2009 Aralık Anneleri

çoktan beri var da hanım konuşmuyor bilmiyorum artık nedir yani

naza Çekti hanım kendini
aşkolsun ya geçmişi okuyordum herhalde ne kötüsünüz
sizin sayfalar dolusu uzun uzuun doldurduğunuz geçmişi okumaya çalışıyordum herhalde
geçmişi okuyordur, sabredelim biraz bakalım neymiş sürpriz :)
ah nilgünüm sağol bak sen de olmasan bu hatunlar daha neler diyecekti kimbilir
eczanelerde de var diye biliyodum ben :44:

çeker tabii senin benim kocam sürpriz yapıyo mu sürpriz yapılan kasılmayacak da kim kasılcak helali hoş olsun teprikten gayrısı gelmez elimden
bak yaa bir de kasılacak tabi demiş ne kasılması ne nazı yaw. neyse çiçekler olmasa affetmezdim bu sözlerinizi
bende enişteye tebriklerimi iletirim
saygı ile önündede eğilirim

ben sana mesaj atarım merak etme
atma nilgünüm atma haketti o merakta kalmayı

anaaaam inanmıyoruuuum maşallah diyelim aman nazar değmesin
nasılda güzel ayarlamış enişteeee
güle güle tak arkadaşım benim

ooooooo kocişler sağolsunlar sen de güle güle kullan hayatım iyi günlerde tak

afferin enişteye
eeeeeeeee pırlanta gibi eş pırlanta gibi ana bulmuş daha mı yapmasın di mi ama?
iyi günlerde sağlıkla kullan güzelim
bu arada bu pırlantalar bilahere gelinlere gidecek aralarında ikilik çıkmasın diye o vakitler gelmeden bir tane daha alması gerekeceğinin farkında mıdır eşin bilemem

eeeeee güzelim birbirimize takılmıycaz da kime takılcaz aşkolsun :89:

oyyyy gecmışı okuuuu okuuuuuuu
azra uyanık olduğu ıcın alıntı yapamadım,,bebelerın huylarından daha doğrusu huysuzluklarından bahsetmışsınız,,okudukça azra melek geldı gozumedışarda uykusu geldığınde yaptığı huysuzluklaara eyvahlıyoduk babasıyla,dımekkı her bebış aynı bu donemde bende rahatladım,,hatta fazlasıyla rahatladım:)

arkadaşım pırlantan da hayırlı olsun yuzuk kısmından cok olayın gızemıne hayran kaldım,,ışıklı taksıye bın nereye gıdeceğını bılmıyosun falan helal olsun enışteye vallaa,,duşunup planlamış bu kısım cook hoş

evde her yer dandınıı,,hıç bışey yapasım yok,,nerden başlayayım bılemyorum...offfff zevkü sefa ıcınde bır hayat ıstıyorum,,iş temızlık bulaşıkk pöööffffffff

Son düzenleme:
pırlantı gibin hatuna az bile
iyi günlerde kullan müzeyyenim

tabii ki ben de kaptım pırlantaları ama sevgililer değil hem doğum hem geçmiş borçlarmış yani 3 senelik
meşe enişte işini bileyor görüyormusun
toplu alım ile 3 seneyi kapattı bir çırpıda

kız ışıklı taksi değil o
lambalarda bekleyen taksiye bin demiş enişte

bugün kendine tatil günü ilan et o zaman fatmacım

walla müzeyyen enişteye benden selam söyle kocaman tebrik koyuyor
ve ALLAH bozmasın diyorum
başkada bişey demiyorum

güle güle kullan arkadaşım

enişteye .. güle güle kullan canım benimm rabbim muhabbetinizi bozmasın ..

anaaaam inanmıyoruuuum maşallah diyelim aman nazar değmesin
nasılda güzel ayarlamış enişteeee
güle güle tak arkadaşım benim

ooooooo kocişler sağolsunlar sen de güle güle kullan hayatım iyi günlerde tak

çok sağolun kızlar. allah hepimizin mutluluğunu muhabbetini daim etsin inşallah.

melikecim benimki de sevgililer günü hediyesi değil. 9 yıllık geçmişe ve 2 doğuma mahsuben alınmış bir yüzük sen benden daha karlısın yani ama olsun düşünüp planlamışlar almışlar ya sağolsun kocişler. hele benim kociş için büyük bir gelişme çünkü takı antipatisi var kendisi ne yüzük ne saat hiçbirşey takamaz ve hediye olarak da takı almazdı. bu ilk yani o yüzden çok şaşırttı ve sevindirdi beni

bigecim sağol arkadaşım. ben o işi bu yüzük olayından önce garantiye aldım şöyle ki ikisinin de doğum altınlarını saklamıştım. berkay doğduktan sonra ikisinin altınlarıyla da birer yüzük yaptırıp evlenecekleri zaman vermek üzere kenara koyayım dedim sonra parmak kalınlığı ve zevk faktörünü düşünerek vazgeçtim altınları bozdurup kalın birer bilezik yapıp koydum kenara. evlenecekleri zaman veririm beğendikleri yüzüğü yaptırırlar paşalarım inşallah. benimki bende baki yani ama belli olmaz birgün bir kızım olursa belki ona devrederim deermişimm

valla şu an dua kapın açıksa hayırlı olsun derim ben de
aferin kız kaynana zevkini mevkini de düşünmüşün gelinlerin... ben kız doğurup ayberke vercem ya o yüzden önemli tabii

hee hee ısıkların ordakı yanı ayy kafamdakını yanlış yazmışım meralım sende yakala hemen
zate gunlerdır tatil ılan ettığım ıcın coştu bu evv boyle,,azranın odayı toparladım,,şimdi corbasını yedırıp tam gaz devam işlere....arada da sıze bakıyorum ıste

hızını alamadı 1 tane daha yapcak kadına bak yaw
aferin kız kaynana zevkini mevkini de düşünmüşün gelinlerin... ben kız doğurup ayberke vercem ya o yüzden önemli tabii

oo müzeyyencim üçüncüye karar verilmiş dün geceden sonra hayırlısı olsun allah analı - bablı büyütsünn

ee bende bi kız doğurayımda berkayıma talim olayım .. hem hemşerimiz kızım memlekimden birine gitsin ..

tabe evde olunca yayma lüksünüz var
çalışan hatunlar olarak bizde bu lüks yokki

bu gazla akşama heryer pırıl pırıl olur

ee bende bi kız doğurayımda berkayıma talim olayım .. hem hemşerimiz kızım memlekimden birine gitsin ..

kzı anası olunca öyle olmuyor kızlaaaaaaaaar
bak ben sesimi bile çıkartamıyorum
şimdi atıp tutun siz hele bir kız doğurun görürüm sizleride enişte:82:leride

ol şekerim tarihte nadir görülen şekilde iyi anlaşan iki elti olsun

puhahahah yalnız doğmamış çocuğa don biçmeye bile kızan atalar doğmamış çocuğu elti etmeye ne derlerdi bilemedim şimdi

kzı anası olunca öyle olmuyor kızlaaaaaaaaar
bak ben sesimi bile çıkartamıyorum
şimdi atıp tutun siz hele bir kız doğurun görürüm sizleride enişte:82:leride

niye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
en azından bizimkiler ele değil bir anneden diğer anneye gitmiş olacak sen derdine yan :82:

ol şekerim tarihte nadir görülen şekilde iyi anlaşan iki elti olsun

puhahahah yalnız doğmamış çocuğa don biçmeye bile kızan atalar doğmamış çocuğu elti etmeye ne derlerdi bilemedim şimdi

heheee valla bende bilemedim şimdi dünürümün dünürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…