2009 Aralık Anneleri

yeter ki sen sok burnunu tatlım burada aile gibi olduk hepinizi kız kardeşim gibi seviyorum neler paylaştık şeker kimseye anlatamadığım ve anlatamayacağım şeyleri size anlattım o yakınlığı gördüm çünkü kendi kuzenlerim beni anlamaz siz anladınız ( ayyyyyy çok duygusal oldu ağlıycim )
haklısın canım ben de sağlık olsun dedim zaten uykum vardı ama biraz üzülmedim değil sabah banyo misss gibi kokuyordu ve hatta kocişte misss gibiydi

bige ya olmuyo
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir.
diyo ve kabul etmiyo başka siteden olduğu için yada ben yapamıom beceriksizimde birazzzzzz

tabi vericem gazı sen de alamıycan hızını şakabir yani hani garip bir hali ruhiye içindeymişsin ya motive edeyim dedim :13:
valla ben de bomba gibiyim şekerim annemle birkaç gündür nanemollaydık ayberke kızdım diye kızmıştı bana bugün barıştık eridi buzlarımız pek bir pozitif başladım güne

ayberkim de iyi şükür işte antibiyotiğe devam ama ağrısı hemen geçti. berkay dün gece uyumadı canım sabaha kadar tepiştik yatakta sıpayla sabah su gibi ter içinde kalmışız ikimizde ama bir gece önce dinlendiğim için iyiyim ben de o da sabah pek bir keyifliydi

ayyy ya şak diye düşüp bayıliciim yada çığlıklar atarak sokağa fırlayaciğim...

oyuncak olayı nooldu kızlar bi türlü girip bakamadım karar verdinizmi napıyoruz??

zaten duygusal med-cezir yaşıyorum ağlaka bağlatma beni

o site tickerfactory'nin dolayısıyla siteden kaynaklı sorun yok :86:
code'un tamamını yapıştırmaya çalışıyorsan ondan olmuyordur kırmızıyla işaretlemiştim yapıştırman gereken kısımı

sende izmirlisin sanırım cnm

evet canım bende izmir' liyim

ay üzülnüzmezmi kızzz içi acıyo insanın bak gör alıp getirir bile sana biliyoo hatasını ..

oh oh bahar gibi hava da üstüne bal kaymak olmuş
aman maşallah canım benim allahtan ilaç hemen cevap vermiş
allah içine sindirsin kuzum
tabii kendin için bir şey istemiyorsun di mi motive ederken :86:

onun yerine eline aldığın bi şeyi naz dışında önüne kim gelirse kafasına at

bigrcim saol kırmızıyla işaretlediğin mesajını görmemiş kör gözümsaolasın şeker

evet canım bende izmir' liyim

ay üzülnüzmezmi kızzz içi acıyo insanın bak gör alıp getirir bile sana biliyoo hatasını ..

yaramı deştin bende özledim çok izmirimi doğup büyüdüğüm şehir ya özlemem mi izmirde hava çok güzelmiş ya annem azönce öle diyodu aha ah 20 gün sonra gidicem ben inş buarada ben bornovada oturuyodum kız sen izmirin neresindensin?..

aman aman sonra enişte sorry der sana da

rahat ol şekerim ben face kullanmıyom

bigrcim saol kırmızıyla işaretlediğin mesajını görmemiş kör gözümsaolasın şeker

rica ederim ve güle güle kullan lakin bugünkü kıssadan hissemizi de vermeden geçemiycem
naaaaaaber sevgi mesaj gözden kaçabiliyomuş di miiiiiiiiii

hadi zıkkımlanmaya gidiyom ben

sağol canım verdim ama zor oldu valla hepsi çook güzel..

evde kimse yokki (

ya kızlar yaa bu kızniye böyle ben çok üzülüyorum valla oturup ağlıyorum sinirimden o uyuyunca.. sabah binbir güçlükle kahvaltınısı hazırladım.. kucağımda onunla.. iki kaşık yedi yemedi bi tekme bi yumruk heryer kahvaltı.. (peluş halımın içi benim üstüm kendi üstü koltuk yerler) sonra da imkanı yok yemedi zaten.. sonrada uyutmak için tam 25 dakika salladım hamakta.. bu kız benim canıma okuyo ya görümcem diyoki ben iki sallıyorum uyuyo diyo ben kahvaltını hazırlıcam sen otur diyorum oturuyo diyo.. hepsinide 5 dakkada yiyo diyo.. benimle ne alıp veremediği var bu sıpanın.. valla sırf bu yüzden işten çıkmasammı diye düşünüyoum. kız ben yokken güzel güzel uyuyo yemeğini yiyo.. ben varken sürekli kendini yerlere fırlatıyo..

oyuncak olayı nooldu kızlar bi türlü girip bakamadım karar verdinizmi napıyoruz??
sakin ol sibelcim aman bayılma da sokağa da fırlama çık balkona bi nefes al bari
oh oh bahar gibi hava da üstüne bal kaymak olmuş
aman maşallah canım benim allahtan ilaç hemen cevap vermiş
allah içine sindirsin kuzum
tabii kendin için bir şey istemiyorsun di mi motive ederken :86:

sağol canım sağol:13:
aaaa hiiiiç ister miyim

ama ağustos eylül bir gelsin hele o zaman faaliyete geçebilirim hani yengeç olacak ya o bakımdan

cnm ya bu çocuklar canımıza okudu dengemiz altüst valla naz kızımız sana naz yapıo demek tatlı cadı:)
acaba biyeri falanmı ağrıo yada dişmi acaba kıyamam ya inan bende bazen kendimi sıkıyorum bağırmamk için kendim ağlıorum onu ağlatmamk için allah can sağlığı versin kuzulara ama çocuk büyütmk çok zormuş ikinciyi düşünmek bile hayal benim için enazından bikaç sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…