2009 Aralık Anneleri

Ya minada sallanan ata tahta olana biryerde bindi cok sevdi ama evde yer yok ya kocaman sey nereye koycz binmediginde salonda otutamyrz zaten kurcalancak cok sey var diye kucuck odada birde at salincak da var kuzeninden kalma onu bile alamadim eve

ay canım benimki dün geldi iki bindi şimdi yüzene bile bakmıyo :s boşuna kalabalık boşver alma bence.. diyene bak yalnız ne görsem alıyorum boynerde bi bebek görmüştüm mila konuşan bebek naz çok sevmişti zor ayırmıştım başından bime gelmiş boynerde 57 bimde 27 tl bende aldım onunla oynuyoruz şimdi haberiniz olsun kız anaları :)

kahvaltı benimki karışım yiyo valla öteki türlü iki dakkada sıkıldığı için hayatta yediremem.. ama biz kahvaltı ederken alıyorum yanıma tek tek veriyorum bi iki lokma ayrı ayrı da yemeye alışsın diye..

herkeslere günaydın bu arada.. kociş evde öğlen gitcek öğleden sonrada misafirim var gelebilirsem görüşürüz öptüm hepinizi..

Gunaydinnnnn deli bunlar ayol birde cvp yetistirmeye calisma meralim bunlara dunurlermis uykusuzluk beyne vurmus bunlarda ay okudukca guldm :))))
pelininm nerelerine vurduğu malum
zira doğmamış çocuklara ettiklerine bakarmısın
Ya minada sallanan ata tahta olana biryerde bindi cok sevdi ama evde yer yok ya kocaman sey nereye koycz binmediginde salonda otutamyrz zaten kurcalancak cok sey var diye kucuck odada birde at salincak da var kuzeninden kalma onu bile alamadim eve
öyküde ata bayılıyor valla ben alıcam arkadaşım

günaydın cnm
bende bugün bir çalışma azmi var
hayırdır inşallah

doğru sölüyosun canımm
en sinir olduğum iş dosyalara takılacak evraklarım var ben bi onları halldeyim geleyim

ya aslında bir karakter seçip toplu yaptırsak hem indirimde yaptırırz hem hepimize hatıra olur ortak bir oyuncakları olur bebeğin üstünede bişy yazdırırz mesela anı olarak güzel ve doğal bi oyuncakları olur

sorarım canım bnde çok istiyorum ama normal bebek istiyorum safinaz tarzı şu uzuuun kollulardan sen ne istiyosun bide boyuna göre yapıyo galiba cm de yaz istersen ben sorayım

BabyTV - Oliver
Arama sonuçları
bu maymunun gülen halini istiyorum... valla çizgi film olduğu için zaten belli bir boyutu yok onun için dedim ben 30 cm civarı istiyorum diye
sorarsan çok sevinirim canancım

günaydın kızlarrrrr

künaydın

pelininm nerelerine vurduğu malum
zira doğmamış çocuklara ettiklerine bakarmısın
günaydın cnm
bende bugün bir çalışma azmi var
hayırdır inşallah

günaydın
otur geçmesini bekle :111:

neremize vurmuş???

ortak olabilmesi için hayvancıklı olmalı muhtemelen ben girerim canancım hepsine bir örnek olsun dersek
ama umut için oliver'ı kesin istiyorum

kimse slm bile yazmamış bi sorunmu var arkadaslar kimseden tık yok uzun zaman girmedim unutuldum sanırım:))

tamam bige bi arar sorayım sana cvp yazarım albüm yapıyorum şimdi harika şeyler varya bitince yaayımda bakalım ordan ortak karar varırsak toplu yaptırırız yoksa isteyen yaptırı r

kimse slm bile yazmamış bi sorunmu var arkadaslar kimseden tık yok uzun zaman girmedim unutuldum sanırım:))

geçmişi okuyorsun diye laf atmadım şahsen
sürekli kim var kim yok kontrol etmiyoruz ki sen yazmadan nasıl bilicez sevgicim?
ya gözünü sevdiğim arkadaşlarım bakın bunca zaman oldu birbirimizi tanıyoruz, kimse kimseye kıl değil, kimsenin kimseyle bir sorunu yok gözünüzü seveyim alınganlık etmeyin ya... kimse bir şey yazmıyorsa "heeeeeytttttttt ben geldim huleeeeeen" diye dalın ortaya kim kimden niye kibarlık bekliyor?
sevgicim lütfen alınganlık etme şu son yazdıklarım sana özel değil ama nedense her gün burada olanlar dışındaki grupta hep bu alınganlık hep bu vay bana selam demediniz muhabbetidir gidiyor
kaynanalar gibi takaza etmeyin gelin sohbete dalın kırdırmayın kafanızı :95:

slm tatlım atlanıyor kusura bakma canım geçmişi kırk sayfa yapıyoruz sonra okuyana kadar kaçıyor bazı şeyler nasılsın yiğit nasıl

bige sakin bacım

ama cnm benim iki kez slm dedim kimseden tık yok nasıl dalcam muhabbete msjımı görmüonuz ki.......

künaydıııııııııııııııın cümleten
geldim ben
nabersiniz???????

kızlar azönceki msjım gözünüzden kaçmıştır belki oğluşumun fotolarını koydum teyzeleri bakmak istersenizzz

saol cnm ii valla yaramazlık peşinde baya yürüo artık tabi heryere deil istediği yerlere gidio onun haricinde haftaya sünneti var oğluşumun bakalım nasıl olcak büyüdük artık teyzesi erkek olcaz:)umut nasıl

amanııııııın
hayırlı uğurlu olsun tek avazda bitsin inşallah sevgicim
nasıl yapıcaklar uyutarak mı? biz de geçen gün burada konuşuyorduk ne zaman yapıcaz nasıl olacak diye
ne giydircen düğün yapcan mı detay ver detay
umut da iyi kudurukluk tavan yapmış durumda dün akşam babası ve benim gözümün önündeyken tv sehpasına çıkıp emeklemeye çalıştı... bu kadar diyim gerisini sen hayal et işte

aman maşallah erkek olacak demek Allah damatlığını da göstersin inşallah canım erken değil mi tatlım

saol canım iyiyiz senin yaramaz turtan napıo sen nasılsın

ikimizde iyiyiz canım o dağıtıyor ben topluyorum o uyanıyor ben uyutuyorum o ağlıyor ben susturuyorum o acıkıyor ben doyuruyorum yani sıradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…