2009 Aralık Anneleri

Allah senin iyiliğini versin ne biliyim bacım ne oldu ama son zamanllarda olmadı bu durum zaten böyleydi ama bu sefer süre çok uzadı çocukluğuna inmek lazım

valla bacım masa ayakları olarak bizler senin işi bir şekilde çözeriz de... adam "kadın noldun bunları nerden öğreniyosun vs vs" diye psikopata bağlarsa iş b.ka sarar o yüzden pek bi şey diyemiyom şahsen :44:

nasıl yaniiiii:26:
Ciddimisin sen:82:
Ne desem bilemedim
Enişte enişTe neyin var yaaaaa:84:

hayır yatakta konuşma diyorsunuz ama mekan farketmiyor ki adam hep yatıyor kızıyorum ben de 83 yaşında dedesi var o bile senin kadar uyumuyor diyorum
dün gece çok kızdım ama ikinci çocuk istiyorsan tüp bebek yaparız ancak başka yolu yok dedim

sen bu akşam git
"kardeş!!! kızıma kardeş yapıcam bi el atar mısın sana zahmet" de bari :86:

alıntı yaptım ama gülmekten yorum yapamıyorum ben bu akşam aktara gideyim şu kanuni ne yiyorsa onlardan alayım var be dedim dün gece kocamı dürterek adam her gece başka kadınla diye yok adam üstüne alınmıyor

acaba yine üstünü örterde uyurmu yine:26:

bak ne anlatayım size örtermi üstümü örtmez mi siz karar verin
yeni evliyiz tam gece oldu dolabı toplarken aklıma geldi iş olsun diye ( valla aklımda bir art niyet yoktu ) saten gecelik giydim aylardan ocak veya şubat ( kasımda evlendik biz ) ama ev tabi sıcak süslendim gittim odaya eşimin aynına bana ne dedi oooooo çok hoşsun ama üşürsün birtanem daha kalın birşeyler giy

kızım siz zeynoyu nasıl yaptınız onu çok merak ettim bak

allam adam kafayı ÜŞÜTMÜŞ
kız melike hazır turta sizin yemeklerden yemiyorken, bitkisel yağlardan cinsel isteği artıranlar var yemeğe onlardan mı katsan ki

allam adam kafayı ÜŞÜTMÜŞ
kız melike hazır turta sizin yemeklerden yemiyorken, bitkisel yağlardan cinsel isteği artıranlar var yemeğe onlardan mı katsan ki

evet evet katsın bencede
melike bacım ne varsa lokman hekim bige de var
al tüyoları bak aktivitene

şerbet içiyoo o şerbet o şerbetten bul arkadaşım .. hazır satılan ballaı kavanozlarda işe yarar ..

hay alahım yaa deseydin yaa sen ısıtırsın diye ..

valla iyi fikir araştırayım bakayım

bendeki katalogdan liste hazırlıyorum ben :86:

evet evet katsın bencede
melike bacım ne varsa lokman hekim bige de var
al tüyoları bak aktivitene

sadece lokmanlık değil haydar dümenlik de yapıcam da kavgaya sebebiyet vermekten korkarım :44:

şerbet içiyoo o şerbet o şerbetten bul arkadaşım .. hazır satılan ballaı kavanozlarda işe yarar ..

hay alahım yaa deseydin yaa sen ısıtırsın diye ..

tek elin sesi yok bacım bizim kız da çekingen belli
neyse mailden devam edelim şekerler

benim derdim o konu değil ama bu işte bir terslik var diye
valla özele geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…