmadığım oyun kalmıyor bır saat şebeklık yapıyorum ama yok nafıle,,yoruldum artık ya ,,onceden az da olsa yıne oyunlarla yedığı bı kac bışey vardı onlarında yuzune bakmıyor,,offf napıcam bılemıyorum cok sıkıldım ama bu durumdan

valla fatmacım bende uyku problemimizden bıktım doğduğunden beri!!! bir yılı geçti hala uyutmak için dünyanın çabasını sarfediyorum.. bunlar ne zaman kendileri uyuycak ya.. biz hala beraber yatıyoruz yoksa başka türlü mümkün değil uyumuyo..

Bende cidden bu uyku sorunundan bunaldim .Dun gece saat 4 te uyandi oturdu yatagin ortasina aglamaya basladi . 1 saat filan emzirdim gozler faltasi gibi acik. Nasil uykum var. Oglen 1 gibi uyudu . 1.5 ta kalkti. Aksam 9 da basladim emzirmeye 15 dakika once uyudu. Bu kadar nasil ayakta kalabiliyo ben cidden merak etmeye basladi. Karistirma orayi burayi elleme performansindan hic bisey kaybetmiyo . Bugun aktivite masasinin ustune cikip ordan dustu. Bilmiyorum ama yoruldum valla ya.
Bu arada Persembe gunu İzmire gidicem ben . Daha once ucakla gitmis olanlar vardi ya bebek arabasini aldiniz mi ? Check- in sirasinda filan agir gelir surekli kucakta tasinmaz ama ne bilim .

ben ilk gittigimde almıstım yanıma rahat oluyor .2 sinde kollarım koptu bence al derim uykuya gelince zeynep dün ilk defa 9 da yattı gece 40 kere kalktı aglayarak ama sabah 10 a kadar uyudu vee tüm gündür bu saat oldu ayakta ve enerjik yani hiçççç uyumadı

Gündüzcüler yaseminden haber alan varsa bir yazıversin bebişin cinsiyeti belli oldumu.Bence ERKEK

Bende yorulurum diye dusundum ama . En azindan puseti alayim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…