2009 Aralık Anneleri

Uyur insallah yasemin karnim ac disarda yiyemedim pertim cikti suanda eminim hala ykm nin cocuk bolumunu duzeltiyorlardir mina yuruyerek indirdi yetmedi kucagimda devirdi birkac seyi amanin felaketti yandik sanirim biraz daha buyuduklerinde

Uyur insallah yasemin karnim ac disarda yiyemedim pertim cikti suanda eminim hala ykm nin cocuk bolumunu duzeltiyorlardir mina yuruyerek indirdi yetmedi kucagimda devirdi birkac seyi amanin felaketti yandik sanirim biraz daha buyuduklerinde

ay inanmıyoruuuum :78:
yandık ki ne yandık
dün akşamda biz eşimle arkadaş ev almış hayırlı olsuna gittik
haktan efendi tüm örtüleri topladı
heryere börek döktü
suyunu biberondan yere sıktı ağladı bağırdı :78:
yok bunlarla bi yere gidilmiyo
aman es kaza giderse düşünemiyorum kocişin ve senin halini
:26: bende düşünemiyorum
ben ortak kullandığınızı bildiğim için hiç seni dahil etmeyi teklif bile etmedim yani sanma ki seni ayırdığımdan

beklenen kuzunun üstüne kat çıkabilirler

çatlak yaaa

Msn e daldık çıkamıyoruz derin mevzular
Ipek kızımıza çooook sevindim daha iyi haberlerini de alacağız inşallah

günaydın fatma
oturda oyna canım sende
evde senden başka kuzuyla oynacak kim varki

hadi bakalım kolay gelsin nevracım
saatlerdır oynuyoruz ışte canım anca gelebıldım gorduğun gıbı,,,şimdide mama yıycek gerçıı...allaaammmm yaa ben hıç konuşamıyorum burda artıkımmm

pelın bende onu sorucaktım sana,,azra artık yuruyor dıye bı keresınde alışverış merkezınde ındırdık yere,,allahım hıç bıız dınlemıyor başını alıp gıdıyor mağazalara gırıyor tek başına vemumkun değil bızıı tınmıyor,,gozunun goremeyeceği kadar uzağa gıttık eşimle hadı bız gıdıyoruz o zamn dıye baktı baktıı sonraa tınn,,gelmeye yeltenmedı bıle...alıncada nası ağlıyo çırpınıyo resmen,,,
ne yapcaz yanı hıç yere koymıcaz mı dışarda nası ıkna edıcezzzz beraber gezmeyee??mına napıyor yanı,,ablamız ya sıze sorayım

Son düzenleme:
pelincim sağol ben kötüyüm . burnum akıyo .öksürük bi yandan ..çok şükür paşam iyi .. o hasta olmasında .. derin mevzular üzerindeyiz şuanda

cook geçmiş olsunn nevracımm,,zaten bebişler hasta oluca bızımkı 10 katıyla carpılıyo yanı onlar ıyı olsun inş,,sende bı an once atlatırsın umarım

bu arada bıge bana mail fılamm gelmemış ben ınsann değil mıyımmmmm şarkısını armağan ederımm sanaaaaaa

KIZLAR öncelikle herkese içten selamlar ..yemekten gelenlere afiyet olsuln mesaileriniz göz acıp kapayana kadar gecsin gitsin . .yavrucaklara kavuşulsun . .
inanın yazmaya cekınıyorum desem yalan olmaz ne zamandır giremiyorum kendimi mahcup hissediyorum size karşı böyle olunca ..ama ne yapcamı da bilemiyorum Halit çılgınıyla zor başa çıkıyorum inanın . .bugün pencerenin önünde mermerler olurya dar oraya kadar cıktı ordanda koltuğa düştü kafayı kenara vurdu . . her yere tırmanıyo koltukların tepesinde hiç durmuyo . .sürekli aglak vaziyette dısarıda gezmek istiyo cekmeceler dolaplar buzdolabı kapakları ..1 defa dudagını yardı bidefa damağını patlattı ..şakır şakır kanlar aktı sinirlerim bozuluyo yazarken bile ..oyuncaklarıyla 5 dk dan fazla oynamıyor ben başında durursam oynar ancak . surekli hareket halindeyiz . .onun dışındada bana yapışık halde asla yemek yaptırmaz ortalığı ayaga kaldırıyo ..bilgisayarın basına asla oturtmaz çatlayana patlayana kadar ağlıyo ondanda pek yazamıyorumya ..gecede kimse olmuyo burda ..kısaccası zor bi dönemdeyim ..
benim merak ettiğim hepinizinki boylemi . . bana bişey deyin . .

Hepsi halit gibi merak etme :) fatma minayi yurutmemekte fayda var bugun birkez daha anldm birde jetonlu oyuncaklara binmek icin aglyp tepiniyr biraksam yere yatip aglyck dusun gerisini nevra haftasonu annen gtmesede dinlensen dinledn gecmyr

hoşgeldin
mahcup olacak ne var ki hepimiz bir hay huy içindeyiz üstelik söz konusu bebeler olunca akan sular duruyor hepimizin başında malum
çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin halit paşayı da
valla bizimki de hiç durmuyor(muşşş) maalesef ben tam olarak bilemiyorum ama kapıdan girdiğim andan sabah çıkana kadar yapışığız sırf dokunmak için bütün gece 45 dakikada bilemedin 1 saatte kalkıyor

hepimiz aynı durumdayız canım .
halit paşamıza da çk geçmiş olsun

Hepsi halit gibi merak etme :) fatma minayi yurutmemekte fayda var bugun birkez daha anldm birde jetonlu oyuncaklara binmek icin aglyp tepiniyr biraksam yere yatip aglyck dusun gerisini nevra haftasonu annen gtmesede dinlensen dinledn gecmyr

hakılısın pelin dinlenmeden geçmiyoo .. eşimde ilgileir burakla ama olmadı anneme gönderecem evinde baksın ben yatarım ..

içime su serpildi biraz yoksa hiperaktif oldugunu düşünmeye başlıyodum innanın ki ay aman Allah korusun ..bu arada bige oneyse yolladığın tatlım banada yolla çok merak ettim zaten çok meraklı bi insan cinsiyimdir . .çatlarım yoksa ..gerçi insanın başın ne gelirse ya meraktan yada ....derler amaaa. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…