2009 Aralık Anneleri

niye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
en azından bizimkiler ele değil bir anneden diğer anneye gitmiş olacak sen derdine yan :82:

hemde tanıdığımız bildiğimiz birisinin oğluna el üstünde tutulacağını bilerek hemde oğluşlarımız arkadaşı her ne kadar birisi abisi olsada farketmez yani dimi bigecimm

niye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
en azından bizimkiler ele değil bir anneden diğer anneye gitmiş olacak sen derdine yan :82:

hemde tanıdığımız bildiğimiz birisinin oğluna el üstünde tutulacağını bilerek hemde oğluşlarımızın arkadaşı her ne kadar birisi abisi olsada farketmez yani dimi bigecimm

ne yaptınız iyice karıştı ortalık

takılıyorlar nilgününm
dokunma bakem daha ne kaddan cıvıtacaklar

yanıyom söndüren yokmiiiiiiiiiiiiiii:84:

hala söndürülmedin mi sen yahu ilacın bizde değil bacım doktorunu çağıralım sana:
ENİİİİİŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

hemde tanıdığımız bildiğimiz birisinin oğluna el üstünde tutulacağını bilerek hemde oğluşlarımızın arkadaşı her ne kadar birisi abisi olsada farketmez yani dimi bigecimm

olsun o da hem abilik yapar hem dost olur oğulcuklarımızla iyi huylu paşam o benim hepsine kol kanat gerer, en çok de benim kıza tabii :82:

ne yaptınız iyice karıştı ortalık

niye ki bize göre mevzu çok net tanıdığımız bildiğimiz el üstünde tutacak kişi müzeyyen oluyor... nevranın kızına berkayı alıyoruz ki o da burak ve umut'un arkadaşı olduğu için tanıdık... ayberki benim kıza alıyoruz o da her ne kadar birisi abisi olsa da kısmısı

Son düzenleme:

Allah gönlünüze göre versin arkadaşlarım

valla şu an dua kapın açıksa hayırlı olsun derim ben de
aferin kız kaynana zevkini mevkini de düşünmüşün gelinlerin... ben kız doğurup ayberke vercem ya o yüzden önemli tabii
düşünmem mi düşündüm tabi. hayır korkum benim oğlanlar da takı konusunda babalarını örnek alırsa vay gelinlerimin haline bari ben kapatayım o açığı di mi ama
inşalllaaaaahh arkadaşım inşallaaahh
kolay gelsin fatmacım valla benim evi hiç anlatmayım öyle ki giresim bile gelmiyor son günlerde
oo müzeyyencim üçüncüye karar verilmiş dün geceden sonra hayırlısı olsun allah analı - bablı büyütsünn
hızını alamadı 1 tane daha yapcak kadına bak yaw
nasıl da hemen gaza geliyorsunuz ama yok anacım öyle bir karar falan hani böyle olmaz olmaz bir kaza kurşunu olur ancak öyle

ay hayır olsun deyin anlatmayı unuttum geçen gece rüyamda hamileydim zati 3.ye güya karnımın içini görüyorum bir bakıyorum o da oğlan nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum eşime tekme tokat girişiyorum bir uyandım hakkaten ağlıyorum ay uyandığımda hemen karnıma baktım sevincimi görmeliydiniz

ee bende bi kız doğurayımda berkayıma talim olayım .. hem hemşerimiz kızım memlekimden birine gitsin ..
ooooh yaşadım ben yaşadım tabi ki doğacak kızlarımız da yaşadı
ol şekerim tarihte nadir görülen şekilde iyi anlaşan iki elti olsun

puhahahah yalnız doğmamış çocuğa don biçmeye bile kızan atalar doğmamış çocuğu elti etmeye ne derlerdi bilemedim şimdi

aamin şekerim hatta dur ben de bir kız doğurursam şayet emre burak'a talip olayım da tarihte en nadir görülen şekilde anlaşan iki elti ve bir görümce olsunlar inşallah

gelsinler annelerinin şefkatli kucağına
heheee valla bende bilemedim şimdi dünürümün dünürü

yanıyom söndüren yokmiiiiiiiiiiiiiii:84:

söndürim dicem ama yok o zaman rüyamın gerçek olması icap eder senin için bile böyle bir dua da bulunamıcam meralim affeyle beni

Son düzenleme:

ay hepsi bir yana da işaretlediğim yer kopardı beni gayrısına yorum bile yapamıycam puhahahahahahaahahahahahahahahahaahahah

süper anlatmış alkışlar bigeyee

ay hepsi bir yana da işaretlediğim yer kopardı beni gayrısına yorum bile yapamıycam puhahahahahahaahahahahahahahahahaahahah

ay soprma bende orada koptum zatenn yaa yazık kıyamam canım benim..

ay ay bu kısma bayıldım sölemeden gecemicemm.. oğluşuma zaten memleketten kız istiyordum isabet olur şekerim çifte dünür oluruz..

Son düzenleme:
Amma kaynatmışsınız neredeyse düğün kuracaksınız buldunuz melek kaynanayı verin bakim kızları

oy oy ooy
Allah gönlünüze göre versin arkadaşlarım
aamin arkadaşım aaminn
yorum yapmasan da dua et bari hayırdır inşallah rüyalar tersine çıkarmış falan de yani içimi soğut azcık
süper anlatmış alkışlar bigeyee

ay soprma bende orada koptum zatenn yaa yazık kıyamam canım benim..
koparsınız tabi yerimde olsanız oturur ağlardınız siz de bu rüyayı görünce
ay ay bu kısma bayıldım sölemeden gecemicemm.. oğluşuma zaten memleketten kız istiyordum isabet olur şekerim çifte dünür oluruz..
tamam şekerim o zaman doğmamış kızına berkayı verdim doğmamış kızıma emre burakı aldım ne kolaymış bu dünürlük işleri yahu
Amma kaynatmışsınız neredeyse düğün kuracaksınız buldunuz melek kaynanayı verin bakim kızları
ayy arkadaşıım sağol melek kaynana demek ama inan şu melek sözcüğü bile kaynana lafını sevimli hale getiremiyor ne yapıcam ben yaa

tersine çıkarsa kız olacak di mi :44: puhahahahah ama illa 3. olacak oluyor bu durumda
ben onu bunu bilmem nevra sonradan ekleme dünür ben olan oğlunu olmamış kızıma aldım hem de taaaa ne zaman aldım biliyosun ona göre yani büyük gelin benim kızım :89: hem abiyle evli olacağı için hem çok önce kertildiği için ona göre nevra hanım herkes ona göre yetiştirsin kızını

valla müzeyyencim allahtan nevra da ben de halihazırda kaynana namzetiyiz dolayısıyla biz seni anlar kızlarımızı da ona göre yetiştiririz merak etme :13:

yok sen merak etme bigecim senin kız büyük elti , ayberkimde abimizdir saygıda kusur etmeyiz .. ederse karşısında beni bulur

bende olan küçük oğlunu olmamış kızıma .. müzeyyenciğimin olmamış kızını da hali hazırdaki yakışıklı paşama aldımm allah bi yastıkta kocatsın hepiciğini

ayy arkadaşıım sağol melek kaynana demek ama inan şu melek sözcüğü bile kaynana lafını sevimli hale getiremiyor ne yapıcam ben yaa

halden anlayan aldığı kızında insan evladı olduğunu unutmayan kaynana olursan melek olursun bak mesela benim dünür seviyor kaynanasını demekki iyi biri
kaynanayı sevmediysen kayınvalide veya hanım anne diyelim

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…