1 saat falan mesafe burda hastane var 2 tane 10 dk ama çoçuk dr yok yeni gelecek
yazarım cnm tahlil falan verirse akşamı bulur işte gelmem mesaj atarım bigeye bncde öyle düşünüyorum meral burnu tıklaıydı gece sanırım boğaz dada var
günaydın sevgiiiiiiiiherkese günaydın
canancım cok gecmiş olsun yağmuruma allah şifa versin rabbim beterini vermesin çocuklar hasta ola ola büyüyolar ama biz annelerinde ömründen ömür gidio valla.......
meral çıkıyorum bn geliyorlarış hazırlanayım yağmurda uyumuştu onuda uyandırayım görüşrürüz
Herkese iyi aksamlar canım cok sıkkın cok yakın arkadasımın bebesi dogustan kalp hastası suan 9 aylık 1 ameliyat gecirdi dr yarın anjiyo yapıp duruma göre ameliyat diyecek arkadaslar yoksa gec kalınmıs yapacak birsey yokmus rabbim tüm bebekleri korusun hepiniz İPEK kızımız için dua edebilirmi insallah o duymak istemedigimiz cümleleri dr söylemez cok üzgünüm
hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan
valla sabaha kadar salaldım ayağımda burnu tıkandı ememedi tabi eşimin arkadaşı ve onun eşi götürecek bekliyorum bakalım yağmurda ayağımda şuan uyudu ateşi çok az şurup verince düşlüyor 6 saat sonra tekrar çıkıyor tekrar şurup verişyorum
nevra günaydın cnm
herkese günaydın
canancım cok gecmiş olsun yağmuruma allah şifa versin rabbim beterini vermesin çocuklar hasta ola ola büyüyolar ama biz annelerinde ömründen ömür gidio valla.......
günaydınlarrrr kızlarrr
herkes nasıl
gecmışe bır goz atayım,,umarım herkes ıyıdır
günaydın fatmaagünaydınlarrrr kızlarrr
herkes nasıl
günaydın canım . nasılsın , öykücük nasıl
bu ayakkabı güzelmiş bige ya aldın mı sen forumun yanında var bu mağaza istanbullular bakalım bi ara
güzel ve rahat görünüyor. ben de lcw den o çoraplı olanlardan aldım ama kayıyor durmuyor ayağında kaydığını keşfedince de tutup çekiyor çıkarıyor. uzadı gitti çorap kısmı:9 ama izmir de nerede bulurum acaba:44:
Herkese iyi aksamlar canım cok sıkkın cok yakın arkadasımın bebesi dogustan kalp hastası suan 9 aylık 1 ameliyat gecirdi dr yarın anjiyo yapıp duruma göre ameliyat diyecek arkadaslar yoksa gec kalınmıs yapacak birsey yokmus rabbim tüm bebekleri korusun hepiniz İPEK kızımız için dua edebilirmi insallah o duymak istemedigimiz cümleleri dr söylemez cok üzgünüm
hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan
herkese günaydın
Herkese günaydınnnn ..
yorgunum ben yaaa çook yorgunum . nasıl dinlenecem ama onu bilmiyorumm
günaydınlarrrr kızlarrr
herkes nasıl
günaydın fatmaa
selam cnm
çok şükür güzel bir gece geçirdik
keşke bütün gecelerimiz böyle geçse
senin neyin var
paşamız uyutmadımı:82:
bıgecım dedığın kıtabı alayım ınş en yakın zamanda
bıde şu ayakkabılar cook hoşuma gıttı decathlon ın magazası nerdekıneeee??
aman maşallah çok şükür dilimizi ısıralım bazen kendimizde nazar değdiriyoruz..
benim genel yorgunluk meralcim bi türlü dinlenemiyorum .. paşam da geç yatıyoo ama haklı. ancak akşam görüşüyoruz oda uyumak istemiyoo doğal olarak .. kıyamıyorum ona da napalım
hepsi aynı bunların nevracım
kuzular özlüyorlar tabiki
benimkinin sımsıkı bir sarılışı var vallahi bir değil bin ömre bedel
helede öpücükleri kondurdumu oofff oooofff şöyle içime sokasım geliyor
günaydın cümleten
hepsi aynı bunların nevracım
kuzular özlüyorlar tabiki
benimkinin sımsıkı bir sarılışı var vallahi bir değil bin ömre bedel
helede öpücükleri kondurdumu oofff oooofff şöyle içime sokasım geliyor
günaydın herkeze . hastalara toptan geçmiş olsun diliyorum.pelin gün parası geldimi.
biz iyiyiz çok şükür işler yoğun. yorgunum. geceleri kız uyumuyor mızır mızır.şöleee 10 da taıp sabah 10 kalksam sanki süper olacakçokmu şey istiyorum.
ah bige bizimkide omzumuza pıt pıt vuruyornerden öğreniyolar di mi yaaaaaa
umut da bir sıkı sarılmayı öğrenmiş bi de omzumu "pıtpıt"lıyor o arada... yeğenim de yapardı, hala da yapar gerçi çok sevdiğine
bir de öperken ağzını kocaman açıyor (o küçücük ağız ne kadar kocaman açılabilirse!!!) ıslak ıslak yanağına dayıyor "muaaaaah" diyorsen nerden öğrendin kimden gördün "muaaah" yapmayız ki biz yahu çatlak olacak benim oğlum galiba
bir de yeni huy çıkardı, geçen gün fırına tutundu kalkarken fırının tutacak kısmına kafayı çarptı... 5 dakika sonra mutfak dolaplarına kafayı yumuşakça vuruyor... sonra çekmecelere, sonra duvara vs gibi... neresi ne kadar acıtır testi yapıyor herif ya
çok değil tabide zor be güzelcimgünaydın herkeze . hastalara toptan geçmiş olsun diliyorum.pelin gün parası geldimi.
biz iyiyiz çok şükür işler yoğun. yorgunum. geceleri kız uyumuyor mızır mızır.şöleee 10 da taıp sabah 10 kalksam sanki süper olacakçokmu şey istiyorum.
günaydın canımm
sorma yaa kapıdan giriyorum hemen geliyoo sarılıyoo .. öpüyoo ( öperken ısırıyoo) anneyi özledinmi diyorum hıı diyoo , sorma ömre bedel o glen yüzleri rabbim hiç birinin gülen yüzünü soldurmasınn ..
nerden öğreniyolar di mi yaaaaaa
umut da bir sıkı sarılmayı öğrenmiş bi de omzumu "pıtpıt"lıyor o arada... yeğenim de yapardı, hala da yapar gerçi çok sevdiğine
bir de öperken ağzını kocaman açıyor (o küçücük ağız ne kadar kocaman açılabilirse!!!) ıslak ıslak yanağına dayıyor "muaaaaah" diyorsen nerden öğrendin kimden gördün "muaaah" yapmayız ki biz yahu çatlak olacak benim oğlum galiba
bir de yeni huy çıkardı, geçen gün fırına tutundu kalkarken fırının tutacak kısmına kafayı çarptı... 5 dakika sonra mutfak dolaplarına kafayı yumuşakça vuruyor... sonra çekmecelere, sonra duvara vs gibi... neresi ne kadar acıtır testi yapıyor herif ya
günaydın herkeze . hastalara toptan geçmiş olsun diliyorum.pelin gün parası geldimi.
günaydın tülaycım
hahahaa fantaziye bak gece 10 sabah 10 dedi
ah bige bizimkide omzumuza pıt pıt vuruyor
aynen yaaa nereden bilirsin bunları nasıl öğrenirsin
rabbim hepsini tüm kötülüklerden tüm kötü insanlardan korusun
çok değil tabide zor be güzelcim
ancak büyüdüklerinde uyuruz tülaycım
gerçekle yüzleş
ah nevram aaahhhhözlemezmi hiç
ana kuzusu bunlar anaaaa
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
oy oy birinizde hayalime ortak olmadınız. olamdığınız gibide gerçekle çabuk tanıştırdınız beni üüüüüüüüüüüvalal nereden öğreniyorlar bizimkide vuruyoo omzumuza ..soyratı bunların hepsi ..
günaydın tülaycımm .. şimdi durumumuza bakarsak evet çok şey istiyoruz.. acı ama gerçek .. büyüyünce deyip kendimizi teselli edelim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?