Merhabalar ben geldim tabii in cin oynuyor topikte bu saatte.
Geçmişa bakamadım henüz bakabilir miyim onu da bilmiyorum ya merak eden olursa diye yazayım dedim. Bugün ikinci iş günüm ilk gece beş saat uyumuştum toplamda bölük pörçük ancak dün gece hem Canberkin iki de bir uyanması hem de stres yüzünden sadece beşle beş kırkbeş arası uyudum toplam 45 dk bu kafayla da işe gittim dün zaten birinin arkasında oturmuştum bugün de sadece e devlet şifresi verdim fazla bir para alışverişi yapmadım yani ancak o kadar yorgunum uykusuzluktan öyle bitik haldeyim ki ekranı bile çift görmeye başladım yarından itibaren tam gaz başlıyorum Allah hayretsin sonumu bari uyuyabilsem bu gece.
Canberk çok şükür öyle yokluğumdan etkilenmiş görünmüyor hiç keyfi gayet yerinde zaten hem kadın hem de teyzem olduğu için benim de gözüm arkada kalmıyor ancak eve geldiğimdeki sevicini görmek her şeye değer nasıl gülüp sarılıyo hemen.
Daha da yazdırmıyor işte inşallah herkes iyidir
evet nilgünüm yaa ben de erken çıkacaktım güya eşim mükellefe gitti. aradım çıkıyorum diye bekle ben geleyim öyle çık diye tutturdu. alışveriş yapıcam beklemeyim dedim iyi sen bilirsin sürprizim vardı çık istersen dedi. gel de çık şimdi merakla beklemekteyim
ben geldiiimmm.. gittik kontrole doktor şöle bi baktı tamam dedi çıktık.. hey yarabbim buunn için tam 1,5 saat bekledik biliyomusunz.. neyse kuzum iyiymiş en azından.. eğer 1 ay sonra akıntı devam ederse gelin dedi suratsız doktor.. inşallah tekrar etmez geçmiştir bitmiştir..
siz naaptınız diye bi bakım dedim ama yok bakamıcam sanırım kız uyanmadan ortalığı toplayıp yemek yepmem lazım..
sadece bige dr u aramışsın ne dedi bize de diyiver..
fatmacım benim kocam evlendiğim ilk günden beri ne doğum gnü ne sevgililer günü ne anneler günü öyle şeylerle işi olmaz boşver erkek milleti işte..
ve aynen biri gelince yada biyere gidince nası mutlu oluyo anlatamam naz.. doktoru beklerken capitola girdik (acil bi ameliyatı çıkmış) nası koşturuyo sağa sola nası mutlu zilli.. (anası kılıklı varı yoğu gezme) ya annem diyoki sen bunu çok şımartıyosun çok şımarık bi kız oldu diyo.. naapmam lazımki..off ya arabada da zaten fotoğraf makinasını bi geçirdi burnumaburnumdan daha önce 2 kez ameliyat oldum zaten resmen gözüm karardı hala sızlıyo ya.. sonrada eğilmiş öpüyo sıpa.. yalandan gülmeler.. ahh ahhh sıpa bu sıpa..
evet nilgünüm yaa ben de erken çıkacaktım güya eşim mükellefe gitti. aradım çıkıyorum diye bekle ben geleyim öyle çık diye tutturdu. alışveriş yapıcam beklemeyim dedim iyi sen bilirsin sürprizim vardı çık istersen dedi. gel de çık şimdi merakla beklemekteyim
Merhabalar ben geldim tabii in cin oynuyor topikte bu saatte.
Geçmişa bakamadım henüz bakabilir miyim onu da bilmiyorum ya merak eden olursa diye yazayım dedim. Bugün ikinci iş günüm ilk gece beş saat uyumuştum toplamda bölük pörçük ancak dün gece hem Canberkin iki de bir uyanması hem de stres yüzünden sadece beşle beş kırkbeş arası uyudum toplam 45 dk bu kafayla da işe gittim dün zaten birinin arkasında oturmuştum bugün de sadece e devlet şifresi verdim fazla bir para alışverişi yapmadım yani ancak o kadar yorgunum uykusuzluktan öyle bitik haldeyim ki ekranı bile çift görmeye başladım yarından itibaren tam gaz başlıyorum Allah hayretsin sonumu bari uyuyabilsem bu gece.
Canberk çok şükür öyle yokluğumdan etkilenmiş görünmüyor hiç keyfi gayet yerinde zaten hem kadın hem de teyzem olduğu için benim de gözüm arkada kalmıyor ancak eve geldiğimdeki sevicini görmek her şeye değer nasıl gülüp sarılıyo hemen.
ayyyy çok merak ettim bende heee!
neymiş ki süpriz
Slm mina erken yattida geldim erkene bak saat 22:45 Soyle bir goz attimda amanin topigin en huysuzu benim kiz sanirim mina hala yabanci yerde agliyor eve biri gelince bana kosup sariliyr surat asiyor halasina babanesine gidince ortama alisana kadar kucaktan inmiyor disarda insanlara guluyor diye insanlar sevmeye kalkiyr basliyor mizirdanmaya annemin kucagina bile gitmyr zar zir 5 dk aliyor camdan baktrp falan sadece ablamin kizlariyla cook ii masallah ozellikle buyukle kucukle oyuncak kavgasi yapiyrlar belli muddet sonra yojsa amcasinin oglundan falan da haz almiyr gecen koltuguna oturuyr diye sinirlendi falan amanin benim kiz tam suratsiz :))))))
teşekkür ederim kıymetcim.. aynen bende naz uyanıkken laptopu ve telefonu hiiiç açmıyorum yırtıyo kendini.. gerçi neye huysuzluk etmiyoki çok cadı çoookkk...:84:
teşekkür ederim kıymetcim.. aynen bende naz uyanıkken laptopu ve telefonu hiiiç açmıyorum yırtıyo kendini.. gerçi neye huysuzluk etmiyoki çok cadı çoookkk...:84:
bittim valla yeni saate bak daha şimmdi uyuduk.tüm gün aaaaa aaaa ağlamaklı .baş kazan.bir ilaç daha atmadan uyurum inşallah.durumlar böyle arkadaşlarım.geçmişi okuyamıyorum ,foruma giremiyorum, pc yi açamıyorum. ama iyiyim çok şüküryaseminin mucize haberini gördüm ,YASEMİNCİM,şimdi amaniiin nasıl sevindimmmm. Çok istedin ve mutlu haberi aldın, şükür. Allah hepinizin de istediklerini versin inşallah.Teyzeleri dişi altta 2 tane, henüz diş merasimi yapamadık ta. Acaba nasıl yapçaz bir fikir özel mesaj atabilirmisiniz. Dua olarak yasin okunur ama başka bildiğiniz, yaptığınız. Bizde hiç bebek yok akrabalarda, çevrede de. Unutmuşlar. Bi sorayım dedimdi. İyi geceler.
iyi geceler övünççüm:) dünya kuzusunun performans iyiymiş:) bizde yaptık diş buğdayı işlerimi hallediyim zeyno uyanmazsa özelden yazıcam inş. canım.
müzeyyen neymiş neymişevet nilgünüm yaa ben de erken çıkacaktım güya eşim mükellefe gitti. aradım çıkıyorum diye bekle ben geleyim öyle çık diye tutturdu. alışveriş yapıcam beklemeyim dedim iyi sen bilirsin sürprizim vardı çık istersen dedi. gel de çık şimdi merakla beklemekteyim
ebrucum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim cnmMerhabalar ben geldim tabii in cin oynuyor topikte bu saatte.
vay seni cadı kız seniSlm mina erken yattida geldim erkene bak saat 22:45 Soyle bir goz attimda amanin topigin en huysuzu benim kiz sanirim mina hala yabanci yerde agliyor eve biri gelince bana kosup sariliyr surat asiyor halasina babanesine gidince ortama alisana kadar kucaktan inmiyor disarda insanlara guluyor diye insanlar sevmeye kalkiyr basliyor mizirdanmaya annemin kucagina bile gitmyr zar zir 5 dk aliyor camdan baktrp falan sadece ablamin kizlariyla cook ii masallah ozellikle buyukle kucukle oyuncak kavgasi yapiyrlar belli muddet sonra yojsa amcasinin oglundan falan da haz almiyr gecen koltuguna oturuyr diye sinirlendi falan amanin benim kiz tam suratsiz :))))))
al bir cadı dahakarmakarışık duygular içerisindeyim endişe gerginlik sinir stres bilemiyorum.. sebebi naz!!! ya normalmi bilmiyorum hiç söz dinlemiyo.. akşam aşkam çıldırttı beni yine ya.. çorba yediriyodum klasik önce kaşığı avuçladı sonra tabağa tekme atmak suretiyle heryeri çorba yaptı.. iki kaşık zoorrr içirdim.. oyuncakklarıyla oynuyoruz oyuncağı alırken mesela elinden düşsün hemen kendini yerlere atıp ağlıyo.. hey yarabbim bu nasıl huysuzluk sinirdir çözemedim.. e acıktım yemek yicem mümkün değil yedirtmiyo.. tuvalete gitcem kendini yırtıyo.. mama sandalyesine oturmuyo bile.. altını değişcem tam açtım kalkıp kaçar kakalı kakalı.. mümkün değil yatırıp değiştiremem.. tam 45 dakka salladım yinede uyutamadım.. araba koltuğunda mümkün değil oturmuyo, pusetinede.. akşam bide burnuma telefonla vurdu!!!??? kız koydu kafaya kıracak burnumu.. ya normalmi bu hareketler nası davranmak lazım şaştım kaldım ben ya. sabah bi kalkıyoruz akşam uyudğunda resmen haşatım çıkmış oluyo..
bak hala kara kuzumu çekiştiriyor yaaaaaaaaaSibel yazayimda rahatla :)) mina benle wc de Hep eger babasi evdeyse benim cikmam 2 dk gecmisse kapida yumruklayip bagiran bir tip avmde elini tutuyorsun diye ittiriryr en son kucaga alinca aniriyor bildigin :)) (aglamiyr resmen aniriyor diye tarif edebilirim anca ) gecen hava guzeldi ablamin kizi annem falan turladik yolda benim elimi tutmayacakmis kuzeninin elini tutacakmis 10 yasinda kiz ona nasil sahip ciksin yok ittryr elimi bagirip oyuncaklara binince bitince baska binmiyr diye resmen kucagimda yere atacak kendini tepiniyor biraksam yerde aglayn yere yatmis cocuk 1 kere elimde degildi( yerde yatmaya kalkti)araba koltuguna imkansiz oturmuyr zaten soktuk artik bosa yer kapliyr benim haricimde ki bazen bende meme harici arabada zepdedemiyorum kimsede kucaktada durmak istemyr yemek konusuda agzindan elinle cikaryr resmen yemek istemezse neyi yemek istemez anlamyrsun dun severek yesede ertesi gun yemiyebilyr sabah kahvaltisi iskence hicbisey begenmiyr altini degistirmeye girmiyorum bile saniri
Erken 2 yas sendromu kiminde az kiminde cok iste ben eskiden aglamasina hiic musade etmyrdum esime kiziyrdm aglatma diye ki hala minayi kimse aglatamaz izin vermem ver disi agriyr simdi egitim zamani degil diye yalan bile soylerim :)) ben 1 aydir agladiginda istedigi olmadiginda ol
madi mina inandirci degilsin daha cok agla yerede yat diyip o odadan cikiyrm kucagima almadim diye afalliyr bir sonra tekrar agliyr gibi geliyor baska odadan baska bisey veriyrm yada 5 dk gecti diye kucaga alip sevyrm falan biraz aglayacaklar mecbur sibel bende dayanamiyrm aglama sesine bile ama gercekten gecmeyen bir aglamays aliyrm kucagima falan yoksa bunlarin kisiligi boylr olur diye cok korkup 3-5 dk dayanmqya calisiyrm aglamasina ise yaryr zamanla bazen yaramadigida oluyr tabi :)
ay cok dert yanmis gibi oldum kizimdan bunlarin uzerine bir kelimesi bir hareketi unuttryor herseyi tabikide annem diye sarilip opmesi dunyaya bedel iyi taraflarinida yazayim birdahaki sefere kizimin haksizlik etmeyeyim kuzuma :))) hepinize gunaydiiiiiiiiin bu arada
kara kuzu degil kara keci teyzesi o artik :))) nasilsinn oykun nasil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?