bigeeee ne kadarmış fiyatı???
melikeeeee:)))))))))))
hdi yine iyisiiiiin:))))))))
anlaşılan kararlısınız 2.yi yapmaya hemen he
söylemesi ayıp palet ayaklı oğluma 23 aldım benama önünde bir sürü yer var
benim ev elmadağa yakın oralar bembeyazmış işyerimde yağmur yağıyor ama
tatlım 25 civarı ama tam kuruşunu lirasını hatırlamıyorum
tabii şekerim duydum senin ikinciyi araya başka dünür girmesin diye yapıcam bir tane
bigecim benim oğluşa da grisinden 21 alır mısın zehmet olmazsa
ehe ben senden fıstık yeşili sipariş bekliyodumalırım canım bizimki de o kumlu griden çok şık duruyor "delikanlı terliği" diyorum ben onlara
tatlım 25 civarı ama tam kuruşunu lirasını hatırlamıyorum
fıstık yeşilide güzel ama herşeyin altına uymaz , uysa hiç düşünmez alırdımbende o kumlu griyi beğendim ağır abi olsun bizimki de .. delikanlı oğlum benim
napiyim nevra gaza geliyor benim sıpa... bakıyorum cırtcırtıyla oynamaya başlamış "aaaa delikanlı terliği onlar delikanlılar çıkarmaz terliğini bebekler çıkarır" diyorum genelde çekiyor elini
ben de istiyorum hem pembe hem gri pembe 21 olsun gri 22 olsun olur mu tatlım sana çooook zahmet olacak ama
napiyim nevra gaza geliyor benim sıpa... Bakıyorum cırtcırtıyla oynamaya başlamış "aaaa delikanlı terliği onlar delikanlılar çıkarmaz terliğini bebekler çıkarır" diyorum genelde çekiyor elini
iyiyiz cnm neyapalım kaynana burda işte güneşimin düzeni falan kalmadı
bende iyi olmaya çalışıyorum işte sağlığı yerinde çok şükür dişlerimiz çıkıyo huysuzuz:))
sizler nasılsınız?
selam mehtap aman allah başka dert vermesin
söylemesi ayıp palet ayaklı oğluma 23 aldım benama önünde bir sürü yer var
benim ev elmadağa yakın oralar bembeyazmış işyerimde yağmur yağıyor ama
yap dünürüm yapta hemen onlarıda kertelimtabii şekerim duydum senin ikinciyi araya başka dünür girmesin diye yapıcam bir tane
anlıyorsa maşallah ben 50 kere dedim lady ler ağızlarından yemekleri çıkarmaz yut diye anlamıyor şaşkın buldum bu kız kaşar seviyor bu sabah kaşar ekmek verdim ballı verdim 3 lokma yedi daha fazla istemedi sonra kaşar ekmek yedi
benimkinin büyüklük takıntısı var melikecim bir ay falan önce babası kahvaltı ettirirken "cücük küçücük" diye sevdi diye yemeyi bırakıp ağlamaya başladı, ben kafamı uzatıp "baban ekmek parçasına küçücük dedi sen küçük olur musun hiç sen delikanlısın" dedim de öyle susup yemeye devam etti
"umut bebek" diye sesleniyoruz biz buna taaa karnımdan beri... şimdi umut bebek dediğimde duvardaki doğduğu gün fotoğraflarına dönüp bakıyor kendi üstüne hiç alınmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?