Merhabalar ben geldim tabii in cin oynuyor topikte bu saatte.
Geçmişa bakamadım henüz bakabilir miyim onu da bilmiyorum ya merak eden olursa diye yazayım dedim. Bugün ikinci iş günüm ilk gece beş saat uyumuştum toplamda bölük pörçük ancak dün gece hem Canberkin iki de bir uyanması hem de stres yüzünden sadece beşle beş kırkbeş arası uyudum toplam 45 dk bu kafayla da işe gittim dün zaten birinin arkasında oturmuştum bugün de sadece e devlet şifresi verdim fazla bir para alışverişi yapmadım yani ancak o kadar yorgunum uykusuzluktan öyle bitik haldeyim ki ekranı bile çift görmeye başladım yarından itibaren tam gaz başlıyorum Allah hayretsin sonumu bari uyuyabilsem bu gece.
Canberk çok şükür öyle yokluğumdan etkilenmiş görünmüyor hiç keyfi gayet yerinde zaten hem kadın hem de teyzem olduğu için benim de gözüm arkada kalmıyor ancak eve geldiğimdeki sevicini görmek her şeye değer nasıl gülüp sarılıyo hemen.
Daha da yazdırmıyor işte inşallah herkes iyidir
canım her şeyden önce canberkin çok etkilenmemesine çok sevindim söylemiştik ama sana di mi
umarım dün gece uyumuştur ve uyutmuştur da bugün daha keyifli bir gün geçirebilirsin, merak etme her geçen günle bünye uyum sağlıyor ve yeterli uykuyu almasa da işini yapacak enerji bir şekilde bir yerden geliyor. işe ilk döndüğüm zamanlarda zombi gibi geziyordum, şimdi çok daha az uyuduğum halde gayet iyiyim rutine bindi ya artık
yerim o suratsızı valla benim ki tam çingene pilici her isteyene gidiyor ama biz de orada olacağız ve sevilmeyi asla sevmiyor öpmeyeceksin sarılmayacaksın o da sadece köpeğini ayıyı filan öpüyor birde babasını
karmakarışık duygular içerisindeyim endişe gerginlik sinir stres bilemiyorum.. sebebi naz!!! ya normalmi bilmiyorum hiç söz dinlemiyo.. akşam aşkam çıldırttı beni yine ya.. çorba yediriyodum klasik önce kaşığı avuçladı sonra tabağa tekme atmak suretiyle heryeri çorba yaptı.. iki kaşık zoorrr içirdim.. oyuncakklarıyla oynuyoruz oyuncağı alırken mesela elinden düşsün hemen kendini yerlere atıp ağlıyo.. hey yarabbim bu nasıl huysuzluk sinirdir çözemedim.. e acıktım yemek yicem mümkün değil yedirtmiyo.. tuvalete gitcem kendini yırtıyo.. mama sandalyesine oturmuyo bile.. altını değişcem tam açtım kalkıp kaçar kakalı kakalı.. mümkün değil yatırıp değiştiremem.. tam 45 dakka salladım yinede uyutamadım.. araba koltuğunda mümkün değil oturmuyo, pusetinede.. akşam bide burnuma telefonla vurdu!!!??? kız koydu kafaya kıracak burnumu.. ya normalmi bu hareketler nası davranmak lazım şaştım kaldım ben ya. sabah bi kalkıyoruz akşam uyudğunda resmen haşatım çıkmış oluyo..
sibelcim söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama ben umut çok kudurduğunda sabır katsayıma göre iki yöntem uyguluyorum. birincisi doktorların da önerdiği "seni anlıyorum" yöntemi.. ki sinirin 0 seviyesinde olması falan lazım :86: şimdi bunlar her şeyi anlıyor fakat kendilerini ifade edemiyorlar ya, o yüzden asabiler, kendinden biç karşındakine derdini anlatamadığında köpürmüyor musun?
oyuncak düştü ağlamaya mı başladı... "ah oğlumun oyuncağı mı düşmüş? hay allah yavrucum ama bak ağlama hadi birlikte alalım biz oyuncağını, bu da ne kadar yaramaz oyuncakmış böyle" türevi sinirlendiği şeyi anladığını gösterir yaklaşımı deniyorum... ki sinirlendiği şeyi doğru anlamışsam işe yarıyor...
ikincisi de pelinin de bahsettiği yöntem... hiç bir şekilde avunmuyorsa veya sinir durumum melaikeliğe izin vermiyorsa "tamam oğlum ağlayabilirsin ama bunda ağlanacak bir şey yok. sen bilirsin ama ben seni dinlemiyorum"
o da olmazsa mecburen karşısına geçip ben de ağlıyorum pek şenlikli oluyor
valla bez bağlatma konusunda umut da tam bir kabus özellikle de ben bağlıyorsam... ama kaka sorununu şöyle çözdüm. kaka yaptığında (kokudan anlamamak imkansız zaten) altını açmadan banyoya götürüyorum bezini küvette açıyorum popoyu pipiyi ve ayakları bir güzel yıkayıp çıkıyorum, havlusuyla salona götürüp yere yatırıyorum babytv veya reklam açıyorum ve bağlıyorum başka türlü mümkün değil
Ay cok dert yanmis gibi oldum kizimdan bunlarin uzerine bir kelimesi bir hareketi unuttryor herseyi tabikide annem diye sarilip opmesi dunyaya bedel iyi taraflarinida yazayim birdahaki sefere kizimin haksizlik etmeyeyim kuzuma :))) hepinize gunaydiiiiiiiiin bu arada
günaydın canım benim
hepimiz aynı değil miyiz pelin... kök söktürüyorlar anlatsan sayfalarca huysuzlukları, zorlukları var ama bi anne diyolar iş bitiyo
müzeyyen neymiş neymiş
bak bende çok merak ettim cnm
günaydın meralim
bu arada alıntı yapmayı unutmuşum ama MÜZEYYEEEEEENNNNNNNN neymiş sürpriz? büroya masa mı almış enişte bey :86: