meraliiim nasılsın kuzum? Yoğundun sanırım bugün özledik seni
meraliiim nasılsın kuzum? Yoğundun sanırım bugün özledik seni
yazamıyorum yazdırmıyo kerata
durun bişeler yazsın size teyseler, oğluşum:))))))))
jgv*kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk n mömvttm
YAZAMIYORUM YAZDIRMIYO KERATA
hepiciğinizi ve tüm kuzuları öpüyorum yarın görüşmek üzere
hadi şükürler olsun sevindimne birazı? tümüyle silindi gitti konu kafamdan... allah şaşırttırmasın çok güveniyorum ben doktorumuza :87:
allah allah ısırırım senin o parmaklarını kuzuuumYAZAMIYORUM YAZDIRMIYO KERATA
hıı öyle niyetlendim bakalım birazdan çıkıcam birşeyler bakıcam. akşam ayrı kaldık ya bu akşam telafi etmeliyimmüzeyyeniiiiiiim canım arkadaşım ösledim bende sizi
Sağolsun nilkünüm aradı meraklanmış cnm benim
Inan yoğun çok yoğun geçiyor
siz ne yaptınız epey kolayladınızmı işleri
paşaları sevindireceksin akşam hı ne güsel
hadi kuş gibi hafif rahat git kuzuna biz de seni ve kuzunu öptük canım benimhepiciğinizi ve tüm kuzuları öpüyorum yarın görüşmek üzere
dur çözemedim ben akşam burak' a göstereyim kesin o çözer . aynı dili konuşuyorlar nasılsa
hepiciğinizi ve tüm kuzuları öpüyorum yarın görüşmek üzere
güle güle canım öptüm ikinizi de
bende erken çıkacam bugün
hepinizi öpüyorummm iyi akşamlar ...
yerim ben daktanımı akşam söyleyim zeynebe mail adresini versin konuşsun kuzucuklar çok seviyor benim ki o yüzden o uyumadan bilg. Dolapta duruyor hemde üstü örtülü
gidiyorum kuzuma bakalım bu gece beni ne maceralar bekliyor dıdıdıdımmmmmmmmmmm heyecan müziği yaptım size
hadi sana da güle güle klay gelsinYerim ben daktanımı akşam söyleyim zeynebe mail adresini versin konuşsun kuzucuklar çok seviyor benim ki o yüzden o uyumadan bilg. Dolapta duruyor hemde üstü örtülü
gidiyorum kuzuma bakalım bu gece beni ne maceralar bekliyor dıdıdıdımmmmmmmmmmm heyecan müziği yaptım size
hadi gözünaydın canım. inşallah tekrarlamaz.ben geldiiimmm.. gittik kontrole doktor şöle bi baktı tamam dedi çıktık.. hey yarabbim buunn için tam 1,5 saat bekledik biliyomusunz.. neyse kuzum iyiymiş en azından.. eğer 1 ay sonra akıntı devam ederse gelin dedi suratsız doktor.. inşallah tekrar etmez geçmiştir bitmiştir..
siz naaptınız diye bi bakım dedim ama yok bakamıcam sanırım kız uyanmadan ortalığı toplayıp yemek yepmem lazım..
sadece bige dr u aramışsın ne dedi bize de diyiver..
fatmacım benim kocam evlendiğim ilk günden beri ne doğum gnü ne sevgililer günü ne anneler günü öyle şeylerle işi olmaz boşver erkek milleti işte..
ve aynen biri gelince yada biyere gidince nası mutlu oluyo anlatamam naz.. doktoru beklerken capitola girdik (acil bi ameliyatı çıkmış) nası koşturuyo sağa sola nası mutlu zilli.. (anası kılıklı varı yoğu gezme) ya annem diyoki sen bunu çok şımartıyosun çok şımarık bi kız oldu diyo.. naapmam lazımki..off ya arabada da zaten fotoğraf makinasını bi geçirdi burnumaburnumdan daha önce 2 kez ameliyat oldum zaten resmen gözüm karardı hala sızlıyo ya.. sonrada eğilmiş öpüyo sıpa.. yalandan gülmeler.. ahh ahhh sıpa bu sıpa..
yerim ben o sosis parnakları yerim
güle güle öp umut paşamıhepiciğinizi ve tüm kuzuları öpüyorum yarın görüşmek üzere
kesin anlar nevra:)dur çözemedim ben akşam burak' a göstereyim kesin o çözer . aynı dili konuşuyorlar nasılsa
hadi şükürler olsun sevindim
allah allah ısırırım senin o parmaklarını kuzuuum
hıı öyle niyetlendim bakalım birazdan çıkıcam birşeyler bakıcam. akşam ayrı kaldık ya bu akşam telafi etmeliyim
hadi kuş gibi hafif rahat git kuzuna biz de seni ve kuzunu öptük canım benim
ben anladım daktan paşam arkadaşlarıma selam söyleyin teyzelerim diyor
Yerim ben daktanımı akşam söyleyim zeynebe mail adresini versin konuşsun kuzucuklar çok seviyor benim ki o yüzden o uyumadan bilg. Dolapta duruyor hemde üstü örtülü
ben geldiiimmm.. gittik kontrole doktor şöle bi baktı tamam dedi çıktık.. hey yarabbim buunn için tam 1,5 saat bekledik biliyomusunz.. neyse kuzum iyiymiş en azından.. eğer 1 ay sonra akıntı devam ederse gelin dedi suratsız doktor.. inşallah tekrar etmez geçmiştir bitmiştir..
siz naaptınız diye bi bakım dedim ama yok bakamıcam sanırım kız uyanmadan ortalığı toplayıp yemek yepmem lazım..
sadece bige dr u aramışsın ne dedi bize de diyiver..
fatmacım benim kocam evlendiğim ilk günden beri ne doğum gnü ne sevgililer günü ne anneler günü öyle şeylerle işi olmaz boşver erkek milleti işte..
ve aynen biri gelince yada biyere gidince nası mutlu oluyo anlatamam naz.. doktoru beklerken capitola girdik (acil bi ameliyatı çıkmış) nası koşturuyo sağa sola nası mutlu zilli.. (anası kılıklı varı yoğu gezme) ya annem diyoki sen bunu çok şımartıyosun çok şımarık bi kız oldu diyo.. naapmam lazımki..off ya arabada da zaten fotoğraf makinasını bi geçirdi burnumaburnumdan daha önce 2 kez ameliyat oldum zaten resmen gözüm karardı hala sızlıyo ya.. sonrada eğilmiş öpüyo sıpa.. yalandan gülmeler.. ahh ahhh sıpa bu sıpa..
ben geldiiimmm.. Gittik kontrole doktor şöle bi baktı tamam dedi çıktık.. Hey yarabbim buunn için tam 1,5 saat bekledik biliyomusunz.. Neyse kuzum iyiymiş en azından.. Eğer 1 ay sonra akıntı devam ederse gelin dedi suratsız doktor.. Inşallah tekrar etmez geçmiştir bitmiştir..
Siz naaptınız diye bi bakım dedim ama yok bakamıcam sanırım kız uyanmadan ortalığı toplayıp yemek yepmem lazım..
Sadece bige dr u aramışsın ne dedi bize de diyiver..
Fatmacım benim kocam evlendiğim ilk günden beri ne doğum gnü ne sevgililer günü ne anneler günü öyle şeylerle işi olmaz boşver erkek milleti işte..
Ve aynen biri gelince yada biyere gidince nası mutlu oluyo anlatamam naz.. Doktoru beklerken capitola girdik (acil bi ameliyatı çıkmış) nası koşturuyo sağa sola nası mutlu zilli.. (anası kılıklı varı yoğu gezme) ya annem diyoki sen bunu çok şımartıyosun çok şımarık bi kız oldu diyo.. Naapmam lazımki..off ya arabada da zaten fotoğraf makinasını bi geçirdi burnumaBurnumdan daha önce 2 kez ameliyat oldum zaten resmen gözüm karardı hala sızlıyo ya.. Sonrada eğilmiş öpüyo sıpa.. Yalandan gülmeler.. Ahh ahhh sıpa bu sıpa..
giden arkidişlerim hepinize güle güle
hepinizi ve kuzucukları öperim nanaktan
yasemin yerim o dajtanın parmaklarını yafffff
sibel hadi bununla geçmiş olsun 1 ay sonrada güzel haberlerle dönersin inşallah, burnun içinde geçmiş olsun...
müzeyyen herkes gitti, kaldık mı senle ikimiz
evet nilgünüm yaa ben de erken çıkacaktım güya eşim mükellefe gitti. aradım çıkıyorum diye bekle ben geleyim öyle çık diye tutturdu. alışveriş yapıcam beklemeyim dedim iyi sen bilirsin sürprizim vardı çık istersen dedi. gel de çık şimdi merakla beklemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?