heheee valla bende bilemedim şimdi dünürümün dünürü
niye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
en azından bizimkiler ele değil bir anneden diğer anneye gitmiş olacak sen derdine yan :82:
niye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
en azından bizimkiler ele değil bir anneden diğer anneye gitmiş olacak sen derdine yan :82:
hemde tanıdığımız bildiğimiz birisinin oğluna el üstünde tutulacağını bilerek hemde oğluşlarımızın arkadaşı her ne kadar birisi abisi olsada farketmez yani dimi bigecimm
ne yaptınız iyice karıştı ortalık
yanıyom söndüren yokmiiiiiiiiiiiiiii:84:
hemde tanıdığımız bildiğimiz birisinin oğluna el üstünde tutulacağını bilerek hemde oğluşlarımızın arkadaşı her ne kadar birisi abisi olsada farketmez yani dimi bigecimm
ne yaptınız iyice karıştı ortalık
hala söndürülmedin mi sen yahuilacın bizde değil bacım doktorunu çağıralım sana:
ENİİİİİŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
olsun o da hem abilik yapar hem dost olur oğulcuklarımızlaiyi huyla paşam o benim hepsine kol kanat gerer, en çok de benim kıza tabii :82:
niye ki bize göre mevzu çok nettanıdığımız bildiğimiz el üstünde tutacak kişi müzeyyen oluyor... nevranın kızına berkayı alıyoruz ki o da burak ve umut'un arkadaşı olduğu için tanıdık... ayberki benim kıza alıyoruz o da her ne kadar birisi abisi olsa da kısmısı
düşünmem mi düşündüm tabi. hayır korkum benim oğlanlar da takı konusunda babalarını örnek alırsa vay gelinlerimin haline bari ben kapatayım o açığı di mi amavalla şu an dua kapın açıksa hayırlı olsun derim ben de
aferin kız kaynanazevkini mevkini de düşünmüşün gelinlerin... ben kız doğurup ayberke vercem ya o yüzden önemli tabii
kolay gelsin fatmacım valla benim evi hiç anlatmayım öyle ki giresim bile gelmiyor son günlerdehee hee ısıkların ordakı yanı ayy kafamdakını yanlış yazmışım meralım sende yakala hemen
zate gunlerdır tatil ılan ettığım ıcın coştu bu evv boyle,,azranın odayı toparladım,,şimdi corbasını yedırıp tam gaz devam işlere....arada da sıze bakıyorum ıste
oo müzeyyencim üçüncüye karar verilmiş dün geceden sonrahayırlısı olsun allah analı - bablı büyütsünn
nasıl da hemen gaza geliyorsunuz ama yok anacım öyle bir karar falan hani böyle olmaz olmaz bir kaza kurşunu olur ancak öylehızını alamadı 1 tane daha yapcak kadına bak yaw
ooooh yaşadım ben yaşadım tabi ki doğacak kızlarımız da yaşadıee bende bi kız doğurayımda berkayıma talim olayım .. hem hemşerimiz kızım memlekimden birine gitsin ..
ol şekerim tarihte nadir görülen şekilde iyi anlaşan iki elti olsun
puhahahah yalnız doğmamış çocuğa don biçmeye bile kızan atalar doğmamış çocuğu elti etmeye ne derlerdi bilemedim şimdi
gelsinler annelerinin şefkatli kucağınaniye? sesini çıkarmazsan vakti saati geldiğinde ele karışmayacak mı? öyle bir woodo büyüsü mü var
heheee valla bende bilemedim şimdi dünürümün dünürü
yanıyom söndüren yokmiiiiiiiiiiiiiii:84:
düşünmem mi düşündüm tabi. hayır korkum benim oğlanlar da takı konusunda babalarını örnek alırsa vay gelinlerimin haline bari ben kapatayım o açığı di mi ama
inşalllaaaaahh arkadaşım inşallaaahh
kolay gelsin fatmacım valla benim evi hiç anlatmayım öyle ki giresim bile gelmiyor son günlerde
nasıl da hemen gaza geliyorsunuz ama yok anacım öyle bir karar falan hani böyle olmaz olmaz bir kaza kurşunu olur ancak öyle
ay hayır olsun deyin anlatmayı unuttum geçen gece rüyamda hamileydim zati 3.ye güya karnımın içini görüyorum bir bakıyorum o da oğlan nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum eşime tekme tokat girişiyorumbir uyandım hakkaten ağlıyorum ay uyandığımda hemen karnıma baktım sevincimi görmeliydiniz
ooooh yaşadım ben yaşadım tabi ki doğacak kızlarımız da yaşadı
aamin şekerim hatta dur ben de bir kız doğurursam şayet emre burak'a talip olayım da tarihte en nadir görülen şekilde anlaşan iki elti ve bir görümce olsunlar inşallah
gelsinler annelerinin şefkatli kucağına
söndürim dicem ama yok o zaman rüyamın gerçek olması icap eder senin için bile böyle bir dua da bulunamıcam meralim affeyle beni
hala söndürülmedin mi sen yahuilacın bizde değil bacım doktorunu çağıralım sana:
olsun o da hem abilik yapar hem dost olur oğulcuklarımızlaiyi huylu paşam o benim hepsine kol kanat gerer, en çok de benim kıza tabii :82:
niye ki bize göre mevzu çok nettanıdığımız bildiğimiz el üstünde tutacak kişi müzeyyen oluyor... nevranın kızına berkayı alıyoruz ki o da burak ve umut'un arkadaşı olduğu için tanıdık... ayberki benim kıza alıyoruz o da her ne kadar birisi abisi olsa da kısmısı
ay hepsi bir yana da işaretlediğim yer kopardı beni gayrısına yorum bile yapamıycam puhahahahahahaahahahahahahahahahaahahah
ooooh yaşadım ben yaşadım tabi ki doğacak kızlarımız da yaşadı
aamin şekerim hatta dur ben de bir kız doğurursam şayet emre burak'a talip olayım da tarihte en nadir görülen şekilde anlaşan iki elti ve bir görümce olsunlar inşallah
gelsinler annelerinin şefkatli kucağına
ay ay bu kısma bayıldım sölemeden gecemicemm.. oğluşuma zaten memleketten kız istiyordum isabet olur şekerim çifte dünür oluruz..
oy oy ooyhala söndürülmedin mi sen yahuilacın bizde değil bacım doktorunu çağıralım sana:
olsun o da hem abilik yapar hem dost olur oğulcuklarımızlaiyi huylu paşam o benim hepsine kol kanat gerer, en çok de benim kıza tabii :82:
aamin arkadaşım aaminnAllah gönlünüze göre versin arkadaşlarım
yorum yapmasan da dua et bari hayırdır inşallah rüyalar tersine çıkarmış falan de yani içimi soğut azcıkay hepsi bir yana da işaretlediğim yer kopardı beni gayrısına yorum bile yapamıycam puhahahahahahaahahahahahahahahahaahahah
koparsınız tabi yerimde olsanız oturur ağlardınız siz de bu rüyayı görüncesüper anlatmış alkışlar bigeyee
ay soprma bende orada koptum zatenn yaa yazık kıyamam canım benim..
tamam şekerim o zaman doğmamış kızına berkayı verdim doğmamış kızıma emre burakı aldım ne kolaymış bu dünürlük işleri yahuay ay bu kısma bayıldım sölemeden gecemicemm.. oğluşuma zaten memleketten kız istiyordum isabet olur şekerim çifte dünür oluruz..
ayy arkadaşıım sağol melek kaynana demek ama inan şu melek sözcüğü bile kaynana lafını sevimli hale getiremiyor ne yapıcam ben yaaAmma kaynatmışsınız neredeyse düğün kuracaksınız buldunuz melek kaynanayı verin bakim kızları
oy oy ooy
aamin arkadaşım aaminn
yorum yapmasan da dua et bari hayırdır inşallah rüyalar tersine çıkarmış falan de yani içimi soğut azcık
koparsınız tabi yerimde olsanız oturur ağlardınız siz de bu rüyayı görünce
tamam şekerim o zaman doğmamış kızına berkayı verdim doğmamış kızıma emre burakı aldım ne kolaymış bu dünürlük işleri yahu
ayy arkadaşıım sağol melek kaynana demek ama inan şu melek sözcüğü bile kaynana lafını sevimli hale getiremiyor ne yapıcam ben yaa
tersine çıkarsa kız olacak di mi :44: puhahahahah ama illa 3. olacak oluyor bu durumda
ben onu bunu bilmem nevra sonradan ekleme dünür ben olan oğlunu olmamış kızıma aldım hem de taaaa ne zaman aldım biliyosun ona göre yani büyük gelin benim kızım :89: hem abiyle evli olacağı için hem çok önce kertildiği için ona göre nevra hanım herkes ona göre yetiştirsin kızını
valla müzeyyencim allahtan nevra da ben de halihazırda kaynana namzetiyiz dolayısıyla biz seni anlar kızlarımızı da ona göre yetiştiririz merak etme :13:
ayy arkadaşıım sağol melek kaynana demek ama inan şu melek sözcüğü bile kaynana lafını sevimli hale getiremiyor ne yapıcam ben yaa
yok sen merak etme bigecim senin kız büyük elti , ayberkimde abimizdir saygıda kusur etmeyiz .. ederse karşısında beni bulur
bende olan küçük oğlunu olmamış kızıma .. müzeyyenciğimin olmamış kızını da hali hazırdaki yakışıklı paşama aldımmallah bi yastıkta kocatsın hepiciğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?