2009 Aralık Anneleri

okudum koptum adamcağız dumur olmuş sorry????????

adamcagız derken?kıss ben benı tanımıyo sıbele sormasın ne dıyo boyle senın arkadaşların dıye kıvırdım toparlamaya calıştım orda yoksa başka şeyler yazardım,,zaten butun herşeyını sıbel cekıyor bırakta yuzun yaralanması kısmı barı sana kalsın ,,yuzun nazın tırnaklarından tanınmasın falan dıye,,ayy bı dakka su an face de değilim di mihayır sıbelın sebebı olucam ona yanarım

Son düzenleme:

akşam bakayım bende face bari

hadi ben kaçar yarın görüşürüzzzzzzz

güle güle dünürümün dürünü ay yazması da , söleside zor
öptüm paşamla seni gle güle git kuzuna

boşver güzelim iyice karıştık zaten yorma kendini hele bir şu kızlar doğsun o zaman taşlar yerine oturur inşallah

hımmm bencede once bı doğurun da yasemınden sonra herkesler heveslendı zannımca kız bebişe,,nası sevındırdıyse haberı bızııı:78:

anaam geçmişi doldormuşsunuz heçte bakamam.. fatmacım çok gülüdm ya ilahi emi.. yok yok bişi anlamamış zaten merak etme.. ay allahta seni güldüsün emi

anaam geçmişi doldormuşsunuz heçte bakamam.. fatmacım çok gülüdm ya ilahi emi.. yok yok bişi anlamamış zaten merak etme.. ay allahta seni güldüsün emi

sadece gulmenle sonuçlandığına sevındım sıbelcımm,,zıra sonradan bende cook guldumm kendımeeebu kadar da şaşkınlık olmaz kı canım

akşam bakayım bende face bari

güle güle dünürümün dürünü ay yazması da , söleside zor
öptüm paşamla seni gle güle git kuzuna
istersen daha da zorlaştırabiliriz müstakbel dünürümün müstakbel dünürü şeklinde
hımmm bencede once bı doğurun da yasemınden sonra herkesler heveslendı zannımca kız bebişe,,nası sevındırdıyse haberı bızııı:78:
aaa bak o gerçek bir sevinç oldu hepimiz için bizimkisi makara tukara ama tabi zaman ne gösterir bilinmez
bige gitti biz kaldık diye üzüldüm fatmacım
biz de gidicez kuzum üzülme
yaşasınnnnn
bugünde bittiii

toplanayım kaçayım ben öptüm hepiciğinizii

hadi sana da güle güle müstakbel dünürüm

ebruu selam canım. nasıl geçti bugün işler umarım canberk dün gece uyumuştur biraz dinlenmişsindir

selam kızlar bu melis beni katil edecek :))) önceden muz ekmek et gibi şeyleri elimle koparıp verirdim çiğner yutardı şimdi direkt ağzından çıkarıyo çorbada bile pirinç gelse çıkarıyo niye böle oldu ya diştenmi sizce sizin bebişlerde böle yaptımı?

ebruu selam canım. nasıl geçti bugün işler umarım canberk dün gece uyumuştur biraz dinlenmişsindir

merhaba ebru nasılsın

Merhabalar geçmişe göz atıyordum göremedim iyi olmaya çalışıyorum alışmaya, sorgulamamaya, şükretmeye, özlememeye...Karışık yani biraz durumlar.

Dün gece güya Canberk e babası bakacaktı öteki odada ama saat üçte getirdi susmuyor bu diye ondan sonra bölük pörçük yine uykular ama biraz da olsa uyuyabildiğim için daha dinçtim.

ben diştendir diye düşünüyorum çünkü aynı sorunu biz de yaşıyoruz berkayda. kahvaltı da omlet krep tereyağlı ballı ekmek dilim peynir v.s. gibi normal kahvaltı yiyordu şimdi yine karışık püreye geçtik bir haftadır. çünkü ağzına verdiğimiz lokmayı çıkarıyor çiğnemek istemiyor. bir tek çubuk kraker yiyor şu ara çiğneyerek. ne meyve ne yemekler hepsinde çatalla ezip yediriyoruz. ama normal diyorum aynı anda iki azı bir köpek dişi çıkarıyor geçicidir umarım bu süreç de.

zamanla sen de alışacaksın daha rahat olacaksın canım. umarım uyku sorunu da çözülür ve herşey daha iyi olur. ben de 4 gün uyudu düzenli diye sevindim dün gece debelendik durduk yine bakalım bu gece ne yapacak:26:

aynen canım.. eskiden pilav dolmaiçi vs herşey yiyodu.. şimdi püre gibi bişeyin içinden bi tane pirinç tanesi çıksın çıkarıyo ağzından hepsini..

ahhh ah canım ben hala çekiyorum bu durumu.. gece çok sık kalkıyo benimki malum ertesi gün sabahın köründe işe gidiyorum bütün gün bilgisayar abakıyorum baş ağrım kronikleşti enginde akşamları uğraşmayı sevmiyo hep ben hep ben.. sizinki bi düzene girer inşallah..

Ay Fatma şimdi okudum öldüm gülmekten ne oluyoruz demiştir adamcağız da bir de burayı okusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…