2009 Aralık Anneleri

meraliiim nasılsın kuzum? Yoğundun sanırım bugün özledik seni

müzeyyeniiiiiiim canım arkadaşım ösledim bende sizi
Sağolsun nilkünüm aradı meraklanmış cnm benim

Inan yoğun çok yoğun geçiyor
siz ne yaptınız epey kolayladınızmı işleri

paşaları sevindireceksin akşam hı ne güsel

ne birazı? tümüyle silindi gitti konu kafamdan... allah şaşırttırmasın çok güveniyorum ben doktorumuza :87:
hadi şükürler olsun sevindim
YAZAMIYORUM YAZDIRMIYO KERATA
durun bişeler yazsın size teyseler, oğluşum:))))))))

jgv*kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk n mömvttm
allah allah ısırırım senin o parmaklarını kuzuuum
hıı öyle niyetlendim bakalım birazdan çıkıcam birşeyler bakıcam. akşam ayrı kaldık ya bu akşam telafi etmeliyim
hepiciğinizi ve tüm kuzuları öpüyorum yarın görüşmek üzere
hadi kuş gibi hafif rahat git kuzuna biz de seni ve kuzunu öptük canım benim
dur çözemedim ben akşam burak' a göstereyim kesin o çözer . aynı dili konuşuyorlar nasılsa

ben anladım daktan paşam arkadaşlarıma selam söyleyin teyzelerim diyor

sibel nasıl geçti kontrol? senin cimcime yaramazlık yapmış burnun nasıl canım sorun yoktur inşallah geçmiş olsun

Yerim ben daktanımı akşam söyleyim zeynebe mail adresini versin konuşsun kuzucuklar çok seviyor benim ki o yüzden o uyumadan bilg. Dolapta duruyor hemde üstü örtülü

gidiyorum kuzuma bakalım bu gece beni ne maceralar bekliyor dıdıdıdımmmmmmmmmmm heyecan müziği yaptım size

ben geldiiimmm.. gittik kontrole doktor şöle bi baktı tamam dedi çıktık.. hey yarabbim buunn için tam 1,5 saat bekledik biliyomusunz.. neyse kuzum iyiymiş en azından.. eğer 1 ay sonra akıntı devam ederse gelin dedi suratsız doktor.. inşallah tekrar etmez geçmiştir bitmiştir..

siz naaptınız diye bi bakım dedim ama yok bakamıcam sanırım kız uyanmadan ortalığı toplayıp yemek yepmem lazım..

sadece bige dr u aramışsın ne dedi bize de diyiver..

fatmacım benim kocam evlendiğim ilk günden beri ne doğum gnü ne sevgililer günü ne anneler günü öyle şeylerle işi olmaz boşver erkek milleti işte..

ve aynen biri gelince yada biyere gidince nası mutlu oluyo anlatamam naz.. doktoru beklerken capitola girdik (acil bi ameliyatı çıkmış) nası koşturuyo sağa sola nası mutlu zilli.. (anası kılıklı varı yoğu gezme) ya annem diyoki sen bunu çok şımartıyosun çok şımarık bi kız oldu diyo.. naapmam lazımki..off ya arabada da zaten fotoğraf makinasını bi geçirdi burnuma burnumdan daha önce 2 kez ameliyat oldum zaten resmen gözüm karardı hala sızlıyo ya.. sonrada eğilmiş öpüyo sıpa.. yalandan gülmeler.. ahh ahhh sıpa bu sıpa..

güle güle canım öptüm ikinizi de

bende erken çıkacam bugün
hepinizi öpüyorummm iyi akşamlar ...

bir çırpıda uçarak gidin kuzularınıza inşallah
biz buradayız bir süre daha nöbete devam

hadi sana da güle güle klay gelsin
hadi gözünaydın canım. inşallah tekrarlamaz.

bige umutun tırnağındaki beyaz lekeden dolayı evhamlanmıştı canım doktor da önemli değil çarpmalarda falan oluyor önemsemeyin demiş rahatladı o da.

sana da geçmiş olsun face de okudum az önce. içine oturmuştur acısı. hem de nasıl sıpa

yerim ben o sosis parnakları yerim

ye teysesi ye

güle güle öp umut paşamı
dur çözemedim ben akşam burak' a göstereyim kesin o çözer . aynı dili konuşuyorlar nasılsa
kesin anlar nevra:)
sanada güle güle sende öp yakışıklımı annesi

bak anladı hemen tecrübeli teyzesi

çok güzel olur:)))))))))))
haktanda hastası napcaz bunlarla bilmem

oh çok şükür inşallah sorun çıkmazbiter gider

yerim onu yaaa
günden güne daha bi tatlı oluyo keratalar

çok şükür göüzn aydın cnm arkadaşım
inşallah geçmiş gitmiştir.

Bende kalan işlerimi toparlayım kızlarus
kendinize ve koca bebelerinize iyi bakın benim için öpün kuzularınızı
Iyi akşamlaaaaaaaaaaarrrrrr
kovalasın sizi tavşanlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

giden arkidişlerim hepinize güle güle
hepinizi ve kuzucukları öperim nanaktan

yasemin yerim o dajtanın parmaklarını yafffff

sibel hadi bununla geçmiş olsun 1 ay sonrada güzel haberlerle dönersin inşallah, burnun içinde geçmiş olsun...

müzeyyen herkes gitti, kaldık mı senle ikimiz

evet nilgünüm yaa ben de erken çıkacaktım güya eşim mükellefe gitti. aradım çıkıyorum diye bekle ben geleyim öyle çık diye tutturdu. alışveriş yapıcam beklemeyim dedim iyi sen bilirsin sürprizim vardı çık istersen dedi. gel de çık şimdi merakla beklemekteyim

dınınınınınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay bende merak ettim hemen yaz bak

Merhabalar ben geldim tabii in cin oynuyor topikte bu saatte.
Geçmişa bakamadım henüz bakabilir miyim onu da bilmiyorum ya merak eden olursa diye yazayım dedim. Bugün ikinci iş günüm ilk gece beş saat uyumuştum toplamda bölük pörçük ancak dün gece hem Canberkin iki de bir uyanması hem de stres yüzünden sadece beşle beş kırkbeş arası uyudum toplam 45 dk bu kafayla da işe gittim dün zaten birinin arkasında oturmuştum bugün de sadece e devlet şifresi verdim fazla bir para alışverişi yapmadım yani ancak o kadar yorgunum uykusuzluktan öyle bitik haldeyim ki ekranı bile çift görmeye başladım yarından itibaren tam gaz başlıyorum Allah hayretsin sonumu bari uyuyabilsem bu gece.

Canberk çok şükür öyle yokluğumdan etkilenmiş görünmüyor hiç keyfi gayet yerinde zaten hem kadın hem de teyzem olduğu için benim de gözüm arkada kalmıyor ancak eve geldiğimdeki sevicini görmek her şeye değer nasıl gülüp sarılıyo hemen.
Daha da yazdırmıyor işte inşallah herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…