çoktan beri var da hanım konuşmuyor bilmiyorum artık nedir yani
aşkolsun ya geçmişi okuyordum herhalde ne kötüsünüznaza Çekti hanım kendini
ah nilgünüm sağol bak sen de olmasan bu hatunlar daha neler diyecekti kimbilirgeçmişi okuyordur, sabredelim biraz bakalım neymiş sürpriz :)
bak yaa bir de kasılacak tabi demiş ne kasılması ne nazı yaw. neyse çiçekler olmasa affetmezdim bu sözlerinizieczanelerde de var diye biliyodum ben :44:
çeker tabii senin benim kocam sürpriz yapıyo musürpriz yapılan kasılmayacak da kim kasılcak helali hoş olsun teprikten gayrısı gelmez elimden
bende enişteye tebriklerimi iletirim
saygı ile önündede eğilirim
atma nilgünüm atma haketti o merakta kalmayıben sana mesaj atarım merak etme
geldim yaseminim geçmişe bakayım dedim
amma uzun uzun doldurmuşsunuz üstün körü okudum valla
ay kocişim gerçek bir sürpriz yaptı dün akşam. ben yazdıktan bir süre sonra aradı sahilde lambalarda bir taksi var ona bin dedi şaşırdım nasıl yani dedim hadi sorma çabuk ol dedi. sonra gittim bindim işte bostanlıda bir restauranta götürdü taksi. kocişim de oradaydı tabisi. neyse uzatmayım. pırlanta gibi bir kocişim pırlanta gibi iki yavrum vardı bir de pırlanta yüzüğüm oldu artıkın
ebrucum sevindim canberkin sorun yaratmamasına. Ama senin uykusuzluk ve yorgunluk kısmını çok iyi anlayabiliyorum. Inşallah çabucak düzene girer canberk paşamın uykuları da sen de rahat gidersin işine canım.
Oyy suratsız demiş benim karabiberimeBen hep siyorum asalet timsali o pelincim
Hepsi aynılar sibelcim hiç endişelenme bu huysuzluk sürecini ayberkte de yaşadık 2 yaşından sonra melek gibin oldu yavrum. Sakin ve kararlı davranmak gerekiyor. Tabi tam tersini yaptığımız durumlarda çok oluyor sabır taşı değiliz ki. Geçecek inşallah hepsi geçecek.
Hiç yorulmak da bilmiyorlar anacım yaa nasıl bir enerjidir bu
berkay da dün gece öyleydi meral. çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. Sonra uyuduğunda da inlemeler mızlamalar saat 5 ten sonra biraz rahat uyudu
aynen ikisinde de yapamadım içimde kaldı valla
Senin bünye sağlam gördüğüm kadarıyla girdiği gibi çıkmıştır hasar bırakmamıştır canım benim:13:
Geldim yaseminim geçmişe bakayım dedim
ay kocişim gerçek bir sürpriz yaptı dün akşam. Ben yazdıktan bir süre sonra aradı sahilde lambalarda bir taksi var ona bin dedi şaşırdım nasıl yani dedim hadi sorma çabuk ol dedi. Sonra gittim bindim işte bostanlıda bir restauranta götürdü taksi. Kocişim de oradaydı tabisi. Neyse uzatmayım. Pırlanta gibi bir kocişim pırlanta gibi iki yavrum vardı bir de pırlanta yüzüğüm oldu artıkın
ooooooo kocişler sağolsunlar sen de güle güle kullan hayatım iyi günlerde tak
tabi sende aldın takıları, sağolsun dersin
ay kocişim gerçek bir sürpriz yaptı dün akşam. ben yazdıktan bir süre sonra aradı sahilde lambalarda bir taksi var ona bin dedi şaşırdım nasıl yani dedim hadi sorma çabuk ol dedi. sonra gittim bindim işte bostanlıda bir restauranta götürdü taksi. kocişim de oradaydı tabisi. neyse uzatmayım. pırlanta gibi bir kocişim pırlanta gibi iki yavrum vardı bir de pırlanta yüzüğüm oldu artıkın
aşkolsun ya geçmişi okuyordum herhalde ne kötüsünüz
sizin sayfalar dolusu uzun uzuun doldurduğunuz geçmişi okumaya çalışıyordum herhalde
ah nilgünüm sağol bak sen de olmasan bu hatunlar daha neler diyecekti kimbilir
bak yaa bir de kasılacak tabi demiş ne kasılması ne nazı yaw. neyse çiçekler olmasa affetmezdim bu sözlerinizi
atma nilgünüm atma haketti o merakta kalmayı
pırlantı gibin hatuna az bileebrucum sevindim canberkin sorun yaratmamasına. ama senin uykusuzluk ve yorgunluk kısmını çok iyi anlayabiliyorum. inşallah çabucak düzene girer canberk paşamın uykuları da sen de rahat gidersin işine canım.
oyy suratsız demiş benim karabiberimeben hep siyorum asalet timsali o pelincim
hepsi aynılar sibelcim hiç endişelenme bu huysuzluk sürecini ayberkte de yaşadık 2 yaşından sonra melek gibin oldu yavrum. sakin ve kararlı davranmak gerekiyor. tabi tam tersini yaptığımız durumlarda çok oluyor sabır taşı değiliz ki. geçecek inşallah hepsi geçecek.
hiç yorulmak da bilmiyorlar anacım yaa nasıl bir enerjidir bu
berkay da dün gece öyleydi meral. çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. sonra uyuduğunda da inlemeler mızlamalar saat 5 ten sonra biraz rahat uyudu
aynen ikisinde de yapamadım içimde kaldı valla
senin bünye sağlam gördüğüm kadarıyla girdiği gibi çıkmıştır hasar bırakmamıştır canım benim:13:
geldim yaseminim geçmişe bakayım dedim
meşe enişte işini bileyor görüyormusuntabii ki ben de kaptım pırlantaları ama sevgililer değil hem doğum hem geçmiş borçlarmış yani 3 senelik
oyyyy gecmışı okuuuu okuuuuuuu
azra uyanık olduğu ıcın alıntı yapamadım,,bebelerın huylarından daha doğrusu huysuzluklarından bahsetmışsınız,,okudukça azra melek geldı gozumedışarda uykusu geldığınde yaptığı huysuzluklaara eyvahlıyoduk babasıyla,dımekkı her bebış aynı bu donemde bende rahatladım,,hatta fazlasıyla rahatladım:)
arkadaşım pırlantan da hayırlı olsun yuzuk kısmından cok olayın gızemıne hayran kaldım,,ışıklı taksıye bın nereye gıdeceğını bılmıyosun falan helal olsun enışteye vallaa,,duşunup planlamış bu kısım cook hoş
evde her yer dandınıı,,hıç bışey yapasım yok,,nerden başlayayım bılemyorum...offfff zevkü sefa ıcınde bır hayat ıstıyorum,,iş temızlık bulaşıkk pöööffffffff
walla müzeyyen enişteye benden selam söyle kocaman tebrik koyuyor
ve ALLAH bozmasın diyorum
başkada bişey demiyorum
güle güle kullan arkadaşım
enişteye .. güle güle kullan canım benimm rabbim muhabbetinizi bozmasın ..
anaaaam inanmıyoruuuum maşallah diyelim aman nazar değmesin
nasılda güzel ayarlamış enişteeee
güle güle tak arkadaşım benim
ooooooo kocişler sağolsunlar sen de güle güle kullan hayatım iyi günlerde tak
afferin enişteye
eeeeeeeee pırlanta gibi eş pırlanta gibi ana bulmuş daha mı yapmasın di mi ama?
iyi günlerde sağlıkla kullan güzelim
bu arada bu pırlantalar bilahere gelinlere gidecek aralarında ikilik çıkmasın diye o vakitler gelmeden bir tane daha alması gerekeceğinin farkında mıdır eşin bilemem
eeeeee güzelim birbirimize takılmıycaz da kime takılcaz aşkolsun :89:
oyyyy gecmışı okuuuu okuuuuuuu
azra uyanık olduğu ıcın alıntı yapamadım,,bebelerın huylarından daha doğrusu huysuzluklarından bahsetmışsınız,,okudukça azra melek geldı gozumedışarda uykusu geldığınde yaptığı huysuzluklaara eyvahlıyoduk babasıyla,dımekkı her bebış aynı bu donemde bende rahatladım,,hatta fazlasıyla rahatladım:)
arkadaşım pırlantan da hayırlı olsun yuzuk kısmından cok olayın gızemıne hayran kaldım,,ışıklı taksıye bın nereye gıdeceğını bılmıyosun falan helal olsun enışteye vallaa,,duşunup planlamış bu kısım cook hoş
evde her yer dandınıı,,hıç bışey yapasım yok,,nerden başlayayım bılemyorum...offfff zevkü sefa ıcınde bır hayat ıstıyorum,,iş temızlık bulaşıkk pöööffffffff
bigecim sağol arkadaşım. ben o işi bu yüzük olayından önce garantiye aldım şöyle ki ikisinin de doğum altınlarını saklamıştım. berkay doğduktan sonra ikisinin altınlarıyla da birer yüzük yaptırıp evlenecekleri zaman vermek üzere kenara koyayım dedim sonra parmak kalınlığı ve zevk faktörünü düşünerek vazgeçtim altınları bozdurup kalın birer bilezik yapıp koydum kenara. evlenecekleri zaman veririm beğendikleri yüzüğü yaptırırlar paşalarım inşallah. benimki bende baki yaniama belli olmaz birgün bir kızım olursa belki ona devrederim deermişimm
pırlantı gibin hatuna az bile
iyi günlerde kullan müzeyyenim
meşe enişte işini bileyor görüyormusun
toplu alım ile 3 seneyi kapattı bir çırpıda
kız ışıklı taksi değil o
lambalarda bekleyen taksiye bin demiş enişte
bugün kendine tatil günü ilan et o zaman fatmacım
hızını alamadı 1 tane daha yapcak kadına bak yawçok sağolun kızlar. allah hepimizin mutluluğunu muhabbetini daim etsin inşallah.
melikecim benimki de sevgililer günü hediyesi değil. 9 yıllık geçmişe ve 2 doğuma mahsuben alınmış bir yüzüksen benden daha karlısın yani ama olsun düşünüp planlamışlar almışlar ya sağolsun kocişler. hele benim kociş için büyük bir gelişme çünkü takı antipatisi var kendisi ne yüzük ne saat hiçbirşey takamaz ve hediye olarak da takı almazdı. bu ilk yani o yüzden çok şaşırttı ve sevindirdi beni
bigecim sağol arkadaşım. ben o işi bu yüzük olayından önce garantiye aldım şöyle ki ikisinin de doğum altınlarını saklamıştım. berkay doğduktan sonra ikisinin altınlarıyla da birer yüzük yaptırıp evlenecekleri zaman vermek üzere kenara koyayım dedim sonra parmak kalınlığı ve zevk faktörünü düşünerek vazgeçtim altınları bozdurup kalın birer bilezik yapıp koydum kenara. evlenecekleri zaman veririm beğendikleri yüzüğü yaptırırlar paşalarım inşallah. benimki bende baki yaniama belli olmaz birgün bir kızım olursa belki ona devrederim deermişimm
valla şu an dua kapın açıksa hayırlı olsun derim ben de
aferin kız kaynanazevkini mevkini de düşünmüşün gelinlerin... ben kız doğurup ayberke vercem ya o yüzden önemli tabii
çok sağolun kızlar. allah hepimizin mutluluğunu muhabbetini daim etsin inşallah.
melikecim benimki de sevgililer günü hediyesi değil. 9 yıllık geçmişe ve 2 doğuma mahsuben alınmış bir yüzüksen benden daha karlısın yani ama olsun düşünüp planlamışlar almışlar ya sağolsun kocişler. hele benim kociş için büyük bir gelişme çünkü takı antipatisi var kendisi ne yüzük ne saat hiçbirşey takamaz ve hediye olarak da takı almazdı. bu ilk yani o yüzden çok şaşırttı ve sevindirdi beni
valla şu an dua kapın açıksa hayırlı olsun derim ben de
aferin kız kaynanazevkini mevkini de düşünmüşün gelinlerin... ben kız doğurup ayberke vercem ya o yüzden önemli tabii
hee hee ısıkların ordakı yanı ayy kafamdakını yanlış yazmışım meralım sende yakala hemen
zate gunlerdır tatil ılan ettığım ıcın coştu bu evv boyle,,azranın odayı toparladım,,şimdi corbasını yedırıp tam gaz devam işlere....arada da sıze bakıyorum ıste
ee bende bi kız doğurayımda berkayıma talim olayım .. hem hemşerimiz kızım memlekimden birine gitsin ..
ee bende bi kız doğurayımda berkayıma talim olayım .. hem hemşerimiz kızım memlekimden birine gitsin ..
kzı anası olunca öyle olmuyor kızlaaaaaaaaar
bak ben sesimi bile çıkartamıyorum
şimdi atıp tutun siz hele bir kız doğurun görürüm sizleride enişte:82:leride
ol şekerim tarihte nadir görülen şekilde iyi anlaşan iki elti olsun
puhahahah yalnız doğmamış çocuğa don biçmeye bile kızan atalar doğmamış çocuğu elti etmeye ne derlerdi bilemedim şimdi
niye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
en azından bizimkiler ele değil bir anneden diğer anneye gitmiş olacak sen derdine yan :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?