Allah senin iyiliğini versin ne biliyim bacım ne oldu ama son zamanllarda olmadı bu durum zaten böyleydi ama bu sefer süre çok uzadı çocukluğuna inmek lazım
nasıl yaniiiii:26:
Ciddimisin sen:82:
Ne desem bilemedim
Enişte enişTe neyin var yaaaaa:84:
acaba yine üstünü örterde uyurmu yine:26:sen bu akşam git
"kardeş!!! kızıma kardeş yapıcam bi el atar mısın sana zahmet" de bari :86:
sen bu akşam git
"kardeş!!! kızıma kardeş yapıcam bi el atar mısın sana zahmet" de bari :86:
acaba yine üstünü örterde uyurmu yine:26:
acaba yine üstünü örterde uyurmu yine:26:
alıntı yaptım ama gülmekten yorum yapamıyorum ben bu akşam aktara gideyim şu kanuni ne yiyorsa onlardan alayım var be dedim dün gece kocamı dürterek adam her gece başka kadınla diye yok adam üstüne alınmıyor
bak ne anlatayım size örtermi üstümü örtmez mi siz karar verin
yeni evliyiz tam gece oldu dolabı toplarken aklıma geldi iş olsun diye ( valla aklımda bir art niyet yoktu ) saten gecelik giydim aylardan ocak veya şubat ( kasımda evlendik biz ) ama ev tabi sıcak süslendim gittim odaya eşimin aynına bana ne dedi oooooo çok hoşsun ama üşürsün birtanem daha kalın birşeyler giy
alıntı yaptım ama gülmekten yorum yapamıyorum ben bu akşam aktara gideyim şu kanuni ne yiyorsa onlardan alayım var be dedim dün gece kocamı dürterek adam her gece başka kadınla diye yok adam üstüne alınmıyor
yeni evliyiz tam gece oldu dolabı toplarken aklıma geldi iş olsun diye ( valla aklımda bir art niyet yoktu ) saten gecelik giydim aylardan ocak veya şubat ( kasımda evlendik biz ) ama ev tabi sıcak süslendim gittim odaya eşimin aynına bana ne dedi oooooo çok hoşsun ama üşürsün birtanem daha kalın birşeyler giy
allam adam kafayı ÜŞÜTMÜŞ
kız melike hazır turta sizin yemeklerden yemiyorken, bitkisel yağlardan cinsel isteği artıranlar var yemeğe onlardan mı katsan ki
allam adam kafayı ÜŞÜTMÜŞ
kız melike hazır turta sizin yemeklerden yemiyorken, bitkisel yağlardan cinsel isteği artıranlar var yemeğe onlardan mı katsan ki
evet evet katsın bencede
melike bacım ne varsa lokman hekim bige de var
al tüyoları bak aktivitene
hay alahım yaa deseydin yaa sen ısıtırsın diye ..
valla iyi fikir araştırayım bakayım
evet evet katsın bencede
melike bacım ne varsa lokman hekim bige de var
al tüyoları bak aktivitene
şerbet içiyoo o şerbet o şerbetten bul arkadaşım .. hazır satılan ballaı kavanozlarda işe yarar ..
hay alahım yaa deseydin yaa sen ısıtırsın diye ..
dondum kaldım konuşamadım bile kendime gelince terliği kafasına attım
tek elin sesi yok bacım bizim kız da çekingen belli
neyse mailden devam edelim şekerler
sadece lokmanlık değil haydar dümenlik de yapıcam da kavgaya sebebiyet vermekten korkarım :44:
sen hazırla bacım bu sefer naz sırası ben de olsun ben uyuym da görsün gününü
tek elin sesi yok bacım bizim kız da çekingen belli
neyse mailden devam edelim şekerler
bence de yoksa topluca atılcaz..
bence de yoksa topluca atılcaz..
atılcaz diyen hatunada bak
hiçbirşey giymeyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?