2009 Aralık Anneleri

şöleee 10 da taıp sabah 10 kalksam sanki süper olacakçokmu şey istiyorum.

valla dost acı söyler o 10 da yat 10 da kalk çok uzak bir hayal anneme dert yanınca eskiden yediğin hurmalar şimdi ....nı tırmalar diyor onlar geçmişte kaldı pazar sabahı 7 de kalkmak eskiden düşünmeyeceğim tek şeydi

günaydın tülaycım

hahahaa fantaziye bak gece 10 sabah 10 dedi

ben de aynı tepkiyi verecektim ama acıdım o kadar masum sordu ki

günaydın
günaydın
günaydın
günaydın
günaydın
günaydın

oy oy birinizde hayalime ortak olmadınız. olamdığınız gibide gerçekle çabuk tanıştırdınız beni üüüüüüüüüüü

boş hayallere kapılma diyo sölüyorum canımcım ..

GÜNAYDINNNNNNNNNN

ben de aynı tepkiyi verecektim ama acıdım o kadar masum sordu ki

günaydın
günaydın
günaydın
günaydın
günaydın
günaydın

günaydın gökkuşağı ferahlığında, rahatlığında, huzurunda ve neşesindeki sevgili arkadaşım günaydın, günaydın sana :79:

allam beyin mıncıklaması :86:
ben acımam sölerim

oy oy birinizde hayalime ortak olmadınız. olamdığınız gibide gerçekle çabuk tanıştırdınız beni üüüüüüüüüüü
gerçekler hep acıdır ve hep de acıtır arkadaşım

renkli arkadaşım benim
sanada günaydın

allahım yardımcısı olsun uzun sağlıklı ömür versin o masuma
dualarımız ipek kızımızla

ah edacım çok geçmiş olsun.. allahım tüm bebeklerin yardımcısı olsun tüm melekler korusun onları.. onların daha kendi melek..

sibeeeel özledim seni yaaa
hiç karşılaşamıyoruz artık

ayyyyyy yaaa ne güzel nasıl hoş oluyordu insanın içi zeynep çok hıçkırırdı özledim galiba dur ben yapayım bir tane daha

kıyamam kuzuma yaaaa
geçse gitse şu hastalık biran önce
haberdar et bizi cananım

herkese günaydın
canancım cok gecmiş olsun yağmuruma allah şifa versin rabbim beterini vermesin çocuklar hasta ola ola büyüyolar ama biz annelerinde ömründen ömür gidio valla.......

amiiiin aynende öyle valla
nerelerdesin kız sen

oyyyy yerim ben o küçük herifi

anam hep mi aynı model 2009 aralık bebeleri
kafasını bilerek sağa sola vuruyo
yüz ifadesine bakarsan sanki çok büyük bir deney peşinde

öpmeyide öğrenmiş ama yanağımdan öpmiycek illa ağızımdan öpcek ben kafamı çevirdikçe o ağzıma yöneliyo oda nerden çıktıysa
zorla vazgeçirtip yanağımı öptürüyom
koş koş deyince koşup boynumuza atlıyo kime koş dersek ona koşup atlıyo
yav günden güne dahabir tatlı oluyolar

birden konuya dalarak size en başta günaydınlarımı sunmadığım için her birinizden afdileyip yine her birinize ayrı ayrı günaydınlarımı sunar hepinizi en içten duygularımla öperim canım kıymetli ve muhterem arkadaşlarım

heee kaçar tabii bizimle baş edemedi..

kızın sabah sabah ümitlerini yıktık nasıl kaçmasın yazık
yok canım yok o yarın bilemedin öbürsü gün hadi hadi bilemedin sonra ki gün akşam 10 sabah 10 hatta ne 10 u sabah 11-12 uyuyacak

hadeeeeeeeee dünürü de kaybettik kısa devre yaptı

günaydın duble anne bu bıcırığın tahmini doğumu ne zamandı canım

Kabul buyurduk tamam tamam
kızın sabah sabah ümitlerini yıktık nasıl kaçmasın yazık
yok canım yok o yarın bilemedin öbürsü gün hadi hadi bilemedin sonra ki gün akşam 10 sabah 10 hatta ne 10 u sabah 11-12 uyuyacak

çok mikrobuz biz:76:

analarına çektiler zaar
umut da bir ara takıntılı şekilde ağız öpmeye çalışıyordu özellikle benimkini tahminim sen ağzınla öpüyorsun ya onu... kendisini öpen yeri, sevindiren yeri öpmeye çalışıyor ellerimi çok öpüyor mesela, okşuyorum seviyorum ya ellerimle...
bir de ayaklarımı çok öpüyor dünürcüm okuyorsan şimdiden iyi bak eylül kızımın ayaklarına sağlam bir fetişist geliyor zannımca :86:

kıymeti ve muhteremliğinden sual olunmayacak ince ruhlu göbekli bebekli anne af dileyecek ne var ki biz biliriz birbirimizi hiç takılmamak gerek böyle pürüzlere demek istedim şu değerli :130: günaydın mesajını okuyup hislendiğim anda

hadeeeeeeeee dünürü de kaybettik kısa devre yaptı

günaydın duble anne bu bıcırığın tahmini doğumu ne zamandı canım

sen ikinciyi yapcam diyosun ya melike
görünen o ki yasi ikinci oğluşu getiriyor, sen de yine kız doğur da duble dünür olun

bak bu iyi fikir nerden bulucam böyle iyisini

aklıma geldi pazar günü k.validemin halası geldi oğlan hastası bir kadın benim kız olacağını öğrenince hiç memnun olmamıştı sanki ona neyse hadi ikinci muhabbeti açıldı hadi bir oğlan inşallah dedi benim kız hastası kociş farketmez oda sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez dedi gıcık karı yok yok artık bu erkek olsun inşallah diyor ben de tabi bir oğlum olsun ama bir kıza bir kız kardeş şart dedim iyi demişim di mi aferin bana aaaaaaaa sinir oluyorum benim bebeğimde ayrım yapanlara

Son düzenleme:
günaydın

ben şimdi geçen hafta biriken geçmişi okusam mı, okumasam mı?
bilemedim

heeeeeeee iyi demişin 3.nün yolunu açmışın kendine atmışın kazığı haberin yok hani o kadına göre erkek şart ya... eh kıza kız kardeş de şart ise, halihazırda bir kızın olduğuna göre :86:

günaydın bacım
önemli bir şey yok hep naber şaber muhabbeti

hatta tehlikeli bile insanın iştahını açacak kaç sayfa var geçmişte

ben diyordum 3 çocuk diye recepciğim de öle dedi ama hangi ara yapacağım 3 adet bilemiyorum
ben hamile olduğumu ve kız olduğunu söyledim olsun ikinciyi yaparsın dedi ve hiçbir şey takmadı bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…