ay ayni minanin kahvaltisi karisim yapsam agzina surmuyr obur turlude 3 lokmayla kalkiyor kahvalti sorun bizdede kiymetkızlar bişey sormak istiyorum bi süredir zeynep kahvaltıda tek tek yemeye başladı sadece bu şekilde yumurta (tamamını nadir yiyo) biraz beyaz peynir yada çeçil toplasan 5 lokmada (minicik yani lokma büyük kalır yanında) ekmek yiyo yada hiç yemiyo ve bunları yemesi yada mücadelemiz 1 saatimi alıyo başka ne ve nasıl yedirebilirim. omlet ve krep denedim yemiyo yesede 2-3 lokma muhallebi gibi bişey hazırlıyorum onuda nadir yiyo kek yaptım karışık onuda parça pinçik ediyo kuş kadar yiyo çıkmazdayım zaten bu aralr yememesi doğal dişlerden kaynaklı ısrar etmiyorum ama normal zamanda da böyle. fikri olan yada başka türlü deneyen paylaşsın lütfen bide yeme düzenlerini yazarsanız .
benim cdı bu saatte yeni uyudu nerdeyse bende yatayım birazdan mesai başlar. herkeslere selam olsun....
ilk günaydın benden olsun
mutlu, huzurlu, sağlıklı ve çabuk biten birgün olsun
Gunaydinnnnn deli bunlar ayol birde cvp yetistirmeye calisma meralim bunlara dunurlermis uykusuzluk beyne vurmus bunlarda ay okudukca guldm :))))
kızlar bişey sormak istiyorum bi süredir zeynep kahvaltıda tek tek yemeye başladı sadece bu şekilde yumurta (tamamını nadir yiyo) biraz beyaz peynir yada çeçil toplasan 5 lokmada (minicik yani lokma büyük kalır yanında) ekmek yiyo yada hiç yemiyo ve bunları yemesi yada mücadelemiz 1 saatimi alıyo başka ne ve nasıl yedirebilirim. omlet ve krep denedim yemiyo yesede 2-3 lokma muhallebi gibi bişey hazırlıyorum onuda nadir yiyo kek yaptım karışık onuda parça pinçik ediyo kuş kadar yiyo çıkmazdayım zaten bu aralr yememesi doğal dişlerden kaynaklı ısrar etmiyorum ama normal zamanda da böyle. fikri olan yada başka türlü deneyen paylaşsın lütfen bide yeme düzenlerini yazarsanız .
benim cdı bu saatte yeni uyudu nerdeyse bende yatayım birazdan mesai başlar. herkeslere selam olsun....
Gunaydinnnnn deli bunlar ayol birde cvp yetistirmeye calisma meralim bunlara dunurlermis uykusuzluk beyne vurmus bunlarda ay okudukca guldm :))))
günaydıııııııınnnnnnn
valla ben doğmamışımı bile kerttim sen düşün pelin :82: yalnız ayberk gibi bir çocuğun yaban ellere gitmesine gönlüm razı olmaz 3 seneye ben doğurmamış olursam biriniz kızınızı verin yabancıya gitmesin
bugün pek azimliyim çalışcam inşallah
herkese günaydınnnn
günaydın bigecim
valla bende var bi azim bakalım gün neler gösterecek ..
içinden bi ses bugün çalış diyoo , susmasını bekliyorum
benimki de susmaya pek teşne ama sonra sıkışmamak adına yapmam şart
öbür türlü buraya hiç uğramadan yapmam gerekiyor biliyorsun böyle yarı sohbet yarı iş yaparsam daha iyi olacak
günaydın güzel birgün olsun inşallah herkeslere
kızlar ya baksanıza şu blog sayfasına ben hayran kaldım çok imrendim valla dün konusu geçti burdaki komşumun blogu varmış oyuncak bebek örüp internette satıyormuş bütün karakterlerin bebeğini yapıyoır ama harika ya bayıldım sizlerde bakın ondan öğrenip yapmaya çalışıcam onada yaptırmayı düşünüyorum kızımın böyle oyncağı olsun ya çok şekerler HAYATIMIN İÇİNDEN.....
canım günaydın
gerçekten çok güzeller ben de çok özeniyorum ama tığ özürlü olduğum için mümkün değil yapabilmem
yalnız geçenlerde düşünüyordum umut'un çok sevdiği bir çizgi karakter var onu nasıl yaparım örebilir miyim vs diye... sana o karakterin resmini yollasam arkadaşına sorar mısın 30 cm falan büyüklüğünde kaça yapar?
günaydıııııııınnnnnnn
valla ben doğmamışımı bile kerttim sen düşün pelin :82: yalnız ayberk gibi bir çocuğun yaban ellere gitmesine gönlüm razı olmaz 3 seneye ben doğurmamış olursam biriniz kızınızı verin yabancıya gitmesin
bugün pek azimliyim çalışcam inşallah
herkese günaydınnnn
günaydın güzel birgün olsun inşallah herkeslere
kızlar ya baksanıza şu blog sayfasına ben hayran kaldım çok imrendim valla dün konusu geçti burdaki komşumun blogu varmış oyuncak bebek örüp internette satıyormuş bütün karakterlerin bebeğini yapıyoır ama harika ya bayıldım sizlerde bakın ondan öğrenip yapmaya çalışıcam onada yaptırmayı düşünüyorum kızımın böyle oyncağı olsun ya çok şekerler HAYATIMIN İÇİNDEN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?