melike mesajlarına bakmıyorsun sanırım
şükür müzeyyende geldiiiiiiii
e varmı yazayım yokmu:26:
Bugün işler kesatta biraz
şükür müzeyyende geldiiiiiiii
e varmı yazayım yokmu:26:
bugün işler kesatta biraz
melike, müzeyyen maillerinize bakııııın
atılcaz diyen hatunada bak
hiçbirşey giymeyecekmiş
zaten bana yardımcı olmaya çalışırken forumda nüfus patlaması yaşanacak
kızlar yaa mailde cevap yazıyorum gelmiyo muu?
meralcim hala var mısın yok musun dediğinine göre gelmiyor sanırım:))
msn mi yok çünkü mail
yemeğe gidiyorum ben
ipek bebeğe çok sevindim hadi herşey yolunda gider de çabucak iyileşir inşallahya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs
hadi hayırlı haberlerle gelin inşallahgündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek
yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)
ay okudum unuttum herşeyi sadece masa muhabbetiniz kaldı aklımda nedenküne ki:)
hadiyin görüşürk gari
yok canım daha neler yaa şaka gibi vallaalıntı yaptım ama gülmekten yorum yapamıyorum ben bu akşam aktara gideyim şu kanuni ne yiyorsa onlardan alayım var be dedim dün gece kocamı dürterek adam her gece başka kadınla diye yok adam üstüne alınmıyor
bak ne anlatayım size örtermi üstümü örtmez mi siz karar verin
yeni evliyiz tam gece oldu dolabı toplarken aklıma geldi iş olsun diye ( valla aklımda bir art niyet yoktu ) saten gecelik giydim aylardan ocak veya şubat ( kasımda evlendik biz ) ama ev tabi sıcak süslendim gittim odaya eşimin aynına bana ne dedi oooooo çok hoşsun ama üşürsün birtanem daha kalın birşeyler giy
bak seeeenbence de haketmiş .. iyi yapmışın ..
valla ben çok üşürüm üşümesen bile üşüdüm derim ısıtsın beni diye ..
hiçte üzerimi bişey giymem ..
yemeğe gidiyorum ben
yemekteyim .
Nbr muzeyyen pasalar nasil yasemin siz nasilsiniz birde nevra nasil oldun topluca oldu ama :)
iyiyiz şükür pelincim hastalıkları da atlattık sayılır paşalar da iyiler kudurup duruyorlar maaşallah. sen nasılsın minacık nasıl?
melike sen en iyisi uykusunu kaciracak bir tozlar bul bence bige ise uykuyu onlemekle baslasak :)
hem zindelik hem "zindelik" yönünde önerilerimi mail yoluyla sundum şekerim
Nbr muzeyyen pasalar nasil yasemin siz nasilsiniz birde nevra nasil oldun topluca oldu ama :)
biz iyiyiz pelincim şükür
gece hiç uyumadı daktanım şimdi uyuttum uyur biraz inşallah
ooooh yarasın temiz havalar miniğime
kızlaaaar
nemiş bakim bu özel mesaj hmmmmm
sülüman macunumu
sakım benim maile atmayın tarifi
çünküm kocişimin maili o aslında
biz iyiyiz pelincim şükür
gece hiç uyumadı daktanım şimdi uyuttum uyur biraz inşallah
ooooh yarasın temiz havalar miniğime
kızlaaaar
nemiş bakim bu özel mesaj hmmmmm
sülüman macunumu
sakım benim maile atmayın tarifi
çünküm kocişimin maili o aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?