2009 Aralık Anneleri

aaaaa cidden mi? biz de geçen gün konuştuk, hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun,
geçmişe bakamadım daldım ortadan
önemli bişi varsa diyiverin gari :)

vay zıpa vay :)))
yürüme işi ne durumda peki???

kimse slm bile yazmamış bi sorunmu var arkadaslar kimseden tık yok uzun zaman girmedim unutuldum sanırım:))
iyide sen selam verdindemi selam istiyorsun sevgicim
SENİNLE NE SORUNUMUZ OLABİLİRKİ
tamam bige bi arar sorayım sana cvp yazarım albüm yapıyorum şimdi harika şeyler varya bitince yaayımda bakalım ordan ortak karar varırsak toplu yaptırırız yoksa isteyen yaptırı r

SÜPER OLUR

yok diye hatırlıyom
şu an transtayım kahve eşliğinde... gerisini yazmıyım yasemin girer falan da allah muhafaza portakal hanımın bir yeri eksik olmasın

yürümüyor nilkünüm
koşuyooooooooo :84: bu akşam da tv sehpasında yürümesini bekliyorum artık :2: anneme dedim anne bir saniye bile yalnız bırakmayın tv sehpasında emeklemeye çalıştı diye... annem "sen nerdeydin" diyo... "eeeeee :26: yanındaaaaa ama bu umuut" ooooooy oy çok işimiz var çoook allah canına sağlık versin ama bolca doktor ziyaretimiz olacak gibi geliyo bana

hello kıtylerle çiçek kızlar çok hoşuma gityti benmde ya seçelim ortak bişy yaptıralım ya ortak bişileri olsun ben yaptırıcam zaten sizle de yaptıraqyım istiyorum seçelim de sorayım kadına kaça yaparsın pazarlık yapalım ptt kargo kullanıo galiba kapıda ödeme yani bugs buny ayı winy poo mu ne o falanda olabilir

cnm bizim sorunumuz varda doktor sünnet olsa ii olur dedi pipisinin ucu dar oda enfeksiyona neden olur dedi gerci buzamana dek sorun yaşamadık ama doktorlar 2-6 yaş önermiolar ya öncesi ya sonrası olmalıymış biz yaptıralım dedik düğün olmucak biraz aklı erince yapalım dedik uyutularak yapılcak ama narkoz deil uyuşturmalı yeni bi yöntemmiş eşimin cocuk cerrahisinde cçalışan ailece görüştüğümüz bi arkadası var o önermiş nasıl olcak inan bilmiom belli olmaz son anda kıyamayıp bi u dönüşü yapabilirim

evet tüm bebişlerde aynı oyuncak olur süper bi fikir.. ama çiçek kız filan olmasın genç delikanlılarıda düşünmek lazım hem kız hem erkek bebeğe göre bişi olsun..da nası seçicez acep

hadi bakalım sevgicim geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdiden..

hadi bakalım sevgicim geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdiden..

canm bende şimdi gecmişe bakıodum nazım ameliyat oolmuş sanırım tam okuyamadım ama nasıl şimdi iyimi kıyamam kusura bakma cnm bayadır giremedimm oyüzden hebrim yok tekrar gecmişş olsun kuzucuguma:))

sağlık faktörü olunca illa ki kıyıcan yapıcak bir şey yok sevgicim hayırlısıyla olsun bitsin inşallah bize de ayrıntı anlatırsın biz de ona göre karar verirken değerlendiririz pipili anneleri olarak

evet tüm bebişlerde aynı oyuncak olur süper bi fikir.. ama çiçek kız filan olmasın genç delikanlılarıda düşünmek lazım hem kız hem erkek bebeğe göre bişi olsun..da nası seçicez acep

bu olsun ama yeşili yani orijinal kermit

bu olamazsa da pembe panter olsun

günaydıııııın herkeseeeee
çok midem bulanıyo bu güüüün:120:

bugün pek azimliyim çalışcam inşallah derken annayamadım şekerim ne için çalışcağını kız çocuk doğurmaktan bahsedip hemen peşine bu cümleyi getirmen farklı şeyler düşündürdü bana

ayyy canım şimdiden hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin
allahım kolaylıkla ağrısız sancısız atlatmasını nasip etsin yiğit paşaya

merak ettim kııı nemiş o kahve eşliğindeki
midem çok bulanıyo portakal hanım istemezmerak etmede de hadi

canm bende şimdi gecmişe bakıodum nazım ameliyat oolmuş sanırım tam okuyamadım ama nasıl şimdi iyimi kıyamam kusura bakma cnm bayadır giremedimm oyüzden hebrim yok tekrar gecmişş olsun kuzucuguma:))

sağol sevgicim.. yok canım ne kusuru.. bende bi ara hiç giremedim takip edemedim. malum bebişlerle anca bukadar.. gözyaşı kanalları tıkalıydı işte bi operasyonla açıldı. atlattık çok şükür..

allah korusun bigecim

yapanların emeğine sağlık
hepsi biririnden güzel dimi yaaaaaaaaa

kıyamam kuzuuuuumm
puhahaha yazarken ben de bir an aynı şeyi düşündüm yasi ama bir tek sen farkettin :13: benim önce iyice düşünüp ikinciyi yapacak mıyım ona karar vermem lazım bacım çalışma faslı kolay ve dahi zevkli
bitter çikolata :26:

sağol sevgicim.. yok canım ne kusuru.. bende bi ara hiç giremedim takip edemedim. malum bebişlerle anca bukadar.. gözyaşı kanalları tıkalıydı işte bi operasyonla açıldı. atlattık çok şükür..

aman cok şükür cnm şimdi ii mi naz kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…