teşekkur ederım canım gecmış olsun dıleklerın ıcın,,,bu kuzulara bşey olunca hıç bırseyın anlamı kalmıyor...
doktora cok guvenıyorum da yıne de ole bı kafama takıldı bı bılgınız var mı acaba dıye,,doktor 2012 ye kadar kalır bozulmaz dedı,,24 martta gıtcez ınş
ay bu arada çok geçmiş olsun fatma kafam binbeşyüz uykusuzluktan kusura bakma yarım yamalak yazmışım
doktor o riski niye alsın ki fatma tertemiz alıp götürmüşsünüz aşıyı... merak etme bir şey olmaz
selam milet ne var ne yok?:)
selam
ancak gelebildim
fatmacım geçmiş olsun canım, ben bişey olmaz diye düşünüyorum, dolapta kaldıktan sonra soğuk zincir bozulmazsa sorun yok
biz devit değil multi tabs kullanıyorduk 1 yaşına gelince kesti zaten,
süt zaten mümkün değil içmiyor anne sütü devam tam gaz hemde
balık yağı ne marka verdi????
arkadaşlarım evinnesesi site sahibinden aldığım fiyatlar şöyle
30 cm civarı slyvester, 1 oliver, 1 ben10 ve 3 hello kity sordum
"40 tl den de sywester ı örerim :) yalnız bunlar biraz zaman alabilir yani zaman probleminiz yoksa ok.1 oyuncak en az 3 günde örülüyor bilgi vermiş olayım :)
ne güzel bir gurup emeğinize sağlık
30 cmli oliver sizin için oliver 30 tl ( 35 tl ye yapıyorum normalde )
30 cm lik ben 10 40 tl ( 45 tl ye yapıyor normalde )
24 cm lik hello kittylerde 20 şer tlden 60 tl (normalde 25 tlye yapıyorum)
toplam 140 tl"
diğer fiyatlar normalde slyvester biraz fazla değil mi ne diyorsunuz
Günaydın şekerler nasılsınız bakalım ben de bigeye katılıyorum temasız olacaksa uzun kulak şey ben pek sevemedim kalemleri
Işe geldim neyse geçmiş fazla uzamamış aferin size
sibel aman diyeyim ben altlı üstlü oturuyorum k.valide ile gerçi çok sorun olmuyor bazen iyiliği bile oluyor artı eşini çağırdıkları zaman gittiğinde evden fazla uzaklaşmayacak sana yardımları olur mu bilmem ama 2 hatta 3 hatta 4 kere düşün hani seninkileri bilmem ama çok çok kötü değil eğer giriş çıkış ayrıysa naza ve sana faydaları dokunacaksa
bıde yenı doktorumuzun tavsıyelerıını paylaşayım
--devıtı kes dedı yuzu bıle 5 dakka guneş gorse kafi dedi kendılerı bızde kestık
--kaşık mamalarını onerıyomusunuz dedım ben bazı gunler tek ogun olmak şartıyla verıyorum dedım hayır onermıyorum artık hıç vermeyın dedı,,evde ne pişiyosa ondan yesın yemıyosa hıç zorlamayın dedı
--gunde 2 bardak ınek sutu verebılırsın dedı fakat mutlka gunluk ve cam şişe olsun dedı(orneklerle bışıler anlattı pastorıze sutlerın zararları hakkında falan)
--kraker cıps cıkolata falan en azından 2 yaşına kadar hıç vermeyın dedı,yatmadan muhallebı yedırmeyın dedı boş kalorı yuklenmesın cocuğa kı cocuğun yag hucrelerı genışlemesın ılerde kılo problemı olmasın dedı
--omega3 u sordum beyın gelışımı ıcın gereklı surup olarak verelım dıye cunku balığı falan cok sevmıyo ıçerısınde kursun ve cıva bulunmayan bı surup yazdı vıtamınler ve omega 3 var ıcınde
--cınko yu sordum,,cınko vucutta kolay kolay eksılmez surup verneyın dedı ayrıca kan degerlerıne bakılırken cınko ya bakılacak
saol nılküüncüm,,sütü bende bu sabah denedım de bıberonla ıçmedı kaşıkla ıcırdım bıraz ama zor oluyo oylede ,ee nası alışacaklar...yoğurdu guzel yıyo ya ordan alır heral ınek sutunude...
balık yagı efa-vit,,,sız kullanıyomuusnuz balık yağı??
arkadaşlarım evinnesesi site sahibinden aldığım fiyatlar şöyle
30 cm civarı slyvester, 1 oliver, 1 ben10 ve 3 hello kity sordum
"40 tl den de sywester ı örerim :) yalnız bunlar biraz zaman alabilir yani zaman probleminiz yoksa ok.1 oyuncak en az 3 günde örülüyor bilgi vermiş olayım :)
ne güzel bir gurup emeğinize sağlık
30 cmli oliver sizin için oliver 30 tl ( 35 tl ye yapıyorum normalde )
30 cm lik ben 10 40 tl ( 45 tl ye yapıyor normalde )
24 cm lik hello kittylerde 20 şer tlden 60 tl (normalde 25 tlye yapıyorum)
toplam 140 tl"
ya şöyle düşünüyorum şimdi tabisi de onlara yakın bile oturmak istemiyorum ama altlı üstlü oturursak ev alınmış olunacak ve ben işten çıkıcam.. ayrıca engin arabayı bana verecek.. ben spora başlayabilicem.. araba kullanmayı öğrenecek vaktimde olacak. bide temizlik filan yaparken bırakırım yarım gün kayınvalideme o bakarken ben işlerimi hallederim.. bide engin zaten burdan koşturuyo beylikdüzüne bari alt kata inmiş olurne bilim bi yanda kızımı kendim büyütürüm diyorum.. kararsızım..
canım çok geçmiş olsun.. biz damla konusunda uzmanız biliyosun.. biz şöyle alıştırdık nazı şimdi ben ne yaparsam o da yapmak istediğinden babası bana damlatıyo gibi yapıyo sonra ben onun bebeğine damlatıyorum hadi sırasende diyorum sesini çıkarmıyo.
valla bizim doktor yaza kadar devit3 e kesinlikle! devam dedi.. o aldığı azcık güneş ki kış güneşi bi işe yaramaz dedi.
mama, muhallebi, aburcubur kesinlikle verdirmiyo zaten.. (ben bi arabada filan dursun diye çbuk kraker veriyorum tek abur cuburumuz bu)
süte gelince emzirdiğim için bana başlamana gerk yok dedi.. hani illaki sütlaç vs yapcaksan sütle yapabilirsin yasak değil ama senden yeterli şeyi aldığından ayrıyetten vermene gerek yok dedi.. ki aynen kesinlikle günlük inek sütü ver dedi.
bak o şurupları hiç sormadım bidahakine bende sorim.. biz bide flor hapına başladık kendi doktorumuz söylemedi ama dişçimiz söyledi 14 yaşına kadar çocukların kesinlikle kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi. şuanda 2 yaşına kadar günde 1 tane kullanıyoruz...
bak ne yazcaktım unuttum bugün ptesi ben niye evdeyim hadi bilin :)) sevgili görümcem dün sinir krizi geçirmiş bugün gelemedi.. bende işe gidemedim.. perşembe günü de geçirmişti hastaneye kaldırmışlardı. sinir krizi geçirdiğinde hiçbişey hatırlamıyo.. bide engin diyoki sinir krizi geçirirken görsen ödün kopar diyo.. ben nasıl kızımı ona emanet edip işe gidicem yarın..?? ve sonraki günler tabi ? şu ev işi olsa biran önce işten çıksam kızıma kendim baksam allahım ya duy sesimi..
canan da fiyat alacaktı bugün bakalım bir bekleyelim
bak bir sürü iyi tarafı var be sibel
sen iyi düşün taşın, mesafeni korursun ne olacak
kızını kendin büyütmenin değeri paha biçilemez ama
aklıma takılan tek şey, ekonomik özgürlük olmayınca senin sebzegil daha fazla sorun çıkarmaz inşallah
ya şöyle düşünüyorum şimdi tabisi de onlara yakın bile oturmak istemiyorum ama altlı üstlü oturursak ev alınmış olunacak ve ben işten çıkıcam.. ayrıca engin arabayı bana verecek.. ben spora başlayabilicem.. araba kullanmayı öğrenecek vaktimde olacak. bide temizlik filan yaparken bırakırım yarım gün kayınvalideme o bakarken ben işlerimi hallederim.. bide engin zaten burdan koşturuyo beylikdüzüne bari alt kata inmiş olurne bilim bi yanda kızımı kendim büyütürüm diyorum.. kararsızım..
canım çok geçmiş olsun.. biz damla konusunda uzmanız biliyosun.. biz şöyle alıştırdık nazı şimdi ben ne yaparsam o da yapmak istediğinden babası bana damlatıyo gibi yapıyo sonra ben onun bebeğine damlatıyorum hadi sırasende diyorum sesini çıkarmıyo.
valla bizim doktor yaza kadar devit3 e kesinlikle! devam dedi.. o aldığı azcık güneş ki kış güneşi bi işe yaramaz dedi.
mama, muhallebi, aburcubur kesinlikle verdirmiyo zaten.. (ben bi arabada filan dursun diye çbuk kraker veriyorum tek abur cuburumuz bu)
süte gelince emzirdiğim için bana başlamana gerk yok dedi.. hani illaki sütlaç vs yapcaksan sütle yapabilirsin yasak değil ama senden yeterli şeyi aldığından ayrıyetten vermene gerek yok dedi.. ki aynen kesinlikle günlük inek sütü ver dedi.
bak o şurupları hiç sormadım bidahakine bende sorim.. biz bide flor hapına başladık kendi doktorumuz söylemedi ama dişçimiz söyledi 14 yaşına kadar çocukların kesinlikle kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi. şuanda 2 yaşına kadar günde 1 tane kullanıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?