2009 Aralık Anneleri

ay kuzum benim
inş hemen toparlar keyifli zamanlarına döner yağmurcuk
kociş ne zaman gelecek cananım

herkese günaydın
canancım cok gecmiş olsun yağmuruma allah şifa versin rabbim beterini vermesin çocuklar hasta ola ola büyüyolar ama biz annelerinde ömründen ömür gidio valla.......
günaydın sevgiiiiiiii
meral çıkıyorum bn geliyorlarış hazırlanayım yağmurda uyumuştu onuda uyandırayım görüşrürüz

görüşürüz cnm benim
güzel haberlerini bekliyorum

ipek kuzuzsuna acil şifalar diliyorum . inşalahh tez zamanda sağlığına kavuşur .. dualarımız ipek böcüğü ve ailesiyle ..

hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan

bende sizi merak etmiştim naptılar diye

ayy kıyamam yaaa .. canan haberdar et bizide .. inşll önemli bişey değildir.

Herkese günaydınnnn ..
yorgunum ben yaaa çook yorgunum . nasıl dinlenecem ama onu bilmiyorumm

günaydınlarrrr kızlarrr
herkes nasıl
gecmışe bır goz atayım,,umarım herkes ıyıdır

herkese günaydın
canancım cok gecmiş olsun yağmuruma allah şifa versin rabbim beterini vermesin çocuklar hasta ola ola büyüyolar ama biz annelerinde ömründen ömür gidio valla.......

günaydın sevgi .. nasılsın , yiğit paşa nasıl ..

günaydınlarrrr kızlarrr
herkes nasıl

günaydınnn fatma .. sen nasılsın canım . azra sultan nasıl ..

sağoll nevra ıyıyız cook şukur
azra sultan oturtturmuyor kı netın başına,,gecmışı arım yamalak okudum ama,,hasta bebişlere gecmışlerr olsun inş

bıgecım dedığın kıtabı alayım ınş en yakın zamanda
bıde şu ayakkabılar cook hoşuma gıttı decathlon ın magazası nerdekıneeee??

bu ayakkabı güzelmiş bige ya aldın mı sen forumun yanında var bu mağaza istanbullular bakalım bi ara

1 aydan fazla oldu sanırım ben alalı kıymetcim "delikanlı terliği" deyince mutlu mutlu giyiyor sıpa

decathlon yok mu izmirde ben alıp yollarım istersen bugün öğlen bir ihtimal gidicem zaten :82:

inşallah doktordan hayır haber gelir edacım allah anasına babasına bağışlasın İpek kızı
9 aylık ve doğduğundan beri kontrol altında olan, hatta ameliyat bile olmuş bir çocuk için nasıl geç kalmış olunabilir ki :44:

hııh ağzına sağlık anlatmak istediğimi anlatmışsın
b u arada biz sabahladık hala ateşliyiz doktora gidicez birazdan

hay allah
hadi hayır haberle gelin canancım

herkese günaydın

günaydııııın
annemin dediği gibi sevgi "çocuk olmasa nasıl yaşlanacaktın?" diyor bana beyazlarımı falan gösterdiğimde

Herkese günaydınnnn ..
yorgunum ben yaaa çook yorgunum . nasıl dinlenecem ama onu bilmiyorumm

günaydınlarrrr kızlarrr
herkes nasıl

günaydın cümleten

günaydın fatmaa

selam cnm
çok şükür güzel bir gece geçirdik
keşke bütün gecelerimiz böyle geçse

senin neyin var
paşamız uyutmadımı:82:

aman maşallah çok şükür dilimizi ısıralım bazen kendimizde nazar değdiriyoruz..
benim genel yorgunluk meralcim bi türlü dinlenemiyorum .. paşam da geç yatıyoo ama haklı. ancak akşam görüşüyoruz oda uyumak istemiyoo doğal olarak .. kıyamıyorum ona da napalım

hepsi aynı bunların nevracım
kuzular özlüyorlar tabiki
benimkinin sımsıkı bir sarılışı var vallahi bir değil bin ömre bedel
helede öpücükleri kondurdumu oofff oooofff şöyle içime sokasım geliyor

nerden öğreniyolar di mi yaaaaaa
umut da bir sıkı sarılmayı öğrenmiş bi de omzumu "pıtpıt"lıyor o arada... yeğenim de yapardı, hala da yapar gerçi çok sevdiğine
bir de öperken ağzını kocaman açıyor (o küçücük ağız ne kadar kocaman açılabilirse!!!) ıslak ıslak yanağına dayıyor "muaaaaah" diyor sen nerden öğrendin kimden gördün "muaaah" yapmayız ki biz yahu çatlak olacak benim oğlum galiba
bir de yeni huy çıkardı, geçen gün fırına tutundu kalkarken fırının tutacak kısmına kafayı çarptı... 5 dakika sonra mutfak dolaplarına kafayı yumuşakça vuruyor... sonra çekmecelere, sonra duvara vs gibi... neresi ne kadar acıtır testi yapıyor herif ya

günaydın herkeze . hastalara toptan geçmiş olsun diliyorum.pelin gün parası geldimi.

biz iyiyiz çok şükür işler yoğun. yorgunum. geceleri kız uyumuyor mızır mızır.şöleee 10 da taıp sabah 10 kalksam sanki süper olacakçokmu şey istiyorum.

günaydın cümleten

günaydın canımm

sorma yaa kapıdan giriyorum hemen geliyoo sarılıyoo .. öpüyoo ( öperken ısırıyoo ) anneyi özledinmi diyorum hıı diyoo , sorma ömre bedel o glen yüzleri rabbim hiç birinin gülen yüzünü soldurmasınn ..

günaydın tülaycım

hahahaa fantaziye bak gece 10 sabah 10 dedi

ah bige bizimkide omzumuza pıt pıt vuruyor
aynen yaaa nereden bilirsin bunları nasıl öğrenirsin
rabbim hepsini tüm kötülüklerden tüm kötü insanlardan korusun

çok değil tabide zor be güzelcim
ancak büyüdüklerinde uyuruz tülaycım
gerçekle yüzleş

ah nevram aaahhhhözlemezmi hiç
ana kuzusu bunlar anaaaa
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

valal nereden öğreniyorlar bizimkide vuruyoo omzumuza .. soyratı bunların hepsi ..

günaydın tülaycımm .. şimdi durumumuza bakarsak evet çok şey istiyoruz.. acı ama gerçek .. büyüyünce deyip kendimizi teselli edelim ..

günaydın tülaycım

hahahaa fantaziye bak gece 10 sabah 10 dedi

oy oy birinizde hayalime ortak olmadınız. olamdığınız gibide gerçekle çabuk tanıştırdınız beni üüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…