Ya minada sallanan ata tahta olana biryerde bindi cok sevdi ama evde yer yok ya kocaman sey nereye koycz binmediginde salonda otutamyrz zaten kurcalancak cok sey var diye kucuck odada birde atsalincak da var kuzeninden kalma onu bile alamadim eve
pelininm nerelerine vurduğu malumGunaydinnnnn deli bunlar ayol birde cvp yetistirmeye calisma meralim bunlara dunurlermis uykusuzluk beyne vurmus bunlarda ay okudukca guldm :))))
öyküde ata bayılıyor valla ben alıcam arkadaşımYa minada sallanan ata tahta olana biryerde bindi cok sevdi ama evde yer yok ya kocaman sey nereye koycz binmediginde salonda otutamyrz zaten kurcalancak cok sey var diye kucuck odada birde atsalincak da var kuzeninden kalma onu bile alamadim eve
günaydın cnmgünaydıııııııınnnnnnn
valla ben doğmamışımı bile kerttim sen düşün pelin :82: yalnız ayberk gibi bir çocuğun yaban ellere gitmesine gönlüm razı olmaz 3 seneye ben doğurmamış olursam biriniz kızınızı verin yabancıya gitmesin
bugün pek azimliyim çalışcam inşallah
günaydın meral
günaydın nevram
günaydın pelin
ee nasılsa evlenecekler bari tanıdık birilerine gitsinler . biz şimdiden önlem alalımda ..
günaydın bigecim
valla bende var bi azim bakalım gün neler gösterecek ..
içinden bi ses bugün çalış diyoo , susmasını bekliyorum
doğru sölüyosun canımm
en sinir olduğum iş dosyalara takılacak evraklarım var ben bi onları halldeyim geleyim
günaydın güzel birgün olsun inşallah herkeslere
kızlar ya baksanıza şu blog sayfasına ben hayran kaldım çok imrendim valla dün konusu geçti burdaki komşumun blogu varmış oyuncak bebek örüp internette satıyormuş bütün karakterlerin bebeğini yapıyoır ama harika ya bayıldım sizlerde bakın ondan öğrenip yapmaya çalışıcam onada yaptırmayı düşünüyorum kızımın böyle oyncağı olsun ya çok şekerler HAYATIMIN İÇİNDEN.....
sorarım canım bnde çok istiyorum ama normal bebek istiyorum safinaz tarzı şu uzuuun kollulardan sen ne istiyosun bide boyuna göre yapıyo galiba cm de yaz istersen ben sorayım
günaydın kızlarrrrr
pelininm nerelerine vurduğu malum
zira doğmamış çocuklara ettiklerine bakarmısın
günaydın cnm
bende bugün bir çalışma azmi var
hayırdır inşallah
ya aslında bir karakter seçip toplu yaptırsak hem indirimde yaptırırz hem hepimize hatıra olur ortak bir oyuncakları olur bebeğin üstünede bişy yazdırırz mesela anı olarak güzel ve doğal bi oyuncakları olur
BabyTV - Oliver
Arama sonuçları
bu maymunun gülen halini istiyorum... valla çizgi film olduğu için zaten belli bir boyutu yok onun için dedim ben 30 cm civarı istiyorum diye
sorarsan çok sevinirim canancım
künaydın
günaydın
otur geçmesini bekle :111:
neremize vurmuş???
kimse slm bile yazmamış bi sorunmu var arkadaslar kimseden tık yok uzun zaman girmedim unutuldum sanırım:))
kimse slm bile yazmamış bi sorunmu var arkadaslar kimseden tık yok uzun zaman girmedim unutuldum sanırım:))
geçmişi okuyorsun diye laf atmadım şahsen
sürekli kim var kim yok kontrol etmiyoruz ki sen yazmadan nasıl bilicez sevgicim?
ya gözünü sevdiğim arkadaşlarım bakın bunca zaman oldu birbirimizi tanıyoruz, kimse kimseye kıl değil, kimsenin kimseyle bir sorunu yok gözünüzü seveyim alınganlık etmeyin ya... kimse bir şey yazmıyorsa "heeeeeytttttttt ben geldim huleeeeeen" diye dalın ortaya kim kimden niye kibarlık bekliyor?
sevgicim lütfen alınganlık etme şu son yazdıklarım sana özel değil ama nedense her gün burada olanlar dışındaki grupta hep bu alınganlık hep bu vay bana selam demediniz muhabbetidir gidiyor
kaynanalar gibi takaza etmeyin gelin sohbete dalın kırdırmayın kafanızı :95:
ama cnm benim iki kez slm dedim kimseden tık yok nasıl dalcam muhabbete msjımı görmüonuz ki.......
bige sakin bacım
künaydıııııııııııııııın cümleten
geldim ben
nabersiniz???????
slm tatlım atlanıyor kusura bakma canım geçmişi kırk sayfa yapıyoruz sonra okuyana kadar kaçıyor bazı şeyler nasılsın yiğit nasıl
saol cnm ii valla yaramazlık peşinde baya yürüo artık tabi heryere deil istediği yerlere gidio onun haricinde haftaya sünneti var oğluşumun bakalım nasıl olcak büyüdük artık teyzesi erkek olcaz:)umut nasıl
saol cnm ii valla yaramazlık peşinde baya yürüo artık tabi heryere deil istediği yerlere gidio onun haricinde haftaya sünneti var oğluşumun bakalım nasıl olcak büyüdük artık teyzesi erkek olcaz:)umut nasıl
saol canım iyiyiz senin yaramaz turtan napıo sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?