2009 Aralık Anneleri

Sibel bende de durum aynı hatta belki daha beter bir tepiyor yemeği heryer batıyor...Endişelenme sakın. Yaşadığımız her durum geçici.

sen nerelerdesin yahu merak etmiştim bak özelden mesaj yazıcamhiç fırsatım olmadı.. iyisin inşallah turtacık nasıl. diş buğdayı ben yaptım ama şimdi çıkmam lazım. bi başında yeşil örtü açıp bi avuç buğday atıyosun dişi güzel olan biri o buğdaylardan bitane yiyo.. bide önüne bikaç meteryal koyup meslek seçimi var.. boynuna dişbuğdayı kolyesi takıyosun.. (partipaketi.com da var) klasik buğday kaynatıyosun herkes farklı pişiriyo.. ilk aklıma gelen bunlar canım..

ah peliiinn valla rahatladım ne yalan söyliim iyi ya normal bi durum yani.. ohhh... aynı aynı bunlar 2009 aralık sürümü.. minayı düşünebiliyorum öyle seni ittirirken hahah.. yerim onu..

oyy kıyamam öyküme güzel kızım benim o.. bitmedi şu dişlerde.. daha biz 7. yi yeni çıkarıyoruz.

ya bige senin yazıları okurken öldüm gülmekten... süpersiniz ya... keşke sizi bi görebilme şansım olsaydı yakın olsaydık.. umutu öyle hayal edemiyorum çok şeker görünüyo ya.. naz da oyuncağını başkası ellerse öyle titreyerek bağrıyo.. çatlak patlak bunlar..

hadi kızlar ben kaçar.. bi ağdacı operasyonu yapıcam..gelince görüşürüz inşallah..

eeeeeee bunların kafadaş olmaması mümkün mü baksana anaların takılması bile aynı ben de kapkapççı diyorum sen de diyormuşun hepimiz aynıyız bebeler de öyle oldu mecburen :13:
neeee neeeeeee anna deeetttttttt
ooooooy haktan paşa kızdı destuuuuuuur

enişte müzeyyene kesin oval masa almış
baksanızya hanım hala bilgisayarı açamadı

öyle kibin meralim

diş buğdayı nasıl yaptınız . birazdan kaynatırız kurandan yasin okuruz tamamdır dimi?

biz yaptık canım ben diş şeklinde kurabiye yaptım şeker hamurlu , kek, kurabiye , börek filan tabii bide buğday haşladık, ceviz-nar eşliğinde servis yaptık isteyen üzerine şeker ekti ama pek sevilmedi bizde çoğu kuşlara yem oldu . diş şeklinde kurabiyemin tarifi ve rsmi burada var işine yarar belki

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...-bebeklerinin-1-dogumgunu-hazirliklari-2.html

evet müzeyyen neredesin yaaa .. :82:

hadi güle güle uzat diyelim şimdiden :111:
valla sibel o hali bir yandan çok komik (hele kolunu inceleyişi vs) ama bir yandan da allah vermesin hastalık krizi geçirenler gibi... babasına diyorum yaptırma şunu diye inadına geçiyo karşısına kazık kadar adam (bir de saçları beyaz benim kocacığımın) ıııııııııııııı diye başlıyo hadi arkasından umut efendi de... "kabızlar" diyip odayı terkediyorum :97:
bahar aylarında titreyen gönül yaylarıyla ben bir istanbul düşünüyorum sibelcim ha öncesinde sen işten falan çıkarsan atla gel evim müsait gündüz annem, bakıcı ve babam (ki o zaten pek evde durmuyor iki kadın ve bir bebekle sıyırmamak için) evdeler umutla... akşam üzeri de ben geliyorum pek şenlikliyiz hem bebeleri karşılıklı koyarız bakalım hangisi daha iyi titretecek kızların daha iyi titreteceğini düşünüyorum ama oğlum da pek antremanlı ve evladımı tutmamak olmaz diyerek paramı umuta yatırayım ben

benim bildiğim isteyene tatlı isteyene tuzlu sunmak üzere buğdayı sade bırakırsın ama :44: kendi adıma sade de bayılırım tuzlu da tatlı da

Arkadaşlarım iyiki varsınız. Biz ne mevlüt ne bişey yapamadık. Bunu da kendim evde yapçam. Akraba, komşu filan yok zaten. Dişleri 2 tanesi çıktı bizimkinin, belki işe yarar inanç olarak öyleymiş ya ne bileyim. Duasını yapayım niyet ettim. Mevlütte yapamadım ya... Mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum. Nete giremiyorum sibelcim. Şimdi bir görsen durumumu. Bizim ev bilgisayar kabloları ve risk dolu. An yalnız bırakmıcan. Oyun parkında da durmuyor olmuyor...Dün akşam ölüyordum baş ağrısından. Şükür şuan iyiyim. Allahım yardımcımız olsun daima. Kendinize yeğenlerime iyi bakın. Arada gelip yazabilmek ümidiyle. Sevgiler.

trak mı geldi???
levent geçenlerde bana bir malt içeceği almış... süt verenler işe yarıyor diye tavsiye edecektim meğerse ülkerinmiş :95: bünyeye girmiş olanlara nasıl bir çare bulabilirim ki bu saatten sonra :95:

anca gelebildim geçmişten :)

yapacak bişey yok bu saatten sonra, şimdiye çoktan çıkmıştır bünyeden

O zaten çıkar yakında dışarı merak etme
ben vitamalt içiyordum tadı da çok hoşuma gidiyordu ama sadece nette var satış

O zaten çıkar yakında dışarı merak etme
ben vitamalt içiyordum tadı da çok hoşuma gidiyordu ama sadece nette var satış

eczanelerde de var diye biliyodum ben :44:

naza Çekti hanım kendini

çeker tabii senin benim kocam sürpriz yapıyo mu sürpriz yapılan kasılmayacak da kim kasılcak helali hoş olsun teprikten gayrısı gelmez elimden

eczanelerde de var diye biliyodum ben :44:

çeker tabii senin benim kocam sürpriz yapıyo mu Sürpriz yapılan kasılmayacak da kim kasılcak helali hoş olsun teprikten gayrısı gelmez elimden

bende enişteye tebriklerimi iletirim
saygı ile önündede eğilirim

ebrucum sevindim canberkin sorun yaratmamasına. ama senin uykusuzluk ve yorgunluk kısmını çok iyi anlayabiliyorum. inşallah çabucak düzene girer canberk paşamın uykuları da sen de rahat gidersin işine canım.
oyy suratsız demiş benim karabiberime ben hep siyorum asalet timsali o pelincim
hepsi aynılar sibelcim hiç endişelenme bu huysuzluk sürecini ayberkte de yaşadık 2 yaşından sonra melek gibin oldu yavrum. sakin ve kararlı davranmak gerekiyor. tabi tam tersini yaptığımız durumlarda çok oluyor sabır taşı değiliz ki. geçecek inşallah hepsi geçecek.
hiç yorulmak da bilmiyorlar anacım yaa nasıl bir enerjidir bu

berkay da dün gece öyleydi meral. çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. sonra uyuduğunda da inlemeler mızlamalar saat 5 ten sonra biraz rahat uyudu
aynen ikisinde de yapamadım içimde kaldı valla

senin bünye sağlam gördüğüm kadarıyla girdiği gibi çıkmıştır hasar bırakmamıştır canım benim:13:
müzeyyen gelmiş baaaaaak altta ismi vaaaar :89:

geldim yaseminim geçmişe bakayım dedim
amma uzun uzun doldurmuşsunuz üstün körü okudum valla

ay kocişim gerçek bir sürpriz yaptı dün akşam. ben yazdıktan bir süre sonra aradı sahilde lambalarda bir taksi var ona bin dedi şaşırdım nasıl yani dedim hadi sorma çabuk ol dedi. sonra gittim bindim işte bostanlıda bir restauranta götürdü taksi. kocişim de oradaydı tabisi. neyse uzatmayım. pırlanta gibi bir kocişim pırlanta gibi iki yavrum vardı bir de pırlanta yüzüğüm oldu artıkın

walla müzeyyen enişteye benden selam söyle kocaman tebrik koyuyor
ve ALLAH bozmasın diyorum
başkada bişey demiyorum

güle güle kullan arkadaşım

enişteye .. güle güle kullan canım benimm rabbim muhabbetinizi bozmasın ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…