2009 Aralık Anneleri

sanırım oldu tickerim
çok güzel olmuuş güle güle kullan sevgi
sevgi ben de karşıyakada oturuyorum canım. bir hemşerim daha oldu topikte pek yalnız hissediyordum kendimi gerçekten hava harika bugün şimdi evde olmak çocukları sahile çıkarmak vardı aah aah
hadi afiyet şeker süt olaa

çünkü biz yemek yedirirken daha baştan kasıyoruz kendimizi yiyecek mi dökecek mi ve çocuklar hemen alıyorlar bu negatif elektriği. sonra da gelsin yemek savaşı sonu facia. dikkat ediyorum ne zaman ben gerginsem berkay zorla yiyor ya da kusuyor zorla uyuyor sürekli mızlanıyor. ben rahatsam huzurluysam (tabi ki kendine ait diş gaz v.s. bir sorunu yoksa) berkay da gayet kolay bir çocuk oluyor. son günleri saymıyorum ama son günlerde o bir çocuk değil canavaaar

sanırım oldu tickerim

güle güle canımm çok güzel olmuş

oo ne güzel gideceksin demekki . ben bergama ' lıyım . geçen yaz gittim ama izmire uğrayamadım .. bu sen kısmetse ..

hadi zıkkımlanmaya gidiyom ben

afiyet şeker , bal kaymak , umut paşama bol bol süt olsunnn .

ahh öpüp , ısırayım ben o canavarıı .. yakışıklı canavar
katılıyorum müzeyyencim burak' ta aynı hadi paşam , hadi güzel , akıllı oğlum diyerek yediriyorum yemeklerini yiyor arada kızdırıp sesimi yükseltiğimdeyse ağzından çıkarıyoo :44:

doğru ya sende izmirliydim memeleketim ondanmı bilmem ama çok seviyorum ben izmiri ankarayıda seviyorum ama istanbuldan ürküyorum alışsam belki ama kalabalık korkutuyo ben bisürü olay izmir daha sakin sanki:))

2yaş sendromu denilen şeyi yaşıyor olabilirmisniz uzman bir doktorla görüşsen belki tavsiytede bulunur yada internette bu konuyla ilgili yazıları okuyabilirsin belki faydası olur

çok gıcık o ya bnm eşim3 hafta falan sürdü tam geçti dioz 2 gün sonra hadi ateşi fırlıyo sabaha kdr boğaz dan uyuyamadı sonra 1 hafta öksürük nöbetleri allah yardımcısı olsun

çünkü sen annesisiiiin çünkü sen emzirebilirsin çünkü senin toleransın ve sevgin sonsuz ve en önemlisi o bunların hepsinin farkında ve bir de çünkü seni özlüyor ve naz yapıyoooor
benimki de aynı merak etme... ben verdiğimde yemiyor ben odaya saklanıyorum bakıcısı veriyor dibine kadar yiyor sıpa... naza özel değil boş yere üzme kendini

sağol canım sağol:13:
aaaa hiiiiç ister miyim

ama ağustos eylül bir gelsin hele o zaman faaliyete geçebilirim hani yengeç olacak ya o bakımdan

sen niye faaliyete geçiyosun doğurcak ben değil miydim

sağolasın canım müstakbel dünürüm

valla ben negatif de oturtmuyorum ama sibele anlattığım gibi... yemezsem de nasılsa meme var diye bakıyo benim sıpa :92:

afiyet şeker , bal kaymak , umut paşama bol bol süt olsunnn .

amin canım sağolasın

çok gıcık o ya bnm eşim3 hafta falan sürdü tam geçti dioz 2 gün sonra hadi ateşi fırlıyo sabaha kdr boğaz dan uyuyamadı sonra 1 hafta öksürük nöbetleri allah yardımcısı olsun

amin canancım allah tüm hastalara küçük büyük demeden şifa versin tez zamanda

ay senin ağzın bal yesin canım benim

işte seni motivasyon için faaliyete geçiçem kuzum yaa yoksa başka bir niyetim yok

benim gözlemlediğim kadarıyla biz de durum böyle şekerim. benimki emmediği için meme ümidi olmuyor zaten. aslından negatif derken sabırlı olmayı kastediyorum canım. haddinden fazla sabır istiyorlar her türlü şımarıklıklarına göstermezsen ters tepiyor. daha da asileşiyorlar. ben biraz sabırsız davranayım tepemden getiriyor yemeği filan. boylarından büyük inatları sinirleri var sıpacıkların.

valla başedemediğimde ben de yatırdığım gibi başlıyorum orasında burasından anca öyle deşarj oluyorum
aynen çifte dünürüm aynen parmaklarında oynatıyorlar şimdiden

haktan efendinin yeni yaramazlığı
kanepeye çıkıyo güya atlıyo çatlakmıdır nedir ya
1.de atladı yapıştı yere ağladı
2.yide denedi şonuç yine göz yaşı
aman napcam ben bunla yine dener diye korkuyorum :18:

o zaman seneye çalışcan bacım bu sene zaten olmaz 2012de doğurmam ben daha

valla ben baktım sinirleniyorum ve paşa posta koymaya kalkışıyor
geçiyorum karşısına "sssssssseninnnnnnnn sinirine tükürrrüüüüüüümmmmmmmm" diyip yalandan püüü yapıyorum zaten kıkırdamaya başlıyor krizi büyümeden atlatıyoruz yine de durmuyorsa bir sorun vardır zaten

ki deneyecektir üstelik atladığında havada yakalamak gibi bir lüksün de yok o göbüşle
hey allahım yaaaaa çok gerekli bi oyun sanki
bizimki de tv sehpasının üzerinde (fotolarda var tvnin ve sehpanın hali) emeklemeyi denedi bir sonraki adım tvye tutunup kalkmak olacak ki nasıl sonuçlanacağını sanırım hepimiz biliyoruz di mi :18:

yaa yasemin yaa burak' ın da yakındır oda bakıyoo koltuktan aşağıya heran atlayacak diyo korkuyorumm :18:

kesin dener inat bunlarya bnmkide oyuncakları koyuyor onların üzerine basarak çıkıyor bnm koltuklar yüksek başka türlü boyu yetmiyor

amanııın bile bile canını yakıyor allah korusun valla
baktın ki atladın düştün canın acıdı bir daha yapma işte be yaramaz sıpacık

tamam sevgili müstakbel nazlı dünürüm tamam sen ne zaman istersen o zaman olcek tabi
kız evi naz evi dedik kabullendik kaderimizse çekeriz napalım

al bir tane daha akıl ve ruh sağlığımıza garezleri var bunların. allahtan benimki daha tırmanmayı koltuklara çıkmayı başaramadı. televizyon da yüksek konsolun üzerinde duruyor. bir tek annemin evinde çok alçak bir koltuk var ona çıkabiliyor dötten bacaklı. bacaklar kısa gövde uzun yani accık poposu yere yakın ondan beceremiyor tırmanmayı tıslayıp kalıyor

deli bu kadın yahu
sırf seninle dünür olmak için bile doğurulur yahu!!!
bizim sehpa son derece alçak... tvnin önünde de yeterince yer olmayınca mecburen çıktığı gibi kaldı o yüzden emekledi zaten... valla baba koltuğu, kanepe fethedildi şimdi küveti deniyo benim cücemsi ki aslında uzun bir velet bacakları da öyle ayıptır sölemesi

sıpa bu vallahi sıpa!!!!
1-2 hafta öncesine kadar çıkamıyodu kanepenin yastığını koyuyodu yere basıyodu çıkıyodu
şimdi yastıksız çıkıyo
azmi bi görseniz ama varya
nefes nefese kalıyo
ne anlıyosa tüm yastıkları tek tek kanepeye taşıyo sonra kendi çıkıyo yastıkları tek tek atıyo bidaha iniyo herşey baştan başlıyo
daktanında poposu yere yakın gibi geliyo bana
aman çok sevimliler beeee

ben bugün erken çıkıyorum
herkese iyi hafta sonları hepinizi öpüyorumm
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…