O kadar kötüyüm ki o kadar moralim bozuk ki geçmişe bakamıyorum aslında hiçbir şey yapamıyorum öyle boş boş oturuyorum sadece.
Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin benim için bir haftalık rapor aldım ve bu bir haftanın sonunda ne olur şu gişe cehennemine geri dönmek zorunda kalmayayım. Geri de dönemem artık ya zaten bana denil di ki bir devlet kurumunda, hem de rapor almak istediğim için çünkü dayanamadığım için iki üç saatlik uykularla bir sn başımı kaldımadan ve bilmediğim menülere bakarak önümde yığılı insanlarla başa çıkamadığım için ya oturur çalışırsın ya da çocuk bakıcılığı yapacaksan kapı orada çeker gidersin.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ben oraya geri dönmem. Geçici görevle de olsa dağıtım bölümüne geçmek istiyorum. Bu hafta içinde hallolması lazım dua edin bana ne olur çok kötüyüm.
O kadar kötüyüm ki o kadar moralim bozuk ki geçmişe bakamıyorum aslında hiçbir şey yapamıyorum öyle boş boş oturuyorum sadece.
Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin benim için bir haftalık rapor aldım ve bu bir haftanın sonunda ne olur şu gişe cehennemine geri dönmek zorunda kalmayayım. Geri de dönemem artık ya zaten bana denil di ki bir devlet kurumunda, hem de rapor almak istediğim için çünkü dayanamadığım için iki üç saatlik uykularla bir sn başımı kaldımadan ve bilmediğim menülere bakarak önümde yığılı insanlarla başa çıkamadığım için ya oturur çalışırsın ya da çocuk bakıcılığı yapacaksan kapı orada çeker gidersin.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ben oraya geri dönmem. Geçici görevle de olsa dağıtım bölümüne geçmek istiyorum. Bu hafta içinde hallolması lazım dua edin bana ne olur çok kötüyüm.
ay ebru yebni okudum ya inanmıyorum ne anlayışlsız insanlar var gişe zaten kafan patlar akşama kdr bn okuldayken kantinde nöbet tutardık akşam eve gidince yatağı zor bulurdum beynim zonklardı sen bide uykusuz yorgun allah bildiği gibi yapsın onları inşallah olağan üstü bişy olurda masa başına geçersin ebrucum inan çok üzüldümO kadar kötüyüm ki o kadar moralim bozuk ki geçmişe bakamıyorum aslında hiçbir şey yapamıyorum öyle boş boş oturuyorum sadece.
bencede bırakmayın ya nasıl emabnet edilirki sibel onlar yanlızken bi kriz geçirse naz nolur ordaeşimde artık görümcemin bakmasından yana değil ama şuanda başka bir seçeneğimiz yok...
allahım korusun..
canım onlar vidalı arkadan yakıp takılıyo baya sağlam çıkmaz yani yapıştırma değilller öle parçalancak gibi gelmedi bana ama oliverı iple yaptırız diğerleri ipli olursa güzel durmaz ki zaten onu gösteren yüzü bncegünaydın herkese
canancım bakıyorum verdiğin fotolara oraya da belirttim, hepimizin çocukları oyuncakları ağzına sokuyor dolayısıyla yapıştırma veya dikme parça olmamalı bence (göz, düğme gibi) her şeyin ipten olması bana daha doğru geliyor
ortak oyuncak konusunda da ilk tercihim zürafa ama fiyattan dolayı vazgeçen arkadaşlar olursa uzunkulak da kabulüm
günaydın nevracımHerkese günaydınnnn
canancım bakıyorum bende resimlerine
günaydın fatma bnde onları beğendim ya hem ucu< hem büyük hem şirin hemde herkes yaptırabilir uygun olduğu içinbu arada gunaydınnnnn herkeseeeee,,fotolara baktım bencede uzun kulak guzel sarı olanı begendım ben
Herkese günaydınnnn
canancım bakıyorum bende resimlerine
bu arada gunaydınnnnn herkeseeeee,,fotolara baktım bencede uzun kulak guzel sarı olanı begendım ben
kimmişki onlar kapıyı çeker gidersin diyolar sana
psikolojikman tamamen çökertmişler seni ebrucum ya((
umarım herşey istediğin gibi yolunda gider
istediğin bölüme geçersin inşallah
ama yok olmazsa bi değişiklik
devlet işi iyi güzelde senin ruh sağlığından önemli değil bence
işten çıkarsan öğretmenlik yapabileceğini söylemiştin yanlış hatırlamıyosam
e durumumuz kötü değilde diyosun
sen niye kendini üzüyo yıpratıyosun canım arkadaşım şu üç günlük dünyada
herkeze selam kızlar nasılsınız bakalım. bi iyiyiz çok şükür. bi yaramazlık yok ufak tefek sorunlar dışında
.
ay ebru yebni okudum ya inanmıyorum ne anlayışlsız insanlar var gişe zaten kafan patlar akşama kdr bn okuldayken kantinde nöbet tutardık akşam eve gidince yatağı zor bulurdum beynim zonklardı sen bide uykusuz yorgun allah bildiği gibi yapsın onları inşallah olağan üstü bişy olurda masa başına geçersin ebrucum inan çok üzüldüm
bencede bırakmayın ya nasıl emabnet edilirki sibel onlar yanlızken bi kriz geçirse naz nolur orda
canım onlar vidalı arkadan yakıp takılıyo baya sağlam çıkmaz yani yapıştırma değilller öle parçalancak gibi gelmedi bana ama oliverı iple yaptırız diğerleri ipli olursa güzel durmaz ki zaten onu gösteren yüzü bnce
günaydın nevracım
günaydın fatma bnde onları beğendim ya hem ucu< hem büyük hem şirin hemde herkes yaptırabilir uygun olduğu için
Amin Bigeciğim amin dua et yeter Allah büyük.ah ebrucum ah ne desem boş allah yardımcın olsun ve o başındaki ö.üzleri islah etsin demekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor bir de dua edebilirim işte
İnşallah canım inşallah hayırlı gelişmelere o kadar ihtiyacım var ki beklemek çok zor.Allah yardımcınsın olsun inş ebru
bu kadar bozma moralını,herşey olacağına varır,,hayırlı gelışmeler olur bu hafta senın ıcın
Yaseminciğim doğru söylüyorsun dünden beri düşünüp taşınıyorum kafam patlıyor çok şükür öyle çalışmamı mecbur kılacak bir durumumuz yok benim tüm isteğim oğluma daha iyi bir gelecek bırakabilmek içindi ama ruh sağlığını kaybetmiş bir anneyle bu da ne işe yarar onu bilemiyorum.kimmişki onlar kapıyı çeker gidersin diyolar sana
psikolojikman tamamen çökertmişler seni ebrucum ya((
umarım herşey istediğin gibi yolunda gider
istediğin bölüme geçersin inşallah
ama yok olmazsa bi değişiklik
devlet işi iyi güzelde senin ruh sağlığından önemli değil bence
işten çıkarsan öğretmenlik yapabileceğini söylemiştin yanlış hatırlamıyosam
e durumumuz kötü değilde diyosun
sen niye kendini üzüyo yıpratıyosun canım arkadaşım şu üç günlük dünyada
Hem de nasıl zonklamak beni bitiren zaten uykusuzluk öğlenden sonra yazıları bile görememeye başlıyordum neredeyse kadının 600.97 kuruş olan maaşını 697 lira olarak veriyordum son anda farkettim bunca eziyetin sonucu 97 lira açık olacaktı.ay ebru yebni okudum ya inanmıyorum ne anlayışlsız insanlar var gişe zaten kafan patlar akşama kdr bn okuldayken kantinde nöbet tutardık akşam eve gidince yatağı zor bulurdum beynim zonklardı sen bide uykusuz yorgun allah bildiği gibi yapsın onları inşallah olağan üstü bişy olurda masa başına geçersin ebrucum inan çok üzüldüm
arkıdışlerrr bebelere omega3 verıyomusunuz dıye sormuştum dun cevap verın bakemmmmm!!!!!
bırde emzıren anneler ınek sutu ıcıyormu sızıın bucurukler aynı zamanda bıde onu dıyıverın bakem
arkadaşlar görünen o ki fiyat dolayısıyla uzunkulakta karar kılacağız yalnız yapacak olan arkadaşın bir an önce malzemesini alıp işe başlayabilmesi için lütfen kesin kararınızı bu akşama kadar verin ki ona göre siparişini verebilsin ve bir süre sipariş almasın, kadıncağızı ekmeğinden etmeyelim ve oyalamayalım
canancım herkes kendi istediği rengi söylese çok mu karmaşık olur sorar mısın? ben mesela şuna bayıldım
Amin Bigeciğim amin dua et yeter Allah büyük.
İnşallah canım inşallah hayırlı gelişmelere o kadar ihtiyacım var ki beklemek çok zor.
Yaseminciğim doğru söylüyorsun dünden beri düşünüp taşınıyorum kafam patlıyor çok şükür öyle çalışmamı mecbur kılacak bir durumumuz yok benim tüm isteğim oğluma daha iyi bir gelecek bırakabilmek içindi ama ruh sağlığını kaybetmiş bir anneyle bu da ne işe yarar onu bilemiyorum.
Öğretmenlik yapabilirim evet ücretli olarak o da işte 750 TL falan getirir eylülde başlasam en son bu ihtimal var zaten ama zoruma giden şey bu kadar sınava hazırlanıp kendi bileğimin hakkıyla kazandığım bir yerden bu şekilde ayrılmak hani alternatif olmasa burası sadece gişe olsa o zaman arkama bile bakmadan kaçar giderim ama dağıtım var oraya geçersem rahatlarım sorun olmaz.
Hem de nasıl zonklamak beni bitiren zaten uykusuzluk öğlenden sonra yazıları bile görememeye başlıyordum neredeyse kadının 600.97 kuruş olan maaşını 697 lira olarak veriyordum son anda farkettim bunca eziyetin sonucu 97 lira açık olacaktı.
Ya ben alışkın değilim böyle şeylere on yıllık çalışma hayatımda hiçbir zaman hiçbir müdürümle en küçük bir sorunum bile olmadı burada resmen çalışmak istemeyip rapor alma peşinde koşan memur durumuna düştüm ya en çok o koyuyor illk başladığımda arkadaşlar hatırlar belki düşmüştüm orada bacağım iki demir arasına sıkışmıştı yedi aylık hamileyim yürüyemedim sürüne sürüne gittim hatta Bige falan rapor al demişlerdi ama yeni başladığım için almamıştım bir gün bile gitmemezlik yapmadım bakın şimdi başıma neler geldi ama Allah büyük çok ahımı aldı çok böyle konuşarak çıkaracak bir yerinden inşallah ve ben de görücem.
arkıdışlerrr bebelere omega3 verıyomusunuz dıye sormuştum dun cevap verın bakemmmmm!!!!!
bırde emzıren anneler ınek sutu ıcıyormu sızıın bucurukler aynı zamanda bıde onu dıyıverın bakem
olmaz diye düşünüyorum örgü yaptırğı için renk renk ipleri mevcuttur zaten köpek beyaz atkı ve şapkalar renkli olsun yani herkes isteği gibi olsun dimi
gecmiş olsun nılgün,,kalsıyum eksıklığı olabılır sanırsam
ee bu zıpalar bızden alıyor bızım daha cook kalsıyum almamız lazım,peynırıydı yogurduydu....
senı aran nasıl tuketebılıyomusun bunları
Biliyorum Sibel biliyorum senin yaşadıklarını da yalnız burası güya devlet dairesi yani öyle işten atmaya falan yetkisi yok müdürün işte bu konuşmalarla ve tehditle yıldırma politikası güder ancak bu milyarlar karşında dikilen insanlara veriliyor burada sahte para, eksik para, soygun vs. heran bir vukuatla karşılaşabilirsin yani.
Ne diyeyim Allah kolaylık versin bize istifayı ciddi ciddi düşünür oldum ev kendimizin arabamız var çok şükür borcumuz harcımız da yok o zaman neden peki bu çile Canberki bile gözüm görmez oldu o kadar moralim bozuk ki.
Bana göre farketmez slyvesteri beğenmiştim ben ama o olmuyor galiba hangisi olursa çoğunluğun kararına uyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?