2009 Aralık Anneleri

ay bu arada çok geçmiş olsun fatma kafam binbeşyüz uykusuzluktan kusura bakma yarım yamalak yazmışım

doktor o riski niye alsın ki fatma tertemiz alıp götürmüşsünüz aşıyı... merak etme bir şey olmaz

estagfirullah bıgecım,saolasın gectı gıttı ınş
ne zaman bıtcek bu uykusuzluk hallerımız ya vallahı gunduz hıç bırşey yapmaya elım varmıyor akşama kadar anca topluyorum kafayı artık evı akşamları supurup sılıyorum zaten napıyım anca enerjı topluyorum,,eşimde bu aralar cook uzuluyor halıme ya azra azı cıkarıyo 2 tane gecelerı hıç uyumuyoruz dıyebılırım emzıe salla emzır salla vazıyetındeyım

selam
ancak gelebildim

fatmacım geçmiş olsun canım, ben bişey olmaz diye düşünüyorum, dolapta kaldıktan sonra soğuk zincir bozulmazsa sorun yok

biz devit değil multi tabs kullanıyorduk 1 yaşına gelince kesti zaten,
süt zaten mümkün değil içmiyor anne sütü devam tam gaz hemde

balık yağı ne marka verdi????

arkadaşlarım evinnesesi site sahibinden aldığım fiyatlar şöyle

30 cm civarı slyvester, 1 oliver, 1 ben10 ve 3 hello kity sordum

"40 tl den de sywester ı örerim :) yalnız bunlar biraz zaman alabilir yani zaman probleminiz yoksa ok.1 oyuncak en az 3 günde örülüyor bilgi vermiş olayım :)

ne güzel bir gurup emeğinize sağlık
30 cmli oliver sizin için oliver 30 tl ( 35 tl ye yapıyorum normalde )
30 cm lik ben 10 40 tl ( 45 tl ye yapıyor normalde )
24 cm lik hello kittylerde 20 şer tlden 60 tl (normalde 25 tlye yapıyorum)
toplam 140 tl"

saol nılküüncüm,,sütü bende bu sabah denedım de bıberonla ıçmedı kaşıkla ıcırdım bıraz ama zor oluyo oylede ,ee nası alışacaklar...yoğurdu guzel yıyo ya ordan alır heral ınek sutunude...
balık yagı efa-vit,,,sız kullanıyomuusnuz balık yağı??

Ay pc yi açtım zeynep uyandı ne yazabildim ne kapatabildim. Bi,z iyiyiyz şükür kv ayak üstü sinir etti beni telde onun şokuyla oturuyorum şu anda hepinizi öpüyorum kızlar

şu örme oyuncak konusunda oylama yapmadım galiba ben ama uygun fiyatlı olursa bende isterim . Sonucu bana özelden biri yazarsa sevinirim sürekli takip edemiyprum çünkü . şimdi kaçtım görüşürz

diğer fiyatlar normalde slyvester biraz fazla değil mi ne diyorsunuz

bencede kedıcık pahalıymış yaa uzun da surucek demek kı,,en uygunu ve kısa zamanda bıtcek olanı olsun
ama ben kızıma ayrıyetten hellokıty ısterımmmmm

emzıren annecıkler bebelerınız ınek sutu de ıcıyo mu ayrıyetten?????
ve balık yağı kullanıyo musunuz?

ya şöyle düşünüyorum şimdi tabisi de onlara yakın bile oturmak istemiyorum ama altlı üstlü oturursak ev alınmış olunacak ve ben işten çıkıcam.. ayrıca engin arabayı bana verecek.. ben spora başlayabilicem.. araba kullanmayı öğrenecek vaktimde olacak. bide temizlik filan yaparken bırakırım yarım gün kayınvalideme o bakarken ben işlerimi hallederim.. bide engin zaten burdan koşturuyo beylikdüzüne bari alt kata inmiş olur ne bilim bi yanda kızımı kendim büyütürüm diyorum.. kararsızım..

canım çok geçmiş olsun.. biz damla konusunda uzmanız biliyosun.. biz şöyle alıştırdık nazı şimdi ben ne yaparsam o da yapmak istediğinden babası bana damlatıyo gibi yapıyo sonra ben onun bebeğine damlatıyorum hadi sırasende diyorum sesini çıkarmıyo.

valla bizim doktor yaza kadar devit3 e kesinlikle! devam dedi.. o aldığı azcık güneş ki kış güneşi bi işe yaramaz dedi.

mama, muhallebi, aburcubur kesinlikle verdirmiyo zaten.. (ben bi arabada filan dursun diye çbuk kraker veriyorum tek abur cuburumuz bu)

süte gelince emzirdiğim için bana başlamana gerk yok dedi.. hani illaki sütlaç vs yapcaksan sütle yapabilirsin yasak değil ama senden yeterli şeyi aldığından ayrıyetten vermene gerek yok dedi.. ki aynen kesinlikle günlük inek sütü ver dedi.

bak o şurupları hiç sormadım bidahakine bende sorim.. biz bide flor hapına başladık kendi doktorumuz söylemedi ama dişçimiz söyledi 14 yaşına kadar çocukların kesinlikle kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi. şuanda 2 yaşına kadar günde 1 tane kullanıyoruz...

Yok kullanmıyorum ben ama sorcam doktora,
bizimkide günlük sütten muhallebi yapınca yiyor ancak normal olarak içmiyor

pahalıymış leyn

bencede ama ne yapalım alcez artık

bak ne yazcaktım unuttum bugün ptesi ben niye evdeyim hadi bilin :)) sevgili görümcem dün sinir krizi geçirmiş bugün gelemedi.. bende işe gidemedim.. perşembe günü de geçirmişti hastaneye kaldırmışlardı. sinir krizi geçirdiğinde hiçbişey hatırlamıyo.. bide engin diyoki sinir krizi geçirirken görsen ödün kopar diyo.. ben nasıl kızımı ona emanet edip işe gidicem yarın..?? ve sonraki günler tabi ? şu ev işi olsa biran önce işten çıksam kızıma kendim baksam allahım ya duy sesimi..

ya aktif bebekten aldığım oyuncaklardan biri çalışmıyo kutusunu da attık yaaaa!!! dünyanında parasıın verdim gıcık oldum..

bak bir sürü iyi tarafı var be sibel
sen iyi düşün taşın, mesafeni korursun ne olacak
kızını kendin büyütmenin değeri paha biçilemez ama
aklıma takılan tek şey, ekonomik özgürlük olmayınca senin sebzegil daha fazla sorun çıkarmaz inşallah

benimde aklıma takılan şey o kısmı zaten.. gerçi kız kreşe başlayınca bende çalışırım mutlaka napıcam bütün gün evde.. hem kızın masrafı ihtiyaçları da artmış olacak.. ya bilmiyroum şu aralar çok sıcak geliyo bu fikir bana.. heleki 1 haftadır evdeyim ya kızımla öyle güzel vakit geçirdikki hiç işe dönesim yok.

teşekkur ederım canım,,ohh ne guzel bulmuşsunuz yontemı,bellı zaten senın yaptığın herşeyı yaptığı face de gordum gulme krızıne gırdım ya nası taklıt edıyo nası kaldırıyo poposunu yarabbım ball ball maşalllah,bende nası olsa gectı dıye ısrar etmedım damllalarda kullanmadık
aynen bende daha hıç abur cubur vermedım kı versemde yemıyo yanı cıkolatayı bıle bı ısırıyo bı daha ıstemıyo sıpam
ınek sutunu de azda olsa alışsın bendekı bıtınce bunu yadırgamasın dedım ama cokta sevmedı 4-5 kaşık anca ıctı...flor u bızım doktorumuzda 6 aylıkkken vermıştı fakatben kullanmadım sudan yeterı kadar floru alır dıye okumuştm bıde vucutta bırıkıyomuş sanırım florun fazlası du bende bunu sorayım doktora..

ev konusuna gelınce anlattıklarına gore sen ve nazın ıcın harıka olacak bu iş sıbelcımm,,yeterınce cektın el kahrını anlatttığna gore e naz ın da bu hallerı bır daha olmayacak cok hızlı buyuyorlar bencede onla vakıt gecır hemde kendıne zaman ayırmış olursun ,,kısmetın de varsa naz buyuduğundede bı yerden bı ış cıkar yıne ,çalışmak ıstersen...valla keşke alsanız oyle ev harıka olur,,kapılar kapanınca herkesın evı kendıne sonuçta....tabı bunlar pozıtıf yanları bıde negatıflıklerı duşun yaz bakalım bı tart şöyle ama naz la vakıt gecırmek hepsınden agır basar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…