2009 Aralık Anneleri

geleceğim düğüne çünkü kim kimdir kim kiminle evlendi çoook karışık 3 takı alıp bulduğum her geline takacağım

geleceğim düğüne çünkü kim kimdir kim kiminle evlendi çoook karışık 3 takı alıp bulduğum her geline takacağım

gel canım gel... bak sana açıklayayım
şimdi ;
müzeyyenin ayberk' i ile bigenin doğmamış kızı , ( büyük eltidir kendileri )
yine müzeyyenin berkay' ı ile benim doğmamış kızım ( küçük elti )
bide müzeyyenin doğmamış kızıyla ( görümce ) benim hali hazırdaki yakışıklı paşam

çokmu karışık :44: amannn işte dediğin gibi bulduğuna tak altıları gitsinn

sıbelllll dun facede eşine fena yakalandım,,saftırık ben oranın herkese acık bı platform olduğunu unut(kk ya daldıım bı an) gıtsın bırazda babasının burnuna vursun yazsonra toparlamaya calıştım aama,,hayır allahtan o kadar yazmışım yanı bı an face ı kk ya karıştırdım

yok canım hani tersine çıkacak ben hamile kalmayacağım şeklinde olmasını tercih ederim
bak içime su serptin şincik doğacak kızlarınız gelinlerim değil kızlarımdır canlarım
amin şekerim amin
bizede düğününlerinizde gelip oynamak düşer herhalde dimi

işin şakası canım yaa mantığım çözemiyor zaten kötü anlayışsız kaynanaları evladının sevdiği mutlu olduğu insanla nasıl geçinemez ki insan. benim annemin de gelini var bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyor

pek bir karıştık kaynaştık hayır olsun sonumuz
kafam karışmış durumdaaaa:95:
neden fatmacım

ay okudum ve çok güldüm face de yaa fena pişti olmuşsun.sory?

okudum koptum adamcağız dumur olmuş sorry????????

sızın yuzunuzden kım kımın nesı anlamadım
sorma canım ya valla sory yazınca ben nerdeyımm ya o nerden cıktı şimdi dedım ayy bı baktım kı face yım...ay napıyım uzuldum sıbel defalarca burnuma vurdu yazınca dedım bırazda babasının burnuna vursun

boşver güzelim iyice karıştık zaten yorma kendini hele bir şu kızlar doğsun o zaman taşlar yerine oturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…