ben de o yüzden haşmetli dedim
haşmet=göbek
haşmetli=göbekli
yap rahatla bacım
ben yavaş yavaş yemeğe geciyorum çok muhterem arkadaşlarım
sizlerede bana da afiyet ossun, süt osson, vitamin ossun bakayin
ben yavaş yavaş yemeğe geciyorum çok muhterem arkadaşlarım
sizlerede bana da afiyet ossun, süt osson, vitamin ossun bakayin
ben de tekrar okuyunca anlamadım zeynep laptopu görünce deli oluyor bilgisayar yerdeyken açıp üzerine çıktığı için aldığım oyuncak muhtemelen kırılacak o yüzden şu an 100 tl veremem dediydim şimdi anladın mı bakayım bakayım bir tane buldum 15 tl ama ekran yok gazwetenin verdikleri güzel aslında
aklıma bir şey geldi ama
aynısı benim de geldi
çok konuştunuz
bende 3. yapmaya karar verdim
bende hep unuturum gazete olayını .. bige demiş gerçi birlik' in var laptopları . pembe filan kızlara göre .. resmide bu .. Birlik Toys - 797-a-buy.jpg
sağolun ilginiz için kızlar bunu buldum verdim siparişi güzele benziyor fiyatı da bana uygun geldi Mattel Disney Dora 60 Fonksiyonlu Trke ngilizce Konuan Eitici ouk Laptopu | Oyuncak Laptop
çok konuştunuz
hee sonunda nilgünüde caydırdık 3. çocuk için sıra müzeyyende ..
yine hep beraber doğuracağımız için ee sizsiz de olmayacağına göre ..
Kızımı doyurmaya gideyim geleyim
çok fenasınız siiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz:76:
haydi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HEP BERABER
çok konuştunuz
hee sonunda nilgünüde caydırdık 3. çocuk için sıra müzeyyende ..
hadi melike ile nevrayı anladım da nilkünüm sen ne diyon canım. hele beni hiç sokmayın o sıraya. 3 tane balta var başımda hadi kız olacağını bilsem bir nebze sıcak bakayım ya bir balta daha gelirse vay halime ömrü billah. yok anam biz böyle iyiyiz yeteriz. darısı isteyenlerin başına.haydi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HEP BERABER
nedeeeen ben alamadım:26:çok fenasınız siiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz:76:
hadi afiiyet olsun kızına koklaş gitmişken bol bol:)Kızımı doyurmaya gideyim geleyim
sana da afiyet olsun canımhadi güle güle afiyet olsun turta ' ya .
bende yemeğe gidiyorummm ...
yaaa neden nedeeen biri beni aydınlatsınöleyiz di mi
hep beraber derken melike
analarına çektiler zaar
umut da bir ara takıntılı şekilde ağız öpmeye çalışıyordu özellikle benimkini tahminim sen ağzınla öpüyorsun ya onu... kendisini öpen yeri, sevindiren yeri öpmeye çalışıyorellerimi çok öpüyor mesela, okşuyorum seviyorum ya ellerimle...
bir de ayaklarımı çok öpüyordünürcüm okuyorsan şimdiden iyi bak eylül kızımın ayaklarına sağlam bir fetişist geliyor zannımca :86:
kıymeti ve muhteremliğinden sual olunmayacak ince ruhlu göbekli bebekli anne af dileyecek ne var ki biz biliriz birbirimizi hiç takılmamak gerek böyle pürüzlere demek istedim şu değerli :130: günaydın mesajını okuyup hislendiğim anda
sen ikinciyi yapcam diyosun ya melike
görünen o ki yasi ikinci oğluşu getiriyor, sen de yine kız doğur da duble dünür olun
gel diyon zorla öp beni diyon sen amabak bu iyi fikir nerden bulucam böyle iyisini
aklıma geldi pazar günü k.validemin halası geldi oğlan hastası bir kadın benim kız olacağını öğrenince hiç memnun olmamıştı sanki ona neyse hadi ikinci muhabbeti açıldı hadi bir oğlan inşallah dedi benim kız hastası kociş farketmez oda sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez dedi gıcık karı yok yok artık bu erkek olsun inşallah diyor ben de tabi bir oğlum olsun ama bir kıza bir kız kardeş şart dedim iyi demişim di mi aferin bana aaaaaaaa sinir oluyorum benim bebeğimde ayrım yapanlara
hatta tehlikeli bile insanın iştahını açacak kaç sayfa var geçmişte
ben diyordum 3 çocuk diye recepciğim de öle dedi ama hangi ara yapacağım 3 adet bilemiyorum
ben hamile olduğumu ve kız olduğunu söyledim olsun ikinciyi yaparsın dedi ve hiçbir şey takmadı bebeğe
nasıl oldunuz nilgünüm?deme öyle
aynısını bende erkekler için düşünüyordum, hatta annem nilaya hamile kaldığım zaman erkek doğurma bakmam bile dediydi
ama gökkuş olunca tüm fikrim hatta fikrimiz değişti, onunda tadı başkaymış
önceden başka erkek çocuklarınıda sevmezdim, şimdi hepsini çoooook seviyorum
başına gelince farklı bakıyorsun olaya kesinlikle
kafayı yedi tüüüüüüüüüühhhhhhhhhh:89:çok konuştunuz
ne güseeeeelllllllhee sonunda nilgünüde caydırdık 3. çocuk için sıra müzeyyende ..
iyi günlerde kullansın hanımsağolun ilginiz için kızlar bunu buldum verdim siparişi güzele benziyor fiyatı da bana uygun geldi Mattel Disney Dora 60 Fonksiyonlu Trke ngilizce Konuan Eitici ouk Laptopu | Oyuncak Laptop
afiyet bal olsuuuuuuuuuunnnnnKızımı doyurmaya gideyim geleyim
sanada afiyetleeeeer olsuuuuuuuunnnnnnnnnnnhadi güle güle afiyet olsun turta ' ya .
bende yemeğe gidiyorummm ...
evet öylesinizzzöleyiz di mi
hep beraber derken melike
yalnız kızlar birşey diycem hani bizim sıpalardan şikayet ediyoruz ya hala uyku yok düzen yok ne zaman rahat edicez diye. görümcemin 4 aylık kızı var. cimcime canına okuyor vallahi annesinin. düşününce eski bebeklik günlerini o hallerini bir de onlara baktıkça anlıyorum ki baya yol katetmişiz. şükür bu hallerine bu günümüze yani.
yalnız kızlar birşey diycem hani bizim sıpalardan şikayet ediyoruz ya hala uyku yok düzen yok ne zaman rahat edicez diye. görümcemin 4 aylık kızı var. cimcime canına okuyor vallahi annesinin. düşününce eski bebeklik günlerini o hallerini bir de onlara baktıkça anlıyorum ki baya yol katetmişiz. şükür bu hallerine bu günümüze yani.
bende istiyorum ama
bakalım
birkaç yıl geçsin konuyu tekrar masaya yatırcağım
müzeyyyeeeeeeeeeeeeen nirdesin çabuk gel topiğe arkadaşım
nedeeeen ben alamadım:26:
yaaa neden nedeeen biri beni aydınlatsın
gel diyon zorla öp beni diyon sen ama
kız asıl ben senden iyisini bulabilecekmiyim????!!!!!!!!
valla ben 2 kızım olsa oğlanı aramam ama 2 oğlum olsa kızı ararım diyodum ama buda oğlan olursa arayamayacağım kızı
zor geçiyo be benim hamilelikler
kız çocuk gibisi varmı yaaaa!
helel dünürüm koymuş taşı gediğine
3.yü ister artık
?
aynen valla
birebir böyleydim
oğlum olunca tamamen değişti duygularım
ne güseeeeelllllll
hep beraber çalışmalara başlarız diyon sen hıııı
benim kocayı kandıramamkiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?