hatta tehlikeli bile insanın iştahını açacak kaç sayfa var geçmişte
ben diyordum 3 çocuk diye recepciğim de öle dedi ama hangi ara yapacağım 3 adet bilemiyorum
ben hamile olduğumu ve kız olduğunu söyledim olsun ikinciyi yaparsın dedi ve hiçbir şey takmadı bebeğe
günaydın bacım
önemli bir şey yok hep naber şaber muhabbeti
ben diyordum 3 çocuk diye recepciğim de öle dedi ama hangi ara yapacağım 3 adet bilemiyorum
ben hamile olduğumu ve kız olduğunu söyledim olsun ikinciyi yaparsın dedi ve hiçbir şey takmadı bebeğe
birden konuya dalarak size en başta günaydınlarımı sunmadığım için her birinizden afdileyip yine her birinize ayrı ayrı günaydınlarımı sunar hepinizi en içten duygularımla öperim canım kıymetli ve muhterem arkadaşlarım
kızın sabah sabah ümitlerini yıktık nasıl kaçmasın yazık
yok canım yok o yarın bilemedin öbürsü gün hadi hadi bilemedin sonra ki gün akşam 10 sabah 10 hatta ne 10 u sabah 11-12 uyuyacak
buda tam yaz bebeği olcak haziran sonları dünürüm
günaydın
ben şimdi geçen hafta biriken geçmişi okusam mı, okumasam mı?
bilemedim
naber şaber muhabbeti bunuda ilk duydum ha
manyakmıdır nedir????? töbe töbe
ben kendi adıma konuşayım her anneye bir kız şart, ve hep dua ettim ilk çocuğum kız olsun diye
birde oğlanın cinsiyetine bakarken doktorum sordu ne istiyorsun diye
bende ilki kız 2. kızda olabilir erkekte dedim
ama ilki erkek olsaydı kesin kız isterdim
tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun diyerek
melike sen niyeti iyicene bozdun .. her an bişey bekliyorum ..
okuda canın çikolata çeksin:86:günaydın
ben şimdi geçen hafta biriken geçmişi okusam mı, okumasam mı?
bilemedim
o da neeeeeeegünaydın bacım
önemli bir şey yok hep naber şaber muhabbeti
sen dörtlersin melikemhatta tehlikeli bile insanın iştahını açacak kaç sayfa var geçmişte
nilgün bu bige beyin mıncıklaması geçirdiyaaaaa ondan böyle şeyler yazıyo bencenaber şaber muhabbeti bunuda ilk duydum ha
ben kendi adıma konuşayım her anneye bir kız şart, ve hep dua ettim ilk çocuğum kız olsun diye
bizde eşimle kızımız olsun çok istedik .. paşam geldi. iyiki de gelmiş. 2. kısmetse ..
naber şaber muhabbeti bunuda ilk duydum ha
kızlar zeynebe acilen bir oyuncak laptop almam lazım laptop yatak odasında kitli duruyor açamıyoruz gülünce deli oluyor sayı tuşalrından biri yamuldu pazar gittik aldık atariymi o ekranı var gibi duruyordu resimde aldık açtık ekran filan yok iade ettik 100 küsura vardı anlamayacak kıracak vermnem o kadar para dedim sizde kullanan var mı
ben bugün lafı çok mu uzatıyorum hep destan yazıyormuş gibi hissettim kendimi
bu arada pelin çok teşekkür ederiz oyncak için zeynep pek ilgilenmedi kuyruğu dışında ama zaten o oyuncaktan çok kutusuyla oynuyor annem oyuncak kutularını atamıyor bulunca çöpten çıkarıp oynuyor kutucu
okuda canın çikolata çeksin:86:
güanydın şikerim
o da neeeeeeenaber şaber miiii ben mi yanlış okuyorum :26:
sen dörtlersin melikem
nilgün bu bige beyin mıncıklaması geçirdiyaaaaa ondan böyle şeyler yazıyo bence
ay benimki 2. hiiiiiiiiiiiç istemiyor
kızımıza gereken ilgiyi gösteremezken 2. sine nasıl vakit ayıracağız diyor
bende öykümü tek bırakmak istemiyorum
aaaa ben çok kullanırım oysa ki
cıks ben illa ki erkek istiyordum, bir daha yaparsam yine erkek istiyorum
napiyim kızlarla yıldızım barışmıyo benimha biliyorum ki bünyeye düşerse bir şekilde barışır da..
kızlar zeynebe acilen bir oyuncak laptop almam lazım laptop yatak odasında kitli duruyor açamıyoruz gülünce deli oluyor sayı tuşalrından biri yamuldu pazar gittik aldık atariymi o ekranı var gibi duruyordu resimde aldık açtık ekran filan yok iade ettik 100 küsura vardı anlamayacak kıracak vermnem o kadar para dedim sizde kullanan var mı
ben bugün lafı çok mu uzatıyorum hep destan yazıyormuş gibi hissettim kendimi
bizde eşimle kızımız olsun çok istedik .. paşam geldi. iyiki de gelmiş. 2. kısmetse ..
o
bende öykümü tek bırakmak istemiyorum
gazetenin biri veriyoo .. kupon biriktir al şekerimm
böylece gazetenin etinden , suyundan , kemiğinden yararlanmış olursaun
gazetenin biri veriyoo .. kupon biriktir al şekerimm
böylece gazetenin etinden , suyundan , kemiğinden yararlanmış olursaun
bence öykücüğü yanlız bırakmayın
deme öyle
aynısını bende erkekler için düşünüyordum, hatta annem nilaya hamile kaldığım zaman erkek doğurma bakmam bile dediydi
ama gökkuş olunca tüm fikrim hatta fikrimi değişti, onunda tadı başkaymış
önceden başka erkek çocuklarınıda sevmezdim, şimdi hepsini çeok seviyorum
başına gelince farklı bakıyorsun olaya kesinlikle
bana laf edenlere bakın hepsi doğurmaya kararlı
ben toplayım diyorum eşim kızıyor çünkü unutuyorum gazete almayı ona aldırıyorum gazeteden birşey toplamak yok sana dedi zaten ona 60 tl vereceksin gider alırız buyurdu haşmetli kocam
bende istiyorum ama
bakalım
birkaç yıl geçsin konuyu tekrar masaya yatırcağım
bacım helal sana bu klavye uzat uzatmasana da ilk paragraftan bi zıkkım anladıysam nolayımneyse abartmıyım anladım kıza oyuncak bilgisayar lazım da kim gülüyor ne deli oluyor nasıl kıracak gibi sorularım var
birlik oyuncağın malları genelde ucuz oluyor diye biliyorum, onların da var laptopı
bende istiyorum ama
bakalım
günaydın millet ne zaman açtım pc yi bi gelip yazamadım
zeyneple kucak kucağa yaşıyoruz hadi öptüğm hepinizi kaçtım ben
bana laf edenlere bakın hepsi doğurmaya kararlı
ben toplayım diyorum eşim kızıyor çünkü unutuyorum gazete almayı ona aldırıyorum gazeteden birşey toplamak yok sana dedi zaten ona 60 tl vereceksin gider alırız buyurdu haşmetli kocam
bende istiyorum ama
bakalım
haşmetniye koptum? çünkü biz vaktiyle göbeklerimize haşmet adını takmıştık :86:
ben de çok arada kaldım çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?