Sibel bende de durum aynı hatta belki daha beter bir tepiyor yemeği heryer batıyor...Endişelenme sakın. Yaşadığımız her durum geçici.
Sibel yazayimda rahatla :)) mina benle wc de Hep eger babasi evdeyse benim cikmam 2 dk gecmisse kapida yumruklayip bagiran bir tip avmde elini tutuyorsun diye ittiriryr en son kucaga alinca aniriyor bildigin :)) (aglamiyr resmen aniriyor diye tarif edebilirim anca ) gecen hava guzeldi ablamin kizi annem falan turladik yolda benim elimi tutmayacakmis kuzeninin elini tutacakmis 10 yasinda kiz ona nasil sahip ciksin yok ittryr elimi bagirip oyuncaklara binince bitince baska binmiyr diye resmen kucagimda yere atacak kendini tepiniyor biraksam yerde aglayn yere yatmis cocuk 1 kere elimde degildi( yerde yatmaya kalkti)araba koltuguna imkansiz oturmuyr zaten soktuk artik bosa yer kapliyr benim haricimde ki bazen bende meme harici arabada zepdedemiyorum kimsede kucaktada durmak istemyr yemek konusuda agzindan elinle cikaryr resmen yemek istemezse neyi yemek istemez anlamyrsun dun severek yesede ertesi gun yemiyebilyr sabah kahvaltisi iskence hicbisey begenmiyr altini degistirmeye girmiyorum bile saniri
Erken 2 yas sendromu kiminde az kiminde cok iste ben eskiden aglamasina hiic musade etmyrdum esime kiziyrdm aglatma diye ki hala minayi kimse aglatamaz izin vermem ver disi agriyr simdi egitim zamani degil diye yalan bile soylerim :)) ben 1 aydir agladiginda istedigi olmadiginda ol
madi mina inandirci degilsin daha cok agla yerede yat diyip o odadan cikiyrm kucagima almadim diye afalliyr bir sonra tekrar agliyr gibi geliyor baska odadan baska bisey veriyrm yada 5 dk gecti diye kucaga alip sevyrm falan biraz aglayacaklar mecbur sibel bende dayanamiyrm aglama sesine bile ama gercekten gecmeyen bir aglamays aliyrm kucagima falan yoksa bunlarin kisiligi boylr olur diye cok korkup 3-5 dk dayanmqya calisiyrm aglamasina ise yaryr zamanla bazen yaramadigida oluyr tabi :)
yerim ben o kara keçiyi
öykücük iyi maşallahıvar pelincimde gece sürekli inledi ve ağladı
ben uykusuz kaldım o şimdi mışıl mışıl uyuyor
dişten şüphelendim ama, kıyamam çok mızıldandı teyzesi
Minada diş sayısı 7 mi hala cnm
allahım alem bunlar yaaa:)))kapkaççı diye takılıyoz zaten biz haktananasıl bu kadar hızlılar nasıl
kaşla göz arası hallediyolar işlerini anlamıyorum
şimdi gelmiş tek eli havada kızgın kızgın bağırıyo bana neeeeee neeeeee anna det diye
ayyy gidem oğlum ortalığı dağıtmadan gelirim birazdan
enişte müzeyyene kesin oval masa almış
baksanızya hanım hala bilgisayarı açamadı
diş buğdayı nasıl yaptınız . birazdan kaynatırız kurandan yasin okuruz tamamdır dimi?
ya bige senin yazıları okurken öldüm gülmekten... süpersiniz ya... keşke sizi bi görebilme şansım olsaydı yakın olsaydık.. umutu öyle hayal edemiyorum çok şeker görünüyo ya.. naz da oyuncağını başkası ellerse öyle titreyerek bağrıyo..çatlak patlak bunlar..
hadi kızlar ben kaçar.. bi ağdacı operasyonu yapıcam..gelince görüşürüz inşallah..
biz yaptık canım ben diş şeklinde kurabiye yaptım şeker hamurlu , kek, kurabiye , börek filan tabii bide buğday haşladık, ceviz-nar eşliğinde servis yaptık isteyen üzerine şeker ekti ama pek sevilmedi bizde çoğu kuşlara yem oldu .diş şeklinde kurabiyemin tarifi ve rsmi burada var işine yarar belki
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...-bebeklerinin-1-dogumgunu-hazirliklari-2.html
trak mı geldi???
levent geçenlerde bana bir malt içeceği almış... süt verenler işe yarıyor diye tavsiye edecektim meğerse ülkerinmiş :95:bünyeye girmiş olanlara nasıl bir çare bulabilirim ki bu saatten sonra :95:
müzeyyen gelmiş baaaaaak altta ismi vaaaar :89:
trak mı geldi???
Levent geçenlerde bana bir malt içeceği almış... Süt verenler işe yarıyor diye tavsiye edecektim meğerse ülkerinmiş :95:Bünyeye girmiş olanlara nasıl bir çare bulabilirim ki bu saatten sonra :95:
çoktan beri var da hanım konuşmuyor bilmiyorum artık nedir yani
naza Çekti hanım kendini
geçmişi okuyordur, sabredelim biraz bakalım neymiş sürpriz :)
O zaten çıkar yakında dışarı merak etme
ben vitamalt içiyordum tadı da çok hoşuma gidiyordu ama sadece nette var satış
naza Çekti hanım kendini
eczanelerde de var diye biliyodum ben :44:
çeker tabii senin benim kocam sürpriz yapıyo muSürpriz yapılan kasılmayacak da kim kasılcak helali hoş olsun teprikten gayrısı gelmez elimden
ama ben yemeğe gidiyorum
ebrucum sevindim canberkin sorun yaratmamasına. ama senin uykusuzluk ve yorgunluk kısmını çok iyi anlayabiliyorum. inşallah çabucak düzene girer canberk paşamın uykuları da sen de rahat gidersin işine canım.Merhabalar ben geldim tabii in cin oynuyor topikte bu saatte.
Geçmişa bakamadım henüz bakabilir miyim onu da bilmiyorum ya merak eden olursa diye yazayım dedim. Bugün ikinci iş günüm ilk gece beş saat uyumuştum toplamda bölük pörçük ancak dün gece hem Canberkin iki de bir uyanması hem de stres yüzünden sadece beşle beş kırkbeş arası uyudum toplam 45 dk bu kafayla da işe gittim dün zaten birinin arkasında oturmuştum bugün de sadece e devlet şifresi verdim fazla bir para alışverişi yapmadım yani ancak o kadar yorgunum uykusuzluktan öyle bitik haldeyim ki ekranı bile çift görmeye başladım yarından itibaren tam gaz başlıyorum Allah hayretsin sonumu bari uyuyabilsem bu gece.
Canberk çok şükür öyle yokluğumdan etkilenmiş görünmüyor hiç keyfi gayet yerinde zaten hem kadın hem de teyzem olduğu için benim de gözüm arkada kalmıyor ancak eve geldiğimdeki sevicini görmek her şeye değer nasıl gülüp sarılıyo hemen.
Daha da yazdırmıyor işte inşallah herkes iyidir
oyy suratsız demiş benim karabiberimeSlm mina erken yattida geldim erkene bak saat 22:45 Soyle bir goz attimda amanin topigin en huysuzu benim kiz sanirim mina hala yabanci yerde agliyor eve biri gelince bana kosup sariliyr surat asiyor halasina babanesine gidince ortama alisana kadar kucaktan inmiyor disarda insanlara guluyor diye insanlar sevmeye kalkiyr basliyor mizirdanmaya annemin kucagina bile gitmyr zar zir 5 dk aliyor camdan baktrp falan sadece ablamin kizlariyla cook ii masallah ozellikle buyukle kucukle oyuncak kavgasi yapiyrlar belli muddet sonra yojsa amcasinin oglundan falan da haz almiyr gecen koltuguna oturuyr diye sinirlendi falan amanin benim kiz tam suratsiz :))))))
hepsi aynılar sibelcim hiç endişelenme bu huysuzluk sürecini ayberkte de yaşadık 2 yaşından sonra melek gibin oldu yavrum. sakin ve kararlı davranmak gerekiyor. tabi tam tersini yaptığımız durumlarda çok oluyor sabır taşı değiliz ki. geçecek inşallah hepsi geçecek.karmakarışık duygular içerisindeyim endişe gerginlik sinir stres bilemiyorum.. sebebi naz!!! ya normalmi bilmiyorum hiç söz dinlemiyo.. akşam aşkam çıldırttı beni yine ya.. çorba yediriyodum klasik önce kaşığı avuçladı sonra tabağa tekme atmak suretiyle heryeri çorba yaptı.. iki kaşık zoorrr içirdim.. oyuncakklarıyla oynuyoruz oyuncağı alırken mesela elinden düşsün hemen kendini yerlere atıp ağlıyo.. hey yarabbim bu nasıl huysuzluk sinirdir çözemedim.. e acıktım yemek yicem mümkün değil yedirtmiyo.. tuvalete gitcem kendini yırtıyo.. mama sandalyesine oturmuyo bile.. altını değişcem tam açtım kalkıp kaçar kakalı kakalı.. mümkün değil yatırıp değiştiremem.. tam 45 dakka salladım yinede uyutamadım.. araba koltuğunda mümkün değil oturmuyo, pusetinede.. akşam bide burnuma telefonla vurdu!!!??? kız koydu kafaya kıracak burnumu.. ya normalmi bu hareketler nası davranmak lazım şaştım kaldım ben ya. sabah bi kalkıyoruz akşam uyudğunda resmen haşatım çıkmış oluyo..
hiç yorulmak da bilmiyorlar anacım yaa nasıl bir enerjidir budiştir umut ediyorum ama çok zorlanıyorum artık sabrımın doruklarındayım. kimsede de durmuyo ki bi nefes alıyım yani alalım. Allah sağlık versin diyelim geçicek bugünlerde inş. çok cadılar ama çokta tatlı oldular hiç çeneleri ve ayakları durmuyo sürekli hareket halindeler:)
berkay da dün gece öyleydi meral. çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. sonra uyuduğunda da inlemeler mızlamalar saat 5 ten sonra biraz rahat uyuduyerim ben o kara keçiyi
öykücük iyi maşallahıvar pelincimde gece sürekli inledi ve ağladı
ben uykusuz kaldım o şimdi mışıl mışıl uyuyor
dişten şüphelendim ama, kıyamam çok mızıldandı teyzesi
Minada diş sayısı 7 mi hala cnm
aynen ikisinde de yapamadım içimde kaldı vallabiz maalesef yapamadık bir allahın kulu yoktu ankarada ilk dişimiz çıktığında... sonra da fok var gibi ardı ardına çıkarınca müsait ilk vaktimizde herifin 8 dişi olmuştu bile
googlelarsan bulursun bayağı bir merasimi var en önemlisi de tepsiye meslekleri temsil eden bir şeyler koyuyorsun hangisini seçtiğine bakıyorsun vs... buğdaylardan birine para ya da altın koyuyorsun kime çıkarsa çocuğu donatıyor gibi cilveli işleri de olması lazım :97:
senin bünye sağlam gördüğüm kadarıyla girdiği gibi çıkmıştır hasar bırakmamıştır canım benim:13:trak mı geldi???
levent geçenlerde bana bir malt içeceği almış... süt verenler işe yarıyor diye tavsiye edecektim meğerse ülkerinmiş :95:bünyeye girmiş olanlara nasıl bir çare bulabilirim ki bu saatten sonra :95:
ay kocişim gerçek bir sürpriz yaptı dün akşam. ben yazdıktan bir süre sonra aradı sahilde lambalarda bir taksi var ona bin dedi şaşırdım nasıl yani dedim hadi sorma çabuk ol dedi. sonra gittim bindim işte bostanlıda bir restauranta götürdü taksi. kocişim de oradaydı tabisi. neyse uzatmayım. pırlanta gibi bir kocişim pırlanta gibi iki yavrum vardı bir de pırlanta yüzüğüm oldu artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?