2009 Aralık Anneleri

ay canım ya aklım hep sendeydi ne yaptın diye
inşallah bu gece uyursunuz ana oğul
inşallah yarın herşey yolunda gider
canberkimin çok etkilenmemesinede ayrıca çok çok sevindim :))))))

ayyyy çok merak ettim bende heee!
neymiş ki süpriz

inşallah düzelmiştir canım düzelmeme ihtimali var mı ki ben ameliyat olacak bitecek sanıyordum
burnun içinde geçmiş olsun canım yaa çizgi filmlerde ki gibi yıldızları gördün değil mi anlıyorlar artık herşeyi kızınca bakıp sırıtıyor şımarıyor dediğin gibi sıpa bunlar
valla şu an şımarma dönemleri eğitilmez daha vakit var bence

bize de söylesene neymiş ( amma meraklıyım)

hadi en azından canberk etkilenmemiş gün geçtikçe daha rahatlayacaksın canım inşallah paşa da uyusa

ayyyy çok merak ettim bende heee!
neymiş ki süpriz

tek meraklı ben değilim iki dünür aynıyız

Slm mina erken yattida geldim erkene bak saat 22:45 Soyle bir goz attimda amanin topigin en huysuzu benim kiz sanirim mina hala yabanci yerde agliyor eve biri gelince bana kosup sariliyr surat asiyor halasina babanesine gidince ortama alisana kadar kucaktan inmiyor disarda insanlara guluyor diye insanlar sevmeye kalkiyr basliyor mizirdanmaya annemin kucagina bile gitmyr zar zir 5 dk aliyor camdan baktrp falan sadece ablamin kizlariyla cook ii masallah ozellikle buyukle kucukle oyuncak kavgasi yapiyrlar belli muddet sonra yojsa amcasinin oglundan falan da haz almiyr gecen koltuguna oturuyr diye sinirlendi falan amanin benim kiz tam suratsiz :))))))

yerim o suratsızı valla benim ki tam çingene pilici her isteyene gidiyor ama biz de orada olacağız ve sevilmeyi asla sevmiyor öpmeyeceksin sarılmayacaksın o da sadece köpeğini ayıyı filan öpüyor birde babasını

karmakarışık duygular içerisindeyim endişe gerginlik sinir stres bilemiyorum.. sebebi naz!!! ya normalmi bilmiyorum hiç söz dinlemiyo.. akşam aşkam çıldırttı beni yine ya.. çorba yediriyodum klasik önce kaşığı avuçladı sonra tabağa tekme atmak suretiyle heryeri çorba yaptı.. iki kaşık zoorrr içirdim.. oyuncakklarıyla oynuyoruz oyuncağı alırken mesela elinden düşsün hemen kendini yerlere atıp ağlıyo.. hey yarabbim bu nasıl huysuzluk sinirdir çözemedim.. e acıktım yemek yicem mümkün değil yedirtmiyo.. tuvalete gitcem kendini yırtıyo.. mama sandalyesine oturmuyo bile.. altını değişcem tam açtım kalkıp kaçar kakalı kakalı.. mümkün değil yatırıp değiştiremem.. tam 45 dakka salladım yinede uyutamadım.. araba koltuğunda mümkün değil oturmuyo, pusetinede.. akşam bide burnuma telefonla vurdu!!!??? kız koydu kafaya kıracak burnumu.. ya normalmi bu hareketler nası davranmak lazım şaştım kaldım ben ya. sabah bi kalkıyoruz akşam uyudğunda resmen haşatım çıkmış oluyo..

selam herkeslere

perşembeden beri nette sorun vardı dün gece çözebildiler ancak. bende daha yeni girebildim

sibele ve ebruya mesaj atıcaktım ama nafile gündüz hiç bırakmıyo sürekli ağlak vaziyette memnuniyetsiz kucak kucağa oturuyoruz.

sibelcim güzel gözlüme geçmiş olsun her teli elime aldığımda zeyno arıza çıkartıyo o uyuduğu vakitlerde de iş güç derken hep kaldı aklımdaydın ama arayamadım da müsait olmazsın nazla ilgileniyosundur diye. kontrolünüzde ii geçmiş Allah bi daha göstermesin inş.

ebrucum yeni iş hayatın hayırlı olsun. inş. istediğin gibi gider herşey uykusuzluk sorununu da çözersen sende çok hırpalanmamış olursun inş.

herkesler iyidir umarım hastalık haberi okumadım maş. aman hep böyle gitsin. bi tek edaın zeynebi hasta sanırsam geçmiş olsun kuzuya.

yasemin gözün aydın tattlım. cimcime bıcır bıcır bi kız olsun inş. annesi kadar da marifetli eli çabuk sevgi dolu .Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

başka bişey kalmadı aklımda . kaç gecedir uykusuzum sağolsun zeynep :) şimdi ütülerimin başına gidiyorum herkeslere selam ediyor bebelerin ayaklarının altından öpüyorum:)

teşekkür ederim kıymetcim.. aynen bende naz uyanıkken laptopu ve telefonu hiiiç açmıyorum yırtıyo kendini.. gerçi neye huysuzluk etmiyoki çok cadı çoookkk...:84:

bittim valla yeni saate bak daha şimmdi uyuduk.tüm gün aaaaa aaaa ağlamaklı .baş kazan.bir ilaç daha atmadan uyurum inşallah.durumlar böyle arkadaşlarım.geçmişi okuyamıyorum ,foruma giremiyorum, pc yi açamıyorum. ama iyiyim çok şükür yaseminin mucize haberini gördüm ,YASEMİNCİM,şimdi amaniiin nasıl sevindimmmm. Çok istedin ve mutlu haberi aldın, şükür. Allah hepinizin de istediklerini versin inşallah.Teyzeleri dişi altta 2 tane, henüz diş merasimi yapamadık ta. Acaba nasıl yapçaz bir fikir özel mesaj atabilirmisiniz. Dua olarak yasin okunur ama başka bildiğiniz, yaptığınız. Bizde hiç bebek yok akrabalarda, çevrede de. Unutmuşlar. Bi sorayım dedimdi. İyi geceler.

teşekkür ederim kıymetcim.. aynen bende naz uyanıkken laptopu ve telefonu hiiiç açmıyorum yırtıyo kendini.. gerçi neye huysuzluk etmiyoki çok cadı çoookkk...:84:

diştir umut ediyorum ama çok zorlanıyorum artık sabrımın doruklarındayım. kimsede de durmuyo ki bi nefes alıyım yani alalım. Allah sağlık versin diyelim geçicek bugünlerde inş. çok cadılar ama çokta tatlı oldular hiç çeneleri ve ayakları durmuyo sürekli hareket halindeler:)

Sibel bende de durum aynı hatta belki daha beter bir tepiyor yemeği heryer batıyor...Endişelenme sakın. Yaşadığımız her durum geçici.

iyi geceler övünççüm:) dünya kuzusunun performans iyiymiş:) bizde yaptık diş buğdayı işlerimi hallediyim zeyno uyanmazsa özelden yazıcam inş. canım.

iyi geceler övünççüm:) dünya kuzusunun performans iyiymiş:) bizde yaptık diş buğdayı işlerimi hallediyim zeyno uyanmazsa özelden yazıcam inş. canım.

ayyy çok sert vuruşları filan bir görcen haaa bir ses var tanrımmm evlere şenlik sağol kıymetçim yaa zahmet olcak. teşekkür ediyorum .duruyo buğday sizden gelen bilgilerle yapçam yarın Allahın izniyle.

gene uyandı çok ağlıyor yaa hayırdır inşallah yarın bakarım mesajınız olursa kıymetçim, arkidişlerim. klavye sesinden uyandı sanırım bu kez.iyi geceler tekrar

Sibel yazayimda rahatla :)) mina benle wc de Hep eger babasi evdeyse benim cikmam 2 dk gecmisse kapida yumruklayip bagiran bir tip avmde elini tutuyorsun diye ittiriryr en son kucaga alinca aniriyor bildigin :)) (aglamiyr resmen aniriyor diye tarif edebilirim anca ) gecen hava guzeldi ablamin kizi annem falan turladik yolda benim elimi tutmayacakmis kuzeninin elini tutacakmis 10 yasinda kiz ona nasil sahip ciksin yok ittryr elimi bagirip oyuncaklara binince bitince baska binmiyr diye resmen kucagimda yere atacak kendini tepiniyor biraksam yerde aglayn yere yatmis cocuk 1 kere elimde degildi( yerde yatmaya kalkti)araba koltuguna imkansiz oturmuyr zaten soktuk artik bosa yer kapliyr benim haricimde ki bazen bende meme harici arabada zepdedemiyorum kimsede kucaktada durmak istemyr yemek konusuda agzindan elinle cikaryr resmen yemek istemezse neyi yemek istemez anlamyrsun dun severek yesede ertesi gun yemiyebilyr sabah kahvaltisi iskence hicbisey begenmiyr altini degistirmeye girmiyorum bile saniri
Erken 2 yas sendromu kiminde az kiminde cok iste ben eskiden aglamasina hiic musade etmyrdum esime kiziyrdm aglatma diye ki hala minayi kimse aglatamaz izin vermem ver disi agriyr simdi egitim zamani degil diye yalan bile soylerim :)) ben 1 aydir agladiginda istedigi olmadiginda ol
madi mina inandirci degilsin daha cok agla yerede yat diyip o odadan cikiyrm kucagima almadim diye afalliyr bir sonra tekrar agliyr gibi geliyor baska odadan baska bisey veriyrm yada 5 dk gecti diye kucaga alip sevyrm falan biraz aglayacaklar mecbur sibel bende dayanamiyrm aglama sesine bile ama gercekten gecmeyen bir aglamays aliyrm kucagima falan yoksa bunlarin kisiligi boylr olur diye cok korkup 3-5 dk dayanmqya calisiyrm aglamasina ise yaryr zamanla bazen yaramadigida oluyr tabi :)

Ay cok dert yanmis gibi oldum kizimdan bunlarin uzerine bir kelimesi bir hareketi unuttryor herseyi tabikide annem diye sarilip opmesi dunyaya bedel iyi taraflarinida yazayim birdahaki sefere kizimin haksizlik etmeyeyim kuzuma :))) hepinize gunaydiiiiiiiiin bu arada

müzeyyen neymiş neymiş
bak bende çok merak ettim cnm

ebrucum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim cnm
vay seni cadı kız seni
yerim valla kara kuzumu
benim kara kuzuma laf yok pelin lütfen

al bir cadı daha
bak hala kara kuzumu çekiştiriyor yaaaaaaaaa
kara yavruma laf söyletmeeeeeeeeeeeeeeeeeem

günaydın cadı anne
melek gibin kızı buldun atıp tutuyorsun arkasından ama ben izin vermeeeeeeeem

Nasıl kara kuzum pelincim
dün arayacaktım ama çok yoğundum arayamadım

kara kuzu degil kara keci teyzesi o artik :))) nasilsinn oykun nasil cnm

yerim ben o kara keçiyi

öykücük iyi maşallahıvar pelincimde gece sürekli inledi ve ağladı
ben uykusuz kaldım o şimdi mışıl mışıl uyuyor
dişten şüphelendim ama, kıyamam çok mızıldandı teyzesi

Minada diş sayısı 7 mi hala cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…