çok güzel olmuuş güle güle kullan sevgisanırım oldu tickerim
sevgi ben de karşıyakada oturuyorum canım. bir hemşerim daha oldu topikte pek yalnız hissediyordum kendimiyaramı deştin bende özledim çok izmirimi doğup büyüdüğüm şehir ya özlemem mi izmirde hava çok güzelmiş ya annem azönce öle diyodu aha ah 20 gün sonra gidicem ben inş buarada ben bornovada oturuyodum kız sen izmirin neresindensin?..
hadi afiyet şeker süt olaarahat ol şekerim ben face kullanmıyom
rica ederim ve güle güle kullan lakin bugünkü kıssadan hissemizi de vermeden geçemiycem
naaaaaaber sevgi mesaj gözden kaçabiliyomuş di miiiiiiiiii
hadi zıkkımlanmaya gidiyom ben
sağol canım verdim ama zor oldu valla hepsi çook güzel..
evde kimse yokki(
ya kızlar yaa bu kızniye böyle ben çok üzülüyorum valla oturup ağlıyorum sinirimden o uyuyunca.. sabah binbir güçlükle kahvaltınısı hazırladım.. kucağımda onunla.. iki kaşık yedi yemedi bi tekme bi yumruk heryer kahvaltı.. (peluş halımın içi benim üstüm kendi üstü koltuk yerler) sonra da imkanı yok yemedi zaten.. sonrada uyutmak için tam 25 dakika salladım hamakta.. bu kız benim canıma okuyo ya görümcem diyoki ben iki sallıyorum uyuyo diyo ben kahvaltını hazırlıcam sen otur diyorum oturuyo diyo.. hepsinide 5 dakkada yiyo diyo.. benimle ne alıp veremediği var bu sıpanın.. valla sırf bu yüzden işten çıkmasammı diye düşünüyoum. kız ben yokken güzel güzel uyuyo yemeğini yiyo.. ben varken sürekli kendini yerlere fırlatıyo..
sanırım oldu tickerim
yaramı deştin bende özledim çok izmirimi doğup büyüdüğüm şehir ya özlemem mi izmirde hava çok güzelmiş ya annem azönce öle diyodu aha ah 20 gün sonra gidicem ben inş buarada ben bornovada oturuyodum kız sen izmirin neresindensin?..
hadi zıkkımlanmaya gidiyom ben
çünkü biz yemek yedirirken daha baştan kasıyoruz kendimizi yiyecek mi dökecek mi ve çocuklar hemen alıyorlar bu negatif elektriği. sonra da gelsin yemek savaşı sonu facia. dikkat ediyorum ne zaman ben gerginsem berkay zorla yiyor ya da kusuyor zorla uyuyor sürekli mızlanıyor. ben rahatsam huzurluysam (tabi ki kendine ait diş gaz v.s. bir sorunu yoksa) berkay da gayet kolay bir çocuk oluyor. son günleri saymıyorum ama son günlerde o bir çocuk değil canavaaar
doğru ya sende izmirliydim memeleketim ondanmı bilmem ama çok seviyorum ben izmiri ankarayıda seviyorum ama istanbuldan ürküyorum alışsam belki ama kalabalık korkutuyo ben bisürü olay izmir daha sakin sanki:))çok güzel olmuuş güle güle kullan sevgi
sevgi ben de karşıyakada oturuyorum canım. bir hemşerim daha oldu topikte pek yalnız hissediyordum kendimigerçekten hava harika bugün şimdi evde olmak çocukları sahile çıkarmak vardı aah aah
hadi afiyet şeker süt olaa
çünkü biz yemek yedirirken daha baştan kasıyoruz kendimizi yiyecek mi dökecek mi ve çocuklar hemen alıyorlar bu negatif elektriği. sonra da gelsin yemek savaşı sonu facia. dikkat ediyorum ne zaman ben gerginsem berkay zorla yiyor ya da kusuyor zorla uyuyor sürekli mızlanıyor. ben rahatsam huzurluysam (tabi ki kendine ait diş gaz v.s. bir sorunu yoksa) berkay da gayet kolay bir çocuk oluyor. son günleri saymıyorum ama son günlerde o bir çocuk değil canavaaar
2yaş sendromu denilen şeyi yaşıyor olabilirmisniz uzman bir doktorla görüşsen belki tavsiytede bulunur yada internette bu konuyla ilgili yazıları okuyabilirsin belki faydası olursağol canım verdim ama zor oldu valla hepsi çook güzel..
evde kimse yokki(
ya kızlar yaa bu kızniye böyle ben çok üzülüyorum valla oturup ağlıyorum sinirimden o uyuyunca.. sabah binbir güçlükle kahvaltınısı hazırladım.. kucağımda onunla.. iki kaşık yedi yemedi bi tekme bi yumruk heryer kahvaltı.. (peluş halımın içi benim üstüm kendi üstü koltuk yerler) sonra da imkanı yok yemedi zaten.. sonrada uyutmak için tam 25 dakika salladım hamakta.. bu kız benim canıma okuyo ya görümcem diyoki ben iki sallıyorum uyuyo diyo ben kahvaltını hazırlıcam sen otur diyorum oturuyo diyo.. hepsinide 5 dakkada yiyo diyo.. benimle ne alıp veremediği var bu sıpanın.. valla sırf bu yüzden işten çıkmasammı diye düşünüyoum. kız ben yokken güzel güzel uyuyo yemeğini yiyo.. ben varken sürekli kendini yerlere fırlatıyo..
dr keçi gribi demişhemen yatırayım seni serum vereyim falan diye bir gazla anlatırken burcu emzirdiğini söyleyince sadece iğne ve parol verebilmiş ama sürekli yatacaksın evde de buyurmuş... başı çok dönüyordu ve ateşi düşmüyordu yazık inşallah geceyi iyi geçirmiştir
sağol canım verdim ama zor oldu valla hepsi çook güzel..
evde kimse yokki(
sağol canım sağol:13:
aaaa hiiiiç ister miyim
ama ağustos eylül bir gelsin hele o zaman faaliyete geçebilirim hani yengeç olacak ya o bakımdan
hadi afiyet şeker süt olaa
afiyet şeker , bal kaymak , umut paşama bol bol süt olsunnn .
çok gıcık o ya bnm eşim3 hafta falan sürdü tam geçti dioz 2 gün sonra hadi ateşi fırlıyo sabaha kdr boğaz dan uyuyamadı sonra 1 hafta öksürük nöbetleri allah yardımcısı olsun
sen niye faaliyete geçiyosun doğurcak ben değil miydim
sağolasın canım müstakbel dünürüm
valla ben negatif de oturtmuyorum ama sibele anlattığım gibi... yemezsem de nasılsa meme var diye bakıyo benim sıpa :92:
amin canım sağolasın
amin canancım allah tüm hastalara küçük büyük demeden şifa versin tez zamanda
ahh öpüp , ısırayım ben o canavarıı .. yakışıklı canavar
katılıyorum müzeyyencim burak' ta aynı hadi paşam , hadi güzel , akıllı oğlum diyerek yediriyorum yemeklerini yiyor arada kızdırıp sesimi yükseltiğimdeyse ağzından çıkarıyoo :44:
ay senin ağzın bal yesin canım benim
işte seni motivasyon için faaliyete geçiçem kuzum yaayoksa başka bir niyetim yok
benim gözlemlediğim kadarıyla biz de durum böyle şekerim. benimki emmediği için meme ümidi olmuyor zaten. aslından negatif derken sabırlı olmayı kastediyorum canım. haddinden fazla sabır istiyorlar her türlü şımarıklıklarına göstermezsen ters tepiyor. daha da asileşiyorlar. ben biraz sabırsız davranayım tepemden getiriyor yemeği filan. boylarından büyük inatları sinirleri var sıpacıkların.
haktan efendinin yeni yaramazlığı
kanepeye çıkıyo güya atlıyo çatlakmıdır nedir ya
1.de atladı yapıştı yere ağladı
2.yide denedi şonuç yine göz yaşı
aman napcam ben bunla yine dener diye korkuyorum :18:
amanııın bile bile canını yakıyor allah korusun vallahaktan efendinin yeni yaramazlığı
tamam sevgili müstakbel nazlı dünürüm tamam sen ne zaman istersen o zaman olcek tabio zaman seneye çalışcan bacım bu sene zaten olmaz 2012de doğurmam ben daha
valla ben baktım sinirleniyorum ve paşa posta koymaya kalkışıyor
geçiyorum karşısına "sssssssseninnnnnnnn sinirine tükürrrüüüüüüümmmmmmmm" diyip yalandan püüü yapıyorum zaten kıkırdamaya başlıyor krizi büyümeden atlatıyoruzyine de durmuyorsa bir sorun vardır zaten
ki deneyecektir üstelik atladığında havada yakalamak gibi bir lüksün de yok o göbüşle
hey allahım yaaaaa çok gerekli bi oyun sanki
bizimki de tv sehpasının üzerinde (fotolarda var tvnin ve sehpanın hali) emeklemeyi denedi bir sonraki adım tvye tutunup kalkmak olacak ki nasıl sonuçlanacağını sanırım hepimiz biliyoruz di mi :18:
amanııın bile bile canını yakıyor allah korusun valla
baktın ki atladın düştün canın acıdı bir daha yapma işte be yaramaz sıpacık
tamam sevgili müstakbel nazlı dünürüm tamam sen ne zaman istersen o zaman olcek tabi
kız evi naz evi dedik kabullendik kaderimizse çekeriz napalım
al bir tane daha akıl ve ruh sağlığımıza garezleri var bunların. allahtan benimki daha tırmanmayı koltuklara çıkmayı başaramadı. televizyon da yüksek konsolun üzerinde duruyor. bir tek annemin evinde çok alçak bir koltuk var ona çıkabiliyor dötten bacaklı.bacaklar kısa gövde uzun yani accık poposu yere yakın ondan beceremiyor tırmanmayı tıslayıp kalıyor
ben bugün erken çıkıyorum
herkese iyi hafta sonları hepinizi öpüyorumm
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?