allah şifa versin canancımöğlen geldik ama yazamadım site açılmadı kulak ve boğazda enfeksiyon varmış aldık şurupları geldik ateşimiz hala devam ediyor
burnunu sildirmiyor ya bir siliyorum 1b saat içiini çeke çeke ağlıyor neden elledin diye
inşallah doktordan hayır haber gelir edacım allah anasına babasına bağışlasın İpek kızı
9 aylık ve doğduğundan beri kontrol altında olan, hatta ameliyat bile olmuş bir çocuk için nasıl geç kalmış olunabilir ki
bigecigim bebek 1 ameliyatı ankarada oldu bi yere bogum koymuslar 4 damar tıkalı bebegın 1 yıla kendi haline akciğer iç basıncı düzelir sonra 2 ameliyat tekrar denmiş ama megerse gecikilmiş.ama bugünistanbulda anjıyo oldu doktor kalp ameliyatı olabilir dedi cok sevindik yani en azından kendi haline bırakmıyacaklar yarın ameliyata alınıyor bugün hastanedeydik her beyaz önlüklüye aglıyo sonra söylenmeye baslıyo kızıyor cok üzüldüm düsünün 9 aylık ve 4 kilo sadece rabbim tüm bebeklerimizi korusun insallah yarınıda sag salim atlatırız
yüce rabbim minink kuznun yardımcısı olsun
şu minik bebeğin çektiklerine bak
biz bile kan verirken acı duyarken yavrum kim bilir ne acılar çekiyor
Gunaydinnn mina cok gec yattigi icin uyuyor uyanmadan evi silecegim bir slm vereyim istedim bu arada tulay kesene bereket ablam adina tesekkur ederim gelmis gun parasi
yarın bende göndereceğim cnm
inşallah doktordan hayır haber gelir edacım allah anasına babasına bağışlasın İpek kızı
9 aylık ve doğduğundan beri kontrol altında olan, hatta ameliyat bile olmuş bir çocuk için nasıl geç kalmış olunabilir ki
bigecigim bebek 1 ameliyatı ankarada oldu bi yere bogum koymuslar 4 damar tıkalı bebegın 1 yıla kendi haline akciğer iç basıncı düzelir sonra 2 ameliyat tekrar denmiş ama megerse gecikilmiş.ama bugünistanbulda anjıyo oldu doktor kalp ameliyatı olabilir dedi cok sevindik yani en azından kendi haline bırakmıyacaklar yarın ameliyata alınıyor bugün hastanedeydik her beyaz önlüklüye aglıyo sonra söylenmeye baslıyo kızıyor cok üzüldüm düsünün 9 aylık ve 4 kilo sadece rabbim tüm bebeklerimizi korusun insallah yarınıda sag salim atlatırız
rabbim acil şifalar versin ipek bebeğe .. ahh kıyaman kuzuya kimbilir acılar çekiyordur. tez zamanda iyileşir sağlığına kavuşur . anne ve babasın da allah yardımcısı olsun .. bebeklerini sağlıkla hastaneden çıkarmayı nasip etsin ..
offff herkesten nefret ediyorum başta kocam görümcem ve kayınpederimden!!!!!!!!!!!!!!!
yine mi üzdüler seni..
Gunaydinnn mina cok gec yattigi icin uyuyor uyanmadan evi silecegim bir slm vereyim istedim bu arada tulay kesene bereket ablam adina tesekkur ederim gelmis gun parasi
günadyın canım ..
Herkese günaydınnn ..
burak paşamız iyi ama babasıyla , ben hastayız. ikimizde öksürüyoruz ..benim sesimde kısıldı ..
paşama bulaştırmayız inşll.
yarın bende göndereceğim cnm
iyidir şekerim sizde ne var ne yokgünaydınlar nasılsınız arkadaşlar ya uzun zamn oldu görüşemiyoruz ne var neyokkkk.umarım bi yaramazlık yoktur.tüm bebişleri öpüyorummm
günaydın meral nasılsınız .. öykücük nasıl
iyidir şekerim sizde ne var ne yok
toprak paşa nasıl?
tatlım günaydın
eşinede sanada geçmiş olsun
inş paşama bulaşmaz
öykü maşallah bomba gibi teyzesi
benim biraz uykum var ama
vucut dinlenemiyor sanırım
dün 4'den sonra revirdeydim
bir anda sanki kanım çekildi
parmağımı oynatmaya mecalim kalmadı
bide üstüne mide bulantım başladımı inan zor attım kendimi revire
hemen serum takıldı, emedur ile iki vitamin takviyesi alıp evime öyle gittim.
hay allah ya çok geçmi olsyb meralcim .dinlemiyoruz valla ben dün akşam kötüydüm kaliferler yandı halde ve üstümde kalın battaniye olduğu halde tirtir titredim .. Salgın var . Herkes böyle sanıırım . Rabbim yavrularımızı korusun ..
öykücüğü de maşallah diyeyim ..
günaydın kızlar
günaydın herkeseee
meral nevra çok geçmiş olsun kızlar ya
öğlen geldik ama yazamadım site açılmadı kulak ve boğazda enfeksiyon varmış aldık şurupları geldik ateşimiz hala devam ediyor
burnunu sildirmiyor ya bir siliyorum 1b saat içiini çeke çeke ağlıyor neden elledin diye
adamlar şu konuştuklarımızı bilseler bilgisayarları camdan atarlar bizimle beraber
Hosgeldin Burcu benim oyle cocuklari dovesim geliyor bide bazilarinin anneleri bisey demiyor ya daha da sinir oluyorm
Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi
Puuu sana Ali bakamadin kucucuk cocuga
Herkese günaydınnn ..
burak paşamız iyi ama babasıyla , ben hastayız. ikimizde öksürüyoruz ..benim sesimde kısıldı ..
paşama bulaştırmayız inşll.
günaydınlar nasılsınız arkadaşlar ya uzun zamn oldu görüşemiyoruz ne var neyokkkk.umarım bi yaramazlık yoktur.tüm bebişleri öpüyorummm
öykü maşallah bomba gibi teyzesi
benim biraz uykum var ama
vucut dinlenemiyor sanırım
dün 4'den sonra revirdeydim
bir anda sanki kanım çekildi
parmağımı oynatmaya mecalim kalmadı
bide üstüne mide bulantım başladımı inan zor attım kendimi revire
hemen serum takıldı, emedur ile iki vitamin takviyesi alıp evime öyle gittim.
günaydın kızlar
günaydın herkeseee
günaydın kızlar
günaydın herkeseee
öykücüğe maşallahdaaaaaa....
sen noldun bacım öyle yaçok geçmiş olsun kıyamam
teşekkür ederim arkadaşım
ne biliyim
birden tüm sistem çöktü bende
bugün 4'de çıkacağım bilginize,
azcık özel işlerim var onları halledeceğim.
kıyamam güzel kuzuya çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelsin
tatlım suyla silmeyi denesen? suyla oynamayı seviyorlar ya... biraz fazla üst değiştirmen gerekir belki ama en azından biraz olsun temizleyebilirsin belki
hay allah ya hay allah
işte bu noktada kader deme de ne de? allah hepsine güzel yazılar yazsın İpek kıza da tez zamanda şifa versin inşallah
el kadar yahu... 4 kilocukkaldırır mı o ameliyatı? allahım bebişe de ana-babasına da güç kuvvet ver yıllar sonra buruk da olsa tebessümle ansınlar bugünleri
niye atsınlar ki? :44: kendilerine de fayda değil mi anılan aktiviteler :86:
allah iyiliğini versin nazan hiç güleceğim yoktu patlattım kahkahayı
geçmiş olsun nevracım ya inşallah bulaşmaz burak paşaya
ve de günaydın
canııııım günaydııııııııın
genel olarak allaha şükür her şey yolunda sende ne var ne yok toprak paşa nasıl?
öykücüğe maşallahdaaaaaa....
sen noldun bacım öyle yaçok geçmiş olsun kıyamam
günaydın dünürler
fatma ve nilgün şu hastalıklar bitecek mi kızlar? bitse de biraraya gelsek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?