içime su serpildi biraz yoksa hiperaktif oldugunu düşünmeye başlıyodum innanın ki ay aman Allah korusun ..bu arada bige oneyse yolladığın tatlım banada yolla çok merak ettim zaten çok meraklı bi insan cinsiyimdir . .çatlarım yoksa ..gerçi insanın başın ne gelirse ya meraktan yada ....derler amaaa. .
başka türlü nasıl iyileşebilirim ki .. yatmam lazım dimi ..
gülüm sen kaçma derdindesin biz yakalama dersi veriyos
selam millt
kaç aydır kontrole gittiğim,z doktorumuz haber veremeden hastaneden ayrılmış sinirlerim zıpladı valla bide randevumuz vardı. teyit etmek için aradım öğrendim bi de gdip boş dönseydim daha da fena olucaktı. ilk doğduğunda bi kaç ay götürdüğüm bi doktor vardı ondan randevu aldım anca haftaya perşembe verebildiler. adam çok yoğun . neyse sanırım bu aşı 15. aya kadar yapılabiliyodu. napıyosunuz bakem siz hala masa muhabbeti devam mı geçmişi okumadım:)
selam millt
kaç aydır kontrole gittiğim,z doktorumuz haber veremeden hastaneden ayrılmış sinirlerim zıpladı valla bide randevumuz vardı. teyit etmek için aradım öğrendim bi de gdip boş dönseydim daha da fena olucaktı. ilk doğduğunda bi kaç ay götürdüğüm bi doktor vardı ondan randevu aldım anca haftaya perşembe verebildiler. adam çok yoğun . neyse sanırım bu aşı 15. aya kadar yapılabiliyodu. napıyosunuz bakem siz hala masa muhabbeti devam mı geçmişi okumadım:)
selam millt
mevzuu anlaşıldı efemmm
ama sende bana gore de bı reçete vardırrrr:26:
eşim gelıyor azra hanım addaaa dıye tutturdu,,bız cıkıyoruz bırasdan ,,herkese opucuklerrr
aaaaa ben o noktalı gördüğünüz yeri açık açık yazmıştım
kendisi nokta yapmış
topik senden terbiyeli kızım
warya
şu meralin konuyu masaya yatırmasından bu yana biri burayı okusa bizi aforoz ederler burdan ........................im
aaaaa ben o noktalı gördüğünüz yeri açık açık yazmıştım
kendisi nokta yapmış
heheheheh diyene bak
gel öpecem
niyeyse bugün pek bi sempatik geliyon gözüme
hava buz gibi yaw, nereye gidiyonuz???
heheheheh diyene bak
gel öpecem
niyeyse bugün pek bi sempatik geliyon gözüme
içimizdeki en hızlı toplantıyı yapan kişi olmasından dolayımıdırki
ole mııııı,,ama guneş var cook guzelllll
bılmıyorum kı baba nereye gotururse,,azra kapıya gıdıp gıdıp ell sallıyor addaaa dıyorr,,kıyamadım ya cook tatlı yapıyor bı gorsen,,olmadı bı dolanır donerızz yaff,,maksat bebiş mutlu olsun
ben burda çaktırmıyom hiç olmazsaiçi kan kırmızı modeliyim ben
niyekine??? :44:
lafla peynir gemisi yürütenlerden değilim çok şükür
eve gittim geldim ya resmen dondum, güneş var ama ayazda var yanında
ne biliym kı öyle geldi işte belli bi sebebi yok
eşek öldüren güneşi derler ona
temizim pırılım ya ondandır bacım :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?