2009 Aralık Anneleri

selam millet fena kaynatmışsınız yine bugün geçmişin sonuna gelene kadar kim kimle dünür anca anladım :)

kızlar bişey sormak istiyorum bi süredir zeynep kahvaltıda tek tek yemeye başladı sadece bu şekilde yumurta (tamamını nadir yiyo) biraz beyaz peynir yada çeçil toplasan 5 lokmada (minicik yani lokma büyük kalır yanında) ekmek yiyo yada hiç yemiyo ve bunları yemesi yada mücadelemiz 1 saatimi alıyo başka ne ve nasıl yedirebilirim. omlet ve krep denedim yemiyo yesede 2-3 lokma muhallebi gibi bişey hazırlıyorum onuda nadir yiyo kek yaptım karışık onuda parça pinçik ediyo kuş kadar yiyo çıkmazdayım zaten bu aralr yememesi doğal dişlerden kaynaklı ısrar etmiyorum ama normal zamanda da böyle. fikri olan yada başka türlü deneyen paylaşsın lütfen bide yeme düzenlerini yazarsanız .

benim cdı bu saatte yeni uyudu nerdeyse bende yatayım birazdan mesai başlar. herkeslere selam olsun....

ay ayni minanin kahvaltisi karisim yapsam agzina surmuyr obur turlude 3 lokmayla kalkiyor kahvalti sorun bizdede kiymet

Gunaydinnnnn deli bunlar ayol birde cvp yetistirmeye calisma meralim bunlara dunurlermis uykusuzluk beyne vurmus bunlarda ay okudukca guldm :))))

Ya minada sallanan ata tahta olana biryerde bindi cok sevdi ama evde yer yok ya kocaman sey nereye koycz binmediginde salonda otutamyrz zaten kurcalancak cok sey var diye kucuck odada birde at salincak da var kuzeninden kalma onu bile alamadim eve

ilk günaydın benden olsun
mutlu, huzurlu, sağlıklı ve çabuk biten birgün olsun

Gunaydinnnnn deli bunlar ayol birde cvp yetistirmeye calisma meralim bunlara dunurlermis uykusuzluk beyne vurmus bunlarda ay okudukca guldm :))))

günaydıııııııınnnnnnn
valla ben doğmamışımı bile kerttim sen düşün pelin :82: yalnız ayberk gibi bir çocuğun yaban ellere gitmesine gönlüm razı olmaz 3 seneye ben doğurmamış olursam biriniz kızınızı verin yabancıya gitmesin

bugün pek azimliyim çalışcam inşallah

kıymet bizde de yanı sorunlar tek tek yediğimizde 3-4 tokma ondan sonra kaşlar kalkıyoo kafa sağa- sola sallanıyoo .. karıştırıp muhallebi gibi yedirdiğimzde 4 kaşığı geçemiyoruz ağzından çıkarıyoo..

günaydın meral

günaydın pelin
ee nasılsa evlenecekler bari tanıdık birilerine gitsinler . biz şimdiden önlem alalımda ..

günaydın bigecim

valla bende var bi azim bakalım gün neler gösterecek ..
içinden bi ses bugün çalış diyoo , susmasını bekliyorum

günaydın bigecim

valla bende var bi azim bakalım gün neler gösterecek ..
içinden bi ses bugün çalış diyoo , susmasını bekliyorum

benimki de susmaya pek teşne ama sonra sıkışmamak adına yapmam şart
öbür türlü buraya hiç uğramadan yapmam gerekiyor biliyorsun böyle yarı sohbet yarı iş yaparsam daha iyi olacak

benimki de susmaya pek teşne ama sonra sıkışmamak adına yapmam şart
öbür türlü buraya hiç uğramadan yapmam gerekiyor biliyorsun böyle yarı sohbet yarı iş yaparsam daha iyi olacak

doğru sölüyosun canımm
en sinir olduğum iş dosyalara takılacak evraklarım var ben bi onları halldeyim geleyim

günaydın güzel birgün olsun inşallah herkeslere

kızlar ya baksanıza şu blog sayfasına ben hayran kaldım çok imrendim valla dün konusu geçti burdaki komşumun blogu varmış oyuncak bebek örüp internette satıyormuş bütün karakterlerin bebeğini yapıyoır ama harika ya bayıldım sizlerde bakın ondan öğrenip yapmaya çalışıcam onada yaptırmayı düşünüyorum kızımın böyle oyncağı olsun ya çok şekerler HAYATIMIN İÇİNDEN.....

herkese slm uzun zamandır yazamadım merak edende olmamış zati((
buarada oğluşumun yeni fotolarını ekledim bakın bkalım büyümüş mü sıpam hatta danam:))

canım günaydın
gerçekten çok güzeller ben de çok özeniyorum ama tığ özürlü olduğum için mümkün değil yapabilmem
yalnız geçenlerde düşünüyordum umut'un çok sevdiği bir çizgi karakter var onu nasıl yaparım örebilir miyim vs diye... sana o karakterin resmini yollasam arkadaşına sorar mısın 30 cm falan büyüklüğünde kaça yapar?

sorarım canım bnde çok istiyorum ama normal bebek istiyorum safinaz tarzı şu uzuuun kollulardan sen ne istiyosun bide boyuna göre yapıyo galiba cm de yaz istersen ben sorayım

herkese günaydınnnn

günaydın kızlarrrrr

çok güzellermiş çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…