2009 Aralık Anneleri

bak şimdi içim rahatladı canım. hayır sen kalkışırsan böyle birşeye ben de tehlikeye girerim yani ondan. diğer arkadaşların olursa pek etkilenmem amma sen yaparsan bir deli cesareti geliverir bana da neme lazım:90: aman olmayan rahatımızı da bozmayalım kuzum
canım masaya yatıracakmış ya konuyu ben de konuyu masaya yatıracağına .......... Dedim
hee anladım şincik. sağol canım yaa aydınlattığın için gel öpeyim seni bige gibi kafa bulup atmadın bir kenara beni
yanlış görmüşsün canım hıh
hey allahım yarabbim ya
yarın görüşürüz
yani inşallah

sen beni üzdün ama neyse hadi görüşürüz inşallah

aşkolsun ya ciddi olamazsın
3 kere üşenmeden açıklama yazdım her seferinde site gitti ben de pes ettim
ben seni kenara nasıl atarım yaaaaa

hey allahım yarabbim ya
yarın görüşürüz
yani inşallah

hadi görüşürüz canımm öp umut paşamızı benim yerimede

öyle valla da emin olamıyorum ki kavuştuğumuza bir de kavuşturan adminler aslında zaten başta ayıranlar değil mi :44:
allam bana yaramadı bu bekleme süreci

bana da

çıkmama dakikalar hatta belki saniyeler var kızım yaşını öğrendi bugün kaç yaşındasın 1 diyordum kaç yaşındasın diye soruyorum 1 yapıyor parmağıyla ben de parmağını ısırıyorum
bir de başını arkaya atarak gülüyor sanki kahkaha atarmış gibi iyi ki doğurmuşum ben bunu

aşkolsun ya ciddi olamazsın
3 kere üşenmeden açıklama yazdım her seferinde site gitti ben de pes ettim
ben seni kenara nasıl atarım yaaaaa

tabi ki ciddi olamam ah bu site ah bu admin bak aramıza yok yere kara kedi sokacaklar
sen şimdi gitmişsindir muhtemelen öptüm seni de kuduruk paşamı da

ama belki bu sefer kız olur sen bunu bence masaya veya başka yere yatır 3 iyidir başbakan bile 3 diyor akıllı adam

maşallah zeynep' e maşallah

ama belki bu sefer kız olur sen bunu bence masaya veya başka yere yatır 3 iyidir başbakan bile 3 diyor akıllı adam

di mi ama yaa hatta şimdi içeride kociş başbakanımız da böyle buyurdu ya zaman kaybetmeden uygulamak gerek hemen yatırayım ben masaya:90:

benim yerime de ısır cimcime kızının parmaklarını

site bi gitti bi geldi
coşmuşuz yine, nerden buluyorsunuz bu kadar enerjiyi
hastalıktan herhalde tabi birde uykusuzluk hiç enercim neyim yok
ancak okuyup gülüyorum size hemde çok

öğlen geldik ama yazamadım site açılmadı kulak ve boğazda enfeksiyon varmış aldık şurupları geldik ateşimiz hala devam ediyor
burnunu sildirmiyor ya bir siliyorum 1b saat içiini çeke çeke ağlıyor neden elledin diye

kıyamam ya
tam bir hafta oldu bugün hala uğraşıyorum hele o ateş yok mu o ateş adamın canına okuyor,tam 5 gün boyunca periyodik olarak devam etti
serum fizyolojık ve burun temizleme olayına hiç girmiyorum bile ve bizimki boğaz enfeksiyonu felan değildi, antibiyotik kullanmadık
neydi bende bilmiyorum

yeni atlatmak üzere biri olarak çok geçmiş olsun dileklerimi dile getirirken aynı zamanda kolay gelsin diyorum

ben de hiç enerji yokmuş Allahtan kurduğum cümleye bak

Son düzenleme:

ah kuzum kıyamam allah acil şifalar versin canan. antibiyotik vermiştir sanırım çabucak düzelir inşallah.

canan çok geçmiş olsun canım . ilaçlar iyi gelir inşll. hemen düşer ateşi yağmur ' cuğun .

herkese iyi akşamlar ben çıkıyrum ..
öptüm hepinizi ..
hastalara acil şifalar diliyorum ..

yarın görüşmek ümidiyle ..

bizimde 2 gündür hiç düşmedi ateşimiz yanaklar heidi gibi kıpkırmızı
uykusuzum çok
ah kuzum kıyamam allah acil şifalar versin canan. antibiyotik vermiştir sanırım çabucak düzelir inşallah.
verdi verdi
canan çok geçmiş olsun canım . ilaçlar iyi gelir inşll. hemen düşer ateşi yağmur ' cuğun .
inşallah cnm 300gram verdi bile hemen düşüyor bnde 51,7 geldim sölemesi ayıp rejim yapmadan zayıfladım
herkese iyi akşamlar ben çıkıyrum ..
öptüm hepinizi ..
hastalara acil şifalar diliyorum ..

yarın görüşmek ümidiyle ..

güle güle

canancım ilaçlar yağmur kuzusuna ii gelir de düşer inş. ateşi çıkmaz bi daha . bu gece inş. ii geçerde sende dinlenirsin accık nisayı toplıyım derken sen hasta olucan yoksa

zeynep daha ii yürüyo çok yürüyünce emeklemeye başlıyo tamamen geçmedi ama düne göre daha ii durumu gece bakarım inş. kimselerde olmuyo ama uyuyakalmazsam görüşürz

yerim ben onu yaaaa
maşallah kızıma benim allahım korusun nazarlardan

oy kıyamam kuzuma yaaa((
allahım şifa versin inşallah bir an önce

aman inşallah tamamen geçer miniğimin ayağı kıymetcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…