2009 Aralık Anneleri

şu ikinci "ya da" var ya... o boş alana dair sınıf kurdum ders verip sınav yapıp diploma dağıtcam carrie ankara'da class 101 :86:

başka türlü nasıl iyileşebilirim ki .. yatmam lazım dimi ..

kesinlikle nevracım yatmadan geçmez :86:

selam millt

kaç aydır kontrole gittiğim,z doktorumuz haber veremeden hastaneden ayrılmış sinirlerim zıpladı valla bide randevumuz vardı. teyit etmek için aradım öğrendim bi de gdip boş dönseydim daha da fena olucaktı. ilk doğduğunda bi kaç ay götürdüğüm bi doktor vardı ondan randevu aldım anca haftaya perşembe verebildiler. adam çok yoğun . neyse sanırım bu aşı 15. aya kadar yapılabiliyodu. napıyosunuz bakem siz hala masa muhabbeti devam mı geçmişi okumadım:)

hay allah yaa haber vermeden neden gittiki .. ter bi durum oldu heralde.. bizim dr 15. aya kadar olu demişti .

ıyı kı aramışsın bakk,,gıtsen ıyıce delı olurdun..valla bızde daha yaptıramadık azranın ıshalı tam gecmedı daha,,şukur pişiği atlattıkta

bu arada bu aşıyı nıye yaptırıyoduk kızlar,,su çiçeği olmasınlar dıye mı yoksa hafıf gecırmelerı ıcınmı?anacığıma sordum bız aşı olmamışız ama ben hatırlıyorum cook zor gecırmıştım su çıçeğınıhalada 2-3 ız var vucudumda ayyy nasıll kaşınıyoduuuuu:111::111:

ne densizlik ya!!! yarı yolda bırakmış resmen
geçmiş pek geçmedi bugün hepimizde bi sükunet var

mevzuu anlaşıldı efemmm
ama sende bana gore de bı reçete vardırrrr:26:

sorun görmediğim şeye çözüm üretmem ki ben

eşim gelıyor azra hanım addaaa dıye tutturdu,,bız cıkıyoruz bırasdan ,,herkese opucuklerrr

warya
şu meralin konuyu masaya yatırmasından bu yana biri burayı okusa bizi aforoz ederler burdan ........................im

aaaaa ben o noktalı gördüğünüz yeri açık açık yazmıştım
kendisi nokta yapmış

warya
şu meralin konuyu masaya yatırmasından bu yana biri burayı okusa bizi aforoz ederler burdan ........................im

aaaaa ben o noktalı gördüğünüz yeri açık açık yazmıştım
kendisi nokta yapmış

ey meral sen ve konusunu açtığın masa nelere kadir oldun sen
çok şükür iyi şeylere kadir olacak

hava buz gibi yaw, nereye gidiyonuz???

ole mııııı,,ama guneş var cook guzelllll
bılmıyorum kı baba nereye gotururse,,azra kapıya gıdıp gıdıp ell sallıyor addaaa dıyorr,,kıyamadım ya cook tatlı yapıyor bı gorsen,,olmadı bı dolanır donerızz yaff,,maksat bebiş mutlu olsun

eve gittim geldim ya resmen dondum, güneş var ama ayazda var yanında

ben burda çaktırmıyom hiç olmazsa içi kan kırmızı modeliyim ben
niyekine??? :44:

lafla peynir gemisi yürütenlerden değilim çok şükür

ne biliym kı öyle geldi işte belli bi sebebi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…