bak şimdi içim rahatladı canım. hayır sen kalkışırsan böyle birşeye ben de tehlikeye girerim yani ondan. diğer arkadaşların olursa pek etkilenmem amma sen yaparsan bir deli cesareti geliverir bana da neme lazım:90: aman olmayan rahatımızı da bozmayalım kuzumanaaaaammmmm azıcık kayboldum ortalık karışmış
evet müzeyyencim şaka yaptım ben şaka şaka
Rabbim isteyenlere versin inşallah.
ben gökayla zor baş ediyorum, büyük sözüme tövbe diyerekten 3. çocuğu hakkatten kaldıramam
hee anladım şincik. sağol canım yaa aydınlattığın için gel öpeyim senicanım masaya yatıracakmış ya konuyu ben de konuyu masaya yatıracağına .......... Dedim
yanlış görmüşsün canım hıhpek bi istekli gördüm seni ..cin takvimi uygula canımcım tutuyormuş ..
banada öyle geldi.
güle güle gökkuş öp bizim yeimize de ..
teminden beri bağlanmaya çalışıyorum .. bağlanmıyoo yaa a.. çok kızdım
hey allahım yarabbim ya
yarın görüşürüz
yani inşallah
bak şimdi içim rahatladı canım. hayır sen kalkışırsan böyle birşeye ben de tehlikeye girerim yani ondan. diğer arkadaşların olursa pek etkilenmem amma sen yaparsan bir deli cesareti geliverir bana da neme lazım:90: aman olmayan rahatımızı da bozmayalım kuzum
hee anladım şincik. sağol canım yaa aydınlattığın için gel öpeyim senibige gibi kafa bulup atmadın bir kenara beni
yanlış görmüşsün canım hıh
sen beni üzdün ama neyse hadi görüşürüz inşallah
hey allahım yarabbim ya
yarın görüşürüz
yani inşallah
öyle valla da emin olamıyorum ki kavuştuğumuzabir de kavuşturan adminler aslında zaten başta ayıranlar değil mi :44:
allam bana yaramadı bu bekleme süreci
aşkolsun ya ciddi olamazsın
3 kere üşenmeden açıklama yazdım her seferinde site gitti ben de pes ettim
ben seni kenara nasıl atarım yaaaaa
bak şimdi içim rahatladı canım. Hayır sen kalkışırsan böyle birşeye ben de tehlikeye girerim yani ondan. Diğer arkadaşların olursa pek etkilenmem amma sen yaparsan bir deli cesareti geliverir bana da neme lazım:90: Aman olmayan rahatımızı da bozmayalım kuzum
çıkmama dakikalar hatta belki saniyeler var kızım yaşını öğrendi bugün kaç yaşındasın 1 diyordum kaç yaşındasın diye soruyorum 1 yapıyor parmağıyla ben de parmağını ısırıyorum
bir de başını arkaya atarak gülüyor sanki kahkaha atarmış gibi iyi ki doğurmuşum ben bunu
ama belki bu sefer kız olur sen bunu bence masaya veya başka yere yatır 3 iyidir başbakan bile 3 diyor akıllı adam
çıkmama dakikalar hatta belki saniyeler var kızım yaşını öğrendi bugün kaç yaşındasın 1 diyordum kaç yaşındasın diye soruyorum 1 yapıyor parmağıyla ben de parmağını ısırıyorum
bir de başını arkaya atarak gülüyor sanki kahkaha atarmış gibi iyi ki doğurmuşum ben bunu
öğlen geldik ama yazamadım site açılmadı kulak ve boğazda enfeksiyon varmış aldık şurupları geldik ateşimiz hala devam ediyor
burnunu sildirmiyor ya bir siliyorum 1b saat içiini çeke çeke ağlıyor neden elledin diye
öğlen geldik ama yazamadım site açılmadı kulak ve boğazda enfeksiyon varmış aldık şurupları geldik ateşimiz hala devam ediyor
burnunu sildirmiyor ya bir siliyorum 1b saat içiini çeke çeke ağlıyor neden elledin diye
bizimde 2 gündür hiç düşmedi ateşimiz yanaklar heidi gibi kıpkırmızıkıyamam ya
tam bir hafta oldu bugün hala uğraşıyorum hele o ateş yok mu o ateş adamın canına okuyor,tam 5 gün boyunca periyodik olarak devam etti
serum fizyolojık ve burun temizleme olayına hiç girmiyorum bile ve bizimki boğaz enfeksiyonu felan değildi, antibiyotik kullanmadık
neydi bende bilmiyorum
yeni atlatmak üzere biri olarak çok geçmiş olsun dileklerimi dile getirirken aynı zamanda kolay gelsin diyorum
ben de hiç enerji yokmuş Allahtan kurduğum cümleye bak
verdi verdiah kuzum kıyamam allah acil şifalar versin canan. antibiyotik vermiştir sanırım çabucak düzelir inşallah.
inşallah cnm 300gram verdi bile hemen düşüyor bnde 51,7 geldim sölemesi ayıp rejim yapmadan zayıfladımcanan çok geçmiş olsun canım . ilaçlar iyi gelir inşll. hemen düşer ateşi yağmur ' cuğun .
herkese iyi akşamlar ben çıkıyrum ..
öptüm hepinizi ..
hastalara acil şifalar diliyorum ..
yarın görüşmek ümidiyle ..
herkese iyi akşamlar ben çıkıyrum ..
öptüm hepinizi ..
hastalara acil şifalar diliyorum ..
yarın görüşmek ümidiyle ..
canancım ilaçlar yağmur kuzusuna ii gelir de düşer inş. ateşi çıkmaz bi daha . bu gece inş. ii geçerde sende dinlenirsin accık nisayı toplıyım derken sen hasta olucan yoksa
zeynep daha ii yürüyo çok yürüyünce emeklemeye başlıyo tamamen geçmedi ama düne göre daha ii durumu gece bakarım inş. kimselerde olmuyo ama uyuyakalmazsam görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?