yok sen merak etme bigecim senin kız büyük elti , ayberkimde abimizdir saygıda kusur etmeyiz .. Ederse karşısında beni bulur
Bende olan küçük oğlunu olmamış kızıma .. Müzeyyenciğimin olmamış kızını da hali hazırdaki yakışıklı paşama aldımmAllah bi yastıkta kocatsın hepiciğini
geleceğim düğüne çünkü kim kimdir kim kiminle evlendi çoook karışık 3 takı alıp bulduğum her geline takacağım
bir sürü işim var ama yapasım yok dolanıyom buralarda
burcu eylülü yıkadımı acaba:26:
al benden de o kadar küçük dünür
hele benim hiç çalışasım yok dünürler
burcu eylülü yıkadımı acaba:26:
neden bu kadan merak ettin
neden merak ettin ki
sabah konuşmuştuk da yalnız yıkamayı denemeyi düşünüyordu ondan
sabah konuşmuştuk da yalnız yıkamayı denemeyi düşünüyordu ondan
yok canım hani tersine çıkacak ben hamile kalmayacağım şeklinde olmasını tercih ederimtersine çıkarsa kız olacak di mi :44: puhahahahah ama illa 3. olacak oluyor bu durumda
ben onu bunu bilmem nevra sonradan ekleme dünür ben olan oğlunu olmamış kızıma aldım hem de taaaa ne zaman aldım biliyosun ona göre yani büyük gelin benim kızım :89: hem abiyle evli olacağı için hem çok önce kertildiği için ona göre nevra hanım herkes ona göre yetiştirsin kızını
valla müzeyyencim allahtan nevra da ben de halihazırda kaynana namzetiyiz dolayısıyla biz seni anlar kızlarımızı da ona göre yetiştiririz merak etme :13:
amin şekerim aminyok sen merak etme bigecim senin kız büyük elti , ayberkimde abimizdir saygıda kusur etmeyiz .. ederse karşısında beni bulur
bende olan küçük oğlunu olmamış kızıma .. müzeyyenciğimin olmamış kızını da hali hazırdaki yakışıklı paşama aldımmallah bi yastıkta kocatsın hepiciğini
bizede düğününlerinizde gelip oynamak düşer herhalde dimi
işin şakası canım yaa mantığım çözemiyor zaten kötü anlayışsız kaynanaları evladının sevdiği mutlu olduğu insanla nasıl geçinemez ki insan. benim annemin de gelini var bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyorhalden anlayan aldığı kızında insan evladı olduğunu unutmayan kaynana olursan melek olursun bak mesela benim dünür seviyor kaynanasını demekki iyi biri
kaynanayı sevmediysen kayınvalide veya hanım anne diyelim
geleceğim düğüne çünkü kim kimdir kim kiminle evlendi çoook karışık 3 takı alıp bulduğum her geline takacağım
pek bir karıştık kaynaştık hayır olsun sonumuzgel canım gel... bak sana açıklayayım
şimdi ;
müzeyyenin ayberk' i ile bigenin doğmamış kızı , ( büyük eltidir kendileri )
yine müzeyyenin berkay' ı ile benim doğmamış kızım ( küçük elti )
bide müzeyyenin doğmamış kızıyla ( görümce ) benim hali hazırdaki yakışıklı paşam
çokmu karışık :44: amannn işte dediğin gibi bulduğuna tak altıları gitsinn
neden fatmacımkafam karışmış durumdaaaa:95:
sıbelllll dun facede eşine fena yakalandım,,saftırık ben oranın herkese acık bı platform olduğunu unut(kk ya daldıım bı an) gıtsın bırazda babasının burnuna vursun yazsonra toparlamaya calıştım aama,,hayır allahtan o kadar yazmışım yanı bı an face ı kk ya karıştırdım
sıbelllll dun facede eşine fena yakalandım,,saftırık ben oranın herkese acık bı platform olduğunu unut(kk ya daldıım bı an) gıtsın bırazda babasının burnuna vursun yazsonra toparlamaya calıştım aama,,hayır allahtan o kadar yazmışım yanı bı an face ı kk ya karıştırdım
hadi ben kaçar yarın görüşürüzzzzzzz
boşver güzelim iyice karıştık zaten yorma kendini hele bir şu kızlar doğsun o zaman taşlar yerine oturur inşallahsızın yuzunuzden kım kımın nesı anlamadım
sorma canım ya valla sory yazınca ben nerdeyımm ya o nerden cıktı şimdi dedım ayy bı baktım kı face yım...ay napıyım uzuldum sıbel defalarca burnuma vurdu yazınca dedım bırazda babasının burnuna vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?