sakin ol sibelcim aman bayılma da sokağa da fırlama çık balkona bi nefes al bari
cnm ya bu çocuklar canımıza okudu dengemiz altüst valla naz kızımız sana naz yapıo demek tatlı cadı:)
acaba biyeri falanmı ağrıo yada dişmi acaba kıyamam ya inan bende bazen kendimi sıkıyorum bağırmamk için kendim ağlıorum onu ağlatmamk için allah can sağlığı versin kuzulara ama çocuk büyütmk çok zormuş ikinciyi düşünmek bile hayal benim için enazından bikaç sene
çok güzel olmuuş güle güle kullan sevgi
çünkü biz yemek yedirirken daha baştan kasıyoruz kendimizi yiyecek mi dökecek mi ve çocuklar hemen alıyorlar bu negatif elektriği. sonra da gelsin yemek savaşı sonu facia. dikkat ediyorum ne zaman ben gerginsem berkay zorla yiyor ya da kusuyor zorla uyuyor sürekli mızlanıyor. ben rahatsam huzurluysam (tabi ki kendine ait diş gaz v.s. bir sorunu yoksa) berkay da gayet kolay bir çocuk oluyor. son günleri saymıyorum ama son günlerde o bir çocuk değil canavaaar
2yaş sendromu denilen şeyi yaşıyor olabilirmisniz uzman bir doktorla görüşsen belki tavsiytede bulunur yada internette bu konuyla ilgili yazıları okuyabilirsin belki faydası olur
çünkü sen annesisiiiin çünkü sen emzirebilirsin çünkü senin toleransın ve sevgin sonsuz ve en önemlisi o bunların hepsinin farkında ve bir de çünkü seni özlüyor ve naz yapıyoooor
benimki de aynı merak etme... ben verdiğimde yemiyor ben odaya saklanıyorum bakıcısı veriyor dibine kadar yiyor sıpa... naza özel değil boş yere üzme kendini
benim bi balkonum bile yokki(
yok ya ağrıdığı filan yok.. yalandan atıyo kendini yerlere ağlıyo. onlarla başediyorumda uyutmak ve yemek yedirmek konusunda çok geriliyorum.. aslında naz açısından bakarsam ben ikinci çocuğu çok isterdim.. ama kendi açımdan bakınca hiç oralı bile değilim yani..
yok ya dün akşam mesela zaten çok güzel bi gün geçirmiştik hiç te gergin değildim dokuzbuçukta sallamaya başladım 12 de uyudu
netten okudum zatende yazması kolay uygulaması zor işte.. ama bi doktor olabilir..
ayyyynen bigecim.. yemek yemiyo kaldırıyorum işte savaşın sonunda beş dakka sonra mmemme hey yarabbim.. tamam yemek olayını da pek takmıyorum aç olsa yer zaten kilosu da iyi maşallah zaten emiyo diyorum ama uyku olayı beni çıldırtıyo.. çünkü o uyumadığı zaman ben hiç dinlenemiyorum ve sinirlerim laçkalaşıyo..
deli bu kadın yahu
sırf seninle dünür olmak için bile doğurulur yahu!!!
bizim sehpa son derece alçak... tvnin önünde de yeterince yer olmayınca mecburen çıktığı gibi kaldı o yüzden emekledi zaten... valla baba koltuğu, kanepe fethedildi şimdi küveti deniyo benim cücemsi ki aslında uzun bir velet bacakları da öyle ayıptır sölemesi
haylaz bunlar yaasıpa bu vallahi sıpa!!!!
1-2 hafta öncesine kadar çıkamıyodu kanepenin yastığını koyuyodu yere basıyodu çıkıyodu
şimdi yastıksız çıkıyo
azmi bi görseniz ama varya
nefes nefese kalıyo
ne anlıyosa tüm yastıkları tek tek kanepeye taşıyo sonra kendi çıkıyo yastıkları tek tek atıyo bidaha iniyo herşey baştan başlıyo
daktanında poposu yere yakın gibi geliyo bana
aman çok sevimliler beeee
aa kaçırmışım seni kuzum sana da paşama da iyi tatillerben bugün erken çıkıyorum
herkese iyi hafta sonları hepinizi öpüyorumm
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakınn
benim için hiiç farketmez. gerçi eksik kalan yok gibi amaANKETTE HATA YAPMIŞIM LÜTFEN SEÇİMİNİZİ MESAJ OLARAK YAZIN
1 MARTA KADAR AÇIK KALSIN MI?
Ahtapot
Zürafa Bige, Tülay, Öznur, Neşe 4
Pluto
Uzun kulak
Sylvester Nevra, Melike, Meral, Eda, Sibel 5
Winnie Müzeyyen, 1
Bugs bunny Pelin, Canan, Sevgi 3
Kermit Nilgün, Burcu 2
Pembe panter
At Selver 1
yok ya ağrıdığı filan yok.. yalandan atıyo kendini yerlere ağlıyo. onlarla başediyorumda uyutmak ve yemek yedirmek konusunda çok geriliyorum.. aslında naz açısından bakarsam ben ikinci çocuğu çok isterdim.. ama kendi açımdan bakınca hiç oralı bile değilim yani..
yok ya dün akşam mesela zaten çok güzel bi gün geçirmiştik hiç te gergin değildim dokuzbuçukta sallamaya başladım 12 de uyudu
netten okudum zatende yazması kolay uygulaması zor işte.. ama bi doktor olabilir..
ayyyynen bigecim.. yemek yemiyo kaldırıyorum işte savaşın sonunda beş dakka sonra mmemme hey yarabbim.. tamam yemek olayını da pek takmıyorum aç olsa yer zaten kilosu da iyi maşallah zaten emiyo diyorum ama uyku olayı beni çıldırtıyo.. çünkü o uyumadığı zaman ben hiç dinlenemiyorum ve sinirlerim laçkalaşıyo..
müzeyyen merhaba nasılsınnn.ne var ne yokkk nasıl arkadaşlarr.uzun zamn oldu girmeyeli siteye oğlışların nasıl.ne aketi bu hayvanlı hayırdır.
valla sibel ben uyku konusunda da yemek gibi davranıyorum... gözünü ovuşturmadan, bir iki kez esnemeden yatmaya götürmüyorum psikopat anne modeli
ya ben öyle uykusu gelsin öyle yatıriim dersem 12 yi buluruz hatta geçeriz... o da bana uymaz gece hem çok kalkıyoruz bizhem ben sabahları altıbuçukta kalkıyorum.. ölürüm yani.. naz onda uyursa benim işime geliyo.. yarım saat takılıyorum nette dinleniyorum sonra onbuçuk gibi bende yatıyorum..
meme olayına gelince melikecim keşke eskisi kadar sütüm olsada yemese emzirsem.. ama yokki yani artık okadar.. iki damla şeyle öğün geçiştiriyo küçük hanım..
kimsecikler yok tabii ki kızı uyuttum bakıyım dedim sabah uyutunca banyo yaptım gittim saçlarımı boyattım hemen arkamdan uyanmış babasıyla oynamışlar röflem biitti geldim gelirken de ona rüşvet top aldım hemen memeye geldi hem emdi hem memeyle sohbet etti ( bugünlerde hep konuşuyor memeyle ) az önce tekrar uyudu sıpacık
herkeslere ii hafta snları kimsecikler yok malum:)
bizimde uyku sorunumuz bi türlü çözülemedi. uzun süredir 11 de uyuyo yarım saat sonra kalkıyo hayda 2-3 e kadar oturuyo sonra uyuyo bi tek geceleri dinlenebiliyodum artık o da yok. gündüz uykularımız 1 e düştü ve o da yarım saat ne iş güç yapabliyorum ne dinlenebiliyorum kimseyle de durmuyo ki azıcık bırakıyım da kendimle ilgileneyim. neyse geçicek hepsi zamanla diyerekten teselli ediyorum. hepinizi ve bebişleri öpüyorum
oooo dünürüm ne denir bilmem ki
sıhatler olsun güle güle kullan güle güle uzat :))))))
iyi idare edebildiyse turtamı ne ala:))))
yerim ben onu muhabbette edermiş mamasıyla
daktan bugün erken kalktı ve 1de 10 dk.uyudu sadece
şimdi yıkadım yatırcam bakalım uyuyacak mı
Sibel tesekkur ederiz minayla hersey icin ozelliklede mina sıkılmasin diye gosterdigin ilgin icin bu arada at aldik aksam babasiyla bakalim simdilik ilgisi var :)
bebelere bir örnek oyuncak ördürcez fatmacım
toprak nasıl sen nasılsın?
ah canım benim asıl ben teşekkür ederim ne yaptım sanki.. hadi bakalım benimki gibi olmasında :)) güle güle kullansın peri kızı..
bu arada burcu, ebru, bige, nevra, öznur, melike, meral, muzeyyen, nilgün ve nazancığım çoooookkk teşekkür ediyoruz nazla size.. beni mahçup ettiniz valla ne gerek vardı.. sizin dualarınız yeterdi.. ama ne yalan söyliim naz bayıldı hepsine.. gerçi kitaplarla pek aramız yok yiyo onları :)) onları sakladım birazdaha aklı başına gelsin sonra çıkarcam ama bütün akşam ötekilerel oynadık. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. pelin sana ekstra teşekkür ediyorum okadar şeyi taşıdın buralara.. öptük hepinizi..
canım sıkkın enginle yine kavga ettik yine boşanalım diye tutturdu bu.. çıktı gitti hava alcakmış.. ben nezaman işten çıkmaya karar versem böyle yapıyo zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?