oğluş huysuz durmuyo bugünde
bi baktım alt dişimiz çıkıyo
olmayan şey nasıl düşsün cicim sorarım sana
günaydın canım
dengesizim valla bir an azgın kuduruk bir an ağlamaklı... Tekrar hamileymişim gibi bir ruh halindeyim ama hamile değilim
kesin biliyorum hiç yorum yapmayın boşa duygusal çalkantımın düzeyini ancak böyle ifade edebilirdim
ama iyiyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm çok şükür
Bi baktım alt dişimiz çıkıyo
yakınsa ondan olabilir
artık en güzel kokan banyo benim ki çünkü dün gece sevgili kociş ( sırf takı nedeniyle susuyorum ) 1 şişe parfümümü kırmış gece uyandırdı elini koklatıyor aa ne güzel kokuyor dedim parfümün kırıldı çok üzgünüm git bak lavabonun oralar ıslandı sür istersen yoksa uçacak dedi ( akıl veriyor bir de ) anında uyandım tabi eh yani 1 tane orjinal parfümüm vardı kıyamıyordum sürmeye dedim ver sipariş benim karttan diyor bakayım fiyatına kuziş hediye etmişti
ah canım benim geçmiş olsun hemen çıksın inşallah
kızlar kaç dişiniz var bizim 2 üst 3 alt 5 diş var
ikinizin de mevzudan haberi olduğuna göre bir süre kesişmişsiniz demek ki flört olmuş neticeye ulaşmamış
hadi yaaaaaaaaaaaaaaayakınsa ondan olabilir
artık en güzel kokan banyo benim ki çünkü dün gece sevgili kociş ( sırf takı nedeniyle susuyorum ) 1 şişe parfümümü kırmış gece uyandırdı elini koklatıyor aa ne güzel kokuyor dedim parfümün kırıldı çok üzgünüm git bak lavabonun oralar ıslandı sür istersen yoksa uçacak dedi ( akıl veriyor bir de ) anında uyandım tabi eh yani 1 tane orjinal parfümüm vardı kıyamıyordum sürmeye dedim ver sipariş benim karttan diyor bakayım fiyatına kuziş hediye etmişti
yaa kötü olmuş yanlız koklatması da ayrı bişey bide kalk sür uçacak diyoo yaaözrü kabahattin büyük
bizim 7 dişimiz var 4 üste , 3 tanede altta
yakınsa ondan olabilir
yaa kötü olmuş yanlız koklatması da ayrı bişey bide kalk sür uçacak diyoo yaaözrü kabahattin büyük
Bizim 7 dişimiz var 4 üste , 3 tanede altta
melike bizim 13 dişimiz oldu maşallah oğluma 2 azı 3 normal diş çıkardı 15 gün içinde
parfüm gitti desene canın saolsun şekerim
Hadi yaaaaaaaaaaaaaaa
hemen aldır cicim
uçmdan git sür dyor bide
Bizim 4 üst 3 alt olmak üzere 7 cnm
bal suratla öykünün diş sayısı aynıymış
profili düzenle sayfasına gireceksinbige sonuna kadar geldim ama beceremedim nereye kopyalayacağımı
değil yorgunum muhtemelen ondan melikecim
şimdi bak bir dizi söylencem sana
takı nedeniyle susmak zorunda değilsin onlar sana sus payı olarak alınmadı içinden geldiği için alındı (en azından öyle olması gerekiyor)
kırdığı parfümü uyandırıp sürersin diye bir bahaneyle sana temizlettiyse ona meşelik ödülünü veririm zaten de sana ne ödül vermeli bilemedim şimdi
bir de sizin özeliniz tabii sana ne deme hakkın sonuna kadar var ama anlattıklarında bu senin karttan benim karttan lafı sıkça geçiyor ayrı mı sizin bütçeleriniz :44:
ah dünürcüm bak bu berkayla gelinimin şarkısı olsun pek bir uyuyor "kadehimi vurdum karşı yakaya efeler kalktı şerefe" falanCigaramı sardım karşı sahile , Yaktım ucuna acıları
Ağları attım anılar doldu , Ağlar hasretimin kıyıları
Yareme tuz diye yakamoz bastım
Tek şahidim aydı
Aman aman
Bir elimde defne, Bir elimde sevdan
Kalbim egede kaldı
Kadehimi vurdum karşı yakaya , Efeler kalktı şerefe
Sevgimi attım dostlar coştu, Bir ağıt yaktı kadere
Yareme tuz diye yakamoz bastım
Tek şahidim aydı
Aman Aman
Bir elimde defne , Bir elimde sevdan
Kalbim egede kaldı
döner miyim hiç kuzum olaki 6-7 sene içinde bir kızım oldu söz gelinindir kendileri hani ben yapmayı düşünmüyor olsam da olacakla öleceğin önüne geçilmez nasip diyorum şekerimvalla ben anlamam söz kesildi ben kızını oğluma verdinsözden dönülür mü şimdik
HERKESE GÜNAYDINNNNN
HAYIRLI CUMALARRRR
amaan çok sevindim karışsın karışsın kafan zaman nelere kadiraha illa doğurcam yani üstelik de kızı bulcam ha :44: kısmet diyelim hayırlısı diyelim müzeyyencim valla tam tek çocukta kalmaya karar vermek üzereyken kafamı karıştırdın :97:
anaaaaaaaaa masa örtüsünün hikmeti şimdi anlaşıldıııııııı
hatun kendini doğumgünü hediyesi yaptı!!!
hayır olsun :82: senin kız doğmadan berkaya şarkılar mı söylüyo nevra
günaydın kızlar
valla sen foto yolladıkça görüyoruz canancım bu sabah 8'de ankara 7 dereceydi
yok valla güzel yurdumun her köşesi iklimi insanları herbişeyi ayrı güzelaa nieki
bu son halimi listenin öznura ebruyada haber verelim ya hatta burcu var başka kim var du ben faceden msj atayım isterler belki üzerine ne yazılcak ya varmı bir fikriniz
valla meral ben bir uçtan bişr uca geldim 1 günde mevsim nasıkl değişiyo anlatamam askılıyla çıktık ağustosta yola karadeniz üzerinden geldik buralara geldikçe kazak geçirdik üstümüze ülkemiz gibisi varmı ya
çok şükür arkadaşım maaşallah maaşallahherkese günaydın ve hayırlı cumalaaaar
bugün daha iyiyim şükürler olsun
oooooh ooooohhh yandan yandan
herkeste çok çok iyi olsun inşallah
burcudan haber varmı bakalım hm?
ooof yazık yaa allah kısa zamanda şifa versin iyileşsin inşallahdr keçi gribi demişhemen yatırayım seni serum vereyim falan diye bir gazla anlatırken burcu emzirdiğini söyleyince sadece iğne ve parol verebilmiş ama sürekli yatacaksın evde de buyurmuş... başı çok dönüyordu ve ateşi düşmüyordu yazık inşallah geceyi iyi geçirmiştir
tünaydın sevgiiiherkese günaydın gecmişe baktım maşşallah kaynatmışınız:))
valla meralle bikaç kez dünür lafı ettim hiç tepki gelmedi herhalde hoşlanmadı diye düşündüm kendisi dünür kelimesini kullanmadı bile ben baya takıldım dünür diye..şimdi nilgüne sürekli dünürüm dediğine göre sorun bizdeymiş hayırlı olsun:)
ben oğluma ne kızlar bulurum elini sallasa ellisi benim paşama:))
canım benim yaa iyisin tabi arkadaşım bommba gibisingünaydın canım
dengesizim valla bir an azgın kuduruk bir an ağlamaklı... tekrar hamileymişim gibi bir ruh halindeyim ama hamile değilim
kesin biliyorum hiç yorum yapmayın boşa duygusal çalkantımın düzeyini ancak böyle ifade edebilirdim
ama iyiyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm çok şükür
hadi hayrılı olsun yeni nicisi çabucak çıkarır da rahatlar inşallah kuzuoğluş huysuz durmuyo bugünde
yakınsa ondan olabilir
sağolun canlarım
bizim yeni çıkanla 4 üst 3 alt var
uzun zamandır çıkarmıyoduk 6 dişle geziyoduk:125:
Gitti desene melike caaaanım farpüm :26:
amaan çok sevindim karışsın karışsın kafan zaman nelere kadir
yaaa biz ayakta uyuyoruz kuzum
izmir de sabah 10 şimdi 18 derecetam bahar havası
canım benim yaa iyisin tabi arkadaşım bommba gibisin
yok sus payı için değil şekerim jest yaptı ya mutlu etti beni diye
temizletmedi koku ziyan olmasın diye söyledi ne yapayım dökülen parümü dedim o temizledi
ben 2 ay önce cengaverlik ettim kendi kartımı kendim öderim dedim para almıyorum ondan o yüzden benim karttan çek dedi yoksa ayrı olsa hemen al derim şimdi ödemesi çok diye bekliyorum
yok be canım ne özeli herşeyimizi paylaşıyoruz
hadi yaaaaaaaaaaaaaaa
hemen aldır cicim
uçmdan git sür dyor bide
bizim 4 üst 3 alt olmak üzere 7 cnm
bal suratla öykünün diş sayısı aynıymış
ah dünürcüm bak bu berkayla gelinimin şarkısı olsun pek bir uyuyor "kadehimi vurdum karşı yakaya efeler kalktı şerefe" falan
döner miyim hiç kuzum olaki 6-7 sene içinde bir kızım oldu söz gelinindir kendileri hani ben yapmayı düşünmüyor olsam da olacakla öleceğin önüne geçilmez nasip diyorum şekerim
tünaydın ve hayırlı cumalar sana da canım
amaan çok sevindim karışsın karışsın kafan zaman nelere kadir
yaaa biz ayakta uyuyoruz kuzum
izmir de sabah 10 şimdi 18 derecetam bahar havası
bizim üstte 6 altta 6 tane 12 dişimiz var bir de sağ alt köpek dişimiz yolda çabucak çıkarır inşallah kuzum
aaaa aynımış valla
olsun canımcım olsun valla onlara alıveririz uzun uzunn masa örtüleri
ehh bizim acelemiş yok zati bekleriz napalım
ooo offf burnumda tütüyo valla canım izmirimm sabah sabah radyo da dinledim efkarlandım iyice gidisin geldibenden selam olsun kordon' a , karşıyaka ' ya
maşallah damadımaa ohh inşll sorunsuz , çabucak çıkartır
gece uyumuştur inşll.
ayberk nasıl oldu , geçtimi kulak ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?